Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkons aan appartementen vve bouwen:

Balkons aan appartementen VvE bouwen

Als VvE willen we graag balkons aan de achterzijde van ons pand laten vestigen. Het gaat om 4 normale balkons (2 op de 2e en 2 op de 3e verdieping) en twee op de 4e verdieping met een schuin dak. We weten nog niet precies hoe groot de balkons mogen worden i.v.m. vermindering zonuren onderburen. Misschien kunnen jullie ons hierover advies geven waardoor we onze onderburen gerust kunnen stellen en de balkons wat groter kunnen worden. Kunnen jullie een offerte maken voor balkons van 1.5 meter diep en 2.5 meter breed? Welke modellen balkons hebben jullie in je assortiment? Met steunpilaren zijn geen optie. Het is een vrij oud pand, wij weten niet of het überhaupt mogelijk is om balkons aan de muur te vestigen. Ook moeten we nog een vergunning aanvragen bij de gemeente maar eerst willen we weten of het mogelijk is en wat de kosten zijn. Ik hoor graag van jullie.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkons aan appartementen vve bouwen uit heel Nederland:

Achtergevel renovatie en balkonherstel boven elkaar gelegen appartementen

Wij willen graag onze achtergevel renoveren (schilderwerk), 1hoog, 2hoog en 3hoog (schilderwerk en balkonherstel). Graag ontvangen wij een offerte voor de onderstaande punten - Vaste gevelsteiger plaatsen, incl vergunning, montage, demontage, verzekering en huur. - Randbalken ontroesten en conserveren. - Betonherstel balkons aan onderzijde en bovenzijde. (Antislipcoating niet opnemen) Onderzijde balkonvloeren behandelen met betonverf. - Schilderwerk houtwerk achtergevel volgens kleurstelling Bos en Lommer. Bovenzijde balkonvloeren behandelen met betonverf (schilder)

Renovatie balkons appartementencomplex

Als voorzitter van een VvE wil ik graag weten of 10 balkons van naast elkaar gelegen appartementen toe zijn aan renovatie of vervanging.

Balkonvlonder vernieuwen

Wij willen dat er bij drie balkons een nieuwe vloer wordt gelegd. Het betreft ongeveer 6 m2 per balkon. De onderlaag is hoogstwaarschijnlijk nog goed, alleen de toplaag moet vervangen worden, bijvoorbeeld door Trespa. De appartementen zijn goed bereikbaar via het trappenhuis.

Composiet terras aan laten brengen

Wat is het gewenste formaat van het terras? Composiet of hout ca. 1000 m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft nieuwbouw 22 appartementen te Den Haag, balkons op begane grond en op balkons beide zijn op afschot gemaakt, terras delen worden vlak waterpas aangebracht.

Coating op balkons aanbrengen

Ik wil graag via onze VvE voor de balkons voor de 3 appartementen (1 t/m 3 hoog) een waterdichte coating aan laten brengen. Mogelijk zijn hier ook wat kleine betonreparaties nodig. De balkons hebben een afmeting van 6 meter bij 1 meter. Graag een all-in prijsopgave (parkeerkosten, reiskosten).

Controleren van vloeren en balkons aan gallerij

Wij als bestuur van een appartementen complex in Helmond willen graag een controle uit laten voeren ivm veiligheid, doen jullie dat ook . Dan verneem ik dat graag ,

Hardhouten vlonders plaatsen op 2 driehoekige balkons

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat hardhouten vlonders met profilering aan de bovenzijde kan maken voor mijn twee balkons. De balkons zijn driehoekig, hoeken van 45 graden, met een rechte-hoekzijde van circa 340 cm. De vlonders moeten circa 180 mm boven de vloer van het balkon komen en kunnen rusten op de betonranden. Voor de beeldvorming sluit ik twee foto's bij. Op een van de balkons loopt een kabelgoot over de betonrand, maar die kan worden omgelegd. Omdat de vloer in feite circa 20 cm hoger uitvalt, moet er denk ik voor de veiligheid een voorziening worden getroffen voor de balkonrand. Bij mensen die al een vlonder hebben, is dat meestal het geval. Daar zijn verschillende constructies voor bedacht. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen hebben. Ik woon in een appartementencomplex, waar denk ik veel bewoners zijn die nog geen vlonder(s) hebben, maar daar wel belangstelling voor zouden hebben. Er is jaren geleden - voor mijn tijd - een vlonderproject geweest, maar niet iedereen heeft toen meegedaan. Alle appartementen hebben balkons van dezelfde maat. Er is nog een zuster-appartementencomplex, gebouwd met dezelfde afmetingen. Ik stel mij zo voor dat er veel andere eigenaren mee willen doen. Het zou dan ook fijn zijn als jullie een staffel konden opstellen. Voor grotere aantallen kan de prijs uiteraard lager zijn. Ik wil best meewerken aan de promo voor deze actie.

Balkon renoveren en kozijnen schilderen

Wij willen graag nog voor het einde van dit jaar onze voorkant en achterkant laten herstellen en schilderen. Zowel aan de voorkant als de achterkant is sprake van achterstallig onderhoud en zullen diverse herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden. Het zijn vier appartementen boven elkaar georganiseerd in een VVE. Het gaat om 8 kozijnen voor, en achter zijn 4 balkons.

Hangende balkons boven elkaar maken

Graag vraag ik een offerte op voor het plaatsen van 3 hangbalkons boven elkaar voor 3 individuele appartementen. Het gaat om balkons aan de achterzijde van jaren '80 nieuwbouw in Amsterdam Oost. De balkons kunnen maximaal 4 meter breed zijn (en het liefst zo diep mogelijk natuurlijk). Alle 3 de appartementen hebben al een deur (naar nu een Frans balkonnetje). Voor zover mijn buren en ik weten is dit nog niet eerder gedaan in dit blok. Ik kan mij voorstellen dat u meer informatie nodig heeft voor het opstellen van een offerte, of kunt u zo al een indicatie geven? Ik ben al bezig met het voorbereidende werk voor de vergunningen. Ik hoop van u te horen.

Balkons bij een VvE renoveren

Namens de VvE van een aantal appartementen wil ik graag op korte termijn een inspectie aanvragen van tenminste 4 balkons. Onlangs hebben wij de balkons laten verven, echter begint de verf alweer los te laten, dus we hebben het vermoeden dat er meer aan de hand is, het beton voelt namelijk zacht aan. Graag willen wij de balkons laten controleren op bijvoorbeeld betonrot en indien nodig een herstelplan/prijsopgave.

Partners

Partners van Casius