Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde woning:

Uitbouw achterzijde woning

wij willen een uitbouw van 2 bij 5 meter, als verlenging van onze woonkamer. Wij twijfelen nog tussen een serre en een uitbouw. de achterkant zou in ieder geval uit voornamelijk ramen moeten bestaan. De achterkant is alleen via de voordeur bereikbaar. Graag een complete oplevering. Constructie graag in onderling overleg, maar in ieder geval geen hout.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde woning uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden om een uitbouw te laten plaatsen tussen de bestaande uitbouw van de buren (3,5 diep en 5 meter breed). Het zou daarbij dan gaan om een plat dak, evt met lichtstraat. Er is alleen een heipaal aanwezig maar geen fundering. Inclusief fundering dus. Graag zien wij deze in een houten skelet bouw, inclusief een laminaatvloer gestucde muren elektra.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van ons huis. We zijn ons een beetje aan het oriënteren op de kosten, ook voor de bouwdepot, we zouden het binnen 2 jaar willen realiseren. De maten zijn ongeveer 6 m (b) x 2,5 (d). Wij willen ook graag zwarte kozijnen/pui met stalen look, zoals bijgevoegde foto laat zien. Vergunning is niet nodig. Wat voor fundering nodig is weer ik niet. De constructie willen we gemetseld. De oplevering willen we compleet, met elektra en stucwerk. Tekeningen zouden ook gemaakt moeten worden.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde realiseren van de woning. Hierbij zal een stuk buitenmuur/kozijn van de naastgelegen keuken verwijderd moeten worden om een vrije doorgang vanuit woonkamer naar keuken te creëren. Bij voorkeur een glazen pui en dak. Diepte 2.5 meter breedte 3,82. Indien mogelijk prefab, vanwege bouwtijd. We willen graag voor een casco en compleet oplevering een prijsvergelijking hebben. Voor zover ik weet mag je uitbouwen tot 2,5 meter, maar hoe het met de gemeente zit durf ik niet te zeggen. Het huis staat op zandgrond, mogelijk dat heien nodig zal zijn. We willen graag rond eind januari/ begin februari beginnen.

Uitbouw dak/zolderverdieping

Wij zouden onze huidige zolder willen uitbreiden met een dakopbouw. Ons huis heeft een gedeeltelijk punt dak (de zolder) en aan de achterzijde een gedeelte plat dak. Wij willen de zolder uitbreiden over dit platte gedeelte aan de achterzijde van het huis (~15 m2. 540 cm bij 280 cm). Graag bespreken wij de mogelijkheden en ontvangen wij een offerte. Het liefst een prefab optie, maar wij realiseren ons dat een houten skelet de meest voorkomende. Wij willen hier ook waterleidingen getrokken hebben voor een wasbak en eventueel een douche. Geen elektra dat doen we zelf, voor de rest casco.

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 3 bij 5,5 m. Inclusief stalen constructie in verband met het dragen aan de achterzijde van de woning (berekeningen zijn beschikbaar). Voor de fundering zijn heipalen waarschijnlijk niet nodig. Vergunning is ook niet nodig. We willen graag het prijsverschil tussen casco en compleet weten. Ook graag elektra en stucwerk apart offreren. Bouwtekeningen hebben we niet, maar wel de constructietekeningen.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van ongeveer 2,5 m × 5 m. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Voor de fundering denk ik dat palen nodig zijn. We willen een casco oplevering, elektra en stucwerk is niet nodig. De constructie willen we graag overleggen, we willen veel glas. We hebben nu een pui over de gehele breedte van de woning (ongeveer 5,20 meter) en deze zouden we willen hergebruiken. Tekeningen moeten nog. Graag rond voorjaar 2020 beginnen.

Erker achterzijde bouwen

Wij willen een erker realiseren van 3 m breed en 1,5 m diep aan achterkant tussenwoning. Een volledig glazen erker zonder metselwerk. Aan 1 zijde is een muur (uitbouw buren). Kunststof kozijnen en een openslaande deur. Waar nu de achterdeur staat willen we een dicht raam tot aan de grond. Waarschijnlijk is licht heiwerk nodig. Kunt u mij op basis hiervan een vrijblijvende offerte sturen? Alvast bedankt.

Uitbouw achterzijde en/ of opbouw

Ik zou graag een uitbouw en/of een opbouw laten bouwen. Ik wil graag beiden realiseren, maar qua budget moet er waarschijnlijk eerst 1 van de 2 gebouwd worden. De uitbouw achterzijde is ongeveer 4,05 meter breed en dan kijken wat de mogelijkheden zijn voor de lengte. Opbouw boven is 4 meter breed en de breedte van de woning is 8,70 meter. Er is waarschijnlijk voor beiden een vergunning nodig. Voor beiden een Prefab constructie. Er is voor de opbouw waarschijnlijk geen fundering nodig, voor de aanbouw waarschijnlijk wel. Graag een casco oplevering, inclusief ruiten.

Uitbouw achterzijde rijtjeswoning

Wij willen een complete uitbouw van 2.5 meter richting onze achtertuin. Aan de zijkanten muur. Voorkant zoveel mogelijk open kunnen en glas. Het dak van glas dat ook open kan. Verder wil ik dat er elektra aangelegd word en dat er gestuct word. Vanuit de woning moet eea doorgebroken worden uiteraard en wellicht ook ondersteund als het dragend is.

Achterzijde uitbouwen

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten plaatsen. De uitbouw moet 4 x 5 meter worden, met complete afwerking, dus: Elektra, stucwerk, een fundering, een lichtkoepel, en een stenen buitenkant.

Partners

Partners van Casius