Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde woning:

Uitbouw achterzijde woning

wij willen een uitbouw van 2 bij 5 meter, als verlenging van onze woonkamer. Wij twijfelen nog tussen een serre en een uitbouw. de achterkant zou in ieder geval uit voornamelijk ramen moeten bestaan. De achterkant is alleen via de voordeur bereikbaar. Graag een complete oplevering. Constructie graag in onderling overleg, maar in ieder geval geen hout.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde woning uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een tussenwoning gekocht waarvan de sleuteloverdracht 01 oktober 2020 gaat plaatsvinden. Graag willen we zo spoedig mogelijk na deze datum een uitbouw laten realiseren aan de achterzijde. Afmeting: 4 meter breed x 2,50 meter diep. Graag uitgevoerd met een kunststof schuifpui.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Aan de achterzijde van onze nieuwbouw 2-onder-1 kap woning willen we een uitbouw met zoveel mogelijk glas. Gewenste afmeting 5,00 meter breed en 2,50 meter diep. De kozijnen uitgevoerd in hout, kunststof of aluminium, graag advies van de Aannemer.

Herstellen van de fundering van een uitbouw

Ik zoek een aannemer voor funderingsherstel aan onze uitbouw. Onze uitbouwt bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze willen wij waterpas laten maken door middel van een injectie of betaalbare techniek. Door de verzakking zijn er scheuren ontstaan granieten vloer keuken. De uitbouw is gemetseld en de tuin is bereikbaar per achterom.

Uitbouw achterzijde nieuwbouw

Wij willen een uitbouw realiseren voor ons nieuwbouw van 1,2 m lang (binnenmaat) bij 5,1 m breed (binnenmaat). De hoekwoning heet ook een uitbouw dus moet het op dezelfde grens zijn. Hij moet op dezelfde manier afwerkt worden. Graag ook met binnenafwerking en een fundering.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning

We willen een uitbouw van 2,5 x 5,41 meter laten plaatsen met daarbovenop een dakterras. Er zijn al 4 heipalen geslagen. Compleet of casco is nog in overleg, en de buitenkant moet gemetseld zijn. Het is een huis uit 2009.

PVC op dak vervangen

Onze uitbouw aan de achterzijde van de woning (5.4M bij 1.2M) lekt. Er ligt PVC op het dak. Graag zouden wij het PVC laten vervangen. let op, het PVC sluit aan op de uitbouw van de buren.

Aanbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde van onze tussenwoning realiseren, van 3 meter breed en 6 meter diep. De korte zijde komt dus tegen de achtergevel. De achtertuin is langer dan 12 meter dus vergunning lijkt niet nodig. Er is een achterom. Uitvoering uitbouw in houtskelet of stenen constructie in overleg met de Aannemer. Wij dachten zelf aan 2 buitenramen en 1 buitendeur. In de uitbouw komt o.a. een toilet met douchegelegenheid en uiteraard uitbreiding van de elektra, eventueel ook een buitenstopcontact. Huidige buitenkraan moet verlegd worden.

Uitbouw met lichtkoepel

Voor een vrijstaande woning uit 2018 wil ik aan de achterzijde een geisoleerde uitbouw met een lichtkoepel (met warmte-isolerend materiaal) van 4,00 meter lang. Afmetingen uitbouw 6,00 meter breed x 3,50 meter diep. Elektra uitbreiden en infra-rood elektrische vloerverwarming en een schuifpui. Materiaal van kozijnen en schuifpui in overleg met de vakman in hout, aluminium of kunststof.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van ons recent aangekochte hoekhuis. Circa 6 meter breed x 3,50 meter diep met dubbele openslaande deuren. Graag zo spoedig mogelijk na de sleuteloverdracht over circa 2 maanden.

Uitbouw renoveren/vernieuwen

Het dak van onze (door de vorige eigenaar zelfgebouwde) aanbouw aan de achterzijde van ons huis lekt op meerdere plaatsen. De aanbouw is circa 6 meter x 3 meter. Het lijkt te zijn opgetrokken uit hout en kunststof panelen. Het geheel ziet er niet erg netjes afgewerkt uit. Graag advies van een aannemer om eventueel huidige zelfbouw te slopen en nieuwe aanbouw te plaatsen (en dan eventueel meteen een van 2 woonlagen). Of (als huidige constructie goed blijkt te zijn) buitenzijde opnieuw bekleden en daklekkage herstellen, al dan niet met een verdieping erop. Het zou fijn zijn als op korte termijn eerst de lekkage verholpen kan worden en de rest in overleg met de vakman.

Partners

Partners van Casius