Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor grotere verbouwing:

Grotere verbouwing

Ik wil de badkamer, wc en het tweede toilet opnieuw laten betegelen. De badkamer is 6-7 m2 en de wc is 2 m2. Het bad moet eruit, er moet een nieuw toilet geplaatst worden, nieuw badkamer meubel komen en een inloopdouche komen. Ook moet het verlaagd plafond er ook uit. Ik heb nu een staand en een zwevend toilet, beide moeten zwevend worden. Ook moet de kunststof serre vervangen worden inclusief de dakplaten erop. De dakplaten moeten glas worden. De serre is 205 bij 365 cm. Vervolgens wil ik trapbekleding laten plaatsen voor twee trappen. Er moet pvc gelegd worden en er moet vloerverwarming komen. Ook moeten de muren gestuct worden. De vloer is 35 m2. De wanden weet ik niet.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grotere verbouwing uit heel Nederland:

Verbouwing badkamer

Wij willen onze badkamer verbouwen. Wat er nu inzit strippen (bad, douchecabine, dubbele wastafel, toilet). Dit daarna opnieuw indelen met Toilet 1 (grotere) wastafel, tegels, inloopdouche, badkamermeubel en eventueel mogelijk aansluiting voor wasmachine en droger. De badkamer is ongeveer 2,40 meter breed en 3,15 meter lang.

Verbouwing woning

Graag zouden wij informatie / een globale offerte willen opvragen voor het uitbouwen van een woning die wij op het oog hebben om te kopen Het gaat om een offerte voor: - Uitbouw van 1,2 m x 4 m voor het realiseren van een nieuwe voordeur en gang - Uitbouw van een serre van ongeveer 3 m x 3 m, die het bijgebouw dan met de woning verbind - Verplaatsing van elektra, water, gas naar het bijgebouw, deze is wel aangelegd, maar loopt bovengronds - Plaatsing van 2 dakramen in het bijgebouw + vervangen van de 2 bestaande ramen door grotere exemplaren - Nieuwe keuken installeren in het bijgebouw en verwijderen keuken uit de woning (inclusief wegwerken leidingen) - Verplaatsen meterkast - Verbouwen badkamer 1e etage (2 m x 3 m): tegelwerk, bad/douche, wastafel en aanleggen toilet (op dit moment geen toilet op 1e etage aanwezig - Vervangen/weghalen houtwerk op kopse kanten van woning en bijgebouw, inclusief regelwerk rondom de dakrand

Uitbouw aan de woonkamer bouwen

Wij willen een grotere woonkamer en hebben het idee opgevat om dit te laten uitvoeren. Ons huis is de helft van een dubbele , bouwjaar 1954. De oppervlakte van de woonkamer is 30 m2 en deze willen we uitbreiden met ongeveer 12 m2. Circa 3,5 x 3,5 meter. Dat betekent dat het kleine terrasje grenzend aan de achterkant van ons huis opgeofferd zou moeten worden om dit te bewerkstelligen. Aangezien onze tuin lager dan het huis ligt en genoeg gelegenheid biedt om van de buitenlucht en tuin te genieten is dit geen probleem. Aan de achterkant hebben we een riant uitzicht over de weilanden vandaar het idee van een schuifpui zodat we optimaal kunnen genieten van uitzicht. Aangezien het zo veel mogelijk een geheel zou moeten vormen met ons huis willen we graag een gemetselde aanbouw waarbij de kleur steen zo veel mogelijk in de buurt zo moet komen met de rest van het huis. De fundering zal ook gemaakt moeten worden. We zouden graag alles uit handen willen geven van vergunning aanvragen t /m de afwerking Vanaf de maand december zou de verbouwing kunnen plaatsvinden. Maar de vraag is of dit verstandig is vanwege de winterperiode. Vandaar dat we een ook graag de duur van de werkzaamheden willen weten. En het belangrijkste ; het kostenplaatje en garantie met het zicht op eventuele tekortkomingen. Ons budget ligt tussen de 20. 000 en 25. 000 euro: dit is voor ons het maximale dat we kunnen besteden. Mocht bovenstaande niet haalbaar zijn binnen dit budget dan graag opties die wel binnen dit budget vallen. Eventueel aanpassingen qua materiaalkeuze maar dan graag natuurlijke materialen. In het geval u geen duidelijk beeld heeft van onze wensen dan zouden we het op prijs stellen dat u de concrete situatie komt opnemen. Wij zijn iedere dag vanaf 18. 00 s avonds bereikbaar dus ,men kan telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.

Huis volledig laten verbouwen

Wij willen een grote verbouwing doen. De woonkamer en keuken ombouwen tot 1 woonruimte met open keuken. Deze ruimte ook gelijktrekken aan het huis van de buren. Verder willen we graag 1 keukendeur zoals op de plek waar deze nu zit en een grote harmonicadeur over de resterende volledige breedte. In de hoek van de keuken en de gang zit de CV ketel. Deze mag wat ons betreft worden verplaatst naar een andere plek in het huis. Op de 1e verdieping willen we de achterkant van het huis gelijktrekken met de begane grond. Zo ontstaat er ruimte voor een grotere badkamer met aparte douche en bad, een eigen wc-ruimte en een washok voor de droger en wasmachine. Tevens is er genoeg ruimte om tussen slaapkamer I en II een inloopkast of trapgang te creëren. Indien er een trapgang wordt gecreëerd kan er wellicht onder de trap een bergkast worden gemaakt. Op de nieuwe 2e verdieping willen we een ruimte hebben die in de toekomst simpel in 2 (slaap) ruimtes is te verbouwen. Aan de voorkant willen we 2 hoge smalle (Franse) ramen. Aan de achterkant een deur (openslaand / schuif / harmonica). Omdat het oppervlakte van de 1e verdieping erg groot is, is het wellicht een idee om een dakterras aan de achterkant te maken. Deze is qua grootte bijvoorbeeld gelijk aan uitbouw berekend vanaf de achterkant van de oude woonkamer. Verder willen we graag dat er ruimte is voor een tweepersoonsbed, een klein bureau/tafel met stoel, tv, wastafel, bad/douch (beide(?)) en een kledingruimte/inloopkast. Wellicht kan de CV-ketel ook wel op deze verdieping worden geplaatst. Graag willen we ook zonnepanelen plaatsen op het dak en als het mogelijk is aan de achterkant van het dak aangezien de achtertuin op het zuid(westen) ligt. In de bijlagen treft u wat eigen schetsen aan. Feel free om alternatieven bieden. Is het tevens mogelijk dat jullie een algemene schatting van de kosten kunnen geven. Begrijpelijk zal het ook afhangen van de afwerking en gekozen materialen, maar alle hulp is welkom.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik overweeg een waterput te laten slaan. Geen idee of dit ingrijpend is en wat er voor nodig is. Woon in nabijheid van de duinen waar grondwaterstand relatief hoog is. Wat zijn de mogelijkheden en kosten? Graag in overleg met de vakman. Betreft een zand/klei ondergrond. Zoals ook aangegeven, de bron is puur bedoeld om de tuin te besproeien. Het perceel heeft een grootte van ca. 900m2, de tuin waarschijnlijk ca. 800m2. Uiteraard hoeft dit niet ineens te worden besproeid, dit kan in fases. Waterdruk is belangrijk, maar ervaring leert dat slechts een beperkt aantal sproeiers tegelijk aan kunnen. Ter verdere informatie: De woning ligt in een gebied dicht bij de Amsterdamse waterleidingduinen. Dit gebied wordt niet meer gebruikt voor waterwinning sinds enkele decennia. Derhalve is het grondwaterpeil relatief hoog. Als je een gat graaft stroomt er al water in het gat op minder dan 2 meter diepte. Een buurman in de straat heeft een bron laten slaan, deze heeft een diepte van 10m. Zijn tuin is ruim 3x groter. Bijgaand treft u een sonderingsrapport gemaakt ten behoeve van de verbouwing / fundering. Hopelijk geeft dit u ook inzicht in de (grond)situatie. De bereikbaarheid in de tuin is relatief goed. Nagenoeg overal zou een machine kunnen komen. Indien een grotere machine (formaat auto), dan zouden er eventueel een paar planten moeten worden uitgegraven, geen probleem.

Prefab dakopbouw plaatsen + verbouwen beneden verdieping

Wij willen een zolder, inclusief badkamer (bestaande uit 2 slaapkamer, douche, 2 persoonswastafel en toilet) op onze 1e verdieping laten bouwen, 50 m2 houtskelet constructie. Staande muren van ongeveer 1.80 hoog en met daarop schuin puntdak. Klein raam in badkamer aan noordzijde en 2 grotere ramen aan noordzijde. Ongeveer 14 zonnepanelen aan de zuidzijde. Daarnaast verbouwing van onze woonkamer, halletje aan voorzijde bij woonkamer trekken (hiervoor dient 1 dragende muur te worden verplaatst) en aansluitingen voor nieuwe keuken aan voorzijde woning maken (keuken bevindt zich nu aan achterzijde). Daarnaast opmetselen twee raamkozijnen aan voorzijde tot hoogte boven aanrechtblad en aanbrengen 2 nieuwe ramen en kozijnen. Ruimte huidige keuken aan achterzijde verder bij woonkamer trekken. Hiertoe dient een nieuwe dragende balk tussen huidige keuken en woonkamer te worden aangebracht en dragende kolom waar deze op steunt tegen achterzijde aan. Entree woning in huidige berging aan voorzijde maken.

Grote verbouwing en nieuwe aanbouw plaatsen

Groot project, vrijstaande garage verwijderen, nieuwbouw met aansluiting hoofdgebouw plaatsen, waarbij een grotere garage gerealiseerd moet worden met een extra verdieping (twee slaapkamers, een walk in closet en extra badkamer) daarbij trap verplaatsen, woonkamer vergroten en nieuwe openslaande deuren naar de tuin. De huidige garage is 4 x 7 meter. De nieuwe garage met opbouw moet 5 x 11 meter worden. De fundering van de huidige garage kan mogelijk voor een deel gebruikt worden voor de aangebouwde garage met opbouw. Op de eerste verdieping een plat dak of pannendak, afhankelijk van de vergunning. Er is nog geen tekening gemaakt. Kunt u de tekeningen en de aanvraag van de vergunning ook verzorgen?

Grote verbouwing in de woning

Woning betreft een benedenwoning, waarbij ik diverse grotere verbouwingen wil laten uitvoeren. 1. Plaatsen aanbouw achterzijde woning, 2,5 meter diep. Zijwanden steen, glazen schuifwand voorzijde, deel dicht dak, rest glas. Incl elektra, fundatie, doorbraak naar woning, waarschijnlijk nieuwe steunbalk etc. 2. Verwijderen bestaande keuken, niet dragende muur verwijderen, omleggen elektra, gas, water en plaatsen nieuwe keuken 3. Gehele woning (muv badkamer, wc) vloeren verwijderen, bestaande radioatoren en leidingen verwijderen, plaatsen vloerverwarming, plaatsen tegelvloer 4. Woonkamer muren en plafond incl uitbouw stucen (en schilderen) 5. Verwijderen schuttingen en bestrating, plaatsen nieuwe schuttingen en bestrating Diverse kleinere klussen, zoals herstellen muren (gaten nav radiatoren), schilderen, incl. plafonds. Diverse kitwerkzaamheden. Hergebruik oude keuken (waar mogelijk) om in washok een nette kasten wand met werkblad te maken. Plaatsen kastenwand in slaapkamer (deel al aanwezig). Lijst wensen is grotendeels opgesteld en bij opname door te nemen.

Inpandige verbouwing van een woning

Wij zijn ons aan het oriënteren op een inpandige verbouwing van onze woning. We willen de keuken met bijkeuken en een berghok laten verbouwen tot een grotere keuken met daarnaast een slaapkamer met douche en wc. We willen de mogelijkheden in beeld brengen met behulp van een aannemer. Er moet daarbij ook bekeken worden of de binnenmuren draagmuren zijn. We willen ons laten adviseren en ontvangen graag een prijsindicatie. We zijn in deze periode niet altijd telefonisch bereikbaar. Daarom plannen we graag een afspraak in via email-contact.

Afvoer geiser verplaatsen

Ik heb de volgende vraag aan u. Ik maak gebruik van een Variant geiser atmoMAG. Nu is er een probleem met de luchtafvoer. Deze moet verplaatst worden in verband met een verbouwing uitbreiding van de achtergevel der buren. Voorheen heeft er een afvoerbuis gelopen van een kleine doorsnede deze was niet afdoende er is daarna voor gekozen een nieuw gat te boren met een grotere doorsnede. Dit gat zou eventueel op een andere plek opnieuw moeten worden geboord. Maar misschien is / zijn er nog andere mogelijkheden de situatie zo te maken dat een en ander weer goed werk en volgens de voorschriften zal zijn. Omdat ik zelf geen kijk heb op de mogelijkheden zou ik graag uw hulp inroepen, mogelijk kunt u de situatie op locatie opnemen.

Partners

Partners van Casius