Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw op plat dak maken:

Opbouw op plat dak maken

Ik wil graag een zo groot mogelijke opbouw. De oppervlakte is circa 60 m2
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw op plat dak maken uit heel Nederland:

Houten dakopbouw laten plaatsen

Wij zijn voornemens een extra verdieping te laten bouwen op ons huis met plat dak. Er zijn bouwtekeningen gemaakt hoe wij het zouden willen hebben. De buren en nog een paar andere in de straat hebben een houten opbouw. Onze opbouw moet gelijk zijn aan die van de buren, zie foto’s.

Verdieping bouwen op plat dak

Graag een extra verdieping op een plat dak. Het gaat om ongeveer 45 m2. Er moeten ook twee kozijnen in komen. Bouwvergunning moet nog worden aangevraagd. Er zijn meerdere in de straat met een opbouw.

Opbouw op plat dak

Voor ons nieuwe huis willen we de mogelijkheden bekijken om een dakopbouw te maken. De buren aan beide zijdes hebben dit gedaan en we zouden er veel ruimte mee winnen. Het gaat om een plat dak met aan de voorzijde van de woning een kleine schuine kap. We zouden dan de achterzijde van die schuine kap willen lichten en vanuit daar een dakopbouw over het platte dak willen creëren. Welke informatie heeft u van mij nodig om de mogelijkheden aan te geven?

Puntopbouw op plat dak

Opbouw van een punt dak voor een woning. Puntopbouw op plat dak. Eventueel met dakkapel. Maten ongeveer 5 meter breed en 7 meter lang. Punt met aan de zijkanten kunststofafwerking.

Opbouw met aparte opgang plaatsen

Wij hebben een hoekwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Graag zouden wij er een opbouw op willen plaatsen van 5 bij 10 meter groot met een aparte opgang vanaf de begane grond. Deze studio dient een simpele keuken, badkamer en woon/slaapkamer te krijgen. Over de verdere afwerking en mogelijkheden willen wij graag met de vakman van gedachte wisselen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw op woning laten bouwen

Ik wil een dakopbouw op het huidige dak laten bouwen. Het huidige dak, op de eerste verdieping, heeft een plat dak. Op de tweede verdieping moet een gebroken dak met plat komen. Gelijk aan wat de buren hebben. De opbouw is circa 6 meter breed en 10 meter diep. Het plafond op de eerste verdieping, wat later dus vloer van de tweede verdieping is, is van hout. Er zijn tekeningen, controlerapporten en berekeningen beschikbaar.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Wij willen graag volgend jaar een dakopbouw laten plaatsen. De opbouw zal ongeveer 25 m2 groot moeten worden. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en verder mag deze casco worden opgeleverd. Separaat zou ik wel willen weten wat de kosten zijn voor het aansluiten van de verwarming en de elektra. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Opbouw plat dak in Almere

Ik wil graag een opbouw van 9 bij 4.85 meter. Opbouw plat dak prefab. Wil graag een casco offerte hebben. Bereikbaar voor hijskraan.

Plat dak verhogen met opbouw

Ik wil een opbouw met plat dak. Maten zijn ongeveer 470 breed en 800 cm diep. De buren hebben de voorkant recht opgetrokken met hout (weliswaar 50 cm dieper dan de gevel dus dan wordt de opbouw 750 cm diep) en de achterzijde hebben zij met 70 graden hoek en dakpannen (en ramen over de hele breedte). Graag zou ik de zijkant met onderhoudsarm materiaal afgewerkt willen hebben (een metalen variant?)

Casco dakopbouw op plat dak

Ik wil graag een dakopbouw op mijn woning laten plaatsen. Het gaat om een casco dakopbouw met plat dak. De voorkant zal van hout worden voorzien van 3 ramen. De achterkant 70 graden met dakpannen en meerdere ramen. In de bijlage zijn een aantal tekeningen te zien die de buren gebruikt hebben voor hun dakopbouw. Ik wil hier dezelfde aspecten aanhouden. De zijkanten van de opbouw wil ik laten afwerken met onderhoudsarm materiaal (denk aan golfplaten van een metaalsoort/aluminium). Zie bijlages voor meer maatvoeringen. De foto's zijn van de opbouw van de buren, dan hebben jullie wellicht een beter idee. Wat ik wel anders wil is de zijkanten afwerken met onderhoudsarm materiaal.

Partners

Partners van Casius