Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam Zuidoost:

Opbouw op woning maken

Graag wil ik een dakopbouw realiseren. Maten tussen de 20 en 30 m2. Ik zou hier graag sanitair in willen: douche, toilet en wasbak. Graag een offerte betreft de mogelijkheden en daarbij komende kosten.

Dakopbouw bouwen

Wil graag een offerte van een dakopbouw van 5x8 offerte van casco opbouw en volledige afwerking.

Dakopbouw op plat dak maken

Ik wil graag prijs weet om dak te bouw dat is woonoppervlakte 129. M perceeloppervlakte 188. 3m inhouden 33. 3 vrendlijke

Huis van achter uitbouwen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw laten plaatsen. De heipalen zijn hier al geplaatst. De uitbouw zal 4.80 meter breed moeten worden en 2.40 meter lang. Het kozijn in de bestaande gevel willen wij graag opnieuw gebruiken en elektra dient te worden doorgetrokken. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden.

Tussenmuur verwijderen

Tussenmuur slopen van ongeveer 4m2 en puin meenemen. Door een gedeelte van de muur lopen leidingen en bedradingen. Deze graag wegwerken. Eventueel de keuken verplaatsen om de tussenmuur te slopen.

Verwijderen golfplaten dak en schoorsteenpijp

De asbestinventarisatie van ons toekomstige huis bevestigde het volgende: dak schuur is asbest klasse 2, ongeveer 20 m2. De schoorsteenpijp is ook asbest klasse 2 en ongeveer 6.60 meter lang. Beide soorten asbest is Chrysotiel (Serpentijn). Verder staat er een oude gashaard met asbestlont (klasse 1, Chrysotiel (Serpentijn)) die afgevoerd moet worden. Het huis wordt compleet gerenoveerd en wordt op dit moment niet bewoond. Bovenstaand dient te worden verwijderd en afgevoerd.

Uitbouw aan achterzijde woning realiseren

Wij willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 5 x 3 meter aan de achterzijde van de woning. De ruimte wordt gebruikt al verlengde van de woonkamer en de schuifpui willen wij in de nieuwe gevel laten plaatsen. Daarnaast willen wij 2 lichtpunten laten aanbrengen en separaat ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van vloerverwarming en het stuken van wanden en plafonds. De uitbouw mag vergunningsvrij uitgevoerd worden.

Asbest verwijderen uit schoorsteen en van schuur

Graag een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van asbestpijp in de schoorsteen (1x 1,5 m1 en 1x 5,5 m1 klasse 1-2) in een woonhuis. En asbestplaten schuurdak (20 m2, klasse 2) van de achterliggende schuur. Een asbestinspectie is reeds uitgevoerd op 7 september jl. Helaas kan ik het document (pdf) niet toevoegen aan deze aanvraag.

Extra verdieping op een plat dak bouwen

Wij zijn voornemens een extra verdieping te laten bouwen op ons huis met plat dak. We zijn ons aan het oriënteren en informatie aan het zoeken op internet. Er zijn bouwtekeningen van de woning beschikbaar. De woning is geschikt om een opbouw erop te zetten. De buren hebben een houten opbouw. De opbouw willen we ongeveer 7 x 15 meter laten worden. De woning is 32 jaar oud. Sommige hebben meteen opgebouwd. Onze opbouw moet gelijk zijn aan die van de buren. Graag ontvangen wij informatie en een offerte.

Betonplaat storten voor een tuinhuis

Het gaat om het uitgraven van 9,3 m2 tuin en een zandbed storten voor fundering tuinhuis. Dan moet er een betonplaat gestort worden. Onder de betonplaat moet nog een plastic doek komen. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Er staat en hek van ongeveer 1.30 meter dat te openen is.

Tegel- en schilderwerk in de woning

Ik wil Mijn bad kamer laten tegelen en schilderwerk in hele huis laten doen. Materialen heb ik niet.

Tuin bouwrijp maken en betonplaat storten voor tuinhuis

Het gaat om het uitgraven van 9,3 m2 tuin en een zandbed storten voor fundering tuinhuis. Dan moet er een betonplaat gestort worden. Onder de betonplaat moet nog een plastic doek komen. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Er staat en hek van ongeveer 1.30 meter die te openen is.

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning wil ik een uitbouw laten plaatsen van 2.50 bij 5.40 meter. De huidige schuifpui willen wij laten verplaatsen en de uitbouw zal een verlengde worden van een woonkamer. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden.

Uitbouw aan de achterkant bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de woning. Breedte 8 meter en diepte 1,25 meter. Woning wordt nu nog gebouwd en materialen zullen in november geleverd worden. De tekeningen zijn aanwezig. Betreft een hoekwoning dus makkelijk bereikbaar.

Sloopwerkzaamheden uitvoeren

Wij hebben 5 units naast elkaar met een oppervlakte van 2000 m2. Bij 3 van deze units zit een entresol die verwijderd dient te worden. Daarnaast dienen de units weer afzonderlijk van elkaar gebruikt te kunnen worden en dienen er delen van wanden wit gesaust te worden. Deze zijn nu groen. Graag maken wij een afspraak om de werkzaamheden verder toe te kunnen lichten.

Stukje muur in woonkamer repareren

Ik heb een stukje beton van mijn salon wat opgevuld moet worden en daarna spachtelputz eroverheen en de hele woonkamer schilderen. De muur zelf is ongeveer rond de 2 meter breed en 2.40 meter hoog. De hele woonkamer met open keuken is ongeveer 9.70 meter lang en 5 meter breed. Ik weet nog niet welke kleur het eventueel zal worden. Het gaat in eerste instantie om het dichtmaken en goed afwerken van de muur.

Betonnen schuttingmuur met deur maken

Kunt u a.u.b. een betonnenmuur plaatsen breedte 3. 40 meter met deur inbegrepen deur graag potdicht. Hoogte 2. 45 meter

Overkapping bouwen

In de achtertuin zou ik een overkapping inclusief zijmuren willen laten plaatsen. De breedte zal 4 meter zijn en de diepte 6 meter. De voorkeur gaat uit naar kunststof met polycarbonaat platen.

Huis laten opknappen

Wat kost het schilderen behangen en compleet nieuwe laminaat vloer laten leggen? Huis is ongeveer 60 m2. Materiaal in overleg met vakman. Moeten onze spullen er dan uit?

Fundering op bouwgrond maken

Op een stuk bouwgrond van 35 m2 komen 4 containers, 2 keer 2. Hiervoor dient er eerst een fundering gemaakt te worden voordat de containers op hun plek gezet kunnen worden. Kunt u aangeven wat de kosten en mogelijkheden zijn hiervoor?

Dakopbouw op plat dak

Ik wil op plat dak een dakopbouw plaatsen. Huis is 10 x 7 meter. Ik ben in de beginnende fase, ik heb nog geen tekeningen laten maken en er is nog geen vergunning aangevraagd. Ik zou graag met de aannemer om tafel willen gaan zitten om de mogelijkheden bespreken. Ik wil graag water, elektra en verwarming aan laten leggen, de verdere afwerking doe ik zelf.

Keuken en plavuizen eruit slopen

Ik heb 2 sloopklussen waarvoor ik graag 2 offertes wil ontvangen: 1. Verwijderen en afvoeren van keuken, inclusief muurtegels verwijderen. 2. Een plavuizen vloer van 65 vierkante meter verwijderen (2 lagen tegels), verwijderen van dekvloer met daarin oude vloerverwarming.

Uitbouw op een dakterras maken

Op het platte dak zou ik graag een uitbouw willen laten plaatsen van 40 m2 groot. Er zal nog een deel overblijven waar een dakterras moet gaan komen. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de elektra en waterleiding doorgetrokken. De verder afwerking van de 2 slaapkamers zal ik zelf verzorgen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Serre repareren of vervangen

De constructie van onze serre (uitbouw 2 meter x 5 meter breed) is matig. Diverse aansluitingen vertonen sporen van vochtinwerking en het begin van houtrot. Er is inmiddels een technisch rapport aanwezig. Er zijn lekkages, waarschijnlijk moet het dak vernieuwd worden. Graag advies van de vakman voor reparatie of vervanging van de serre.

Volledige woning verbouwen

Graag zou ik een schatting willen ontvangen van het volledig verbouwen van een huis 140 m2. De keuken, badkamer moeten vernieuwd worden. Kozijnen vervangen worden en alles nieuw stukwerk. Het is voor een woning waar we een eerste bezichtiging gehad hebben. Ik hoor het graag.