Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, dakopbouw op het platte dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam Zuidoost:

Uitbouw over 2 verdiepingen bouwen

Wij willen een uitbouw achterzijde realiseren: begane grond 2. 5m bij 5. 5m en 1e verdieping 2 m bij 5. 5m.

Raam in blinde muur op balkon plaatsen

We willen graag meer licht en uitzicht vanaf de zijkant van ons balkon. Daarom willen we graag een raam laten plaatsen van 1 bij 1 meter en eventueel nog een klein raam erboven maar dat wil ik graag bespreken.

Woning naar achteren uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zijn breedte 4,80 meter, diepte 3 meter en de hoogte 3 meter. Bestaande schuifpui naar achteren verplaatsen.

Erker achter de woning aanbouwen

Wij willen misschien een erker aanbouwen aan de achterzijde van de woning die in het 3e kwataal dit jaar zal worden opgeleverd. Afmeting erker ong 3,5x1 meter. Wat zijn de kosten ongeveer?

(zelf) Serre bouwen

Ik wil graag zelf een serre bouwen. En zou hiervoor graag een prijs opgaaf ontvangen. De Serre zou 5 x 3 meter moeten worden.

Schuur recht zetten

De schuur staat op een betonnen vloertje. Hij is 2 x 2 meter. De schuur is 5 cm weggezakt. Er moeten wat tegels weggehaald worden, een sleuf gegraven en dan wellicht met een autokrik de boel omhoog houden. Graag op het 06-nummer bellen, ik probeer bereikbaar te zijn al lukt dit niet altijd meteen.

Houten dakopbouw laten plaatsen

Wij zijn voornemens een extra verdieping te laten bouwen op ons huis met plat dak. Er zijn bouwtekeningen gemaakt hoe wij het zouden willen hebben. De buren en nog een paar andere in de straat hebben een houten opbouw. Onze opbouw moet gelijk zijn aan die van de buren, zie foto’s.

Opbouw met aparte opgang plaatsen

Wij hebben een hoekwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Graag zouden wij er een opbouw op willen plaatsen van 5 bij 10 meter groot met een aparte opgang vanaf de begane grond. Deze studio dient een simpele keuken, badkamer en woon/slaapkamer te krijgen. Over de verdere afwerking en mogelijkheden willen wij graag met de vakman van gedachte wisselen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij zouden een uitbouw achterzijde woning willen van 3 meter bij 5 meter, de bestaande schuifpui willen wij graag behouden deze is van eind 2012. Vloerverwarming willen wij in laten frezen in de totale woonkamer, ook de hele woonkamer stuken, 4 stopcontacten omlaag frezen, 4 extra stopcontacten in de aanbouw, een buitenkraantje verleggen, in de uitbouw zouden wij graag een glazen met aluminium zadeldak willen van 1800 bij 3000 ongeveer.

Opbouw plaatsen

Ik zou graag de opbouw van de meegestuurde afbeelding willen realiseren. De materialen zijn hout of kunststof met thermosglas. Lengte is 3.5 / 4 meter bij 2 meter hoog ongeveer. Graag een complete offerte.

Dakopbouw laten bouwen

We willen graag een afspraak maken voor een offerte om een dakopbouw te laten bouwen en de prijzen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 10 bij 5 meter. Ik wil water en elektra hebben in de opbouw. Het moet een schuin dak krijgen. Ik wil het met houtskeletbouw gebouwd hebben.

Uitbouw achterzijde woonkamer

We willen onze woonkamer 3 meter naar achteren uitbouwen de tuin. Daar willen wij een stenen gemetselde uitbouw realiseren met in het dak een lichtstraat geplaatst. Daarnaast willen wij een raam in de zijmuur laten plaatsen. Wij zoeken iemand die ons hierin kan adviseren en begeleiden.

Dakkapel aftimmeren met gipsplaat, stuken en sauzen

Werkzaamheden: 1// aftimmeren 2 zijwanden + plafond van nieuw geplaatste dakkapel. Afm. Plafond 13,25 m2, 2 zijwanden a 4,62 = 9,24 m2. TOTAAL 22,5 m2. Rachels en gipsplaten zijn reeds aanwezig! Schrijven/nieten en kit niet. 2// kozijn rondom afwerken met speciale profielen (die klikken in het kozijn. Alleen op maat maken en monteren) 3// Vensterbank (aanwezig) op maat zagen en plaatsen. EVENTUEEL (als meerwerk opgeven) 4// gipsplaten stucen. (22,5 m2) 5// sauzen (wit, latex aanwezig) Wegens ziekte is dit een spoedklus. De dakkapel is 5 jan geplaatst en degen die het zou afwerken, kan pas als ie weer beter is. De kamer is echter in gebruik. Liefst deze/begin volgende week klus uitvoeren. Deadline 22 januari (gips) 26 januari (stucen en eventueel sauzen)

Dakopbouw op plat dak

Wij willen graag weten wat het gaan kosten als je een dakopbouw wilt gaan plaatsen op een plat dak. De maten zullen circa 5 x 5 meter zijn ongeveer. Er moeten 2 kamers van gemaakt worden, met radiatoren en aan weerszijde ramen.

Opbouw op plat dak maken

Ik wil graag een zo groot mogelijke opbouw. De oppervlakte is circa 60 m2

Keuken en keukenmuur aanpakken

Voor het verbouwen van mijn keuken, met een aantal maanden, exacte datum is bespreekbaar, ben ik op zoek naar een aannemer die mij kan helpen met het volgende: - Geluidsdichte muur plaatsen van 2.20 meter breed x 2.50 meter hoog. De keuken gaat door de helft en er wordt een extra slaapkamer gemaakt. De muur dient zonder deur gemaakt te worden - Infrezen en het wegwerken van de leiding van de wasmachine - Infrezen en het wegwerken van de gasleiding - Stuken ongeveer 25 m2

Zolder verbouwen

We hebben een zolder die momenteel als slaapkamer fungeert, maar de wasmachine en droger staan er ook. Wij willen dat de zolder opgedeeld wordt in kamers om meer ruimte te creëren. De ruimte is 7.05 meter lang bij 4.83 meter breed. Er zal een tussenwand met een deurkozijn geplaatst moeten worden en deze moet behangklaar opgeleverd worden. Verder zal er diverse elektra punten gerealiseerd moeten worden.

Verdieping op een plat dak bouwen

Ik heb een woning met een plat dak. Graag zou ik hier een opbouw van 8 bij 4 meter op willen laten plaatsen. Er zal een vaste trap naar boven moeten komen en de elektra, leidingen en de cv moeten worden doorgetrokken. Hierna zal ik zelf de ruimte afwerken, casco opleveren is dus voldoende. Er komen 2 slaapkamers, een keuken en douche en toilet. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw op een maisonette

Ik wil op de 3e verdieping van mijn maisonette een dakopbouw met ramen plaatsen van ongeveer 45 m2. Graag casco opleveren. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn en wat dit gaat kosten? De vergunning is nog niet aangevraagd, maar zou graag ergens februari/ maart met de bouw willen beginnen.

Aanbouw achter de woning bouwen

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw op de begane grond en de eerste etage laten bouwen. De uitbouw zal ongeveer 5.50 meter breed en 2.50 meter diep moeten worden. Op de begane grond zal het een verlengde moeten worden van de woonkamer en op de eerste etage van de slaapkamers. De elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Er zal ook een vloer gelegd moeten worden, echter hebben wij nog geen idee welke vloer. Er is nog geen informatie aangevraagd met betrekking tot een vergunning.

Koepel vervangen en rolluiken repareren

Koepel vervangen. Binnen maat is 80. Rolluiken laten repareren. Handmatig zakt het niet soepel naar beneden

Nieuw te bouwen tussenwoning

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een zelfbouwwoning in Amsterdam. Ik zou de woning per onderdeel willen laten offereren en uitvoeren, waarbij ik de regie in handen hou (zelfbouw). Bijvoorbeeld eerst heien en fundering zo snel mogelijk. Daarna opeenvolgende stappen; wordt het casco compleet gebouwd en uiteindelijk ook stapsgewijs de afwerking. Mocht u hier belangstelling voor hebben en op korte termijn kunnen beginnen met stap 1: heien en fundering plaatsen, dan zou ik graag zo snel mogelijk met u willen afspreken.

Opbouw op woning maken

Graag wil ik een dakopbouw realiseren. Maten tussen de 20 en 30 m2. Ik zou hier graag sanitair in willen: douche, toilet en wasbak. Graag een offerte betreft de mogelijkheden en daarbij komende kosten.

Dakopbouw bouwen

Wil graag een offerte van een dakopbouw van 5x8 offerte van casco opbouw en volledige afwerking.

Dakopbouw op plat dak maken

Ik wil graag prijs weet om dak te bouw dat is woonoppervlakte 129. M perceeloppervlakte 188. 3m inhouden 33. 3 vrendlijke