Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, extra verdieping van 40 m2, dakopbouw met 2 vaste trappen en zonnepanelen, enkele nokverhoging, plaatsen dakkapel en dak laten vernieuwen, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam Zuidoost:

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde woning van 3,00 meter x 5,50 meter. Er is geen achterom. In de nieuwe achterpui een enkele deur met een bovenlicht. Graag advies betreffende eventueel hergebruik huidige achterpui. Bestaande radiator huidige achtergevel verplaatsen en in de uitbouw 1 nieuwe radiator erbij.

Casco-Dakopbouw met terras op betondak

Op onze (hoek)bovenwoning (1e verdieping) met plat betonnen dak willen wij een opbouw en een dakterras. De woning is 8,50 meter breed en 8,50 meter lang. Aan de voorzijde willen we de eerste 2,50 meter over de volle breedte een dakterras met balustrade en de resterende 6 meter een opbouw met een plat dak. Er zal dus ook een trapgat uitgezaagd moeten worden voor een vaste trap. Graag casco-oplevering in houtskelet. Totale dakoppervlakte is circa 72 m2. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Kelder onder bestaande woning bouwen of prefab-kelder in voortuin

Wij willen graag een kelder onder onze bestaande woning bouwen. Een alternatief zou zijn een prefab-kelder in de voortuin want achter zitten we vrijwel meteen aan het water. Graag een ervaren kelderbouwer die ons kan adviseren en het kan realiseren. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn, maar we denken aan een kelder van 4 meter breed x 8 meter lang. De woning is circa 5 meter breed x circa 13 meter lang. De voortuin is circa 5 meter breed en circa 8 meter lang.

dakkapel achterzijde tweede verdieping

Wij willen een dakkapel van 4 meter realiseren en deze laten plaatsen en willen weten wat de kosten zullen zijn. Momenteel zitten er op de eerste verdieping al 2 dakkapellen. Hierboven is de zolder en daar willen wij ook een kunsstof of prefab dakkapel hebben om de ruimte uit te breiden zodat het kan dienen als slaapkamer.

Huis bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen in Almere. De woning word 140 m2, en komt op een kavel van 638 m2. Verder wil ik dat de woning compleet opgeleverd word met 3 verdiepingen, een plat dak, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, een plat dak en een gemetselde buitenkant. Ik heb een bouwtekening.

1 grote zolderruimte opdelen in 3 ruimtes en 1 bergvliering met trappetje in de punt

Wij hebben nu 1 grote zolder (2e verdieping) (met een dakkapel aan de achterzijde) waar de wasmachine staat. Deze zolder willen we graag laten indelen in drie gescheiden ruimtes met apart een overloop waar je boven komt. We willen dus een overloop, een wasmachine-ruimte, een (kantoor)kamer en nog een kamer. Op dit moment is het een grote ruimte met een puntdak. In de punt van het dak willen wij ook een (opberg)vliering (met een trappetje) waarvan de vloer gelijk loopt met het plafond van de al aanwezige dakkapel. De elektra moet uitgebreid worden over alle ruimtes.

Kunststof serre plaatsen achter een tussenwoning inclusief te storten vloer

Wij willen een kunststof Serre achter onze tussenwoning. De maatvoering moet worden 4,50 meter breed en 3,50 meter breed. Er moet eerst een betonvloer voor gestort worden.

Cement dekvloer plaatsen

Wat gaat het mij kosten om een cement dekvloer te laten storten? 27m2, dikke tussen 3en 4cm, begane grond, makkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid. Locatie is in Amsterdam Zuidoost. aan de zijde van Diemen. Ik zie graag uw prijsopgave tegemoet. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Build back extension, placing dakkapel & bathroom in zolder

We want to build an extension in the back of our house (5m wide by 4m deep), want to place dakkapel in zolder & a bathroom in zolder. We also want to include some other minor work. Hope to hear from you soon. Thank you

Overkapping met schuifdeuren

Overkapping bouwen met schuifdeuren en betonnen vloer, 2x electragroep en water aansluiting. Maten zijn 6 bij 3 meter en er is geen vergunning nodig. Ik zoek een aannemer die het in zijn geheel kan uitvoeren. Dus niet iemand die wel een serre kan plaatsen maar de vloer niet kan storten.

Vervangen metalen kozijnen voor houten kozijnen en nieuwe deuren

Het gaat om 5 kozijnen en 4 deuren. Twee kastdeuren en twee deuren (toilet, woonkamer). Het bovenlicht moet op een punt vervngen worden door muur en op de andere plekken aangepast.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een casco dakopbouw van 40 m2 realiseren op een plat dak. Vergunning en tekening reeds aanwezig. Binnen nu en 7 dagen knoop doorhakken. Graag scherpst mogelijk offerte.

Uitbouw achterkant realiseren voor extra woonruimte

Graag laten wij uitbouw aan de achterkant met een stenen omhuizing van ongeveer 5 x 3 m laten bouwen om extra ruimte te creëren. Wij hebben de hypotheek laten aanpassen, alles ingediend en wachten nu op akkoord dat vandaag op morgen binnen kan komen. Wij hebben geen bouwtekeningen laten maken, wel hebben wij bij de gemeente tekeningen aangevraagd. Wij hebben enorm veel tekeningen gekregen, maar wij komen er niet helemaal uit. Voor achteren weten wij dat er geen vergunning nodig is. Veel buren hebben ook een aanbouw laten plaatsen en ook zij hadden geen vergunning nodig. Wij hebben een idee voor wat wij willen voor de aanbouw: wij willen stenen muren aan de zijkant en aan de voorkant een schuifpui. het mag heel simpel, het is niet voor de mooi maar echt om extra ruimte te creëren. Aan de achterkant aan de binnenkant loopt een verwarmingsbuis en een verwarming zit tegen de achterpui, wij dachten dat deze misschien om de hoek gehangen kan worden. Of er een fundering moet komen weten wij niet, wij kunnen dit bij de buren in het blok navragen. De muur die doorgebroken moet worden is een muur met ramen en deur. Het liefste een complete oplevering, maar dit is afhankelijk of dit binnen ons budget valt. Wij hebben rekening gehouden met € 35.000, dus als bijvoorbeeld het aanleggen van elektra punten, het doortrekken van de laminaat vloer en dergelijke binnen de prijs valt, dan kan dit, anders is dit voor ons niet mogelijk. Zo snel als het kan, zouden wij willen beginnen, maar wel willen wij het dit jaar nog uitgevoerd hebben.

Prefab uitbouw in een week realiseren achterzijde woning

Graag laten wij een uitbouw van ongeveer breed 5 en diep 3 meter plaatsen. Volgens prefab concept, kunststof schuifpui met vier vlakken zodat vanuit midden beide zijden open kunnen, vloerverwarming doortrekken, overstek met 4 spots aan de binnenkant en buitenkant voor elk raamvlak, 2 dubbele stopcontacten buitenkraan, stopcontact buiten. Het moet afgemetseld worden, of metselpanelen. Er is geen vergunning nodig, dit heb ik gecontroleerd. Er moeten sowieso 4 heipalen komen, ieder van 6 m diep. De gevel afwerken met rode baksteen. Ook een pvc regenpijp plaatsen. Geen stucwerk, dit regelen wij zelf. Geen groen dak en geen daklicht. Geïsoleerde betonvloer. Afwerkvloer moet glad zijn. Vloer wordt naadloos aangesloten op bestaande woning. Wanden bestaan uit een houtenskelet en moeten worden geïsoleerd zodat er een rc waarde van 5 is, stootvaste osb platen worden dan geplaatst en 9 mm gipsbeplating er tegenaan. Uitbouw graag in augustus plaatsen.

Balkon uitbreiden en vergroten

Ik zou graag willen kijken wat de mogelijkheden zijn om mijn balkon te vergroten. Het is een Frans balkon van 2 m breed bij 50 cm diep, ik zou hem het liefste 3 bij 1 m maken, maar ik weet niet of dit constructief mogelijk is. Het balkon bevindt zich op de 4de verdieping aan de woonkamer aan de achterkant van het appartementencomplex. Graag laat ik controleren of het constructief mogelijk is het balkon te vergroten. Ik moet een voorstel maken voor de vve, zodat zij akkoord gaan, ik zit zelf in het bestuur dus dat scheelt. Er is sowieso 1 buurman die ook het balkon wil vergroten, deze bevindt zich op de 1e verdieping, dus dit is wel gemakkelijker. Wellicht zijn er nog anderen die dit ook willen. Of een vergunning nodig is, heb ik nog niet gecontroleerd.

Fundering tuinhuis

Wij willen een nieuw volkstuinhuisje bouwen van circa 30 m2. Hiervoor is er mogelijk een fundering nodig. Graag uw advies.

Aanbouw woning

Graag zou ik een prijsindicatie willen opvragen voor een aanbouw van 4,8 x 2,4. De heipalen zijn al vanaf de bouw aangelegd. Casco uitbouw waarbij geen kozijn benodigd is. De huidige word hergebruikt.

Realiseren dakopbouw en hulp bij aanvraag vergunning

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen bij mijn woning. deze moet qua gebruikt materiaal aansluiten bij de opbouw die reeds op nr 20 geplaatst is, Ik beschik over een kopie van hun bouwvergunning inclusief tekeningen en de oorspronkelijk bouwtekeningen. Maar ik wil meer en grotere ramen dan zij hebben aangebracht: over de hele breedte van de voor en achtergevel en in de zijgevel. De opbouw moet een halve meter inspringen van de voorgevel en aansluiten bij de zij- en achtergevel. Formaat circa 5*10 meter. Ik heb nog geen bouwvergunning: Ik zal wat hulp nodig hebben met het opstellen van de aanvraag want ik kom daar zelf niet helemaal uit. In de bijlage een eerste schets van wat ik graag zou willen.

Aanvraag offerte dakopbouw

Wij willen een huis kopen en willen graag weten wat een dakopbouw kost. Het gaat om een plat dak, afmeting 5m bij 8m. Casco/complete oplevering en of er elektra en stucwerk gedaan moet worden is nog in overleg. Het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden ook. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Dakkapel plaatsen, zolder verbouwen, badkamer renoveren en leidingen vervangen

Ik zoek een aannemer die een aantal werkzaamheden kan realiseren bij mijn woning. Het gaat om een het plaatsen en afwerken van een dakkapel. Wanden en een badkamer realiseren op zolder. Daarnaast moet de bestaande badkamer gerenoveerd worden. Ook wil ik dat (bijna) alle leidingen vervangen worden om toekomstige lekkages te voorkomen. Het betreft een houtskelet woning.

Kelder onder huis + uitbouw

Goedenavond, Wij willen graag een kelder onder ons huis en onder de tuin laten plaatsen (totaal ongeveer 4,5 x 15 meter, waarvan 10 meter onder het huis en 5 meter onder de tuin). Een paar dingen op rekening mee te houden: - Ik ben 2 meter lang, dus een laag plafond is vervelend voor mij. Hoe hoog zou dit kunnen? - We willen graag spotjes in het plafond. - Ook willen we er graag een toilet in. - Een ook de wasmachine + droger willen we hier neerzetten. - Uiteraard met stopcontacten etc. - En ook willen we graag 3 radiatoren om de kamer te kunnen verwarmen (twee uiteinden + 1 midden). - De vergunning zou ik eventueel zelf kunnen regelen, maar kan ook door. Graag aparte post op de offerte. Aan de tuinkant willen we hier bovenop graag een uitbouw van 4,5 x 3 meter. Ik zou graag willen weten wat hiervoor de kosten zouden zijn, zodat we met onze hypotheekadviseur naar de beste oplossing kunnen gaan kijken. Ik kijk uit naar uw reactie.

Opbouw realiseren

Ik wil een extra verdieping op ons huis. Tekeningen zijn aanwezig, en de maten staan hier ook op. Compleet/casco oplevering is in overleg, en er moet alleen elektra en stucwerk gedaan worden. De buitenkant moet gemetseld zijn. We hebben de vergunning ook al geregeld. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Complete uitbouw gewenste uitbouw 5 bij 3 m. De financiering is rond. Graag een bakstenen uitbouw. Wat kost een complete oplevering van een uitbouw? Graag een oriënterend gesprek en daarna ga ik kijken of het haalbaar is.

Keuken plaatsen, plafond verlagen, woning stucen en tegelen, vloerverwarming, leidingen verleggen

Het betreft een nieuwbouw cascowoning met vloerverwarming, eind maart oplevering en daar wil ik een aantal grote klussen uit laten voeren: Hele woning tegelen. • Begane grond: 48 m2, Tegels 60 * 120 cm, plinten plaatsen voor 15 meters • 1e verdieping: 31 m2, Tegels 30 * 120 cm, plinten plaatsen voor 29 meters (plinten dienen gezaagd te worden van de tegel) • 2 verdieping: 15 m2, Tegels 30 * 120 cm, plinten plaatsen voor 15 meters (plinten dienen gezaagd te worden van de tegel) Tegel merk: Venis Plaatsen: Week 27 (29 maart 2020) Keuken plaatsen: • Keukenblok zwevend (bestaand): 365 cm lang, Natuursteen blad • Hoge kasten: 391 cm lang tot aan plafond 250 cm • Lage blok lade 245 cm lang (bestaand) • 8 apparatuur + Quooker aansluiten • Plaatsen: Week 23 (1 juni) Verlaagt plafond • Begane grond: 57 m2, toilet, gang, keuken & woonkamer. • Optie: plaatsen/aansluiten van 22 spotjes Hele woning stucen, 3 verdiepingen: • Begane grond: wanden & plafond: 120 m2 • 1e Verdieping: Wanden & plafond: 120 m2 • 2e Verdieping: Wanden 45 m2 2 hele verdiepingen vloerverwarming: • 1e verdieping: 48 m2, inclusief badkamer 6,9 m2, dekvloer aanwezig • 2e verdieping: 20 m2 • En gebruik van stadsverwarming - Vattenfal • Betonnen ondervloer gok ik • Infrezen • Vloerverwarming als hoofdverwarming • Eengezinswoning, nieuwbouw casco • Plaatsen: week 17 (20 april 2020) Waterleiding & afvoer verleggen • Begane grond: keuken wasbak leiding & afvoer plaatsen. Vloerverwarming aanwezig. Kruipruimte aanwezig. Afstand van bestaande leiding & afvoer ongeveer 2,7 meter. • 2e Verdieping: Wasmachine leiding & afvoer verleggen van achter de woning naar de voorkant, vrezen in de muur. Afstand ongeveer 4 meter. Op elke woensdag is tussen 11:00 uur en 15:00 uur is een kijk moment waarop u de situatie kunt bekijken.

Opbouw op plat dak realiseren

Ik wil graag aan dakopbouw van 4.5 meter breed bij 9 meter lang. Ik weet niet hoeveel dit zou kosten, afhankelijk of ik het kan betalen of niet dat het een paar maanden later uitgevoerd gaat worden. Graag ontvang ik een offerte voor een prefab constructie met een casco en een complete oplevering. Graag wil ik het verschil in prijzen van constructies en het soort oplevering weten. Vergunning moet nog, in overleg wie. Het is een plat dak en meerdere buren hebben een opbouw, ik vermoed dat het dak dus sterk genoeg is.