Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwwoning bouwen, nieuwe woning bouwen, huis bouwen, nieuwbouw woning vrijstaand, vrijstaande gelijkvloerse woning realiseren, huis bouwen, nieuwe woning bouwen, nieuwbouw woning, hoekwoning realiseren, hoekhuis bouwen, bungalow bouwen, een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bungalow bouwen, renovatie en uitbouw jaren 50 woning, dakopbouw 3 units en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam Zuidoost:

Dakopbouw op plat dak

Wij willen een dakopbouw op plat dak (rijtjes woning), het gaat om ongeveer 30 m2, wat daarmee komt kijken is inclusief kunststof draai kiep ramen kozijnen 2 voor en 2 achterkant, trap plaatsen, het aanleggen van de elektra, muren binnen stucen en leidingwerk. Er is een vergunning nodig, meestal wordt dit door de vakman geregeld. De constructie wil ik hetzelfde als de buren, dit wordt veel in onze buurt gedaan, wij denken dat dit van hout hout is, maar wij zijn niet zeker. Het doel van de opbouw is meer kamers maken, 2 slaapkamers en 1 kleine kamer. Als de vergunning binnenis, willen wij beginnen.

Uitbouw achterzijde woning

wij willen een uitbouw van 2 bij 5 meter, als verlenging van onze woonkamer. Wij twijfelen nog tussen een serre en een uitbouw. de achterkant zou in ieder geval uit voornamelijk ramen moeten bestaan. De achterkant is alleen via de voordeur bereikbaar. Graag een complete oplevering. Constructie graag in onderling overleg, maar in ieder geval geen hout.

Verwijderen van keuken en niet-dragende muur met daarin een deur

Ik wil een niet-dragende muur verwijderen die de keuken en de woonkamer scheidt, zodat er een open keuken ontstaat. Let op: in de muur is een schakelaar. Er is een binnendeur die vanuit de gang naar de keuken gaat. Dit wil ik ook verwijderd hebben. De achtergebleven opening hiervan moet worden gedicht zodat er meer ruimte gecreëerd wordt om een nieuwe keuken te plaatsen. Er is nu een oude keuken die verwijderd moet worden. Ik heb een foto als pdf bijlage bijgevoegd ter verduidelijking.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een extra verdieping van 45 m2 dat compleet afgewerkt dient te worden. Het doel is om onder andere meerdere slaapkamers te creëren. Wij hebben een plat dak. De vergunning hiervoor besteed ik uit aan de architect of aannemer. Onze voorkeur voor de constructie gaat uit naar prefab of metselwerk. Oplevering in overleg maar bij voorkeur medio voorjaar.

Binnenwand plaatsen en afwerken & deel binnenwand afbreken

In ons bedrijfpand- moet er 1 binnenwand geplaatst worden van ongeveer 6,5 meter daarnaast moet er een binnenwand deels afgebroken worden.(ongeveer 2-3 meter). Op tekening staat muur 6,5 meter moet geplaatst worden, andere muren staan er al, waarvan muur 5,6 meter nu nog ongeveer 8,5 meter is (die dient dus te worden afgebroken tot 5,6 meter) daarnaast zal het eea afgewerkt moeten worden.

Dakopbouw realiseren

We willen een dak opbouw van 5,5 bij 9 meter realiseren. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden. Ik weet nog niet van welk materiaal de opbouw gemaakt moet gaan worden, daar wil ik graag wat meer advies over. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dakopbouw op plat dak realiseren

Dit betreft een dakopbouw op een plat dak van ongeveer 45 m2 en 2.5 m hoog. Meerdere buren hebben ook een dakopbouw, dus ik neem aan dat het dak sterk genoeg is. Vergunning is nodig. Mocht de vakman dit regelen, zouden de kosten daarvoor apart vermeld mogen worden op de offerte. We willen graag een complete oplevering, zonder elektra en stucwerk. Graag een houten constructie. Bouwtekeningen moeten nog. Ook zou er een trap naar de opbouw gemaakt moeten worden.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een offerte tbv een uitbouw begane grond, +/- 2,5 x 6 m. Met kunststof openslaande deuren en een lichtkoepel in het plafond. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk en er moet een fundering in komen. De buitenkant moet van betonstenen zijn. Graag een offerte hiervoor.

Prefab dakopbouw

Uit bouwtechnische keuring kwam naar voren dat een opbouw mogelijk is mits deze uit lichte materialen bestaat. Diverse buren hebben een soortgelijke constructie reeds gerealiseerd. Wij zoeken een partij die ons kan assisteren met de vergunning aanvraag. Verder gaat onze voorkeur uit naar een prefab oplossing. We willen de trap naar de opbouw toe in de overloop laten plaatsen (zie plattegrond in bijlage). Deze trap komt dan uit op de voorkamer van de opbouw. Aan de voorkant willen wij een dakterras creëren welke middels schuifdeur te betreden is (conform buren). De opbouw dient te worden opgesplitst in twee (ongeveer even grote) delen waarbij de kamer achter te betreden is middels tussendeur. Aan de achterkant een raampartij soortgelijk aan wat de buren hebben. Verder hebben we in de eerste verdieping centraal afzuigsysteem welke we, indien mogelijk, naar de opbouw willen verplaatsen. Qua afwerking van de opbouw hebben we de voorkeur voor kunststof. Boven op de opbouw zouden wij zonnepanelen willen realiseren indien mogelijk. We vernemen graag de mogelijkheden om bovenstaande zaken te realiseren.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van ons huis van 3 m diep en 5,5 m breed. Er is geen vergunning nodig. De constructie zou ik raag van beton/ metselwerk willen hebben. Ik weet niet goed welke fundering er nodig is, maar er is er wel een nodig. Graag zou ik voor de oplevering het prijsverschil willen weten, maar liever een complete oplevering. Ik heb nog geen constructie tekening, deze zou ik door de vakman willen regelen. Graag wil ik weten wat het mij zal kosten en wanneer het plaatsen mogelijk is.

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw, de afmetingen zijn 3,5 m bij 6 m, zoveel mogelijk glas, verwarming en verlichting. Er is geen vergunning nodig, moet een complete oplevering worden. Oud materiaal ook afvoeren .

Tussenwoning zelfbouw

Graag een offerte voor het bouwen van een tussenwoning bij 3 bouwlagen: 162 m2. De kavel is 134 m2. Ik heb nog een vergunning aangevraagd en ik heb ook nog geen bouwtekeningen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, minimaal 3 slaapkamers en een bakstenen constructie. Bij het bouwrijp maken zijn op dit moment niet inbegrepen: a. ontgravingen en/of enig ander grondwerk ten behoeve van de bouw

Kelder onder bestaand huis realiseren

Wij willen onze woning voorzien van een kelder. Lengte 9 m, breedte 4.75 meter. De vergunning kan door vakman in de offerte worden opgenomen. Oplevering en constructie graag in onderling overleg met de vakman.

Het vervangen van polycarbonaat platen van een serre

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van 5 polycarbonaat platen van onze serre. De serre is ongeveer 6 bij 3 meter groot. De serre bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Ik wil graag dat er een vakman langskomt.

Totaal renovatie aan een woning

I'd like to do these reparations and renovations: 1 - Part of the roof covering is loose. Repair or replace. 2 - Some windows frames need to be fix or replaced - wood and metal 3 - Remove the old kitchen and the little wall between the kitchen and the living room. (I have already bought a new kitchen and its installation) 4 - Remove the old bathroom in the 1st floor and install a new one (without bathtub). Also to renew the toilet in the ground floor. 5 - Install 60 m2 heating floor and remove the old radiators. Place the floor (laminaat) 6 - Plaster the walls.

Badkamer verbouwen

Betreft nieuwbouwwoning met casco badkamer. Ik wil nieuwe tegels en badkamermeubels laten plaatsen. De badkamer is ongeveer 8 m2. Grotendeels materialen zijn aanwezig.

Tuin schuur verbouwen tot muziek- en opnamestudio

Ik wil graag mijn schuur verbouwen naar een muziek- en opnamestudio. Er moet dus geluidsdicht geïsoleerd worden, een stevige tuindeur moet geplaatst worden en eventueel een extra stopcontact. Ik weet verder niet wat er nog meer gedaan moet worden, maar daarvoor schakel ik jullie dus in. De afmetingen van de schuur 2.04 x 3.38 x 3.38 meter.

Een casco uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze woning. De uitbouw moet 5 bij 2,5 meter groot zijn en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag aluminium kozijnen terug in de uitbouw. De uitbouw moet een houten constructie hebben.

Dakopbouw van hout tussen twee andere in

Tussen twee bestaande dakopbouwen willen ik de mijne laten maken/plaatsen. De afmetingen zijn 7 bij 5 meter. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder moet het casco opgeleverd worden, met elektra aansluitingen, een vaste trap en plat dak. Met een houten constructie. Graag een offerte.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw op mijn tussenwoning kan realiseren. De opbouw moet ongeveer 8 bij 7,5 meter groot worden en een houten skelet hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping die casco moet worden opgeleverd. Het huidige dak van de woning is van beton met een laag bitumen daarboven.

Opbouw plat dak

Wij willen een casco opbouw op ons platte (bitumineuze) dak van ca 5x7m, met daarin een trap, slaapkamer en badkamer. Het huis is van steen. De materialen voor de opbouw zijn afhankelijk van de kosten voor steen, hout en kunststof. Afhankelijk van de kosten is een prefab wellicht ook een mogelijkheid. Er moet welk elektra in komen. Graag een offerte.

Kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn bestaande kruipruimte met totaaloppervlak circ 65 m² gedeeltelijk kan uitdiepen. Het uit te graven gedeelte betreft ongeveer 35 m². Vervolgens voorbereiden voor latere aanleg van een multimedia ruimte.

Dakopbouw realiseren

IK zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren boven mijn huidige eerste verdieping. De opbouw moet ongeveer 5 bij 7 meter groot worden. De opbouw moet een gemetselde constructie hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Overige zaken bespreek ik graag met de aannemer.

Pui en dak van serre vervangen

Ik heb een serre en ik zou hiervan graag de huidige pui door een schuifpui willen vervangen. En ik wil het glazen dak vervangen. Eventueel ook tegelvloer iov huidige houten vloer. Afmeting circa 5x2 meter.

Badkamerrenovatie

Badkamer 190x260 cm. Vervangen radiator, wastafelkraan, vloertegels, verbeteren van douchecabine en toilet.