Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen, uitbouw met kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of zolderverbouwing in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam Zuidoost:

Dakopbouw op plat dak

Wij willen graag weten wat het gaan kosten als je een dakopbouw wilt gaan plaatsen op een plat dak. De maten zullen circa 5 x 5 meter zijn ongeveer. Er moeten 2 kamers van gemaakt worden, met radiatoren en aan weerszijde ramen.

Opbouw op plat dak maken

Ik wil graag een zo groot mogelijke opbouw. De oppervlakte is circa 60 m2

Keuken en keukenmuur aanpakken

Voor het verbouwen van mijn keuken, met een aantal maanden, exacte datum is bespreekbaar, ben ik op zoek naar een aannemer die mij kan helpen met het volgende: - Geluidsdichte muur plaatsen van 2.20 meter breed x 2.50 meter hoog. De keuken gaat door de helft en er wordt een extra slaapkamer gemaakt. De muur dient zonder deur gemaakt te worden - Infrezen en het wegwerken van de leiding van de wasmachine - Infrezen en het wegwerken van de gasleiding - Stuken ongeveer 25 m2

Zolder verbouwen

We hebben een zolder die momenteel als slaapkamer fungeert, maar de wasmachine en droger staan er ook. Wij willen dat de zolder opgedeeld wordt in kamers om meer ruimte te creëren. De ruimte is 7.05 meter lang bij 4.83 meter breed. Er zal een tussenwand met een deurkozijn geplaatst moeten worden en deze moet behangklaar opgeleverd worden. Verder zal er diverse elektra punten gerealiseerd moeten worden.

Verdieping op een plat dak bouwen

Ik heb een woning met een plat dak. Graag zou ik hier een opbouw van 8 bij 4 meter op willen laten plaatsen. Er zal een vaste trap naar boven moeten komen en de elektra, leidingen en de cv moeten worden doorgetrokken. Hierna zal ik zelf de ruimte afwerken, casco opleveren is dus voldoende. Er komen 2 slaapkamers, een keuken en douche en toilet. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw op een maisonette

Ik wil op de 3e verdieping van mijn maisonette een dakopbouw met ramen plaatsen van ongeveer 45 m2. Graag casco opleveren. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn en wat dit gaat kosten? De vergunning is nog niet aangevraagd, maar zou graag ergens februari/ maart met de bouw willen beginnen.

Aanbouw achter de woning bouwen

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw op de begane grond en de eerste etage laten bouwen. De uitbouw zal ongeveer 5.50 meter breed en 2.50 meter diep moeten worden. Op de begane grond zal het een verlengde moeten worden van de woonkamer en op de eerste etage van de slaapkamers. De elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Er zal ook een vloer gelegd moeten worden, echter hebben wij nog geen idee welke vloer. Er is nog geen informatie aangevraagd met betrekking tot een vergunning.

Koepel vervangen en rolluiken repareren

Koepel vervangen. Binnen maat is 80. Rolluiken laten repareren. Handmatig zakt het niet soepel naar beneden

Nieuw te bouwen tussenwoning

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een zelfbouwwoning in Amsterdam. Ik zou de woning per onderdeel willen laten offereren en uitvoeren, waarbij ik de regie in handen hou (zelfbouw). Bijvoorbeeld eerst heien en fundering zo snel mogelijk. Daarna opeenvolgende stappen; wordt het casco compleet gebouwd en uiteindelijk ook stapsgewijs de afwerking. Mocht u hier belangstelling voor hebben en op korte termijn kunnen beginnen met stap 1: heien en fundering plaatsen, dan zou ik graag zo snel mogelijk met u willen afspreken.

Opbouw op woning maken

Graag wil ik een dakopbouw realiseren. Maten tussen de 20 en 30 m2. Ik zou hier graag sanitair in willen: douche, toilet en wasbak. Graag een offerte betreft de mogelijkheden en daarbij komende kosten.

Dakopbouw bouwen

Wil graag een offerte van een dakopbouw van 5x8 offerte van casco opbouw en volledige afwerking.

Dakopbouw op plat dak maken

Ik wil graag prijs weet om dak te bouw dat is woonoppervlakte 129. M perceeloppervlakte 188. 3m inhouden 33. 3 vrendlijke

Huis van achter uitbouwen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw laten plaatsen. De heipalen zijn hier al geplaatst. De uitbouw zal 4.80 meter breed moeten worden en 2.40 meter lang. Het kozijn in de bestaande gevel willen wij graag opnieuw gebruiken en elektra dient te worden doorgetrokken. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden.

Tussenmuur verwijderen

Tussenmuur slopen van ongeveer 4m2 en puin meenemen. Door een gedeelte van de muur lopen leidingen en bedradingen. Deze graag wegwerken. Eventueel de keuken verplaatsen om de tussenmuur te slopen.

Verwijderen golfplaten dak en schoorsteenpijp

De asbestinventarisatie van ons toekomstige huis bevestigde het volgende: dak schuur is asbest klasse 2, ongeveer 20 m2. De schoorsteenpijp is ook asbest klasse 2 en ongeveer 6.60 meter lang. Beide soorten asbest is Chrysotiel (Serpentijn). Verder staat er een oude gashaard met asbestlont (klasse 1, Chrysotiel (Serpentijn)) die afgevoerd moet worden. Het huis wordt compleet gerenoveerd en wordt op dit moment niet bewoond. Bovenstaand dient te worden verwijderd en afgevoerd.

Uitbouw aan achterzijde woning realiseren

Wij willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 5 x 3 meter aan de achterzijde van de woning. De ruimte wordt gebruikt al verlengde van de woonkamer en de schuifpui willen wij in de nieuwe gevel laten plaatsen. Daarnaast willen wij 2 lichtpunten laten aanbrengen en separaat ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van vloerverwarming en het stuken van wanden en plafonds. De uitbouw mag vergunningsvrij uitgevoerd worden.

Asbest verwijderen uit schoorsteen en van schuur

Graag een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van asbestpijp in de schoorsteen (1x 1,5 m1 en 1x 5,5 m1 klasse 1-2) in een woonhuis. En asbestplaten schuurdak (20 m2, klasse 2) van de achterliggende schuur. Een asbestinspectie is reeds uitgevoerd op 7 september jl. Helaas kan ik het document (pdf) niet toevoegen aan deze aanvraag.

Extra verdieping op een plat dak bouwen

Wij zijn voornemens een extra verdieping te laten bouwen op ons huis met plat dak. We zijn ons aan het oriënteren en informatie aan het zoeken op internet. Er zijn bouwtekeningen van de woning beschikbaar. De woning is geschikt om een opbouw erop te zetten. De buren hebben een houten opbouw. De opbouw willen we ongeveer 7 x 15 meter laten worden. De woning is 32 jaar oud. Sommige hebben meteen opgebouwd. Onze opbouw moet gelijk zijn aan die van de buren. Graag ontvangen wij informatie en een offerte.

Betonplaat storten voor een tuinhuis

Het gaat om het uitgraven van 9,3 m2 tuin en een zandbed storten voor fundering tuinhuis. Dan moet er een betonplaat gestort worden. Onder de betonplaat moet nog een plastic doek komen. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Er staat en hek van ongeveer 1.30 meter dat te openen is.

Tegel- en schilderwerk in de woning

Ik wil Mijn bad kamer laten tegelen en schilderwerk in hele huis laten doen. Materialen heb ik niet.

Tuin bouwrijp maken en betonplaat storten voor tuinhuis

Het gaat om het uitgraven van 9,3 m2 tuin en een zandbed storten voor fundering tuinhuis. Dan moet er een betonplaat gestort worden. Onder de betonplaat moet nog een plastic doek komen. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Er staat en hek van ongeveer 1.30 meter die te openen is.

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning wil ik een uitbouw laten plaatsen van 2.50 bij 5.40 meter. De huidige schuifpui willen wij laten verplaatsen en de uitbouw zal een verlengde worden van een woonkamer. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden.

Uitbouw aan de achterkant bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de woning. Breedte 8 meter en diepte 1,25 meter. Woning wordt nu nog gebouwd en materialen zullen in november geleverd worden. De tekeningen zijn aanwezig. Betreft een hoekwoning dus makkelijk bereikbaar.

Sloopwerkzaamheden uitvoeren

Wij hebben 5 units naast elkaar met een oppervlakte van 2000 m2. Bij 3 van deze units zit een entresol die verwijderd dient te worden. Daarnaast dienen de units weer afzonderlijk van elkaar gebruikt te kunnen worden en dienen er delen van wanden wit gesaust te worden. Deze zijn nu groen. Graag maken wij een afspraak om de werkzaamheden verder toe te kunnen lichten.

Stukje muur in woonkamer repareren

Ik heb een stukje beton van mijn salon wat opgevuld moet worden en daarna spachtelputz eroverheen en de hele woonkamer schilderen. De muur zelf is ongeveer rond de 2 meter breed en 2.40 meter hoog. De hele woonkamer met open keuken is ongeveer 9.70 meter lang en 5 meter breed. Ik weet nog niet welke kleur het eventueel zal worden. Het gaat in eerste instantie om het dichtmaken en goed afwerken van de muur.