Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam of directe omgeving.

16505 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam:

Uitbouw 12 x 6 meter aan achterzijde huis realiseren

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde. We denken erover nar om de gehele tuin uit te bouwen, deze is 6 meter breed en 12 meter diep. We hebben geen idee of dit mag. Mocht dit niet kunnen dan willen we hem 4 meter diep. De uitbouw is voor het realiseren van twee slaapkamers. Liefst ook een ruimte/ aansluitingen voor een badkamer. Het is heel belangrijk dat het echt geluiddicht is, maar ook veel licht naar binnen kan en goed geïsoleerd is. is er een mogelijkheid dat wij wel naar buiten kunnen kijken, maar de buren niet naar binnen? Met speciaal dubbelglas eventueel? Wat voor constructie zou daar nodig voor zijn? Een vergunning is met 4 meter waarschijnlijk niet nodig, mocht het wel nodig zijn regelen wij dat. De fundering moet waarschijnlijk van beton zijn. We willen het casco opgeleverd hebben tot op zeker hoogte: elektra, verwarming, leidingen, alle nutsvoorziening moeten er wel komen. De muur waar het tegen aankomt, moet doorgebroken worden. Tekeningen zijn nog nodig. Het gaat om een huis uit 1941 en er is geen tuinpoort aanwezig. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte. En ook hoelang het aanbouwen (gemiddeld) ongeveer zal duren.

Badkamer renovatie

Wij willen de gehele badkamer renoveren. 50% van de totale wanden nieuwe tegels en 50% nieuw stucwerk (waterdicht) bij bad/douche deel. Een soort betonlook rondom het bad, dat dus waterdicht is. Een nieuwe tegelvloer. Een nieuw hangtoilet, nieuwe wastafel. De totale badkamer is 1.81 bij 2.03 m2. Graag op de offerte apart de kosten benoemen van sloopwerk tegels, wc-, bad- en wastafel eruit halen.

Serre aanbouwen

Wij willen een serre aanbouwen aan huis met monumenten status, van 4,40 breed en 3 meter diep deel onder balkon van 1,10 diep, in dak lichtstraat van ca 1 bij 3 meter, glazen pui met vouwdeuren. Fundering soort en constructie allemaal onderling overleg .

Uitbouw opbouw op platte dak

Op 1e verdieping hebben we een slaapkamer en de rest is dakterras. Er is ruimte genoeg om nog twee slaapkamers er bij te zetten en blijft nog ruimte voor een terrasje over. Graag willen we een offerte voor deze verbouwing van A tot Z. Inclusief aanvraag vergunningen en maken van tekeningen en uitgebreid info over materieel keuze. Huis staat momenteel leeg dus bij akkoord kan er meteen gestart worden met werkzaamheden. Het is pas gekocht voor particulier gebruik. er zit beetje haast achter, het huis is altijd beschikbaar voor bezichtiging om juiste schatting te maken. Als het mogelijk is willen wij ook graag in de wc op de 1e verdieping, waar de cv ketel staat, naar complete badkamer maken. Daarvoor moet de cv ketel verplaats worden. De afmetingen durf ik niet te zeggen, dit wil ik graag met de aannemer bespreken.

Dakopbouw en dakterras realiseren

In september krijgen wij de sleutel van het huis waar we een dakopbouw van 4 x 4 m willen laten realiseren op een plat dak. Daaraan willen wij vast een dakterras van 3x2 m. Het doel is om een slaapkamer van 4 x 3 meter en een kleine badkamer van 2 x 1 meter te maken. Ik heb een vergunning nodig, maar deze regel ik zelf. De constructie graag Prefab en de oplevering graag compleet.

Verkleinen gang en vergroten woonkamer

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor een kleine verbouwing in onze nieuwbouwwoning. We willen de muur tussen de gang en de keuken korter maken, de deur van de gang naar de woonkamer verplaatsen en een extra deur plaatsen om van de lege ruimte die tussen de gang en de trap overblijft ook een kast te maken. Om dit duidelijker te laten zien hebben we een bijlage toegevoegd aan dit bericht met een tekening van hoe de begane grond op wordt geleverd en hoe we willen dat het eruit komt te zien. (Excuus voor de slechte kwaliteit. Ik kan helaas geen pdf/docx bestand uploaden.) De bouwer wil deze aanpassing helaas niet zelf uitvoeren. Waarschijnlijk kopen we de deuren wel bij de bouwer omdat het om speciale hoge deuren gaat (Verdi) die we in de rest van het huis ook laten plaatsen.

Reparatie van plafond na waterschade

Het betreft een lekkage veroorzaakt door een defect aan de aansluiting van de wasmachine bij de bovenburen (III hoog). Sporen van lekkage bevinden zich voornamelijk in de gang van het huis (II hoog), die ongeveer 5 m2 is, maar ook een spoor in de woonkamer, die zeker 25 m2 is, en zijn veelal geconcentreerd rondom de spotjes. In beginsel ontvangen wij graag een offerte van de eventueel te maken herstelkosten, waarna we zullen beslissen of we het herstel ook meteen door het desbetreffende bedrijf zouden willen laten uitvoeren.

Casco nieuwbouw afbouwen

We hebben een casco huis gekocht en zijn opzoek naar een aannemer voor de badkamer, wc, hal tegels leggen, stuc en saus werk. Wij kopen alle materialen voor de badkamer en de tegels zelf. Leidingen moeten gelegd worden, wc moet geplaatst worden, douchecabine en wastafel. De badkamer moet betegelt worden. De vloer is 9 m2 en de wanden zijn ongeveer 20 m2. Optioneel kan de tweede badkamer later gedaan worden. De hal moet betegelt worden samen met de wc (ongeveer 12 m2). Het volledige huis moet gestuct worden en gesaust. Mogelijk dat er een speciaal behang aangebracht moet worden voor het sausen. De totale oppervlakte van het huis is 200 me, maar hoe het met de wanden zit weten we niet precies. Verf laten we wel graag door de vakman regelen.

Zolder verbouwen tot slaapruimte

Wij hebben een nieuw huis gekocht. Alles is af in huis, behalve de zolder. 1 okt is de overdracht en er worden direct 1 oktober 2 dakkapellen geplaatst (voor 300 cm, achter 460 cm. Daarna willen we de zolder laten ombouwen tot slaapruimte. Wil graag dat de vakman meedenkt over de indeling en ideeën bespreekbaar maakt. De zolder is 6,5 meter breed en 4,75 meter diep. De taken bestaan uit isoleren, vloer leggen, plafond plaatsen, elektra en sanitaire werkzaamheden

Een souterrain realiseren onder een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een souterrain kan realiseren onder onze woning. De souterrain moet ongeveer 50 m2 groot worden en casco worden opgeleverd. De begane grond hoeft gedurende de werkzaamheden niet gebruikt te worden. Het betreft een tussenwoning. Exacte werkzaamheden en overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Een souterrain realiseren en begane grond verbouwen

Ik zoek een aannemer die een woning in zijn totaal kan renoveren inclusief een souterrain realiseren. We hoeven er zelf nog niet te wonen totdat het klaar is. De BG vloer kan er dus volledig uit wanneer het souterrain gerealiseerd moet worden. Op dit moment is de BG 74 m2 en we willen het souterrain ook onder het hele pand. Er is al een vergunning voor het souterrain en de verbouwingen. Er zijn al tekeningen gemaakt door de huidige eigenaar maar wij willen wel wat aanpassingen maken. We willen dat zowel BG een zelfstandige woning kan zijn als het sout. Dus op elke verdieping een woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet en een keuken. In het souterrain mag de keuken klein en basic. In de huidige tekening is een uitbouw meegenomen van ongeveer 20 m2. Dit hoeft niet per se van ons mocht dit betekenen dat het veel geld scheelt.

Het inpandig verbouwen van een oude huurwoning

Ik zoek een aannemer die mijn gehele woning kan renoveren. Het gaat om een woning van 65 m2 waarbij ik de muren en vloeren gerenoveerd wil hebben. Daarnaast moet de keuken en badkamer vervangen worden. Daarnaast moeten er nog wat kleine klusjes uitgevoerd worden.

Puin uit kruipruimte halen, bedrading beschermen en zwammen verhelpen

Na een bouwkundig onderzoek van ons huis VVE in Amsterdam blijkt er een vochtprobleem en bouwafvalmateriaal + beginnende zwammen in de kruipruimte. Er zijn inmiddels ventilatorrooster geplaatst. Ook zijn er losse draden. De draden die niet meer nodig zijn moeten weggehaald worden en degene die wel in gebruik zijn moeten samengebonden worden en beschermt. Het afval, losse draden en eventuele behandeling van de zwammen moet nog gedaan worden. Wat zou u eventueel kunnen betekenen hierin en wat zijn ongeveer de kosten van een dergelijke opdracht.

Funderingsherstel van een pand

We willen graag een indicatie ontvangen voor hoeveel het zou kosten voor een funderingsherstel. We hebben een rapport van een derde partij ontvangen waarin staat dat binnen 0-1 jaar funderingsherstel moet plaatsvinden. Het gaat om een acute situatie. De huidige fundering zijn houten palen uit het jaar 1875. De kelder en begane grond hebben een winkel en de tweede en derde verdieping zijn woningen. De begane grond heeft een houtenbalk laag met planken. Er zijn 5 verdiepingen inclusief kelder. De afmetingen zijn: 6,21 meter breed x 11,52 meter lang x 6,21 meter hoog. Graag ontvangen we een prijs indicatie, van wat het (per m2) zou kosten.

Houten kozijnen vervangen door aluminium

Ik wil een offerte hebben voor het plaatsen van 2 nieuwe aluminium schuifdeuren op de 2de verdieping (maat: 2247 x 2330 en 2768 x 2330). De huidige kozijnen zijn van hout. Graag ook de oude afvoeren.

Tussenwoning zelfbouw

Graag een offerte voor het bouwen van een tussenwoning bij 3 bouwlagen: 162 m2. De kavel is 134 m2. Ik heb nog een vergunning aangevraagd en ik heb ook nog geen bouwtekeningen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, minimaal 3 slaapkamers en een bakstenen constructie. Bij het bouwrijp maken zijn op dit moment niet inbegrepen: a. ontgravingen en/of enig ander grondwerk ten behoeve van de bouw

Kelder onder bestaand huis realiseren

Wij willen onze woning voorzien van een kelder. Lengte 9 m, breedte 4.75 meter. De vergunning kan door vakman in de offerte worden opgenomen. Oplevering en constructie graag in onderling overleg met de vakman.

Achterzijde uitbouwen

Wij willen een uitbouw van ±2,5 m bij 5,2 m. Deze zal onderheid moeten worden. Compleet of casco is nog in overleg, stucwerk ook. Er moet wel elektra in komen. De binnenkant moet van hout zijn en de buitenkant van metselwerk. Verder is er geen vergunning voor nodig en hebben we alleen bouwtekeningen van de huidige situatie.. Niet van wat het moet gaan worden.

Aanbouw achterzijde woning

Wij willen een casco aanbouw aan de achterzijde van ons hoekhuis (in Amstelveen) met de afmeting van 5,00m x 1,30m. De bestaande achtergevel (deur, raam en borstwering) zal hierbij verdwijnen, zie foto's. Een schuifpui hoeft niet gecalculeerd te worden want deze wordt reeds geleverd. Het geheel zal met 2 x pulspalen moeten worden ondersteund. Het electrawerk, en stucwerk wordt ook reeds door derden uitgevoerd, dus hoeft niet te worden gecalculeerd. Kunt u mij een globaal idee geven van de kosten?

Opbouw plat dak

Wij zijn in onderhandeling over de aankoop van een huis in Amstelveen waar bij na de aankoop een dakverdieping moet worden gebouwd. Graag info schatting over de kosten daarvan. Het zou gaan om 40 m inclusief badkamer met trap naar beneden. Mag prefab zijn.

uitbouw achterzijde woning

wij willen een uitbouw bij een bestaande woning aan de achterzijde realiseren van 4 meter de tuin in bij 6,8 meter langs de woning. Net zoals bij de buren (foto) Fundering ligt er schijnbaar al gedeeltelijk. liefst start werk 1 oktober en anders 1 november. Het is vergunningsvrij. Ik wil graag een complete oplevering. Een stalen constructie lijkt mij het beste.

Stalen balk voorkant pand

Namens de VVE van Ferdinand Bolstraat 34-3 wil ik graag een offerte aanvragen voor onderhoud van een stalen balk (5 meter) die aan de buiten(voor)kant zit van ons pand tussen etage 0 en 1. Is het mogelijk een afspraak te maken?

Een kelder onder een huis creëren

Ik zoek een aannemer die een kelder onder ons huis kan realiseren. De kelder moet ongeveer 50 m2 groot worden. De kelder moet een extra woonruimte worden. De kelder moet een doorloop hoogte van ongeveer 240 cm hebben. Het huis is in 2014 volledig opnieuw gefundeerd. We willen tevens tijdens verbouwing blijven wonen (indien mogelijk.)

Een gemetselde uitbouw creëren achter een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze tussenwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 180 bij 460 cm groot worden een casco worden opgeleverd. Het moet een gemetselde constructie hebben en daarnaast zie ik graag houten openslaande deuren in de uitbouw. De achterzijde van de woning is bereikbaar per achterom.

Onderkelderen woning

Graag een kosten indicatie en werkindicatie (tijd die ermee gemoeid is) voor het onderkelderen van een woning in Amsterdam Centrum (slaapkamer en badkamer in kelder), oppervlakte ca 40 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en de vergunning ga ik nog aanvragen.