Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam of directe omgeving.

16684 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande notariswoning bouwen, nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), drie dakopbouwen realiseren op tussenwoningen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, dubbele uitbouw zijkant, renovatie woning casco opleveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam:

Het vervangen van deuren en bijbehorende kozijnen

Ik zoek een specialist voor het repareren van de betonnen dorpel en het vervangen van 3 houten balkon deurkozijnen naar dubbelglas (1x normale deur en 2 openslaande deuren) met ramen erboven en opzij. Er zijn meer foto's beschikbaar.

Natuursteen aanbrengen en houten balkondragers vervangen

De koekoek van het souterrain heeft een bovenrand die lelijk is afgewerkt. Ook is de onderrand van de gevel gedeeltelijk beschadigd. Er moeten eigenlijk twee stukken natuursteen in de onderrand van de gevel worden aangebracht en op de rand van de koekoek een soort hardstenen dorpel geplaatst ter afwerking. Tevens moeten er houten dragers van een houten balkon op de 5e verdieping vernieuwd worden.

Voordeur(en) verplaatsen, dichtzetten en muurtje optrekken

Op dit moment hebben wij onze voordeur bovenaan de trap staan, deze willen wij echter een etage lager onderaan de trap laten plaatsen zoals origineel de situatie ook ooit was. De nieuwe voordeur komt dan 1 verdieping lager op een halletje van 1,00 meter x 1,00 meter. Hier moet ook een nieuwe tweede voordeur op uitkomen voor de onderburen en de huidige voordeur van de onderburen moet worden dichtgemetseld of dichtgezet. Ons oude voordeurkozijn kan blijven zitten omdat we hier een glasdeur gaan plaatsen.

Extra verdieping van 40 m2

We willen graag een opbouw/extra verdieping realiseren van circa 40 m2. We hebben al bouwtekeningen en de aanvraag voor een vergunning is gedaan. De financiën zijn ook in aanvraag. maar dat komt goed.

Balkon met betonrot herstellen

Onze woning heeft aan de voorzijde een balkon met betonrot op verschillende plaatsen. De stalen dragers zijn daar ook gecorrodeerd. Wij willen dit vakkundig laten repareren. De klimop wordt uiteraard eerst verwijderd.

Aanbouw realiseren van 3x6 meter

Graag ontvang ik een offerte voor een aanbouw van 3 x 6 mtr met een start datum van begin september. Graag stuur ik u de tekeningen door van huidige situatie en hoe ik het wil hebben. De fundering wordt nog geplaatst, hier moet nog voor geheid worden ongeveer 4-5 palen. Constructietekening en vergunning is aanwezig. Het gaat om een woning met een binnentuin.

Een verlaagd gestuct plafond aanbrengen

Ik zoek een specialist die over geheel de begane grond een verlaagd plafond kan aanbrengen. Achteraf gaat een andere partij daar nog spotjes in plaatsen. Het is een plafond van ongeveer 100 m2. Graag het plafond netjes strak stucen.

Een schuifpui/serre op maat maken

Ik zoek een kozijnenspecialist die een kozijn/serre op maat kan maken. Het gaat mij voornamelijk of het systeem (zie foto) te leveren/maken is.

Renovatie huis

We moeten deze maand het werk aan een huis in Amsterdam afmaken. Werk de ramen bij met de beschadigde verf, plaats de voegen in de tegels van twee badkamers, installeer toiletten en monteer een houten visgraatvloer in een formaat van 7x 44 cm voor een totaal van 180m2. We zijn op zoek naar iemand die direct aan de slag kan want alles moet klaar zijn voor deze maand.

Dakterras aanleggen

Via deze weg wil ik graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakterras bij ons de bloys van treslongstraat 46. Het dakterras wordt om en nabij 6 x bij 4,25. er is reeds toestemming gevraagd, een tekening en berekening gemaakt van het dak en een vergunning aangevraagd. gebleken is dat de constructie zwevend dient aan te worden gelegd. graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van het dakterras. daarnaast hebben wij ook interesse in het plaatsen van 2 kozijnen met toegangsdeuren. afmetingen om en nabij 215 bij 230. De vergunningsaanvraag loopt. Geen materialen

Verbouwing oud appartement

Ik wil graag twee en suite deuren met kasten erbij laten verwijderen. In nieuwe ruimte moet nieuwe wand in, er moet een verwarmingssysteem in. Verder moet dit volledig gestuuct worden. Plafonds zijn 70 m2, wanden zijn 2,70 hoog.

Balkons renoveren

De balkons van ons pand hebben onderhoud nodig. Het grootste werk zal de houtrot zijn waardoor er delen van de balkons moeten worden vervangen. Het gaat om drie Franse balkons aan de voorkant, hekwerk zit niet goed meer vast. Achterkant gaat het balkons van 6 m2. Hier zit veel houtrot. Dit is het meeste werk.

PS renovatievloer (droog) laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een renovatievloer droog en vloerverwarming op de begane grond van mijn huis. Totale oppervlakte is 70m2. Woonkamer, gang, keuken en eetkamer. De houten vloer en balken zal ik zelf verwijderen.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde woning van 3,00 meter x 5,50 meter. Er is geen achterom. In de nieuwe achterpui een enkele deur met een bovenlicht. Graag advies betreffende eventueel hergebruik huidige achterpui. Bestaande radiator huidige achtergevel verplaatsen en in de uitbouw 1 nieuwe radiator erbij.

Verbouwing van appartement

Wij hebben recentelijk een huis gekocht en willen deze renoveren. Het betreft het plaatsen van een aantal muren, stucen, badkamer en eventueel vloerleggen. Hoor graag van u!

Natuursteen aanbrengen en houten balkondragers vervangen

De koekoek van het souterrain heeft een bovenrand die lelijk is afgewerkt. Ook is de onderrand van de gevel gedeeltelijk beschadigd. Er moeten eigenlijk twee stukken natuursteen in de onderrand van de gevel worden aangebracht en op de rand van de koekoek een soort hardstenen dorpel geplaatst ter afwerking. Tevens moeten er houten dragers van een houten balkon op de 5e verdieping vernieuwd worden.

Renovatie appartement, muur gedeeltelijk verwijderen

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken wil ik 60 cm van de bijkeuken benutten door in de muur (gasbeton) een keukenblok met gootsteen in t bouwen. Tevens muren en plafonds stucen, nieuwe vloer en radiatoren plaatsen. Verder bespreek ik graag met de aannemer de verschillende mogelijkheden.

Houten schuurdak herstellen en schuur isoleren

We want to install 1 or 2 Lichtkoepels depending on the size availables in the roof of my garden shed that can be opened for ventilation the shed is 2 x 4 meters and made out of brick wall and osb roof which might need some repair. In addition we wish to add insulation (wool or another cheap suggestion) on the inside wall and finished look with osb plates. there is electricity present but we would like extra sockets to be added and the light socket nicely distributed in across the roof. we would like a receive a budget but durable quote. if posible pls include material and installation seprated on the quote and the time estimation. Contractor needs to speak englisch

Niet-dragend muurtje verwijderen en koof timmeren

Wij willen graag het muurtje tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen en afvoeren. Het is geen draagmuur, maar omdat het plafond in de keuken is verlaagd, hangt deze mede aan deze binnenmuur. Zie foto. Er zal dus ook een soort koof gemaakt moeten worden zodat het keukenplafond aan de kamerzijde mooi is afgewerkt. De muur bestaat uit gipsblokken en is ongeveer 7 m2. Het is op de 2e verdieping zonder lift.

Nokverhoging /dakoptopping

Wij willen een opbouw laten realiseren. Op de rode lijnen van het huis. Globale oppervlak van 24 m2 (4x6m) Voorkeur voor een casco oplevering met prefab constructie en houten kozijnen.

Appartement verbouwen

Muren wegbreken tussen woonkamer en keuken, nieuw keukenblok, nieuwe vloer in twee woonlagen, badkamer moderniseren en nog wat zaken (zie bijlage).

Bestaand tuinhuis verbouwen

Graag zou ik bij u een offerte willen opvragen voor het verbouwen van mijn reeds bestaande tuinhuis. Mijn tuinhuis bestaat nu uit een circa 4x2,5,x2,5 groot tuinhuis met betonnen vloer en betonnen prefab wanden. Ik zou graag een kantoor / opslag / speelhoek willen maken van mijn tuinhuis (dus isoleren van vloer / wanden, plaatsen ramen en plaatsen nieuw dak (nu bestaande uit golfplaten). Ik hoor graag van u.

Fundering voor een tuinhuis storten

Funderen van tuinhuisje van laten storten 2 meter bij 2,5 meter. Woonachtig in Amsterdam Noord. Grond is zand en niet egaal. De tuin is bereikbaar via een brandgang achter de tuin. Qua dikte gaan wij uit van uw expertise.

Casco-Dakopbouw met terras op betondak

Op onze (hoek)bovenwoning (1e verdieping) met plat betonnen dak willen wij een opbouw en een dakterras. De woning is 8,50 meter breed en 8,50 meter lang. Aan de voorzijde willen we de eerste 2,50 meter over de volle breedte een dakterras met balustrade en de resterende 6 meter een opbouw met een plat dak. Er zal dus ook een trapgat uitgezaagd moeten worden voor een vaste trap. Graag casco-oplevering in houtskelet. Totale dakoppervlakte is circa 72 m2. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw extra verdieping

Wij willen met een aantal buren in de straat een opbouw realiseren. Opp. 9 meter diepte en 4,5 meter breed. Het gaat om 4 woningen een volledige opbouw en 3 woningen een uitbouw van een bestaande opbouw. Zelfde architectuur als de buren, is verplicht.