Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam of directe omgeving.

16624 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster, 4 Dakopbouwen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, veranda- en serrebouw of verbouwing in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam:

Balkonrenovatie van 6 balkons

De klus betreft het renoveren van 6 balkons en mogelijk de steunbalk. Allen zijn in slechte staat. Hoe eerder, hoe beter is hier dus ook van toepassing. Elk balkon is ongeveer 1 x 4 meter.

Nieuw serredak plaatsen

We willen een schuinaflopend glazen dak van ongeveer 12 m2 plaatsen om een serre te creëren van het achtertuintje van onze nieuwe woning. Deze is al door 4 muren omringd (2.75 x 4m).

Puin vrij maken kruipruimte

Kruipruimte vrij maken van bouw puin en muizen keutels. Leegzuigen en eventueel opnieuw bedekken (in overleg). Totaal oppervlakte ~50m2, hoogte ~50 centimeter. Bouwjaar 1930.

Kozijnen repareren of vervangen

Mijn houten woonkamerkozijn is stuk en tocht enorm. Kunnen jullie dit repareren? Zo ja wat zijn de kosten en wat kost het als ik hem vervang. Daarnaast is een deel van mijn woning enkelgals en vroeg mij af wat het kost als ik alles dubbelglas laat plaatsen.

Realiseren dakopbouw en hulp bij aanvraag vergunning

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen bij mijn woning. deze moet qua gebruikt materiaal aansluiten bij de opbouw die reeds op nr 20 geplaatst is, Ik beschik over een kopie van hun bouwvergunning inclusief tekeningen en de oorspronkelijk bouwtekeningen. Maar ik wil meer en grotere ramen dan zij hebben aangebracht: over de hele breedte van de voor en achtergevel en in de zijgevel. De opbouw moet een halve meter inspringen van de voorgevel en aansluiten bij de zij- en achtergevel. Formaat circa 5*10 meter. Ik heb nog geen bouwvergunning: Ik zal wat hulp nodig hebben met het opstellen van de aanvraag want ik kom daar zelf niet helemaal uit. In de bijlage een eerste schets van wat ik graag zou willen.

Plaatsen van een wand plus deur

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een gipsplaten wand van circa 270 cm lang tot plafond ca 250 cm hoog. Daarnaast gaat het om glad afwerken met stucwerk en plaatsen van een deur standaard afmeting.

Opbouw hoekwoning

Wij willen een dakopbouw realiseren. Bijgaand stuur ik de bouwtekening voor details. Opbouw van circa 6 bij 6 m, het betreft een hoekwoning. De buren hebben ook een opbouw. Vergunning kan worden opgenomen in de offerte. Voorkeur voor complete oplevering . Graag de draagkracht berekening opnemen in de offerte. Constructie materiaal graag in onderling overleg.

Dakopbouw realiseren

We willen een dakopbouw realiseren van ongeveer 45 m2. Het gaat om een extra verdieping op de woning, als het mogelijk is via een prefab. Het gaat uiteindelijk een slaap- en badkamer worden. Daarom zouden er wel leidingen moeten worden gelegd en alles compleet opgeleverd worden.

Een woning aan de achterzijde uitbouwen

We hebben bij een bouwkundig adviseur een berekening laten maken van doorbraak van de achtergevel voor een uitbouw van 12m2. Ik zoek een aannemer die, die aanbouw kan realiseren. De aanbouw moet een gemetseld skelet hebben; zijn voorzien van houten kozijnen en een dicht dak hebben. De woning is niet bereikbaar per achterom. Daarnaast moet er waarschijnlijk ook een fundering gemaakt worden.

Brandveiligheid-keuring

Voor een omzetvergunning in Amsterdam (5 woningdelers) moet een appartement dat ik bezit en verhuur brandveiliger worden. Ik heb een meting laten doen en via een plattegrond staan de aanpassingen aangeven. Grote kans dat een deel van de woning al brandveilig is en niet alle aanpassingen gedaan moeten worden. Het gaat om sommige wanden die 30min brandwerend moeten zijn & rookmelders. Zie bijlage voor meer info. Conform de NEN.

Aanvraag offerte dakopbouw

Wij willen een huis kopen en willen graag weten wat een dakopbouw kost. Het gaat om een plat dak, afmeting 5m bij 8m. Casco/complete oplevering en of er elektra en stucwerk gedaan moet worden is nog in overleg. Het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden ook. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Balkon vergroten op 1e etage

Wil huidige balkon van ca 5.5 meter breed en 1.5 meter diep verlengen. De onderburen hebben een uitbouw die ca 1 meter dieper is dan het huidige balkon. Een eventuele vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de aannemer. Het balkon is te vinden op de 1e etage.

Dakkapel plaatsen, zolder verbouwen, badkamer renoveren en leidingen vervangen

Ik zoek een aannemer die een aantal werkzaamheden kan realiseren bij mijn woning. Het gaat om een het plaatsen en afwerken van een dakkapel. Wanden en een badkamer realiseren op zolder. Daarnaast moet de bestaande badkamer gerenoveerd worden. Ook wil ik dat (bijna) alle leidingen vervangen worden om toekomstige lekkages te voorkomen. Het betreft een houtskelet woning.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een goedkope uitbouw maar minimaal 3,5 meter diep en 5 meter breed. Buitenmuur doorbreken en ijzerenbalk erin. Liefst casco oplevering omdat de rest van de woning ook aangepakt moet worden. Doe ik zelf.

Slopen inbouwkast en bouwen nieuwe muur met deur

De inbouwkast (zie foto) moet verwijderd worden. Dan wil ik een nieuwe muur om de slaapkamer te scheiden van de woonkamer. In de muur moet ook een deur geplaatst worden en ramen aan de bovenkant. Daarnaast wil ik het (verlaagde) plafond verhoogd hebben.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van ongeveer 6 m breed en 2.50 m diep. We hebben enige ideeën van hoe de uitbouw eruit moet zien, we zitten meer met wat kan er. Hoe diep we mogen zonder vergunning enzovoort. we hebben een appartement boven ons met een apart balkon waardoor de hoogte wat beperkt is en er een pilaar is die meegenomen moet worden in de aanbouw. Appartement is ui '88. We hebben 3 gevels nodig met de achtergevel veel glas en klapdeuren. in het dak willen we aan beide zijdes van balkon daklichten. Links is een buur appartement beneden en rechts geen appartement maar een pad naar de buren. Ons terras grenst aan een VVE tuin. Doel is uitbreiding van de woonkamer. De gevel moet gemetseld in dezelfde kleur als appartement. Het gaat via Ymere. We willen een complete oplevering en de fundering zal iets van beton moeten zijn denk ik. We willen na de zomervakantie beginnen. Ik heb een vraag: hoe kom ik aan tekeningen met de exacte afmeting van de tuin? Ik heb tekeningen opgevraagd bij het kadaster, maar die kloppen niet.

Opbouw realiseren in Amsterdam

Beste aannemer Ik ben een bouwadviesburo en besteed opdrachten uit , Dus neem ze zelf niet aan. Heb van een klant een aanvraag op de Willem Augustinstraat 176 in Amsterdam voor een dakopbouw zelfde klant heeft er nog twee als ik deze krijg Kun je deze afprijzen, mij voor 5% inbouwen. De tekeningen vind je in bijlage

Dakhuis of opbouw met plat dak

Wij hebben een bestaand dakterras (met vergunning) wat volgens nieuwe gemeentelijke regels vergroot mag worden met 5 x 7 meter. Wij overwegen een dakhuis/dakopbouw. Veel mensen bouwen hier dakhuizen van 6 m2, maar waarom zou er geen opbouw van 20 m2 op kunnen? wij willen graag beide opties bekijken, plus vergroten en vernieuwen van het dakterras. Ik hoor graag van u.

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een dakopbouw van 33 vierkante meter op mijn woning. Ik heb een concreet plan en al wat schetsen. Ik ben bezig met de vergunningaanvraag. De dakopbouw moet denk ik van hout en kunststof worden, alle buren hebben namelijk een dakopbouw van hetzelfde materiaal. De dakconstructie moet sterk genoeg zijn om het gewicht van een dakopbouw te houden, het heeft een betonconstructie. Complete oplevering, inclusief met draad om hoog (elektra werk), een gat in het dak en trap en stucwerk. Graag ontvang ik meer informatie van u. Wilt u telefonisch contact met mij opnemen?

Balkon bouwen

Graag zouden wij een stalen balkon constructie aan de achtergevel van ons pand willen laten plaatsen (3 verdiepingen/balkons) Op de begane grond is een uitbouw aanwezig, het is niet bekend of de balkons daar op kunnen steunen. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor deze klus (los gespecificeerd: stalen constructie/bouwkosten/eventuele vergunningskosten/nieuw te plaatsen houten kozijnen naar balkons en houten vlonders op balkon) Hoop van u te horen!

Plafond verlagen en inbouwspots

Wat zijn de mogelijkheden en prijsindicatie voor verlagen van een plafond en plaatsen inbouwspots in een vernieuwbouw appartement? Plafondoppervlak ca 75 m2. Er lopen wel diverse betonnen balken doorheen.

Roof extension quote request

We have a roof extension we are planning to realize within couple of months in Amsterdam. We will be applying for the permit this month and hoping to get started sometime in May. We are wondering if you have availability for this project, and if you do, could you give us a quote? Attached you can find the drawings. We are working on the project together with our neighbours. What would be the quote for 1, and what would the quote be if we both work with you? Thank you so much and looking forward to hearing from you.

Kelderrenovatie en prefab kelder plaatsen

Ik wil zelf van de kruipruimte een kelder maken (27 m2) en deze doortrekken met de bestaande kelder (45 m2). Voor de kelder in de kruipruimte moet de vloer gestort worden. Ik heb twee mogelijkheden: of de vloer van de bestaande kelder kan ook gesloopt worden en dat de vloer in zijn geheel wordt gerealiseerd. Of: de vloer wordt alleen gemaakt worden de nieuwe kelder. Muur doorbreken en puin afvoeren doe ik zelf. Ik heb opstaande plinten van 30 cm, dit moet ook in de nieuwe kelder. Ook moet het verankerd worden in de draagmuur. Er moet ruimte zijn voor een put om water omhoog te pompen. Vergunning is niet nodig. Rond april wil ik hier graag mee beginnen. Voor een later project wil ik ook graag een prefab kelder in de achtertuin laten plaatsen van 4 x 6 meter. Vergunning heb ik al. Voor de fundering heb ik 4 palen nodig. Het gat kan ik laten graven. Het gaat dan om het plaatsen van de bak, deze wil ik vooraf waterdicht hebben en met alle leidingen erin. Elektra graag wel vermelden. Het wordt een soort kantoor ruimte. Casco oplevering. De kelder komt deels in het grondwater. Isolatie en stucwerk is ook niet nodig. Dit project heeft minder haast.

Tussenwand plaatsen en creëren 2 slaapkamers

Ik wil van een kleine ruimte 2 slaapkamers creëren van 25 of 35 m2. Er moet een tussenwand van gips komen met een schuifdeur in het midden van de kamer. Er ligt laminaat. Er is een inbouwkast, hier zat vroeger een deur. Ik wil de inbouwkast laten weghalen en hier een deur laten plaatsen uitgaan naar de trappenhuis. Er zit een bed die ik weg moet halen.

Kelder onder huis + uitbouw

Goedenavond, Wij willen graag een kelder onder ons huis en onder de tuin laten plaatsen (totaal ongeveer 4,5 x 15 meter, waarvan 10 meter onder het huis en 5 meter onder de tuin). Een paar dingen op rekening mee te houden: - Ik ben 2 meter lang, dus een laag plafond is vervelend voor mij. Hoe hoog zou dit kunnen? - We willen graag spotjes in het plafond. - Ook willen we er graag een toilet in. - Een ook de wasmachine + droger willen we hier neerzetten. - Uiteraard met stopcontacten etc. - En ook willen we graag 3 radiatoren om de kamer te kunnen verwarmen (twee uiteinden + 1 midden). - De vergunning zou ik eventueel zelf kunnen regelen, maar kan ook door. Graag aparte post op de offerte. Aan de tuinkant willen we hier bovenop graag een uitbouw van 4,5 x 3 meter. Ik zou graag willen weten wat hiervoor de kosten zouden zijn, zodat we met onze hypotheekadviseur naar de beste oplossing kunnen gaan kijken. Ik kijk uit naar uw reactie.