Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam of directe omgeving.

16562 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen op een kavel, een eenvoudige schuurwoning bouwen op een kavel, kelder maken onder woonetage, souterrain realiseren, uitbouw en nieuwe vloer met vloerverwarming + tuin aanpassen, kelder bouwen, een uit- en opbouw realiseren achter een tussenwoning, opbouw op het huis, uitbouw achterzijde, etage opbouw plat dak inclusief afwerking, uitbouw slaapkamer achterzijde woning, uitbouw achterzijde bouwen, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam:

Complete prefab dakopbouw realiseren

Wij willen een dak opbouw realiseren van ca. 30 m2, met als doel om 2 slaapkamers te maken. De voorkeur gaat uit naar een complete prefab oplevering. Ik ben benieuwd naar de prijsindicatie hiervan.

Vide dichtmaken boven eetkamer en op het dak een dakterras bouwen

Ik wil de vide boven de 18 m2 eetkamer onder het dak dichtmaken en er bovenop een dakterras maken. Ingang dakterras op de verdieping erboven via glazenschuifdeur in de overloop. Na aanleg nieuwe vide vloer, dak openbreken en dakbedekking, houten vloer, dakrand-hek en goot aanleggen. boven deur een kleine dak rand overhang. Nieuwe buitenmuren moeten geïsoleerd worden. Woning ligt op 3 hoog (vide/dakterras is dus 4 hoog). dakterras aan achterkant, netto na verbouwing 12-15 m2. aan eetkamer zit balkon vast met afdak erboven, waardoor dakterras kan tot muur rand van eetkamer kan doorlopen.

Dakopbouw op plat dak realiseren

Dit betreft een dakopbouw op een plat dak van ongeveer 45 m2 en 2.5 m hoog. Meerdere buren hebben ook een dakopbouw, dus ik neem aan dat het dak sterk genoeg is. Vergunning is nodig. Mocht de vakman dit regelen, zouden de kosten daarvoor apart vermeld mogen worden op de offerte. We willen graag een complete oplevering, zonder elektra en stucwerk. Graag een houten constructie. Bouwtekeningen moeten nog. Ook zou er een trap naar de opbouw gemaakt moeten worden.

Enkel glas vervangen voor dubbel glas

Ik ben opzoek naar iemand voor het vervangen van het enkel glas naar dubbel glas. Het gaat om 2 ramen, waarvan 1 vast raam en 1 kantel kiepraam, totaal 1,5 m bij 1 m. Een raam bestaat ieder uit 9 kleine raampjes. Deze zijn ongeveer 15 cm x 25 cm hoog. Afhankelijk van de kosten of dat er weer 9 ramen terugkomen of misschien 6. De kozijnen zijn nog goed. De ramen mogen afgevoerd worden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Tussenwand met schuifdeur plaatsen en afwerken

We willen een extra kamer creëren in ons huis. Daarom willen we een wand met een schuifdeur plaatsen in onze woonkamer. Ik heb er al enig onderzoek naar gedaan, en wil graag een zo groot mogelijke schuifdeur plaatsen, om enerzijds een zo ruimtelijk mogelijke woonkamer te houden en anderzijds overdag zoveel mogelijk licht binnen te laten. Vandaar de wens voor een brede en zo hoog mogelijke schuifdeur. De tussenwand moet ca. 420 cm lang worden, waarvan de schuifdeur dus ca. 210 cm breed moet zijn, en het plafond is 285 cm hoog, dus de schuifdeur zou ca. 275 cm hoog moeten worden. Dat is natuurlijk een aardige afmeting, waardoor ik al op zoek ben gegaan naar licht materiaal. Dit heb ik inmiddels gevonden (Greenpanel) en dat is in de regio Amsterdam af te nemen. Hier moet het schuifdeurbeslag dan nog in gemonteerd worden. Verder moet de tussenwand en plafond natuurlijk netjes afgewerkt worden in de stijl van de rest van het huis. Uiteraard zijn er wel wat andere details die ik nog graag zou willen doornemen met u en van uw expertise gebruik maken.

Voordeur entree vervangen

De voordeur van de entree moet vervangen worden. Het moet zo veel mogelijk op de oude voordeur lijken. Afmetingen: 83 x 219 cm , en 5 cm dik.

Verzakking uitbouw herstellen

Onlangs heb ik een huis gekocht met een houten uitbouw van 30 m2, zonder fundering in zandgrond. Helaas heb ik nu opgemerkt dat de uitbouw aan de achterzijde verzakt met schuren in de muren tot gevolg en niet aflopend water op het dak.

Complete renovatie van appertement

Complete renovatie appartement Amsterdam (34 m2). Sinds 1994 niets meer aan gebeurd. Alles moet gestript worden en alles moet gerenoveerd worden. Alle wanden stucen en isoleren, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw sanitair, nieuwe vloer, nieuwe verwarming.

Slaapkamer op zolder realiseren en badkamer verbouwen

We willen graag de zolder verbouwen inclusief de badkamer op de zolder. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2,5 - 2,23 x 2,60 meter. Er is van de week is architect langs geweest om de ruimte in te delen en te beoordelen. De architect vertelde ons dat we het verlaagde plafond eruit kunnen halen om daar een soort vide te maken waar een slaapkamer komt. Wij zijn opzoek naar iemand die ons daarbij kan helpen. Er zit nu een luik met een uitschuifbare trap. het luik zou dicht gemaakt moeten worden. De badkamer willen we anders indelen. Er zit nu in de badkamer nog een deur en daarachter is een deel met een toilet en douche. Dat deel is verhoogt. Wij willen alles gelijkvloers maken en de deur midden in de badkamer verwijderen. Douche, tegels en toilet en ander badkamer meubilair moet eruit en afgevoerd en vervangen voor nieuwe. Zelf regelen wij het materiaal (tegels, wc, douche), maar alles wat daarvoor nog meer nodig is, regelen we in overleg. De wasmachine en droger moeten verplaatst worden. Een deel van de leidingen moet daarvoor verlegd worden. Graag ontvangen we een offerte.

Verplaatsen van de keuken naar de woonkamer

Ik wil de huidige keuken naar de woonkamer laten verplaatsen. Ik zoek een vakman die met mij de situatie kan komen bekijken en bespreken. Ik wil deze klus zo spoedig mogelijk laten starten.

ik wil review

ik wil klus

Uitbouw extra verdieping

We would like to do an extra floor in our hous , is een tussen woning met plat dak 4,7 m x 7,5m , we are looking for a company who do everything to build (the gemeente application and all the steps). Complete oplevering is in overleg. Er moet wel gestuct worden en elektra aangelegd worden. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen begin 2020 een uitbouw realiseren van 3.6 m x 3.6 m. Het gaat om een extra slaapkamer, waarbij er geen constructieve aanpassingen hoeven worden gemaakt. Bouwtekening is al aanwezig, akkoord VVE & buren ook. Een vergunning is niet nodig. We willen een complete oplevering met elektra en stucwerk. Voor de constructie hebben wij geen bepaalde voorkeur. Voor zover wij weten zijn vier heipalen nodig voor de fundering. Graag ontvangen we een offerte.

Verplaatsen keuken van huidige locatie naar woonkamer ensuite

Ik ben me aan het oriënteren of ik mijn keuken wil verplaatsen van huidige locatie naar de woonkamer ensuite. De uiteindelijke beslissing laat ik afhangen of het überhaupt mogelijk is en ten tweede natuurlijk de kosten/investering versus de meerwaarde. Het gaat dus om het verplaatsen keuken van huidige locatie naar woonkamer en suite. De kamer waar nu de keuken zit, moet dan een slaapkamer worden. Daartoe moeten onder anderen de volgende activiteiten plaatsvinden (wellicht zie ik nog zaken over het hoofd en daar heb ik uiteraard ook jullie hulp bij nodig): -weghalen oude keuken en tegels -in kamer van oude keuken, moet houten vloer verder uitgebreid worden (op plek waar keuken staat) en een muur dient gestuct en geschilderd te worden (aan zijde waar nu keuken staat) om tot slaapkamer te komen. Ook plek waar afzuigkap zit dient gedicht te worden in plafond. En ik heb ook een eiland met wasbak en vaatwasser in midden staan. Op die plek moet ook houten vloer uitgebreid worden. Hoeveel m2 uitbreiden? -electra en leidingen dienen verplaatst te worden om keuken mogelijk te maken in woonkamer ensuite. -nieuwe eiland keuken -nieuwe keuken dient geplaatst te worden (kook eiland keuken) in de woonkamer ensuite. -een radiator dient verwijderd te worden op plek woonkamer waar keuken komt. Doen jullie dit soort klussen ook? Zo ja, is het wellicht mogelijk om bij me langs te komen voor een vrijblijvende offerte en een planning wanneer werkzaamheden plaats zouden kunnen vinden?

Uitbouw achterkant huis realiseren

Graag laten wij een uitbouw 1,5 m boven de grond realiseren, omdat het huis een souterrain heeft. Het huis op de begane grond moet dus uitgebouwd worden. Het balkon zit op 1,4 m hoogte vanaf de begane grond van de tuin. Dit kan uitgebouwd of vervangen worden. Dus op hoogte van balkon uitbouwen. Het gaat om 2,5 m uitbouwen bij 6 meter breed. Er is geen vergunning nodig. De constructie kan van hout. Ik weet niet goed welke fundering er nodig is. Er steken flinke balken uit van het balkon, wellicht dat het hier op kan. of misschien moeten er 3 heipalen geslagen worden. De oplevering graag compleet, behalve de vloer aanschaffen en leggen. Wel inclusief elektra en stucwerk en vloerverwarming. Alles is wel al voor verwerkt voor de aanbouw. We willen graag een zo groot mogelijke wand van openslaande deuren of schuifdeuren aan de achterkant van de uitbouw. Graag advies of ideeën. Verder willen we graag een steunbalk van 6 meter laten plaatsen. De huidige pui gaat eruit, deze heeft 2 gemetselde pilaren, deze gaan eruit en daar komt 1 flinke balk over de hele breedte. Graag direct afvoeren. Verder willen we eventueel een terras met trap in de tuin laten realiseren. We willen het terras door bouwen in de tuin. Dit willen we van composiet. Er moet een gedeelte trap en met hoogte verschillen. Hier willen we graag advies wat er mogelijk is en mooi is.

Plaatsing dakraam en bovendakse dragende ondersteunde balken

We op zoek naar een partij die: - Dragenden bovendakse balken kan plaatsen welke verankerd worden - Een dakluik/raam kan plaatsen dat open kan (incl dakbewerking) De vergunning voor de werkzaamheden van de gemeente is ontvangen - Optioneel een gat kan maken in het dak van 90cm bij 120 > Ik heb een partij die dit zou kunnen, mocht u dit echter zelf doen hoor ik graag van u uw prijs hiervoor. Kunt u dit niet, dan is de planning wel iets wat moet worden afgestemd met de andere partij.

Paalfundering leggen en meerdere uitbouwen realiseren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de aanleg van de paalfundering/balken en BG-vloer ten behoeve van een uitbouw van 4,5 x 5,5 meter. (woning is alleen via de voorzijde bereikbaar in verband met water aan de achterzijde). Ook wil ik de uitbouw laten realiseren. Vergunningen zijn er al. Ik wil graag een houten skeletbouw en een casco oplevering. Wel met buitenafwerking en ramen. Elektra en stucwerk is niet nodig. Ik ben in het bezit van tekeningen en deze kan ik u toesturen. Ik heb drie vergelijkbare projecten als deze.

Aanbouw op bestaand plat dak garage realiseren

Huis is 10 meter diep, garage eronder is 14 meter diep. Aan de achterzijde is hierdoor een dakterras van plusminus 4 x 5 meter grenzend aan slaapkamertje van onze zoon. Graag willen wij zijn kamer vergroten door een deel van dat dakterras te gebruiken voor een aanbouw. Op het dakterras zit precies in het midden een lichtkoepel 90 x 90 cm die verwijderd moet worden. Deze zit dus in de weg. Een nieuwe lichtkoepel (kleiner) zal geplaatst moeten worden op andere plek in verband met daglicht in de garage. Daarna is er ruimte voor een aanbouw van naar schatting 2,5 x 3 meter, of aanbouw in bijvoorbeeld L-vorm, mits het dak van de garage zich hiervoor leent. Ik durf niet te zeggen of het dak sterk genoeg is. De vergunning willen we graag door de vakman laten regelen. De constructie van de aanbouw is ook afhankelijk van het dak. Het liefst willen we metselwerk dat past bij het huis. We willen een complete oplevering met elektra en stucwerk. Tekeningen moeten ook nog gemaakt worden. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Wisselen keuken en badkamer -verbouwing intern

Wij zouden graag de badkamer en de keuken willen wisselen. Dus waar nu de keuken zit moet badkamer worden en de badkamer moet in zijn geheel gesloopt worden en daar moet een open keuken worden. Uiteraard komen hier wat zaken bij zoals het verleggen van radiatoren, elektriciteit, leidingen en nieuw parket/vloer. Deze klus heb ik een paar jaar geleden ook laten uitvoeren op een verdieping hoger. Dit heeft te maken met een aparte indeling van de woning. De badkamer is al leeg, behalve een bad. De badkamer is ongeveer 1 x 3 meter. Dat hele blok moet gesloopt worden en het bouwafval moet afgevoerd worden. De keuken is ongeveer 1,5 x 3 meter. Voor het materiaal zorg ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Renovatie badkamer

Badkamer 1.73 x 3.40 m , geheel inpandig. Verwijderen en afvoeren vloer en muurtegels en douchecabine. Afzuiginstallatie nakijken, aanleg inloopdouche, aanleg instant heater tbv warm water (nu van cv ketel), wastafelmeubel, spiegel, verlichting, kastruime. Wasmachine moet blijven maar wellicht douche aan andere zijde (mogelijk??).

Renovatie van Restaurant

Ik wil graag een renovatie in het restaurant laten uitvoeren door de keuken uit te breiden en de bar te verplaatsen. De muur moet ongeveer 5 meter verlengd worden. De wand is geen draagmuur. Schilderen hoeft niet, misschien wel wat elektra punten doortrekken. Iemand zou eigenlijk het beste langs kunnen komen. De bar is ongeveer 15 meter.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een offerte tbv een uitbouw begane grond, +/- 2,5 x 6 m. Met kunststof openslaande deuren en een lichtkoepel in het plafond. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk en er moet een fundering in komen. De buitenkant moet van betonstenen zijn. Graag een offerte hiervoor.

Badkuip vervangen voor een inloop douche

Een nieuwe woning staat een kleine douche-bad combinatie. Wij willen het bad er volledig uithalen en mogelijk laten vervangen door een inloopdouche. Het bad is ongeveer 1 x 2,50 meter lang. Afvoeren graag apart vermelden op de offerte.

Een dakopbouw realiseren op een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn bestaande uitbouw. Dit moet ongeveer 360 bij 235 cm. De opbouw moet waarschijnlijk een houten constructie hebben en daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Verbouwen badkamer en opnieuw betegelen keuken

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor de verbouwing van badkamer en opnieuw betegelen van de keuken. Het betreft een flat uit 2002 in Amsterdam/Watergraafsmeer (vlak tegen ring A10). In bijlage een vergroting van het badkamer- en keukenplan. In de huidige situatie is er een bad, deze zal door mij uitgebroken en verwijderd worden evenals de inrichting. Verwijderen tegels in overleg door mij of opdrachtnemer. De werkperiode ligt tussen 4 en 21 november (22 november wordt egalisatie aangebracht voor nieuwe vloer). De werkzaamheden: Badkamer: - Loodgieterij: verplaatsen radiator (zie nr. 1 op plan) naar tegenoverliggende muur. Douchekraan moet naar aanpalende muur (zie nr. 2 op plan). Afvoer wastafel is nu een standpijp moet ingebouwd worden in de muur (zie nr. 3 op plan). - Badkamer wordt opnieuw betegeld (60x60) in zowel badkamer als inpandig toilet. Misschien is het mogelijk om over bestaande vloer te tegelen maar weet ik niet zeker. Muren worden in beide ruimtes opnieuw betegeld (60x30) tot plafondhoogte (240cm.). Plaatsen douchebak en douchescherm, ophangen badkamermeubel met wasbak, los kastje en aansluiten garnituur. In toiletruimte vervangen van het reeds bestaande zwevende toilet.