Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam of directe omgeving.

16432 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, kelder bouwen onder nog te bouwen schuur, aanbouw over 2 verdiepingen, een dakopbouw realiseren op een garage of bestaande uitbouw, uitbouw woonkamer, uitbouw achterzijde, dak opbouw op plat dak, uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam:

Stalen balk balkon vervangen of repareren

Het vervangen van 2 balkonranden, stalen UNP profielen verwijderen en nieuwe aanbrengen.

Verbouwing badkamer en verplaatsen keuken

Ik zoek een aannemer die een aantal werkzaamheden kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om het renoveren van de badkamer en het verplaatsen van de keuken. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter groot. Het gaat om het vervangen van de douche door een bad en het vervangen van de tegels in de badkamer. Daarnaast moet de keuken van de 1e naar de 2e verdieping verplaatst worden. Hierbij gaat het ook om het verplaatsen van leidingen (elektra). De rest bespreek ik met de vakman.

Fundering nieuw bouwhuis Kijkduin

Ik zoek een aannemer die een fundering kan maken ten behoeve van een nieuwbouw rijtjeswoning. De oppervlakte van de fundering moet 6 bij 11 meter groot worden. De diepte betreft 2,5 meter. Het wordt een woning met een hout skelet. Er zijn bouwtekeningen aanwezig.

Draagbalk met houtrot repareren of vervangen

1 van 2 balkonsteunbalken is gedeeltelijk aan het rotten. Gaat om +/-2m in lengte en rot +/-7cm diep (totale balk hoogte 17cm). Ik zou graag offertes ontvangen voor herstel van deze houtrot.

Heien en fundering storten

Het betreft 4 woningen naast elkaar die alle 4 uitgebouwd gaan worden aan de achterzijde van de woning. De uitbouwen zullen 5,50 meter breed en 4 meter diep gaan worden waar de vergunning al voor aanwezig is. De uitbouw grenst aan de zijmuren aan elkaar. De funderingspalen en de bak moet worden gestort. Indien mogelijk ook een offerte als we ook de zijmuren laten opbouwen van alle 4 de uitbouw.en.

4 deuren in kozijnen afhangen

Ik zoek een deurenspecialist die 4 stompe deuren in de al geplaatste kozijnen kan afhangen. Breedte 2 keer 83 cm en twee keer 78 cm. Hoogte +- 233 cm. Drie of vier verzonken scharnieren, sleutel gat en deurkruk. We zijn nog bezig deuren uit te zoeken: wit, geheel recht, geen bordkartonnen binnenkant. Het gaat om deuren van de toilet, badkamer en 2 slaapkamers.

Dakopbouw plat dak

We willen een dakopbouw realiseren van 8 x 3,5 meter en een hoogte van 2.10 meter. De vergunning is reeds aanwezig, evenals de vaste trap naar het dak en de dak opening. Separaat zou ik de kosten willen weten voor het doortrekken van elektra en verwarming en het stucen van de wanden en het plafond.

Vergroten van het dakterras

Ik wil mijn dakterras breder maken. Het is nu ongeveer 1.50 m breed en 7 m lang en ik wil het graag een meter breder. Dat zou net kunnen, al is het een beetje ingewikkeld omdat er schoorstenen tussen zitten. Ik weet wel dat het kan want de buren hebben het ook wel gedaan. Ik heb foto's van mijn terras aangehangen. Ik hoor graag wat de klus zou kosten en wanneer die zou kunnen worden gedaan. Alvast bedankt.

Uitbouw realiseren

Wij willen een complete stenen uitbouw realiseren aan de achtergevel van het appartement op de begane grond. De maten zijn 4 m naar achter en 7 m in de breedte. Het moet compleet afgewerkt worden en er moet een fundering in.

Opbouw op een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die op mijn woning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 638 cm bij 515 cm groot zijn. De opbouw moet een houten constructie hebben en woon-klaar worden opgeleverd met water- en elektra leidingen. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet boven de huidige eerste verdieping komen welk een betonnen dak heeft.

Dakopbouw plaatsen

Graag willen wij een complete dakopbouw realiseren. Met afmeting van ongeveer 5.2 m bij 6.0 m. Er moet nog elektra en verwarming in komen. Stucwerk kan later nog. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden maar ik laat mij adviseren door de vakman.

Serre aanbouw met schuifpui

Ik wil een complete serre aanbouw realiseren met schuifpui, inclusief fundering. Vergunning niet nodig. De maat is 4x2,5 meter.

Een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen

Wij willen een uitbouw en dakkapel laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte voor het volgende: Dakkapel: - Afmetingen weet ik nog niet, ik denk 2 meter - Geen vergunning nodig - Van kunststof of hout - Compleet opleveren Uitbouw: - 2,5 bij 5 meter - Compleet, helemaal afgewerkt + elektra - Fundering - Steen met houten kozijnen Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd. Bij voorbaat dank.

3 balkon inspecties met als doel renovatie

Namens de VvE in Amsterdam willen we onze 3 balkons laten inspecteren om eventuele offerte opvragen voor renovatie ivm houtrot.

Balkon uitbouwen

We zouden graag een gedeelte van ons balkon willen uitbouwen. Het zal een hangende constructie moeten worden. Onder het balkon is een serre gebouwd van de buren waardoor je daar geen steun kan plaatsen. Wel kan er een constructie via de zijkant en omhoog gemaakt worden. Ik wil graag met de vakman kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Uitbouw achterzijde hoekwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 2 bij 5,68 groot worden. De uitbouw dient casco opgeleverd te worden. Ik zie graag PVC schuifdeuren in de uitbouw. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Balkon uitbreiden

Graag zou ik mijn balkon willen uitbouwen. Mijn huidige balkon is 130 cm diep en 245 cm lang. Mijn beneden buurman gaat uitbouwen maar de constructie is al berekend. Graag zou ik een zwevend balkon willen bouwen dat wellicht voor een minimaal gedeelte mag rusten op zijn uitbouw maar uiteraard wel op zo'n manier dat de constructie het aankan. Ik zou graag willen weten met hoeveel cm ik mijn mijn balkon dieper kan maken zonder dat de constructie veranderd hoeft te worden. Ik zit zelf te denken van een uitbouw van ongeveer 60 cm tot aan een meter.

Glazen serre plaatsen aan achterzijde woning

Wij hebben nu een veranda in de tuin en willen op deze plek een serre laten bouwen. Hiervoor moeten we echter eerst een vergunning aanvragen bij de gemeente en dat schijnt alleen te kunnen als we een tekening bijvoegen van hoe de serre er komt uit te zien. Kan er misschien iemand bij ons langskomen om te kijken wat er mogelijk is, wat het allemaal zal gaan kosten en hoe het er uit kan komen te zien? Ik hoor het graag!

Uitbouw woning

Wij zouden graag een uitbouw laten realiseren aan de achterkant van onze woning. het gaat om een uitbouw van ongeveer 8 x 3 meter en er zal een stalen constructie in de achtergevel geplaatst moeten worden, fundering met 4-6 buispalen, houten skelet en dakbedekking en isolatie. Verder wensen wij houten kozijnen op maat en een dakraam. Wij willen graag half mei starten met de bouw.

Opening in een dragende muur maken en schuifdeur plaatsen

Graag zou ik in een dragende muur een opening maken van ongeveer 80 a 90 cm waar een schuifdeur in geplaatst dient te worden. de deur zal naar links open moeten schuiven en de woning is in de jaren '90 gebouwd.

Fundering voor tuinkamer en een terras aanbrengen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht in Amstelveen Westrijck. Aan de achtergevel (tuinkant) van onze woning willen wij een tuinkamer (merk Verasol) plaatsen. De maatvoering is de geheel breedte van de achtergevel 5.30 meter en 3.50 meter diep. De tuinkamer inclusief de terrastegels dienen te worden geplaatst op een fundering. Wij dachten aan minimaal 2 schroeffunderingspalen, aan elke hoekzijde van de tuinkamer. Waarschijnlijk moeten de schroeffunderingspalen ongeveer 13 meter lang zijn om het vaste zand te bereiken. Omdat de tuinkamer op het HWA zal worden aangesloten dient de aanwezige HWA toegankelijk te blijven. De realisatie zal naar alle waarschijnlijkheid eind dit jaar zijn. Alvast dank.

Extra raam + toegang tot het dak

Wij willen aan onze woning aan de Tweede Constantijn Huygensstraat in Amsterdam twee aanpassingen laten realiseren. De 1e is het aanbrengen van en extra raam aan de achterzijde van onze woning op de 4e (bovenste) etage. Op bijgaande foto ziet op de bovenste verdieping twee ramen. Het rechterraam is via fotoshop ingeplakt. Het zit op de plaatse waar het echte raam moet komen. De 2e aanpassingen is luik aanbrengen in ons dak. Op bijgaande foto ziet u het oppervlak van ons dak. De buren aan linkerzijde hebben reeds een toegangsluik. Wij zouden dat graag ook hebben. Kunt u ons van dienst zijn?

Betrekken van patio bij woning en dakopbouw

Ik zoek een aannemer die een aantal verbouwopdrachten kan uitvoeren in/achter mijn woning. Het gaat om het betrekken van ene patio bij mijn huidige woonruimte. Hierbij gaat het om 4 tot 8 m2. Daarnaast moet een kleine dakopbouw uitgebreid worden omhoog. De opbouw is 15 m2 met een stahoogte van 120 cm. Ik wil dat de opbouw minimaal een meter omhoog gebouwd word. Het is een vrij specifieke aanvraag, dus ik bespreek graag veel met de vakman.

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw laten plaatsen van 5 meter breed en 4 meter diep. De zijkanten moeten een steensmuur met daarboven glas krijgen. De achtergevel en het dak wil ik graag zo veel mogelijk glas in plaatsen voor het daglicht. De binnenzijde mag casco worden opgeleverd en ik wil graag een optie voor hout of aluminium uitbouw. Er is geen vergunning nodig.

Dakopbouw realiseren

Wij hebben een tussenwoning met 2 woonlagen. Graag willen wij hier een dakopbouw op realiseren van ongeveer 9 bij 4.50 meter. Er zal een vaste trap naar boven moeten komen en elektra doorgetrokken. Verder mag het 1 grote ruimte blijven en zullen wij de vergunning zelf aan vragen.