Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam of directe omgeving.

16604 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, een vrijstaande woning met stal realiseren, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, een vrijstaande woning realiseren, vrijstaande woning, extra etage op een woning maken, kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam:

Verschillende renoveer klussen in een woning

Wij zijn opzoek naar aannemer t.b.v. uitvoeren onderstaande werkzaamheden: - luiken kruipruimte aanbrengen - kruipruimte inspectie uitvoeren op eventueel beschadigde balken en zo ja vervanging beschadigde balken uitvoeren - isolatie aanbrengen kruipruimte - balken onder de badkamer op de eerste verdieping vervangen (beschadigd door lekkage in de badkamer) - plafond van de keuken recht onder de badkamer vervangen - verouderde cv installaties, elektrische installaties (inc meterkast), waterleidingen en riool vervangen - convectorput en convector vervangen Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Uitbouw achterzijde

Ik bevind mij in de oriënterende fase, maar we willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 4 x 3,6 meter aan de achterzijde. Hiervoor moet de achterzijde opengebroken worden en ook aan een zijkant moet een muur weggehaald worden. Zoals op de schermafbeelding te zien is willen we eigenlijk de keukenmuur doortrekken en het terras als uitbouw aan laten bouwen. Over de constructie, fundering en casco of complete oplevering laat ik mij graag informeren.

Uitbouw woonkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de uitbouw van de woonkamer van 4 meter breed, 2,95 meter hoog en 2,5 meter diep. Graag compleet met elektra, stucwerk en een fundering en het hergebruik van de schuifpui en een stenen muur.

Wand doorbraak in dragende muur maken

Ik wil een offerte aanvragen voor het maken van een wand doorbraak in een dragende muur. Rapport contructeur is aanwezig. Na openbreken vloer kan de constructeur pas bepalen welke optie het wordt. -stempelen -slopen en afvoeren puin -materiaal en materieel -montage Verneem graag van u.

Uitbouw achterzijde realiseren

Het gaat om een uitbouw van 3 X 3 m ongeveer, met lichtstraat van ongeveer 2/ 2,5 m breed indien mogelijk (ivm balkon boven het dak). Ik ben aan het uitzoeken of een vergunning nodig is, het is een gemeentelijk monument. Weet u dit wellicht? Graag de aanbouw van hout. Ik weet niet of een fundering nodig is, er ligt in ieder geval niets. Graag oplevering compleet, inclusief stucwerk en elektra.

Opbouw en uitbouw realiseren

Het gaat om een opbouw en om een uitbouw. Opbouw op plat dak van 6,5 m bij 10 m met koepel en trapgat, uitbouw in tuin van 6,5 bij 4 m. Voor de uitbouw is een geen vergunning nodig. Graag van bakstenen. Ik weet niet of er een fundering nodig is, maar denk het wel. Er komt of een volledige schuifpui of/ vouwdeurenpui in of 2 kleinere deuren. Graag de prijs van een casco- en complete oplevering. De opbouw kan prefab of op dak zelf opgebouwd worden. Het is een hoekhuis. in de opbouw komt een: badkamer, toilet en slaapgedeelte. Huidige huis is 2 verdiepingen, uit 1962. Graag ook prijs voor beide opleveringsmogelijkheden.

H balk balkon vervangen

Mijn balkon, of eigenlijk die van mijn bovenburen, wordt aan één kant gestut door een stalen balk die is doorgerot en vervangen moet worden. Daarnaast heeft mijn balkonvloer wat aandacht nodig. Zouden jullie binnenkort kunnen langskomen om eens te kijken en een offerte op te maken? Het gaat om een vve.

Dakopbouw plaatsen

We willen een opbouw op onze woning laten zetten, waarvan de maten (ca.) 3,5 bij 6,5 zullen zijn. We hebben vergunningen en bouwtekeningen binnen en gereed. Voorkeur gaat uit naar prefab en in overleg complete oplevering.

Nieuwbouwwoning bouwen

We willen een huis met bouw oppervlakte 150 m2 in Almere. Dit is een huis van een verdieping, dus laagbouw. De woning komt op een kavel van 1200 m2. Bouwtekeningen en vergunningen zijn al aanwezig. Verder wil ik dat het huis in overleg compleet of casco opgeleverd word, elektra en stucwerk is ook nog in overleg, er moet wel een fundering in komen, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 open keuken met een woonkamer en 2 toiletten. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dakopbouw realiseren

Wij zouden graag een offerte krijgen voor het maken van een dakopbouw van 36 m2. Plat dak. Plaatsen van een trap, gat zagen in betonnen huidige dak. Water en wind dicht afleveren. Isoleren en afwerken doen we eventueel zelf. Er is een vergunning voor nodig en die vraag ik zelf aan.

Uitbouw/aanbouw achterwoning

Uitbouw achterwoning van 2.5 m bij 5.80 m. Het is de bedoeling dat het een metselskelet wordt, een complete oplevering. In de tuin is nog geen fundering aanwezig, deze zal ook moeten komen. Isolatie is belangrijk en ik sta open voor vloeropties.

Grote renovatie van woning en een uitbouw realiseren

Wij willen onze woning geheel aanpakken. Aan de woning is ongeveer 60 jaar niets gedaan. Ook willen we een aanbouw. Wij hebben een gaskachel verwijderd, maar hiervoor zouden de gaten van de ventilatie en gasleidingen weggehaald moeten worden en gedicht. Alleen een gasleiding moet blijven en daar moet sfeer kachel komen. Verder zijn de muren van het toilet en de badkamer verwijdert, deze moeten weer worden opgebouwd. Ik heb plattegronden van de huidige situatie en hoe het zou moeten worden. Het gaat om de frame opbouw, Osb platen 12 mm en stucplaten van 12 mm. Qua elektra werkzaamheden moet het volgende gedaan worden: 63 elektra punten moeten vervangen worden, er moeten 2 rookmelders komen en de groepenkast moet vernieuwd worden. Loodgieterswerkzaamheden in keuken en badkamer. Er moet een buitenkraan in de achtergevel komen. We willen vloerverwarming & isolatie: * we willen een dryfloor systeem of natbouw vloerverwarming regelsysteem Dan willen we een aanbouw van 2 x 5,60 m: De aanbouw moet worden goedgekeurd door de VvE. Hierdoor hebben wij deze in een aparte post onderverdeeld. Vergunning is niet nodig. Heien is nodig. We willen een casco oplevering. Ook graag elektra. Een muur willen we gemetseld en twee zijdes willen we met open klapbare glazen wanden. Verder graag vloerverwarming (aangesloten op de groep voor het woongedeelte) en het stucadoren van 1 wand & plafond. Buitendeur & ramen graag verwijderen. Verder zijn er VvE werkzaamheden (graag apart offreren wordt betaald door vve): Gietijzeren rioolbuis vervangen, standleiding in huidige keuken repareren, renovatie van de vloer (aantal vloerbalken zijn verzakt in de woonkamer - niet aangetast door zwam of houtrot) Optie 1 vloerbalken: Vloerbalken opkrikken Optie 2: Alle vloerbalken, vloerdelen, muren en ensuite verwijderen. Vervolgens kruipruimte volstorten met schuimbeton. *: Afhankelijk van de gekozen vloerrenovatie optie

Aanbouw achtergevel

Beste heer, mevrouw, Wij willen een aanbouw realiseren aan mijn achtergevel. Het gaat om een souterrain woning. Zie bijlage hoe het ongeveer eruit zal komen te zien. Opmerkingen: - I.p.v. 3.57 m diep zou ik de aanbouw graag 3 m diep willen. Breedte is wel correct. Omdat dit mijn woning is zou ik willen dat bij de start het z.s.m. wordt afgerond. Graag zie ik een offerte tegemoet met de kosten, startdatum, doorlooptijd. Er kan geen hijskraan achterom het huis komen. Aan de achterkant van mijn tuin is een schoolterrein. Er zal dus toestemming aan hen gevraagd moeten worden als we de hijskraan daar mogen plaatsen (dat bijvoorbeeld de werkzaamheden op een schoolvakantie plaatsvinden). Ik zou de aanbouw graag in precies dezelfde stijl als de achtergevel willen hebben. Graag een complete oplevering, inclusief vloerverwarming, stucwerk en elektra. De woning boven mij heeft aan de achtergevel een balkon van 2 m diep en de aanbouw wordt 3 m diep, dus steekt 1 m uit. Om licht te behouden zou ik of een lichtstraat of glas willen hebben, zodat ik genoeg lichtinval heb. Midden februari zou ik graag willen beginnen.

Uitbouw en kelder realiseren

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw (achterzijde nieuwbouw 2014 rijtjeswoning) en bouw van een kelder (onder de woning met de trap in de aanbouw). Het huis is 5.3 m breed, de aanbouw mag 2.5 m diep. Het huis is 10 meter lang. De buren hebben reeds een fundering. Deze fundering kan mogelijk gebruikt worden voor onze uitbouw. Aangezien de uitbouw op het zuiden komt te staan is het gezien de warmte niet verstandig om het glas volledig van glas te bouwen. Daarom mag dit deels bedekt worden met bitumen. Mijn voorkeur gaat uit naar een uitbouw dat op een serre lijkt. De aanbouw mag met veel glas. Ik kijk uit naar uw reactie.

Bestaande deuropening vergroten

Flatwoning. De opdekdeuren van mijn badkamer en toiletruimte zijn beide 95 cm breed. De ruimte er naast staan mijn was- en droogmachine. Deze opdekdeur is 20 cm smaller, nl. 75 cm. Ik wil voor deze ruimte ook graag een breed kozijn met opdekdeur van 95 cm breed. Het muurtje waarin moet worden gezaagd/geslepen is geen draagmuur.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag een uitbouw van 2,5 meter diep en 5,75 meter breed. De gevel moet in feite 2,5 meter naar voren geplaatst worden. Het gaat om een nieuwbouw woning dus alles is nieuw. We willen alleen net even wat meer ruimte creëren. Hoor graag wat de kosten zijn inclusief metsel, hei werk enzovoort. Vergunning is niet nodig. De muren zouden gemetseld moeten worden. We willen de vloerverwarming doortrekken (het heeft een pomp systeem). Verdere afwerking aan de binnenzijde is niet nodig. Het huis is gebouwd in een tunnelframe. De muren moeten worden verlengd met een balk in het plafond en een steunbalk erin. Rond mei willen we graag beginnen.

Serre plaatsen

Heb interesse in een tuinkamer/serre van 3 m breed bij 4 m diep. Glas met aluminium en zonwering. Schuifdeuren rechts en dichte wand links (erfgrens). Bijzonder uitgangspunt is dat de woning ruim een meter boven straatniveau ligt. Dit betekent dat de hoogte ruim een meter hoger ligt dan een normale 2.70. Daarom maatwerk vereis in de hoogte/helling/afwerking. Geen vergunning nodig

Uitbouw achterzijde

Ik wil een overdekt terras aanleggen van 6 meter bij 2,20 meter met mogelijkheid voor uitbouw in een later stadium. Er is hier waarschijnlijk geen vergunning voor nodig. Tot 2.50 m mag je vergunningsvrij bouwen. Er moet een fundering moeten komen, waarschijnlijk moet er geheid worden. De overkapping moet van hout worden als een soort pergola overkapping. Van mijn huidige terras moeten de tegels eruit, dan geheid en voor de nieuwe overkapping zou ik graag houten vlonders laten leggen.

Uitgraven van bestaande kelder en nieuwe vloer inclusief muren aanbrengen

Ik wil graag de bestaande kelder van 70 m2, 70 cm dieper uitgraven. Ik ben me dan ook aan het oriënteren. Er ligt al een kelder die 2.00 m diep is. We hebben slaapkamers, dat willen we zo houden, maar ik ben vrij lang vandaar dat we dit willen verdiepen. Een vergunning is niet nodig. Graag zou ik een offerte voor een casco oplevering hebben en een compleet. Daar dan graag elektra apart vermelden. We hebben een betonnen vloer nodig, maar we willen graag weten hoe dat precies gaat met de constructie. Moet deze volledig vernieuwd worden, of kan het aangevuld worden?

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een plat dakopbouw casco van 44 vierkante meter, vergunning vragen wij zelf aan. Heb nog geen idee wel materiaal moet zijn. Draagkracht is ook nog niet berekend, het huis is nog niet in mijn bezit.

Vuurwerkbunker bouwen

Ik heb een bedrijfspand in noord en ik zou graag een offerte willen hebben voor een complete vuurwerk bunker. Ook graag met een sprinkler systeem. Afmetingen worden 9 bij 5 ongeveer. Er is geen vergunning aanwezig .

Serre realiseren

Ik wil een serre maken van een bestaand balkon op de derde verdieping ongeveer 4 x 1.8. Ik wil de serre in de winter kunnen gebruiken ook als werkruimte. Ik ben nog aan het oriënteren, laat me graag adviseren.

Bestaande uitbouw vervangen achter een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die mijn bestaande serre kan vervangen. Ik zie graag een woon-klaar opgeleverde serre van 330 (h) bij 550 (b) bij 205 (d). De achterzijde van de woning is goed bereikbaar per achterom. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen in de serre en wil ik een open dak of lichtstraat. Verdere specificaties bespreek ik graag met de vakman. Het betreft een tussenwoning.

Opbouw plaatsen

Ik wil een opbouw op mijn platte dak laten plaatsen (met een trap naar de nieuwe verdieping en doortrekken verwarming leidingen). Naast begane grond en 1e verdieping willen wij namelijk graag een 3e woonlaag. De totale oppervlakte v/h dak is 35m2, maar ik zie dat meerdere buren niet tot de rand bouwen - ik schat dat de daadwerkelijk oppervlakte van de opbouw ongeveer 30 m2 is. Vergunning niet bekend. Voorkeur voor casco oplevering en een prefab of houten constructie.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren bij een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden. De woning is momenteel 3,910 m lang en 5.7 meter breed. Wij overwegen om een uitbouw te realiseren met een lichtstraat van 2,4 meter lang. Zou ik telefonisch overleg kunnen hebben om de kosten te bespreken en te vergelijken met de kosten die de bouwmaatschappij vraagt? Er is geen vergunning nodig voor de uitbouw. Ik wil graag een complete oplevering met een stalen constructie.