Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam of directe omgeving.

15716 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam:

Keramische vloertegels verwijderen

Verwijderen van witte keramische vloertegels met een oppervlakte van circa 47 m2. Het gaat om tegels uit de woonamer, keuken en gangetje. De huidige vloerverwarming moet blijven liggen.

Basic kelder laten bouwen

Ik wil graag de opties van een (basic) kelder onder mijn huis laten onderzoeken. Afmeting zal gaan liggen tussen de 35 en 70 m2. Dit is afhankelijk van de prijs en mogelijkheden. Het gaat om een jaren '30 woning. Oppervlakte van een verdieping is 70 m2. De kelder mag basic zijn met een ingang van binnen uit. Hoe lang gaat het duren om zo'n kelder aan te leggen? Ik hoor het graag van u.

Aanbouw aan de benedenwoning bouwen

Graag wens ik een offerte voor een aanbouw van een benedenwoning van 4 m breed X 3.5 diep. De achtergevel hoeft niet doorbroken te worden want het betreft een groot kozijn. De bovenburen willen een zwevend balkon erop plaatsen, het dak moet plat zijn en bitumineus.

Uitbouw aan de woonkamer maken

Aanbouw van 4.90 meter lang, 3.27 meter diep. Er moet een fundering worden gelegd. De vloerverwarming graag doortrekken en de schuifpui behouden. Ik wil graag een Koepel van Velux op het dak monteren. Beide buren hebben reeds aanbouw gedaan. Parkeren is gratis en materiaal kan in de tuin liggen.

Dakterras met grote serre bouwen

Hierbij stuur ik u een beschrijving de bestaande situatie. Ik bezit de 3e en 4e etage van een Amsterdamse woning. Op de 3e etage zit een douche. Daarboven, op de 4e etage zit momenteel een dakterrasje. Deze moet doorgetrokken worden en wil ik graag overdekt (3 x 2,5 meter) hebben. Boven op de 4e etage (licht hellende dak) van het appartement, zou ik graag zo'n groot mogelijk dak terras met serre (3 x 4,50 meter) willen creëren. De ingang wil ik graag door laten lopen via het bestaande trappen huis. Dan heeft de gehele woning een vochtprobleem, waarschijnlijk aan de gehele achter gevel van de woning. Deze moet behandeld worden, zodat er geen schimmmelvorming meer kan ontstaan binnen in de woning. Voor deze laatste klus heb ik een kosten plaatje nodig om dit aan de VVE voor te leggen. Het zou fijn zijn als u langs zou willen komen voor een bezichtiging en doornemen van de mogelijkheden.

Aanbouw aan achterzijde dijkwoning

Het betreft een aanbouw aan de achterzijde van de woning van 4 meter diep en 6 meter breed. De fundering moet tevens geplaatst worden. Er zal geheid moeten worden. Het geheel zal gesplitst worden in twee kamers, welke aan de achterzijde openslaande deuren of een schuifpui krijgen in plaats van gewone ramen. Tussen de bestaande woning en de aanbouw zal een stalen opvangconstructie gemaakt moeten worden om het geheel op te vangen. Het dak zal als dakterras gebruikt worden en ook daar zal een schuifpui of openslaande deuren geplaatst worden (er zit nu een raam) op dijkniveau. Ook hier geldt dat de doorgang waarschijnlijk ondersteund moet gaan worden. Er is al een schets gemaakt. Als het mogelijk is de aanbouw te maken dan zal er een tekening voor de vergunningsaanvraag gemaakt moeten worden. Tevens berekeningen voor de doorgangen. Casco of afgewerkt opleveren is afhankelijk van de prijs.

Appartement verbouwen diverse klussen

2 slaapkamer appartement van 65 vierkante meter. 1. Badkamer: Tegels aan de muur en nieuwe douche en wastafel 2. Keuken: nieuw + gasfornuis + gasaansluiting + afzuigkap 3. Nieuw toilet 4. Nieuwe vloeir van PVC + egalisering 5. Schilderen van muren 6. Spoumuurisolatie 7. Energiezuinige kozijen en HR++ glas 8. Omlegging radiator en vervanging met nieuwe dunne radiator (kleint tot gemiddelde grootte). Wat zien hiervoor (per punt) de geschatte kosten bij u?

Verbouwing appartement Amsterdam

Ik heb een appartement in Amsterdam gekocht en hier wil ik een aantal zaken in laten verbouwen: - Doorgang van keuken naar woonkamer maken - Uitbreiding badkamer naar gang - Verplaatsen muur in slaapkamer - Dicht maken van 2 deuren - Plaatsing van dak terras Ik zou graag op korte termijn hiervoor een offerte ontvangen, en hiermee aan de slag gaan. Zou u hiervoor contact met mij kunnen opnemen in verband met de vervolg stappen?

Schoorsteen verwijderen en opvangen

Het betreft het verwijderen van een schoorsteen die niet meer gebruikt wordt echter deze moet op het dak wel blijven staan (beschermd stadsgezicht). Er komt dus wat (eenvoudig) constructiewerk bij kijken. De schoorsteen moet weg gehaald vanaf de bovenste 3 etages.

Houten vloer, douche en keuken verwijderen

Sloop werk woning appartement 40 m2 werkzaamheden graag volgende week wat moet gebeuren - tapijt er uit - houten ondervloer er uit - keuken er uit - douch en wc muren er uit - alle tegels uit de bad kamer - achter kant muur van de gijzer weg - zij kast er uit bel me !

Vloer egaliseren, kurk leggen en keuken plaatsen

Voor in onze kleine ruimte van 1,78 bij 4,52 willen we graag een kurkvloer leggen. De vloer zelf is alleen in zulke slechte staat dat wij die eerst moeten laten egaliseren voordat we met de verbouwing van deze kamer aan de slag kunnen. Daarnaast is ook de vraag of de kurkvloer dan gelegd kan worden en of een keuken (zonder aansluitingen voor water) geplaatst kan worden.

Dakopbouw op plat dak

Wij willen graag weten wat het gaan kosten als je een dakopbouw wilt gaan plaatsen op een plat dak. De maten zullen circa 5 x 5 meter zijn ongeveer. Er moeten 2 kamers van gemaakt worden, met radiatoren en aan weerszijde ramen.

Sloopwerk van verschillende vloeren

Op de begane grond moet 50 m2 hardstenen vloer worden verwijderd. Tevens circa 15 m2 zandcement vloer verwijderen en houten vloerdelen van 15 m2. Diverse deurposten en deuren, keuken en tegelwerk verwijderen. Glazen scheidingswand (2 maal) verwijderen en een zwevend plafond. De foto's geven aan waar het om gaat en hoe groot de afmetingen zijn.

Scheefstaand huis recht laten zetten

Op de Carnisselaan op funda te zien staat een woning die ik overweeg om te kopen. Wat zouden de kosten zijn boor funderingsherstel? Kan daar gebouw los gefundeerd worden of moet het als blok gefundeerd worden?

Balkonvloer slopen

In verband met meer lichtinval op de beneden etage. Het slopen van een betonnen balkon vloer van 6 x 1 meter op 3 meter hoogte vanaf de grond. In verband met lawaai graag zagen in plaats van hameren. Het is een achtertuin, die niet toegankelijk is via de achterzijde.

Glasvezelhoudende plafondplaten verwijderen

Graag zou ik loszittende glasvezelhoudende plafondtegels door u laten verwijderen, Dit inclusief stofvrij maken omgeving in verband met mogelijk schadelijke vezels. Oppervlakte circa 30 m2. Waarschijnlijk moet er ook nog een niet dragende muur weggehaald worden.

Betonherstel binnen

In ons nieuwbouw complex van totaal 33 woningen zijn er bij een aantal woningen op een aantal plekken op het plafond bruine plekken te zien. Het zijn donkere plekken van circa 1 of 2 cm. Wij denken dat dat komt door de bewapening in het beton. Kan en moet dat hersteld worden? We zijn nog bezig met de inventarisatie maar het gaat om ongeveer 10 plekken totaal. Het gaat dus om 10 keer 2 cm ongeveer.

Bouwbegeleiding bij doorbreken en verbouwen van woningen

Wij willen in Amsterdam West onze woning en die van de buren, die wij ook gekocht hebben, doorbreken en wat verbouwen. We hebben tekeningen laten maken, constructieberekeningen laten maken, de vergunningsaanvraag loopt en is bij rond. We zijn nu aan het wachten op offertes van aannemer. Graag zou ik van u willen weten of u bij deze klus bouwbegeleiding zou kunnen verzorgen en wat dit inhoudt en ongeveer kost.

Draagmuur slopen

Graag ontvang ik een offerte voor het slopen, tekenen, berekenen en aanvragen van een vergunning voor het slopen van een draagmuur. Afmeting van de muur die weggehaald wordt is: 3.00 x 2.50 meter. 31 januari is de sleuteloverdracht, graag ergens rond deze tijd met de klus starten.

Vlizotrap en bedrading naar zolder maken

Wij willen graag de ruimte onder het dak gaan verbouwen als zolder maar willen graag een vlijt trap laten aanleggen en wat bedrading voor elektriciteit aanleggen.

Voorbereiding aanbouw

Ten behoeve van een aanbouw 6.50 x 4 meter diep, zou ik graag een prijsopgave ontvangen voor 5 (boor)palen met een fundering en een portaal voor de gevelopvanging. Ik kan het pdf bestand met berekening naar u toe mailen.

Woning uitbouwen conform bouwtekening

We willen een uitbouw realiseren achter de woning, van 2,50 bij 5,50 meter. Tekeningen zijn zo goed als klaar. Begane grond

Slaapkamer laminaatvloer en schilderen

Wij hebben een lekkage gehad waarbij het dak gerepareerd is. Echter dient de schade binnen gemaakt te worden. Het gaat om het schilderen van 2 muren van 3 bij 2 en 6 bij 2.50 en het plafond in deze ruimte. Daarnaast moet het oude laminaat en de ondervloer verwijderd worden en een nieuwe ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd worden. Deze ruimte is 16 m2 waar er ook een overgangsplint geplaatst moet worden.

Dakopbouw laten bouwen

Ik wil in het najaar van 2018 graag een dakopbouw (met plat dak) van 6 x 4 meter laten bouwen. Het huidige dak is plat met een groot dakterras. De opbouw dient volledig afgewerkt van binnen en buiten met een schuifpui en aan één zijkant ramen. Er moet elektra worden aangelegd, watervoorziening en een afvoer. De helft van het huidige terras wordt dan bebouwd en de andere helft blijft balkon. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Tuinhuisje afbreken

Het gaat om een tuihuisje van ong. 30 vierkante meter van steen met twee binnenmuren en een plat dak. Het huisje ligt op het amsterdam volkstuincomplex sloterdijkermeer.