Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amsterdam of directe omgeving.

16472 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, grote complete aanbouw, uitbouw achterzijde bouwen, uitbouw achterkant, opbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amsterdam:

Fundering uitbouw

Wat kost het om een fundering te laten plaatsen en storten. Afmeting 2,5 mrt bij 4,5 mtr. Ik hoor het graag.

Vervangen bestaande kozijnen

Vervanging van de kozijnen aan de voorzijde van het pand. Graag willen we zowel een prijsopgave voor hout als kunststof. kozijn begane grond 211,5x 236,5 (HxB) in drie ramen verdeeld met een ventilatierooster kozijn 1e verd 123,5x575 vier ramen (waarvan 2x 100 breed zijn open moeten kunnen) incl ventilatierooster kozijn 2e verd 2 kozijnen : hxb 129,5x188,5 verdeeld twee raamdelen, 1 deel moet open kunnen en ventilatierooster, 3e verdieping hxb 241x575 verdeeld over 6 raamdelen, 4 delen zonder rooster/dicht/, 2 delen echt glas en met ventilatierooster

Oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen

Ik heb een bestaande vrijstaande woning van 62 m2, en ik wil het graag afbreken en er een nieuw huis voor in de plaats bouwen van 200 m2. Het moet een vrijstaande woning worden met 6 kamers, + 2 badkamers , 1 keuken en 1 toilet op de beneden verdieping. De indeling etc. Bespreek ik graag nog met de specialist.

Uitbouw achterzijde van een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze woning. Het gaat om een gemetselde uitbouw van 6 bij 4 meter die casco moet worden opgeleverd. In de uitbouw zie ik graag kunststof kozijnen en een dicht dak met een lichtkoepel terug. Er moet ook een fundering gemaakt worden. De achterzijde van de woning is alleen via de woning bereikbaar.

Trappenhuis van een VvE opknappen

De bekleding (kunststof) van de trap van het trappen huis van onze VvE dient vervangen te worden. Minimaal 2 trappen, evt 3. (>25 treden).

Dak van serre vervangen

We hebben een serre met een glazen dak van ca 20 jaar oud (6 bij 3 meter). Het dak van de serre lekt omdat het bij de bouw gekozen construct voor het dak niet klopt. De glasplaten van het dak liggen in het frame en zijn met houten latten afgedicht. We willen het dak laten vervangen en gebruik maken van aluminium profielen om de glasplaten op te leggen en de platen laten oversteken.

Kelder als woonruimte realiseren

Wij zitten er aan te denken om onze benedenwoning van 54 m2 in Amsterdam oost uit te breiden met een kelder van 70 m2 onder onze tuin. De huidige woning zou dan opengebroken worden en gebruikt als woonruimte en de kelder voor 3 a 4 slaapkamers en een badkamer. We zijn erg benieuwd wat hier ongeveer de kosten van zullen zijn.

Dakopbouw van hout tussen twee andere in

Tussen twee bestaande dakopbouwen willen ik de mijne laten maken/plaatsen. De afmetingen zijn 7 bij 5 meter. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder moet het casco opgeleverd worden, met elektra aansluitingen, een vaste trap en plat dak. Met een houten constructie. Graag een offerte.

Verbouwing gehele apartement

Ik zoek een aannemer die mijn gehele appartement kan renoveren. Het appartement is 114 m2 groot. Ik wil dat de badkamer wordt gerenoveerd, er een nieuwe keuken (inclusief leidingwerk) geplaatst wordt. Ook wil ik nieuwe vloeren en moeten er muren gerealiseerd worden om nieuwe kamers te creëren. Ook moet de elektra aangepast worden.

Dakopbouw plaatsen

Ik wil een extra verdieping bouwen op een plat dak van 5,70 bij 8 meter. Er is een vergunning nodig, en die ga ik nog aanvragen. Verder moet het compleet opgeleverd worden exclusief elektra en stucwerk. De binnenkant moet van hout zijn en de buitenkant van trespa. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn en ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde, vloer moet verlaagd

Ik wil graag een uitbouw van 2,5 meter diep en 6 meter breed. Er is als het goed is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus dat is nog even in overleg. Graag een offerte.

Verzakte vloer ophogen met zand

Ik heb een hoekwoning en ik merk dat de grond bij de voordeur zakt. Er ligt nu een houten vloer en ik denk dat het opgehoogd moet worden met zand (ik weet niet met hoeveel cm). Het stukje is 5 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Een gemetselde uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 500 cm breed, 300 cm lang en een plafond hoogte van 250 cm hebben. De uitbouw moet gemetseld zijn en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. Het gaat om de achterzijde van een hoekwoning.

Het metselwerk verrichten bij het realiseren van een uitbouw

Ik zoek een metselaar die het metselwerk kan uitvoeren bij het maken van een uitbouw. Het gaat om een uitbouw van 280 cm hoog, 300 cm diep en 350 cm breed (voorkant komt een schuifpui). Het werk moet enkelsteens uitgevoerd worden.

Balkonkast verhogen nog wat timmerwerk

Balkonkast kan niet meer dicht deur afzagen en nieuwe vloerplaat om bodem te verhogen moet wasmachine kunnen dragen (is nu niet aanwezig) vloer moet watervast en waterdicht zijn. E.e.a. moet netjes worden. Twee deuren klemmen en een klepraam klemt. Een deur verwijderen en een nieuwe deur plaatsen waarbij slot waarschijnlijk iets hoger moet komen in de deurpost. Graag nette timmerbedrijven.

Balkon aanbouwen

Momenteel ben ik geïnteresseerd in het aanbouwen van een balkon (ongeveer 4 x 1 m2(?) aan mijn huis. Is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen en/of eventueel langs komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Ik heb foto's toegevoegd van waar het balkon evt. zou zijn. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd, maar verderop in de straat zijn er recent 2 balkons aangebouwd.

Een uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet (binnenmaat) 240 bij 514 cm groot worden. Beide buren hebben reeds een uitbouw, hiervan moeten de buitenmuren worden gesloopt. Bestaande kozijn inclusief deur en ramen kan worden hergebruikt. Oplevering met vloerverwarming (aansluiten op stadsverwarming) en dekvloer. Ook graag stopcontacten in onderling overleg. Daarnaast zie ik graag een dicht dak op de uitbouw.

Keuken plaatsen, wanden slopen en steunbalken plaatsen

Ik wil mijn toekomstige woning laten renoveren. Kort gezegd gaat het om 3 wanden slopen, keuken plaatsen, leidingen omleggen en één nieuwe wand en eventueel steunbalken plaatsen. Badkamerdeur zou hiervoor verplaatst moeten worden.

Uitbouw achterzijde

Het betreft hier één casco uitbouw voor een twee onder een kap woning. Uitbouw zal in het midden (op scheiding tussen de woningen) een tussenmuur moeten hebben. Qua ontwerp, materialen etc zal het als één aanbouw gezien mogen worden. Het betreft een dijk huis, waarbij de aanbouw zich op dijk niveau bevindt, en op het onderliggende tuin niveau. Het zijn dus twee verdiepingen op elkaar. Oppervlakte tuin niveau betreft 11 meter breed x 5 meter diep (daarop komt een tweede verdieping van dezelfde oppervlakte).

Uitbouw achterzijde

Voor onze nieuwe woning willen we graag een uitbouw over de volle breedte (6,1 meter) en 4 meter diep. Bijgaand de plattegrond. Er is een staalconstructie aangebracht waarvan de pilaar tegen de achtergevel eindigt. Achtergevel is alleen via de woning bereikbaar (geen achterom). Bekleding van de gevel dient WF Caprice Tornado, kleur maasrood antiek te zijn. Hoogte is 2,6 meter en we zouden een lichtstraat in het dak willen. Verder moet het kaal opgeleverd worden. Er hoeft dus niet gestuct te worden en er hoeft ook geen elektra aangelegd te worden. Er moet wel een fundering gemaakt worden. Ik hoor graag wat de opties zijn.

Kelder renoveren en ombouwen naar woonruimte

Voor een typisch Amsterdams appartement met souterrain, wil ik het souterrain laten renoveren. Is nu kale ruimte van 62m2 en stahoogte van 200/220 cm. Kelderbak zelf moet ingespoten worden, er moet 1 badkamer en 3 slaapkamers komen. Alle wanden moeten worden gemaakt, alle elektra en leidingwerk moet worden vernieuwd. Eventueel in combinatie met uitbouw van de bel etage. Gaat om uitbouw aan de achterzijde, 3 m de tuin in

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw op mijn tussenwoning kan realiseren. De opbouw moet ongeveer 8 bij 7,5 meter groot worden en een houten skelet hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping die casco moet worden opgeleverd. Het huidige dak van de woning is van beton met een laag bitumen daarboven.

Dakopbouw

Hello, I want to do dakopbouw, we live in Amsterdam, the top floor is in total 5. 15 meters, so maybe we can do dak with 4. 5 meters. And we want to have pre fab, to have installation happen in early Sep. Could you contact me and let me know how much the cost will be? The afterwork, we will do it ourselves.

Een uitbouw realiseren op de 2e verdieping

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van een gebouw op een huidig terras op de 2e verdieping een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 4 bij 4 meter groot zijn en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Verdere specificaties bespreek ik met de vakman.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van ong. 5 meter breed bij 2. 5 meter diep. Er is geen vergunning nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met stucwerk en elektra. Er moet een fundering in komen en het moet van bakstenen gemaakt zijn. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.