Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor inpandig renoveren van een woning:

Inpandig renoveren van een woning

Ik zoek een aannemer die een woning kan renoveren. Het gaat om het realiseren van 2 slaapkamers op zolder en het vervangen van kozijnen door kunststof kozijnen. Daarnaast moeten er veel wanden en plafonds gestuct/gespoten worden. De vloer dient ook vervangen te worden en waarschijnlijk zijn er nog meer werkzaamheden welk ik graag met de vakman bespreek.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inpandig renoveren van een woning uit heel Nederland:

Een bestaande woning renoveren

Voor een nieuw aan te kopen woning wil ik een budget laten bepalen voor onderstaande werkzaamheden. Het gaat om: 101 M2 stucwerk en spachtel (oud schoon metselwerk meerdere verdiepingen) 20 M2 stucwerk (oud deels schoon metselwerk) 65 M2 geborsteld stucwerk (zelf aan te brengen verlaagd gips plafond) Doorbreken muur inpandig Mogelijk draagbalk 4,5 meter 20 M2 Tegelvloer verwijderen en voorzien van nieuwe tegels. Aanbrengen van een dak tuimelraam kunststof (78*140) met zonwering achterzijde woning

Het inpandig verbouwen van een oude huurwoning

Ik zoek een aannemer die mijn gehele woning kan renoveren. Het gaat om een woning van 65 m2 waarbij ik de muren en vloeren gerenoveerd wil hebben. Daarnaast moet de keuken en badkamer vervangen worden. Daarnaast moeten er nog wat kleine klusjes uitgevoerd worden.

Een vrijstaande woning renoveren en uitbouwen

Ik zoek een aannemer die mijn gehele vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om het inpandig renoveren van de woning. Daarnaast moet het (momenteel) schuine pannendak vervangen worden. Dit wil ik waarschijnlijk laten vervangen door een rieten dak. Daarnaast wil ik achter de woning een serre van 30 m2 en naast de woning een uitbouw van 30 m2. Dit wil ik allemaal woon-klaar hebben opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de uitbouwen.

Een gehele woning inpandig renoveren

Ik zoek een aannemer die onze gehele hoekwoning kan renoveren. Het gaat om het vervangen van alle kozijnen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Daarnaast zien we graag openslaande tuindeuren, een betonnen vloer, spouwmuurisolatie, een muur uitbreken, een nieuwe keuken, badkamer, toilet en het isoleren van het dak. De woning heeft een woonoppervlakte van 125 m2.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een grond warmtepomp laten plaatsen. Het is een stolpboerderij die we helemaal gaan renoveren. Er komt ook een geheel nieuwe betonvloer in dus misschien inpandig boren? Word optimaal geïsoleerd. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Woning uitbouwen en verbouwen

Ik zoek een aannemer die een gehele woning kan renoveren en uitbouwen. Het gaat om het inpandig renoveren van de gehele woning. De woning heeft een woonoppervlakte van 140 m2. Daarnaast dient er een dakopbouw gerealiseerd te worden van ongeveer 50 m2. Ook moet er aan de achterzijde van de woning een serre worden geplaatst van 20 m2. En als laatst dient er in de achtertuin een guesthouse van 35 m2 gebouwd te worden. Alles moet woonklaar en luxe opgeleverd worden. Het gaat om een tussenwoning.

Schoorstenen verwijderen en/of renoveren

Wij krijgen op 30 januari de sleutel van de door ons gekochte hoekwoning uit bouwjaar 1974. Er staan 2 schoorstenen op de woning. De 1e is in gebruik voor de afvoer van de cv-ketel op de zolder. Naar de 2e schoorsteen loopt inpandig een afvoerkanaal vanaf de begane grond, waar ooit een openhaard was. Op de 1e verdieping staat ook een kachel. Ik wil deze hele 2e schoorsteen inclusief het kanaal laten verwijderen. De betonnen vloeren en plafonds moeten daarna weer worden gedicht en afgewerkt. Ook het dak moet worden gedicht. De 1e schoorsteen wil ik laten bekijken, omdat e voegen en loodslabben in slechte staat zijn. Ik wil die schoorsteen ofwel laten renoveren, ofwel laten verwijderen, waarbij dan een nieuwe dakdoorvoer voor de cv-ketel moet worden gemaakt. Er staan foto's van de woning op Funda, helaas kan de woning nu nog niet bezocht worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Woning uitgebreid renoveren

Oppervlakte: 100 m2 (2 etages) Het volgende moet er geburen: - oude vloer uit - oud behang van muren - oude keuken uit - (ver)plaatsen / slopen van 4 muren (geen draagmuren) - nieuwe deuren inzetten inpandig (4 x) - stukwerk aan alle muren + eventueel plafond -schilderen alle muren -leidingen leggen voor nieuwe keuken (water, elektra, gas) - houten parket vloer leggen - ramen schilderen -nieuwe vensterbanken

Badkamer vergroten en renoveren

Het betreft het (inpandig) uitbouwen van de badkamer. Er wordt 80 cm bijgetrokken van een andere kamer. De oude badkamer leeg laten slopen en totaal nieuwe opbouwen. Werkzaamheden: - muur eruit en nieuwe metselen; - bad eruit, inloopdouche erin; - dubbele wasbak monteren; - WC verplaatsen; - elektrische vloerverwarming en een radiator monteren; - tegelen. Ik zoek een bedrijf dat al deze werkzaamheden kan verzorgen zodat het een overzichtelijke en niet te langdurige klus wordt. Start werkzaamheden na de bouwvak.

Rookkanaal renoveren

Ik wil graag een inpandig rookkanaal laten renoveren door middel van een flexibele RVS-buis of glasvezel composiet. Het rookkanaal is recht, maar inwendig vierkant (20 x 20 cm). Lengte 4 - 5 meter. De top van de schoorsteen is afgedekt met natuurstenen tegel. Fotomateriaal beschikbaar.