Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vrijstaande woning bouwen:

Vrijstaande woning bouwen

Het bouwen van een vrijstaande woning.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vrijstaande woning bouwen uit heel Nederland:

Nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage

Wij hebben interesse in de bouwkavel Vlasakker 8 te Goudswaard. Nu zijn we aan het berekening of dit financieel haalbaar is. En willen u vragen of u een berekening kan maken wat de bouwkosten ongeveer zullen worden. In de bijlagen staat een voorbeeld huis die we op internet hebben samengesteld. Zo zouden we het ongeveer willen hebben. Wilt u de volgende punten in de berekening meenemen. - Casco opleveren. - woonhuis 8,5 x 11 meter - Garage breedte 5,5 meter buitenmaat - Plafondhoogte garage min. 2,8 meter - Kunststof kozijnen - Kunststof overstek en goten - Binnenmaat zolder het liefst min. 2,2 meter - Volgens sonderingen ongeveer 9 m heipalen - Graag met hoogglans dakpannen mits het de prijs niet te veel omhoog drukt. Als u ideeën hebt, wat prijstechnisch interessant is hoor ik dat graag. Kunt u ook aangeven wanneer u zou kunnen beginnen, wat de bouwtijd is en hoe en wanneer er moet worden betaald. Mail even dan stuur ik nog meer gegevens. Als u nog meer informatie nodig hebt hoor ik het graag. Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Louis Andeweg Slikslee 6 3267BN Goudswaard

Asbesthoudende plafonds verwijderen

Wij hebben een vrijstaande jaren '30 woning gekocht en inmiddels de sleutel ontvangen. Er is een asbestinventarisatie gedaan, waarbij is gebleken dat zich in 35 m² plafonds niet hechtgebonden asbestplaten bevinden. Het gaat om de woonkamer, voorkamer en keuken. Wij willen dit laten verwijderen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan eind maart de sleutel. We willen een draagmuur laten verwijderen met 2 deuren. Daarbij moet ook een steunbalk worden geplaatst. In de keuken is ook een muur die we willen verwijderen, maar daarvan is onbekend of dit een draagmuur is. Als dat niet het geval is, kan ik die zelf slopen. Ik wil daarover graag overleg. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw offerte.

Plafond met verlichting laten plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1935 waar nog zachtboard plafonds in zaten. Ik heb die inmiddels verwijderd en zoek nu een timmerman die er een plafond van ongeveer 35 m² met ingebouwde spotjes kan plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Isolatie en buitenstucwerk aanbrengen op een woonboerderij

Wij hebben een oude vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1910. De overdracht is rond half januari. We willen de woning gaan verbouwen en daarbij de gemetselde buitenmuren laten isoleren en met stucwerk laten afwerken. We schatten dat het om ongeveer 100 m² gaat, maar dat is inclusief openingen van ramen en deuren. We ontvangen graag uw prijsindicatie. Er staan foto's van de woning op internet.

Dakpannen reinigen

Alleen wat groene aanslag verwijderen. Vrijstaande woning boerderij model dak met grijs zwarte pannen. Het is een vrij nieuw huis (19 jaar oud).

Oude pannen vervangen

Vrijstaande jaren 30 woning. Stijl puntdak 20 pannen in de hoogte 40 in de breedte afmeting dak 8. 40 x 6. 50 meter. Tevens 2 hoekpannen aansluiten aan de voor en achtergevel (4 x 20 stuks) en nieuwe nokvorsten. Ik wil graag een rood pannendak, waar nu een oud hollands dak op ligt. Graag een offerte voor de dakpannen vervangen. En een offerte voor het vervangen van dakpannen inclusief isoleren ( minimaal 3.6 mm).

Boeiboorden met kunststof of staalplaat bekleden

Ik wil graag mijn boeiboord laten bekleden met kunststof of staalplaat. Wij hebben een vrijstaande moderne woning met een afwijkend dak. Dak ziet eruit als een skischans of halve halfpipe. Boeiboord loopt dus rond omhoog. Circa 40 meter lengte en 30 tot 40 cm hoog.

Muren en plafonds witten in een vrijstaande woning

Ik wil de muren en plafonds in mijn huis laten verven. Het is ongeveer 400 m² in totaal. Hier en daar is er ook sprake van lichte schimmelvorming. Daarom wil ik de schilder graag eerst even laten kijken hoe dat behandeld moet worden. Ik ontvang daarna graag uw plan van aanpak en een offerte. We hebben al voldoende verf voorradig.

Vrijstaande garage verbinden met de woning

Aandelen garage verbinden met woning. Aan de zijkant van de woning 2 meter uitbouw en 5 meter lang naar de garage toe. Plus een raam in de garage plaatsen.

Partners

Partners van Casius