Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor begeleiding van de bouw:

Begeleiding van de bouw

In april 2018 start men met het bouwen van onze notariswoning. De woning zal 3 woonlagen krijgen, een kelder en een garage. De prefab bouw willen wij graag laten begeleiden en hiervoor zoeken wij een bouwbegeleider. De tekeningen en de meeste voorbereidingen zijn getroffen voor de start maar graag maken wij een afspraak om alles goed te laten verlopen.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor begeleiding van de bouw uit heel Nederland:

Zijkant van de woning uitbouwen

Wij willen een zij-aanbouw aan ons hoekhuis laten bouwen. In de zelfde zwarte steen als het woonhuis. Hier willen we de keuken realiseren. Het is 4.98 meter lang bij 2.80 meter breed aan de buitenmuur gemeten. Aan de achter-zijkant van het huis zit al een uitbouw door de originele bouw destijds opgeleverd. Wij zijn begonnen met de 1e fase in onze plannen, wij zoeken daarom een goede aannemer die ons van de juiste informatie en begeleiding kan voorzien. Het betreft een woning waar wij al in wonen.

Bouw begeleiding 2 onder een kap

Begeleiding van het bouwen van een 2 onder een kap inclusief sloop van bestaande bebouwing. Totaal inclusief vergunning aanvraag, bestemmingsplan en selectie aannemer tot oplevering. Tekening en grond: in afrondende fase. Kavel binnen nu en twee weken in bezit.

Bezig met aankoop boerderij in Beilen. ...

Bezig met aankoop boerderij in Beilen. Het is een bouwval. Moet vanaf grond af aan opnieuw opgebouwd worden. Kan zelf veel want kom uit de bouw, begeleiding en advies nodig bij het bouwproces. Dus zoek een aannemer voor uitvoering en het aanleveren van ramen en deuren, kozijnen en allerlei andere materialen. Nieuwe electra installatie, nieuwe CV, loodgietereij, ook metselwerk, dakwerken, draagconstructies, vloeren wanden etc. Zijn druk met de gemeente bezig om alles rond te krijgen.

We hebben een kavel gekocht in Breda en ...

We hebben een kavel gekocht in Breda en willen hier een vrijstaande nieuwbouw woning op gaan bouwen met onze aannemer. We zoeken een architect die in duidelijke samenwerking met onszelf een ontwerp kan maken van deze woning en het project wilt begeleiden tot aan alle goedkeuringen van de gemeente / welstanddienst etc etc. Vanaf de start van de bouw hebben we geen begeleiding meer nodig. Qua woning dient deze max. 1,5 bouwlaag of 4,5M hoog te zijn. We hebben zelf al een goed idee (en hebben al een eigen tekening gemaakt met opp.), maar zoeken een architect voor de fijne kneepjes en leuke aanpassingen / ideeen.

Het gaat om een woonkameruitbreiding van ...

Het gaat om een woonkameruitbreiding van 3 meter diep en 5.40 meter breed. Een aangebouwde stenen schuur zal moeten wijken. Een deel van de buitenmuur moet komen te vervallen met alle technische aanpassingen van dien. De uitbouw opgetrokken van steen met kozijnen over de volle breedte en hoogte dient compleet met vloerverwarming en electra te woren opgeleverd. Verder is er behoefte aan een dakkapel van ca 3m breed en een op maat gemaakte stenen of houten schuur achter in de tuin van ca 10 m2 (dit ter vervanging van de aanbouw schuur). Bouw begeleiding dus inclusief aanvragen van vergunningen etc is gewenst.