Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor woning uitbreiden met aanbouw:

Woning uitbreiden met aanbouw

Ik wil de begane grond wat groter maken met 3 meter bij 6 meter met schuifdeuren, skylight, en stalen heipalen voor een fundering. Bestaand huis heeft kruipruimte en houten vloer. Ik wil water en elektra leidingen doorgetrokken hebben naar de aanbouw. Mijn buren aan beide kanten hebben reeds uitbouw voltooid. Ik sta open voor de verschillende type aanbouwen.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning uitbreiden met aanbouw uit heel Nederland:

Uitbreiden aantal groepen

Wij woning in een oud huis waarbij wij graag de meterkast willen laten controleren. Daarbij hebben wij nu 5 groepen en ontvangen wij graag advies over hoeveel groepen wij nodig hebben. Er zal zeker een uitbreiding van de groepen nodig zijn.

Elektra aanleggen in woning

Aanleggen van elektra in de woning: - Nieuwe meterkast - tv kabels uitbreiden in frezen - UTP kabels aanleggen - moderniseren verlichting dakterras - krachtstroom voor toekomstige keukenapparatuur - stroom aanleggen naar portaal voor camera - uitbreiden stopcontacten

Balkon uitbreiden

Ik heb een balkon op 1-hoog van 1.30 meter diep en wil dit laten uitbouwen tot 2.00 meter uit de gevel. Mijn onderburen gaan hun woning tot 4 meter uit de gevel uitbouwen en hebben mij al toestemming gegeven. Ik weet niet welke bouwwijze er gehanteerd gaat worden. De breedte is circa 6 meter. Ik vermoed dat het een zwevende constructie moet worden, maar laat mij graag adviseren. Zie foto's voor indruk situatie.

Achterzijde woning uitbreiden

Wij willen graag een uitbouw realiseren van 6 x 3 meter. Graag willen wij een offerte bij u aan vragen.

Groepen uitbreiden en krachtstroom installeren

Oude woning , behoefte aan uitbreiding meterkast, krachtstroom, nieuwe draden naar keuken ivm inductie, indien mogelijk, bezoek vooraf

Achterzijde woning uitbreiden

We willen de achterzijde van de woning uitbreiden. Achterzijde 2 meter diep er bij aan. De breedte van de woning is 6 meter. Plat dak met 40 cm overhangend. Openslaande deuren. Reeds bestaande berging moet in het dak meegenomen worden. Zodat het huidige dak van de berging hoger word en aan een zit met de uitbouw.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Het is een jaren '30 woning die nog een meterkast met 3 groepen en aardlek heeft. Deze wil ik graag naar 8 groepen (5 extra voor de keuken in verband met de nieuwe keuken binnenkort). Er zijn genoeg stopcontacten en een modern kastje (geen slimme meter).

Waterdichte kelder bouwen

We zouden onze woning graag willen uitbreiden door middel van een waterdichte kelder voor onder andere een home-theater doeleinden. Afhankelijk van de kosten overwegen we een kelder van ofwel 7,50 meter bij 5 meter ofwel 10 meter bij 5 meter. Het betreft een tussenwoning in een hofje. Ik durf geen harde uitspraken te doen over de grondwaterstand, maar ik verwacht dat deze in Zaanstad aan de hoge kant is. We zitten nog in de oriëntatiefase, en zou bij deze graag een vrijblijvende offerte en/of kostenindicatie aanvragen voor de beschikbare mogelijkheden.

Lucht - Water warmtepomp laten installeren

We hebben een tweekaps woning van ongeveer 98 m2, waar verbouwd en geïsoleerd gaat worden. Nu zou ik graag meer informatie willen betreft het plaatsen van zonnepanelenen een lucht/ waterwarmtepomp. De woning is uit 1900 en er zit momenteel gasaansluiting in. Wellicht gaat de warmtewinning een combinatie worden van gas en electrisch, maar ik laat me graag adviseren over mogelijkheden, voor- en nadelen. Het zou kunnen dat we ook uitbreiden naar de buurwoning, tenzij de het verstandiger (goedkoper) is om deze woning apart te doen.

Zonneboiler plaatsen

Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Verwarming woning. De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: gebouw in gebruik / afgewerkt Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Plat dak Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag minder aardgas gebruiken, en daarom wil ik de bestaande installatie uitbreiden met een zonneboiler. Ik wil weten of dit haalbaar is.

Partners

Partners van Casius