Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amstelveen of directe omgeving.

2484 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, uitbouw aan de achterzijde aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amstelveen:

Zolder met vliering laten (ver)bouwen

Dakkapel wordt geplaats, waarna vervolgens Bouw vliering en bouw 2 kamers op voormalige zolder ruimte met electra+verwarming moet plaats vinden. Zolder Breedte ±0,5m + Lengte 9m

VBI vloer aanbrengen

Eind februari hebben mijn vrouw en ik een woning gekocht in Amstelveen. Hierin willen wij graag een VBI renovatievloer met vloerverwarming en afwerkvloer in onze woonkamer, keuken en (in mei/juni te realiseren) aanbouw. De oppervlaktes zijn respectievelijk 23, 7 en 17 m2, dus het totale oppervlak is een kleine 50 m2. Op dit moment ligt er een houten vloer op houten balken en de kruipruimte is ongeveer 50 cm. De vloeren zijn nog niet aangeschaft en we kunnen de oude vloer indien gewenst zelf verwijderen. U mag dat ook doen.

Draagmuur vervangen door stalen balk

Load carrying wall of 5m long and 3m high to be removed. Steel beams and 3 supporting poles to be installed. Permission already requested from gemeente based on calculations done by constructor.

Draagmuur deels verwijderen en stalen balk plaatsen

Load carrying wall removal (5 long, 3 meters high) and placement of steel beams. Permission already requested from gemeente based on calculations and drawings from architect.

Complete zolderverbouwing

Wij hebben een kale zolder, waar een bed staat en de CV ketel. Er is alleen een heel klein raam. Aan de oostkant liggen zonnepanelen. Wij zouden graag: een slaapkamer maken met een aparte kleine badkamer, welke een wastafel, douche, toilet, wasmachine en droger bevat. Om ruimte te maken zouden we graag twee dakkapellen willen plaatsen, voor en achter. Wij hopen dat de zonnepanelen dan op de dakkapellen kunnen worden geplaatst, en eventueel een paar er naast/boven. Er liggen nu 6 rijen, van 3 panelen per rij, van het merk 'Solaredge'. De CV ketel en de afzuiginstallatie moeten achter een geluidsisolerende muur worden geplaatst, zodat we er nog wel bij kunnen, maar er geen last is van het geluid als mensen proberen te slapen in de slaapkamer. Waarschijnlijk hoeft er geen extra isolatie worden geplaatst, omdat de woning van 2009 is. Wel graag extra berg ruimte boven in de nok, boven de slaapkamer. Indeling wordt dan: kleine overloop om een deur te plaatsten naar de slaapkamer. In 1 hoek de CV ketel en afzuiginstallatie. In de andere hoek (maar groter) de badkamer, welke een dakkapel krijgt. En de rest van de zolder wordt een grote kamer met de andere dakkapel. Vergunning is alleen nodig voor het dakkapel aan de voorkant. Indien het niet mogelijk is om voor een dakkapel te plaatsen, dan hoeven de panelen niet te worden verplaatst en hoeft er geen vergunning te worden aangevraagd. Voor specifieke afmetingen zou ik graag willen dat iemand langs kwam om dit zelf op te meten.

Fundering voor uitbouw maken

Hi, good morning we are looking for a foundation for our uitbouw 6 x 3 m in Amstelveen. 1 How long it’s take time. 2 What is the proseger. 3 When it’s possable when we agree. Back garden is good accesible.

Woning casco uitbouwen

Wij willen een (casco) uitbouw van 4 meter diep en 6 meter breed. Dus dak (plat) en een rechter muur en achtermuur. Het is een ruwe indicatie (kan met 5 a 10 cm verschillen). Dit moet gemetseld worden (gevelstenen). Er moet ook een schuifpui komen. Afhankelijk van de prijs willen wij extraatjes erbij hebben zoals water en elektra leidingen voor de vloerverwarming en licht.

Terrasoverkapping plaatsen

I would like to put a wooden roof in the garden between the shed and the exit to the backside of the house. (See attached picture) Roof should be water proof (folie or asphalt to be put) and should have a water drain. The dimensions for the roof are 300cm(l) * 200cm(b). The floor is concrete and tiles need to be put (Approx 6 m2). As the base is concrete tiles must be put with glue. Please provide price with labour. Back enterrance is available voor professionals.

Houtskelet dakopbouw maken

Wij willen een dakopbouw realiseren met luxe moderne witte afwerking. Hierin moeten 2 slaapkamers en een badkamer en wc komen. Eventueel met stuken en schilderwerk. Graag iets soortgelijks als de buren (zie foto). Ook water en elektra plaatsen.

Beton gootje repareren

Op 1 plaats is er een lek. Boven en onder repareren.

Dubbele nokverhoging laten maken

Betreft een dubbele nokverhoging. Afmeting circa 5.6 m x 3.5 m. Voor 2 niet naast elkaar liggende tussenwoningen met zelfde afmetingen.

Uitbouw achter de nieuwbouwwoning plaatsen

Wij zouden graag een uitbouw willen hebben van onze nieuwbouwwoning. Breedtemaat is 6,6 meter, met verlenging van 2,5 meter. Heipalen staan al in de grond, waarbij aan 1 zijde de buren al uitbouw hebben. Andere zijde willen buren eventueel meedoen in uitbouw. We zouden graag bestaande pui willen hergebruiken, uit kosten overweging - aanname, en aan bovenzijde of lichtstraat of aflopend glas willen gebruiken, afhankelijk van of stenen van huis hergebruikt kunnen worden voor gelijk aanzicht.

Uitbouw realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 4 meter lang en 6 meter breed. De achtergevel moet gesloopt worden.

Verhelpen van betonrot

Wij hebben last van betonrot, aan de onderkant lekt het water. Het gaat om een oppervlak van 6 meter breed bij 1.5 meter diep. Wij zoeken iemand die dit kan komen verhelpen.

Fundering voor een serre maken

Wij willen een serre bouwen achter het huis van 6 m bij 2,5 m en in Amstelveen en daar moet een fundering onder.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Aan de achterzijde van een eengezinswoning wil ik graag een uitbouw van 2.50 meter diep en 6 meter breed laten plaatsen. De raam- en deurkozijnen die u in de achtergevel zitten willen wij graag behouden. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen, de elektra en de convectorput moeten wel verplaatst worden. Er is voor zo ver wij weten geen vergunning nodig.

Funderingsversterking bij een 2-onder-1-kap woning

Bij een 2-onder-1-kap woning uit 1910 moet een inpandige funderingsversterking worden uitgevoerd, bestaande uit onder andere het inheien van 17 stalen buispalen (diameter 219/273 inheiniveau 13,5m -NAP), het inzagen van inkassingen en het inboren en verlijmen van ankers. Tevens graag het leveren en aanbrengen van schoon zand tot onderkant EPS platen, leveren en aanbrengen EPS ondervloer, leveren en aanbrengen van wapening, storten van beton en aanwerken van de inkassingen met vuil metselwerk. Totale oppervlakte circa 100 vierkante meter. Bestaande (houten) vloeren worden voorafgaand aan de werkzaamheden verwijderd. Graag in eerste instantie een globale indicatie van de kosten en een mogelijke startdatum uiterlijk begin april (anders heeft reageren geen zin).

Vloerbalken controleren

Door een bouwkundig inspecteur is geconcludeerd dat mijn benedenvloer aan het verzakken is. Dit is gedaan door de bouwkundig inspecteur van eventuele kopers van mijn woning. De houten balken onder de beneden vloer moeten worden nagekeken en waar nodig vervangen worden.

Vervangen kozijnen en erker plaatsen

Ik heb diverse wensen ten aanzien van onze huidige woning. Een tweetal bestaande kozijnen met dubbele deuren wil ik tochtvrij maken of in zijn geheel vervangen en we hebben de wens om een erker aan de voorzijde van ons huis te laten bouwen. De erker moet ongeveer 4 bij 1 meter worden. De deuren aan de achterzijde van de woning zijn totaal 180 cm breed. In de slaapkamer wil ik een enkelglas deur en kozijn laten vervangen door een nieuw kozijn.

Nokverhoging uitvoeren

Graag willen de mogelijkheden voor een nokverhoging bespreken. De lengte van de nok tussen de schoorsteen is 5 tot 5,5 meter. Aan beide kanten het dak verhogen middels houtskeletlbouw. De hellingsgraad weet ik niet. Aan de achterzijde is een dakkapel dat helemaal rot is.

Serre plaatsen

Serre plaatsen van 2.80 meter bij 5.58 meter volledig van glas en zo goed geïsoleerd dat deze als 2e woonkamer gebruikt kan worden. Liefst mogelijk voorzien van open haard.

Uitbouw maken

Wij zouden graag een uitbouw willen laten plaatsen van 7.30 bij 3 of 4 meter. De elektra en verwarming moet worden doorgetrokken en een schuifpui geplaatst. Verder mag hij casco worden opgeleverd en vergunningsvrij geplaatst.

Fundering op staal maken voor een houtskelet uitbouw

Wij willen een houtskeletbouw uitbouw gaan plaatsen. Hiervoor dient de vakman een fundering aan te leggen. De fundering zal 2.50 bij 4 moeten worden en er hoeft niet geheid te worden. Daarnaast zal de hemelwaterafvoer in de lengte verlegd te worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Aanbouw, opbouw en kelder bouwen

We willen graag zijkant aanbouwen van ongeveer 10 bij 3.30 meter en opbouwen met schuine kap, inspring 2 meter van 8 x 3.30 meter. Als het kan ook een prefab Mombarg kelder 7.80 x 2.88 x 2.66 meter. Graag offerte zonder en met kelder. De alle vergunningen zijn binnen en het plan is goedgekeurd. De bouwtekeningen zijn ook al gemaakt en de constructietekeningen zijn al gemaakt. De klant heeft ook al een ontwerp. Voor extra informatie kan de klant worden gebeld heeft de klant aangegeven, ze stuurt dan ook al de plannen en uitwerkingen.

Betonplaat buiten slopen

In de achtertuin liggen 2 aangehechte betonplaten van 25 cm dik, 20 m2 totaal. Wij hebben dit zelf geprobeerd met een Hilti, maar dit ging te moeizaam dus er is een zwaardere machine vereist. De tuin is bereikbaar via de poort met een maximale hoogte van 2 meter. Het puin mag blijven liggen. Er loopt wel stroomkabel en de hoofdbetonplaat dient intact te blijven. Er dient dus secuur gewerkt te worden. Het werk dient in de week van 15 januari uitgevoerd te worden.