Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amstelveen of directe omgeving.

2396 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amstelveen:

Luikje naar kruipruimte maken in betonnen draagmuur

Wij moeten ivm vloerisolatie voor donderdag toegang tot kruipruimte via een betonenmuur creeren. Kunnen jullie zo snel helpen? Hoor graag.

Vrijstaande woning bouwen

Het bouwen van een vrijstaande woning.

Asbest golfplaten verwijderen

Verwijderen 32 asbest golfplaten van een puntdak van een houten schuur. De platen zijn 220 bij 130 ongeveer. Het dak is totaal ongeveer Het gaat om ongeveer een basis van 10 bij 6 meter. Het puin moet ook afgevoerd worden.

Casco opbouw op een rijtjeswoning bouwen

Ik wil een casco opbouw op mijn rijtjeswoning laten bouwen. De bestaande vliering moet worden verwijderd en de bestaande muren moeten worden verhoogd. Er moeten ook 2 schoorstenen worden verhoogd. Aan de voorzijde moet een stukje dak komen van 30 graden en daarboven een plat dak met aan de buitenzijde isolatie en een waterdichte afwerking. Ik wil de hele opbouw verder zelf afbouwen. Ik ga ook zelf aan de achterzijde kozijnen plaatsen en de binnenzijde isoleren en afwerken. Ik heb nog geen bouwtekening en vergunning. In de omgeving is al een woning met een dergelijke opbouw. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave. Ik wil de klus laten uitvoeren rond april of mei 2018.

Draagmuur door stalen balk vervangen

Op 1 juni 2018 willen wij graag een dragende muur doorbreken om de keuken te laten aansluiten op de eetkamer. Bedoeling is om de afvoer van de keuken ook bovenlangs te laten gaan en daarna samen met de balk af te werken. Belangrijk om ook rekening te houden met isolatie van de balk zodat er zo weinig mogelijk kou binnenkomt. Hiervoor ontvangen wij graag een offerte en alle benodigde informatie.

Backyard expansion

The size of backyard expansion we would like to build is 5 meters by 4 meters.

Balkon herstellen

De betonnen balustrade van het balkon brokkelt af en tegelwerk laat los. Liefst willen we herstel van beton en nieuw tegelwerk.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van ca. 3/3. 5 meter.

Draagmuur weghalen

Ik wil graag een draagmuur weghalen en een steunbalk plaatsen. De draagmuur is ongeveer 3-3,5 meter breed. Het puin afvoeren kan ik zelf wel doen.

Dakkapel repareren en boei deels vervangen

Onze dakkapel heeft een aantal rotte panelen die vervangen moeten worden. Een dakkapel van ongeveer 2 meter. Ook de boei aan dezelfde kant van de woning moet deels vervangen worden. Dat is circa 3 meter. Alles van hout, ook weer met hout betimmeren.

Eerste verdieping uitbouwen

In my house the ground floor is already extended but i want to extend the first floor to the same level and build a toilet on the first floor. Wanted to know how much will that cost and how much time will it take? Het gaat om een aanbouw van 2 bij 6 meter. Ik wil water en elektriciteit in de aanbouw geplaatst hebben. Ik wil graag prefab hebben.

Slopen van een draagmuur

Het slopen van een draagmuur van 3.78 meter. Ook graag puin verwijderen. Het betreft de muur van de woonkamer naar de keuken. Zie plattegrond. Er zit al een boog in de muur voor doorgang. Graag een all in offerte. De klus zal in januari 2018 plaats moeten vinden.

Onderdorpel van een dakkapel vervangen of repareren

Wij hebben een dakkapel waaraan wat reparatie nodig is. Er is een deel van ongeveer 150 cm van de onderdorpel verrot. We laten die onderdorpel graag repareren of geheel vervangen. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna uw plan van aanpak en een offerte.

Schuine draagmuur verwijderen en stalen balken plaatsen

Wij zijn op het moment informatie/offertes aan het inwinnen over het verwijderen van een schuine draagmuur en deze laten vervangen door stalen balken. Deze balk is ongeveer 62 cm breed en loopt schuin naar het dak toe. De lengte hiervan is ongeveer 3.30 meter. De constructie tekening is, door bouwkenners, al aanwezig.

Dragende buitengevel slopen en opvangen

Wij zouden graag globaal willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een draagmuur tussen de woning en de garage. Deze muur zal ongeveer 6 meter lang zijn en 2.50 meter hoog. Hij dient te worden verwijderd en daarna opgevangen met een steunbalk. Het puin dient te worden afgevoerd.

Woning uitbreiden met aanbouw

Ik wil de begane grond wat groter maken met 3 meter bij 6 meter met schuifdeuren, skylight, en stalen heipalen voor een fundering. Bestaand huis heeft kruipruimte en houten vloer. Ik wil water en elektra leidingen doorgetrokken hebben naar de aanbouw. Mijn buren aan beide kanten hebben reeds uitbouw voltooid. Ik sta open voor de verschillende type aanbouwen.

Draagmuur deels verwijderen en steunbalk plaatsen

Voor een woning in Amstelveen wil ik de deuropening verlengen met circa 60 cm. De muur is constructie en wij willen daar een deel van weg halen. Er is een puinbak voor de deur maar een steunbalk is wel nodig.

Gat zagen naar kruipruimte

Gat zagen in de betonnen begane grond van een eengezinswoning. Maten 50 x 80 cm. Beton vermoedelijk 15 cm dik. Wat is de prijs en uw levertijd? De werkplek is goed bereikbaar.

Dakopbouw op een plak dak

Op het platte dak wil ik graag een dakopbouw laten plaatsen van ongeveer 5.50 bij 9 meter. Er dient een vaste trap gemaakt te worden en verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. De vergunningen voor de bouw zijn al aanwezig.

Prefab kelder onder de aanbouw plaatsen

We willen graag ons huis aanbouwen en willen een prefabkelder er onder plaatsen. De breedte buitenmaat kan max 3. 50 en hoogte 2. 40 en graag zo lang mogelijk tot 10 meter.

Kruipluik maken in betonvloer in de keuken

Ik wil graag offerte voor het maken van een kruipluik (geïsoleerd) in betonnen vloer van keuken. Hierna kan de loodgieter de riolering vervangen. Vakman levert het materiaal.

Kelder bouwen in de tuin

Wij willen de mogelijkheden bespreken voor een kelder in onze tuin, deze zou dan als het ware onder de achtertuin komen zodat we bovenop nog gebruik kunnen blijven maken van onze tuin. Gaat dan om ongeveer 18 m2.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

We willen een dakopbouw realiseren, derde verdieping, inclusief natte cel en in ieder geval 3 slaapkamers. De totale lengte van opbouw is 9.71 meter en de breedte 5.71 meter. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en de waterleiding, elektra en verwarming doorgetrokken. De afwerking verder dient separaat op de offerte te worden vermeld. Er dient een vergunning aangevraagd te worden.

Huis opknappen

Ik will - schilderen ( woon kamer, 3 slaap kamer, zolder - Vloerbedekkingen ( 3 slaap kamer, zolder) - Muur verwijderen en nieuwe muur maken

Muur verplaatsen op zolder

Op zolder kamer gips muur verwijderen en andere plaats muur maken