Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amstelveen of directe omgeving.

2640 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amstelveen:

Stalen bint laten vervangen

Vervangen latei (bint) voor en achterzijde woning. Betreft 6.25 m ongeveer per zijde. Latei materiaal beton. Hoekwoning bouwjaar 1968. Klus incluisief alle bijkomende werkzaamheden als stutten, steigeren, breken, afvoeren materiaal en plaatsen, verzekeren tegen scheuren gevel bij werkzaamheden, etc. Aanvang in overleg, liefst werkzaamheden binnen nu - 3 maanden. Indien niet mogelijk dan klus gereed voor einde 2019, aanvang werkzaamheden in overleg.

Uitbouw achterzijde

Graag zouden wij een aanbouw aan het huis willen om de huiskamer te vergroten. Het huis is 6 meter breed en willen graag 3/4 meter erbij. Dak met lichtstraat van glas. Deuren: openslaande deuren of schuifdeuren. Met/zonder steunpilaar in de kamer, eventueel draagconstructie. Afwerking ramen: aluminium. De constructie graag van steen, zoals het huis. Welke fundering er nodig is durf ik niet te zeggen. Als het goed is is er geen vergunning nodig. oplevering graag compleet inclusief stucwerk en elektra. Graag zouden we een prijsindicatie willen ontvangen en de vraag op welke korte termijn dit gerealiseerd zou kunnen worden.

Uitbouw achterzijde woning bouwen

Wij willen we onze woonkamer uitbouwen. Afmetingen 5,20 bij 2,50. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van beton gemaakt worden. Er is geen vergunning nodig. Graag vragen wij een vrijblijvende offerte bij u aan.

Living room extension, toilet and bathroom renovation

The extension will be 2.5 * 5.1 meters including floor, stucco walls and the heating system. We want to reuse the existing door. Apart from the extension we would like to renovate our bathroom and toilet. The bathroom is 2.4 * 2.1 and we want to completely redesign it. These are our wishes: - change the tiles on floor and walls - lower the ceiling with a recessed spotlight - install a new wash basin - install a new toilet - renovating the separate toilet (same changes) We would like to receive separate quotes for the living room extension and the other renovations.

Totale verbouwing van een eengezinswoning

Gevraagd: een aannemer voor woning van 135 m2, vergt totale verbouwing/renovatie, o.a: Opnieuw aanleggen elektra; Loodgieterswerkzaamheden voor leidingwerk cv, toilet, keuken en 2 badkamers, waarvan 1 verplaatst wordt van locatie binnen de woning; Plaatsen/betegelen van 2 badkamers en 2 x seperaat toilet; Vervanging kozijnen en gevelmaterialen; Plaatsen van 2 nieuwe trappen naar verdiepingsvloeren; Plaatsen tussenwand(en) op diverse verdiepingen; Creëren van 2 inbouwkasten; Stuc-en schilderwerk gehele woning.

Kelder realiseren

Wij willen graag onder onze bestaande woning een kelder bouwen waar minimaal 2 kamers/slaapkamers komen. Rond de 100 m2, zo groot mogelijk. Graag een casco oplevering. Momenteel geen vergunning, indoen nodig opnemen in de offerte.

Een uitbouw en daarop een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterkant van onze hoekwoning een uitbouw van 200 bij 800 cm kan realiseren en daarop een opbouw van 200 bij 600 cm kan realiseren. Daarnaast zal er op de begane grond een stalen constructie gerealiseerd moeten worden om een draagmuur te kunnen verwijderen en deze hebben wij het liefst in het plafond verwerkt. De uit/opbouw moet casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouwen.

Roof extension

We would like to remove the roof on two rooms are replace it with a dormant which is like the one on the photo. Kan er foto's van sturen.

Meerdere draagmuren verwijderen, H balk plaatsen en een muur dichtmaken

We willen twee dragende muren doorbreken. Eentje van hal naar keuken en van hal naar woonkamer (daarna kozijn met schuifdeur toevoegen). Vervolgens moeten de dragende muren worden ondersteund door een staalconstructie (op de fundering, niet op de vloer). Uiteraard moet er ook een berekening gemaakt worden. Daarnaast willen we de doorgang van de entree naar de hal dichtmaken en een doorgang van hal naar woonkamer creëren. De afmetingen staan in de bijgestuurde foto.

Een nieuwe complete houten voordeur, drempel en luifel realiseren

Ik zoek een deurenspecialist die onze voordeur kan vervangen. We willen graag een nieuwe houten geschilderde voordeur inclusief veilige sloten en dubbel glas. Daarnaast moet er ook een nieuwe hardstenen drempel en luifel gerealiseerd worden. Mocht de vakman het kunnen zijn er ook nog een 2 tal kleine schilderklusjes die gedaan kunnen worden, maar dit is optioneel.

Uitbouw achterzijde huis

Uitbouw van 3.5 x 6.3 m, houtskeletbouw, aluminium pui, lichtstraat. Aan voorzijde woning pui vervangen door deuren (vergunningsplichtig). Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en er moet geheid worden. Te realiseren rond april 2020. Bouwtekening op aanvraag beschikbaar.

Een uitbouw ontwikkelen achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 4 bij 3,5 meter groot worden. Het moet een gemetselde uitbouw worden die woon-klaar moet worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. De achterzijde van de woning is goed bereikbaar.

Een nokverhoging/dakopbouw realiseren op een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die een gehele nokverhoging/dakopbouw kan realiseren op onze vrijstaande woning. De woning is 7,5 bij 10 meter groot. Het gaat om het ophogen van het bestaande mansardedak en daar dan een extra verdieping onder creëren. Dit mag een houten skelet hebben. De gevel dient bekleed te worden met kunststof bekleding. Daarnaast mogen er 2 nieuwe (kunststof) dakkapellen op het dak geplaatst worden. Momenteel telt de woning 2 verdiepingen.

Opbouw plat dak

Ik wil graag een opbouw op een plat dak van 30 m2. De opbouw moet casco opgeleverd worden, en het materiaal waar het van gemaakt moet worden moet onderhoudsvriendelijk zijn. Graag een offerte hiervoor.

Gipsplaten plaatsen op wanden en plafonds

Het betreft het plaatsen van ca 12 m2 gipsplaten op wanden en plafonds. Betreft, hal, gang, trappenhuis en slaapkamer. Totaal 35 m2 wanden en 35 m2 plafond

Uitbouw achterzijde tuin

Wij willen een uitbouw van 2,4 m diep en 5 m breed realiseren incl. Aansluiting op vloerverwarming/ vloerverkoeling. Het moet casco opgeleverd worden incl elektra aansluiting. Voor de rest moeten er kunststof kozijnen in komen en moet de buitenkant van steen gemaakt zijn. Graag een offerte hiervoor.

Beton zagingen

In mijn te verbouwen woning heb ik tbv de nieuwe electra wcd's (ongeveer 20 x) , afvoer van badkamer ( 1x door twee vloeren heen en 1x door 1 vloer heen) en tbv een plat dakraam (1m²) iemand nodig die voor mij de betonzagingen en boringen kan verzorgen Betonzagen tbv plat dakraam in de week van 8 juli. Boringen tbv electra / afvoeren in de week van 22 juli. Opname op locatie kan vanaf 26 juni aanstaande.

Schuifdeur opnieuw ophangen

Wij hebben een schuifdeur van ca. 2.00 x 2.50 m die uit het plafond komt. Hij loopt tussen een muur en inbouwkasten door. De achterwand van de kasten moet uitgezaagd worden om erbij te kunnen, of de kasten moeten er in hun geheel uit.

Uitbouw achterzijde woning op dakterras

We willen een complete uitbouw realiseren aan de achterkant van onze woning. Heien is niet nodig omdat het boven op een gemeenschappelijk garage zal plaatsvinden. Het moet een licht constructie. Dus een houtskelet bouw. Afmetingen: 3,5 meter diep bij 5,7 meter breed en 2,75 meter hoog. De achtergevel van de uitbouw moet een zwart stalen harmonica deuren zijn (5,7 meter breed).

Een openhaard verwijderen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een openhaard inclusief rookkanaal kan verwijderen uit mijn woning. Daarnaast moet het ook afgevoerd worden.

Uitbouw + renovatie

Op 20 juli krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Hier willen wij dan gelijk starten met de werkzaamheden. Er zal aan de achterzijde een uitbouw van 5.70 meter breed en 5 meter lang geplaatst moeten worden. In de achtergevel willen wij dan openslaande deuren. Verder zal de keuken verplaatst gaan worden en zullen de keukenvoorbereidingen uitgevoerd moeten worden. De wanden en het plafond willen wij laten stucen. De precieze m2 weten wij nog niet. Op de eerste verdieping zal de badkamer verplaatst moeten worden naar een slaapkamer. Hier zal dan het leidingwerk, tegelwerk en sanitair geplaatst moeten worden. Graag maken wij een afspraak om de wensen goed door te spreken en advies en een offerte te ontvangen.

Serre laten plaatsen

Graag wil ik een serre laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. De afmetingen zullen ongeveer 5,5 meter bij 2/2,5 zijn. De zijwanden dienen niet van glas te zijn, het dak en de pui wel. De achtergevel van de woning dient opengebroken te worden en een steunbalk geplaatst. Tevens dient alles afgewerkt te worden. De serre mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Opbouw op een uitbouw

Wij hebben al een uitbouw en willen daar nu graag een opbouw op realiseren. Graag willen we daar een offerte voor aanvragen. De afmeting is 6 x 4 meter. Ik wil keralit aan de buitenkant met kunststof kozijnen. Verder moet er elektra in komen en gestuct worden. Ik hoor graag van u.

knieschotten maken zolder en aftimmeren isolatie

Maken van knieschotten aan voor en achterkant van zolder (onder 2x dakkapellen). Is nu een gesloten wand met daaraan radiatoren. Isolatie achter dakpannen moet afgetimmerd worden. Breedte ca 3-4m elk. Afschilderen van panelen kunnen we evt zelf. Voorkeur heeft schuifdeuren of magneetpanelen. Mogelijk terugplaatsen van kleinere radiatoren nodig. Liefst in overleg ter plekke bepalen wat de mogelijkheden zijn. Zie foto's voor details.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een complete uitbouw van 25 m2 met elektra en afwerking aan de binnenkant. Zie foto's. Hoeft geen nieuwe keuken in. Afwerking metselwerk en houten kozijnen.