Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw/nokverhoging:

Dakopbouw/nokverhoging

Wij willen graag een dakopbouw / nokverhoging laten plaatsen van ongeveer 450 bij 600 cm. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Compleet opleveren is in overleg. Het moet van kunststof zijn, er moet elektra in komen en het moet gestuct worden. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw/nokverhoging uit heel Nederland:

Dakopbouw met dubbele nokverhoging

We willen graag de zolder verhogen ( een nieuwe verdieping erop), waarbij we het dak 45 graden schuin willen houden, en we zowel aan de voor-en achterzijde een dakkapel met 4a5 ramen willen creëren. Totaal oppervlak zal dan ca 20 m2 zijn. We denken aan het maken van een vliering over de helft van de ruimte (met badkamer en/walking closet werkkamer en en de andere helft een luxe slaapkamer met hoog plafond. Deze afwerking willen we waarschijnlijk zelf doen, maar we staan open voor prijsinformatie over de afwerking. Ik zou graag een offerte van uw krijgen en de mogelijkheden voor bovenstaande telefonisch bespreken of een bezoek aan de showroom brengen om voorbeelden live te zien. Alvast hartelijk dank!

Uitbouw en dakopbouw

Wij willen graag een uitbouw maken aan bestaande gevels. Van 3 bij 4, met een veranda van 5 bij 5 aan vast + een dubbele nokverhoging. Bespreek graag de mogelijkheden.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen sowieso een nokverhoging/dakopbouw en eventueel meteen een uitbouw aan de achterzijde afhankelijk van het totale kostenplaatje. De diepte van de uitbouw moet 2.07 worden. De breedte weten we niet zo goed, 4 meter of 6 meter ivm (zie foto) een hoekje van deur naar schuur waarvoor we nog geen oplossing weten. We willen het graag functioneel behouden maar wat is dan de beste keus ? Dus graag een Aannemer die hier ervaring mee heeft en ons kan adviseren.

Dakopbouw ipv de aanwezige dakkapellen

Ik wil graag de dakkapellen (3m breed) op zolder laten vervangen door een nokverhoging over de breedte van het huis (5 m brede dakopbouw). Het huis is ongeveer 7 m diep, ik neem aan dat de nokverhoging iets naar binnen geplaatst moet worden. Graag een offerte met houten kozijnen en eentje met kunststof. De dakkapel zelf zou ik van een zo goedkoop mogelijk materiaal willen hebben en niet te zwaar. Of een vergunning nodig is, ga ik navragen, maar ik denk dat dit geen probleem zal vormen. Het huis is uit 1962. Het huis bevindt zich niet gelijk aan een straat (er zit nog een huis ertussen) dus moeten we kijken hoe de dakopbouw geplaatst kan worden. Er kan dus voor en achter niet met de auto bij het huis gekomen worden. Wellicht is een prefab nokverhoging een optie? Ik heb een offerte nodig voor de bank, zodat ik de financiering rond kan krijgen. Graag de prijs de binnenafwerking apart benomen op de offerte.

Gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook

Ik wil graag het hele dak op laten hogen. Samen met de buren Ik wil geen dakopbouw, of nokverhoging het gaat echt om het dak zelf dat verhoogt moet worden. Afmetingen plattegrond is ongeveer 6 x 6 m. Vergunning is nodig. De binnen afwerking met stucen en schilderen graag apart vermelden op de offerte. Isolatie van het dak ook graag, daar graag advies over. Het gaat om een alle 2 de woningen van een 2 onder 1 kap een steiger plaatsen is mogelijk. Het dak begint op ongeveer 4-5 meter. Op het dak aan 2 kanten een grote dakkapel. Eventueel ook een aanbouw bij 1 van de woningen waar nu een garage staat. Die Gaat dan plat en een grotere aanbouw met punt dak erop.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw met nokverhoging op ons hoekhuis met schuin dak. De dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een kunststof buitenkant. Hier is een vergunning voor nodig. Deze moet nog aangevraagd worden. Zie foto van de straat en bouwtekening .

Dubbelzijdige nokverhoging

Wij willen een dakopbouw (dubbelzijdige nokverhoging) over de gehele breedte van het huis (6 meter). De hoogte hiervan zal ongeveer 1,5 meter zijn. We willen kunstof kozijnen, 4 kiepramen, 2 vaste ramen en 2 dichte kozijnen, zoals ook onze buren hebben. We willen horren voor de kiepramen en screens aan de voorzijde.

Dakopbouw dubbele nokverhoging

Goedendag, Ik heb een huis aangekocht en nu wil deze uitbreiden met een dakopbouw met een dubbele nekverhoging. Ik zou graag een globale prijsopgave willen ontvangen voor een uitvoering zoals op de foto. Het betreft hier exact het zelfde huis in de straat. Afmetingen betreffen 5,5 meter inwendig bij 4 meter. Zijwanden buitenzijde dienen van de gemeente uitgevoerd te worden in metselwerk. Raamindeling conform foto. Ik verneem het graag van u wat de mogelijkheden / kosten zijn.

Dakopbouw met nokverhoging voor en achter

Ik zoek een aannemer die een dubbele nokverhoging kan realiseren op het puntdak van mijn hoekwoning. De verhoging moet van kunststof zijn. Exacte mogelijkheden bespreek ik graag met de aannemer.

Dakopbouw met nokverhoging

Wij willen een dubbele kunststof dakopbouw met nokverhoging van 5 meter breed. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius