Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dubbelzijdig nokverhoging bouwen:

Dubbelzijdig nokverhoging bouwen

Ik ben plan om dubbelzijdige nokverhoging van 5 meter voor mijn huis. Ik wil graag een offerte. Dit moet ook afgewerkt worden door de vakman aan de buitenzijde. De binnenzijde doe ik zelf. Voor meer informatie kan er ook gebeld worden.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbelzijdig nokverhoging bouwen uit heel Nederland:

Nokverhoging dubbelzijdig

Wij willen een dubbelzijdige nokverhoging realiseren op onze rijtjeswoning. Onze woning heeft een schuin dak. Mijn zolder moet namelijk een meter hoger worden. Ik wil dat het kunststof wordt.

Nokverhoging dubbelzijdig

Ik wil graag een dubbelzijdige nokverhoging laten maken van 5,5 meter bij 5 meter. Deze moet volledig gemaakt worden inclusief afwerking. Ik wil weten wat de kosten hiervoor zijn.

Dubbele nokverhoging realiseren

Wij willen een nokverhoging laten toepassen (dubbelzijdig, dus aan twee zijden). Er is momenteel een dakkapel aan de achterzijde van de woning. De breedte van de woning is 5,60m. De diepte van de woning is 6,70 (dus totale diepte van de nokverhoging zal ongeveer 4/4,5 meter zijn). Eén buurman heeft eenzelfde nokverhoging als wij zouden willen hebben en de andere heeft een lagere, maar verlegde nokverhoging. Wij wensen volledig afgewerkte nokverhoging, inclusief het plaatsen van twee wanden om zo een overloop en twee slaapkamers te maken. Kunststof kozijnen (4x), waarvan 2 (die voor de kamers) met 1 draai/kiepraam en de twee kozijnen op de overloop voorzien van een draai-kiepraam. In de slaapkamers tevens ventilatieroosters. Werkzaamheden z.s.m. aan te vangen. Graag inclusief bouwtekening en berekeningen offreren (voor de vergunningsaanvraag)

Nokverhoging op zolder laten plaatsen

Nokverhoging (5 meter lengte) voor de zolder. Liefst dubbelzijdig, kunststof met draaikiepramen.

Nokverhoging op een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1972 en krijgen daarvan op 15 maart de sleutel. De nokhoogte van de woning is op de zolder 190 cm en we overwegen daarom om de nok over de gehele breedte te laten verhogen. Afhankelijk van de prijs willen wij dat enkel- of dubbelzijdig laten uitvoeren. Er staan foto's en plattegronden van huis op Funda. In de straat is al een woning waar een dergelijke nokverhoging op zit. Omdat wij nu onze financiering nog moeten afronden en deze wellicht nog kunnen uitbreiden met een bouwdepot, willen we graag op korte termijn een offerte ontvangen.

Dubbelzijdig nokverhoging op een woning plaatsen

Wij wonen in een hoekwoning met 2 woonlagen en daarboven een zadeldak met dakpannen. We willen op het dak graag een 2-zijdige nokverhoging laten bouwen. De totale breedte van de woning is 5.98 meter, de opbouw moet ongeveer 5 meter breed worden. We willen de opbouw casco laten opleveren. Daarin willen we houten kozijnen en ramen. De zijkanten willen wij van onderhoudsvrij materiaal. We willen een afspraak maken om het werk hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Nokverhoging op een zolder realiseren

Wij willen graag dat onze zolder bruikbaar wordt als kamer. Daarvoor is het nodig dat de nok verhoogd wordt. Wij willen dat dit casco gebouwd wordt en dat het een prefab nokverhoging van 3 meter breed wordt. Er dient gebruik gemaakt te worden van kunststof materialen en de opbouw moet dubbelzijdig zijn. De woning is 5 meter breed en 6 meter lang. Wij hebben een klein budget en willen de kosten zo laag mogelijk houden, de afwerking binnen kunnen wij prima zelf. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dubbelzijdige nokverhoging uitvoeren

We willen de prijs weten voor een nokverhoging, dubbelzijdig vanaf 5 meter en langer. De zolder is 9,5 meter lang en 4 meter breed en heeft nu een nokhoogte van 3 meter.

Enkel- of dubbelzijdige nokverhoging maken

Wij willen een nokverhoging en twijfelen nog tussen enkelzijdig en dubbelzijdig ivm de kosten. Graag willen wij een offerte. Ook het ophogen van het dak (en dus hellingshoek veranderen) met 1 of 2 dakkapellen is een optie.

Nok van een woning dubbelzijdig verhogen

Wij willen graag een nokverhoging realiseren in onze woning en willen graag vrijblijvend weten wat zoiets zou kosten bij jullie. Wij hebben sinds kort de vaste trap naar zolder en onze oudste zoon slaapt daar inmiddels al. Hij kan op een heel groot oppervlakte staan, maar wij alleen maar in de nok. We willen in ieder geval dat de buitenkant 100% is afgewerkt. Het gaat om dubbelzijdig en onze woning is 6 meter breed. Graag hoor ik van u. Hierbij een foto van het huis, zodat u ongeveer weet hoe het huis is. We zijn nog niet bezig met het aanvraag van een vergunning. Er zijn meerder huizen hier in de straat die het hebben.