Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor schuurdak en deur vervangen:

Schuurdak en deur vervangen

Wij willen heel graag de oude golfplaten eraf en een nieuw dakje plus een nieuw stukje dakgoot en een simpele deur zonder beslag.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdak en deur vervangen uit heel Nederland:

Schuurdak repareren plus deur zonder beslag

Wij hebben een golfplaat op schuurdak die is krom getrokken, dat willen we graag herstellen. Ook moet daar even een nieuw stuk regenpijp onder met steunen. Wij willen ook graag een deur in de schuur, maar kan gewoon dicht met een haakje.

Schuurdak verhogen en vervangen

Wij willen graag onze schuur (3.5 x 7.5 meter) aanpassen. De vergunning is binnen. Het zadeldak van de schuur moet vervangen worden voor een schuine kap. Tevens wordt deze kap verhoogd naar totaal hoogte van 5 meter. Verder wil ik twee kunststof ramen er in zetten, van 1.50 meter breed met een vast en een draai gedeelte. er hoeft geen deur in te komen, wel een trap, dus belangrijk is dat er een sparing in de balklaag komt voor de trap. De oplevering van het geheel mag casco.

Schuurdak vervangen en deur verplaatsen

Wij willen onze stenen schuur aan laten passen. Het betreft een stenen schuur van ongeveer 2 bij 3 meter, maar er zit een dak op die over de hele breedte van de tuin loopt (5 meter). Het huidige dak bestaat uit golfplaten die asbest bevatten. We zouden graag een prijsindicatie voor het volgende willen: het dak vervangen, niet over de volledige breedte maar alleen op de schuur. Dit mag een nieuw dak van golfplaten zijn maar eventueel ook een bitumen dak. De tuindeur die in de buitenmuur van de tuin zit verplaatsen naar de schuur, zodat de tuin via de schuur verlaten kan worden. Hiervoor is dan zeer waarschijnlijk een nieuwe deur nodig, de huidige deur mag weg. We zijn eventueel in staat om zelf de asbestplaten te verwijderen als dit een groot verschil in kosten oplevert.

Boeidelen van schuurdak vervangen

Het betreft een schuurdak met in totaal tussen de 14 en 15 meter aan boeidelen die moeten worden vervangen. Binnenkort wordt het bituum vervangen (heb ik al een bedrijf voor, maar wat vragen jullie hiervoor? Gaat om 11.60 vierkante meter) en voor die tijd willen we graag de boeidelen hebben vervangen. De vakman kan zijn auto voor deur kwijt en de werkplek is goed bereikbaar.

Schuurdak vernieuwen

Plat schuurdak van ongeveer 7 a 7,5 m2 wil ik laten vervangen. Het betreft zowel het dakbeschot, deze platen zijn nat als de bitumen laag, de balken zijn nog goed. De schuur heeft een hoogte van ongeveer 230 cm. De schuur heeft een aparte vorm, vanaf de deur(breedte) een kant recht langs de muur, ongeveer 350 cm en aan de andere kant van de deur loopt het krommend naar de achterzijde a 340 cm, welke in een rechte lijn staat. Dwarsbalken zijn volgens mij niet aangetast door vocht, een aantal platen wel. Schuurtje aan de kant van de muur met buren is met kit/gel aan de muur verbonden en niet vastgeschroefd. Graag ontvang ik een offerte.

Platte daken isoleren en nieuwe bitumen aanbrengen

Het gaat om de isolatie van een garagedak, inclusief nieuw bitumen en (als het nodig is) nieuwe boeidelen. U dient rekening te houden met de waterafvoer (er is een hwa). Het betreft een dak van ongeveer 7 x 3 meter groot. Daarnaast het vernieuwen van de dakbedekking (bitumen) van het keuken dak. Dat dak is 3 x 2.7 meter = 8,1 m2. Het keuken dak is in gebruik als dakterras. Daarnaast het dak van de buren; bestaande uit bijkeuken dak en schuurdak, 2x (2,70 x 2,50 m) op verschillende hoogten, ook inclusief vervanging boeidelen. En ook hun keuken dak (zo mogelijk zowel isolatie als vervanging bitumen) van 3 x 2.7 m2, ook in gebruik als dakterras, waarbij rekening gehouden moet worden met de deur die open moet kunnen.

Schuur aanbouwen

Wij wonen in een rijtjeswoning waar aan de achterkant een stenen schuur aan de woning is aangebouwd. Daarbij loopt het dak van de woning over in het schuurdak. Wij willen aan de huidige schuur een berging laten maken van 350 cm lang, 160 cm breed en 225 cm hoog met een plat dak. Er moet een raam en een kozijn met deur in komen. Er is nog geen fundering. We ontvangen graag een prijsindicatie voor twee opties, namelijk voor een gemetselde schuur en voor een houten schuur.

Schuurdak vervangen

We hebben aan de zijkant van ons huis een aangebouwde schuur. Zijkant en deur zijn van hout. Het dak bestaat uit golfplaten. Dit dak moet vervangen worden omdat de steunbalken verrot zijn. Het betreft een schuur van ongeveer 1.5 x 5 meter. Graag willen we iemand die meedenkt in een solide constructie en deze ook kan realiseren.

Schuurdak repareren en deur bijschaven

Schuurtje van 2 bij 3 meter, voorzien van nieuwe dakbedekking. Dakje is verrot en er moet ook nieuwe planken op het dak. Houten schuurtje. Plus deur van het toilet bijschaven, deze klemt.

Groot onderhoud aan 12 appartementen

Schilderwerk: - Balkonrand (3x) - Plafonds portieken (3x) - Buitenkozijnen hout (raam, deur en bijbehorende kozijnen) (6x) - Daklijsten schuren (3x) Reparatie/vervanging: - Vervanging kozijnen hout > kunststof of hout (raam, deur en bijbehorende kozijnen) (6x) - Vervanging enkel glas > dubbele beglazing (6x) - Reparatie schuurdak (1x) - Herstraten betontegels bij portiek (1x) - Reparatie tegel portiek (1x)