Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor beton storten in de garage:

Beton storten in de garage

Het betreft een garage van 16 m2 waar ik graag een betonnen vloer in zou willen hebben. Er gaan geen zware dingen in staan. Hooguit 2/3 scooters en een aantal kasten. Ondergrond is zand. Deze is al vlak gemaakt en is al ongeveer 12 cm die gegraven.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton storten in de garage uit heel Nederland:

Fundering storten ten behoeve van Roadblockers

Het gaat om een 2 x fundatie van 3,798 m3 aanleggen voor roadblockers. Maten 4,20 m x 3,60 m x 0,45 m met een uitname in het midden (zie tekening) van 1,738 m x 2,270 m x 0,45 m. Type beton: hoge sterkte beton met bewapening(c25/c30) (door jullie aan te brengen, inclusief bekisting). Draadstaal bewapening. De roadblockers moeten op een grindbed geplaatst worden (het gat is al afgegraven). Het draadstaal moet aan de roadblocker gelast worden. Specificaties van draadstaal en wijze van lassen zijn voorradig. De locatie is in in Valenciennes (Noord Frankrijk) de roadblocker zelf staat op locatie in Valenciennes en er moet op locatie gewerkt worden. We zitten in een aanbiedingsfase. Zodra de klus binnen is, zal er begin april gestart worden met het project.

Fundering storten ten behoeve van roadblockers

Het gaat om een 2 x fundatie van 3,798 m3 aanleggen voor roadblockers. Maten 4,20 m x 3,20 m x 0,4 m met een uitname in het midden (zie tekening) van 1,738 m x 2,270 m x 0,4 m Type beton: hoge sterkte beton met bewapening (door jullie aan te brengen, inclusief bekisting). Draadstaal bewapening. De roadblockers moeten op een grindbed geplaatst (het gat is al afgegraven) Het draadstaal moet aan de roadblocker gelast worden. Specificaties van draadstaal en wijze van lassen zijn voorradig. De lokatie is in in Valenciennes (Noord Frankrijk) de roadblocker zelf staat op lokatie in Valenciennes en er moet op lokatie gewerkt worden. We zitten in een aanbiedings fase. Zodra de klus binnen is, zal er begin april gestart worden met het project.

Dekvloer in de badkamer aanbrengen

Het gaat hier om het storten van een dekvloer in de badkamer in een nieuwbouw woning (van 5.40 meter x 2.34 meter). Badkamer is casco opgeleverd zonder dekvloer in verband met een andere indeling: - Extra krimpnetten zijn geplaatst; - Vloerverwarming aanwezig; - Hoge nauwkeurigheid m.b.t. egalisatie/waterpas vereist; - Hoge vloeibaarheid gewenst omdat leidingen in leidinggoten liggen en het beton daaromheen moet vloeien; - Liefst vezelversterkt beton.

Betonvloer op de benedenverdieping leggen

Het laten storten van beton op de benedenverdieping, ongeveer 50 m2, en eventueel laminaat. En op de bovenverdieping, ongeveer 50 m2, laminaat.

Vijver metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van een vijver, inclusief het storten van een beton vloer. De afmetingen is 4 bij 3 bij 2 meter.

Betonvloer storten, isoleren en egaliseren

Wij willen in de schuur de vloer egaliseren en een geïsoleerde betonvloer laten storten. Op dit moment is er al een ondervloer van beton maar deze willen we circa 6 cm ophogen. Daartussen moet dus ergens isolatiemateriaal komen. Het gaat in totaal om circa 30 m2. Uitvoering bij voorkeur begin februari.

Uitbouw achter het huis aanbouwen

Aan ons huis willen we graag aan de achterzijde een aanbouw realiseren. We willen graag 2 meter bij het huis trekken. Aan de linker zijde is reeds een muur aanwezig, van de garage. De aanbouw zou betekenen: leggen van de fundering, rechter muur optrekken en het dak en de voorkant van de aanbouw volledig van glas voorzien. Gezamenlijk met het leggen van de fundering willen we graag beton storten in ons huis, á 74 m2. De vloer van de aanbouw en het huis moeten in elkaar lopen met onderliggende vloerverwarming. Het leggen van de vloer en de verwarming is geen onderdeel van deze offerte, mogelijk wel het storten van beton voor zowel in huis als de aanbouw. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden zonder het toevoegen van een steunbalk en met het toevoegen van een steunbalk. Het liefst willen we deze hele muur van de achtergevel met ramen en deuren verwijderen. We zitten echter met de draagpilaar. Kunt u ons een offerte doen toekomen voor een aanbouw van 7 m breed en 2 meter diep, volledige oplevering? Er is nog geen vergunning aangevraagd. De afwerking dient separaat vermeld te worden.

Betonvloer in de tuin storten

Ik wil graag beton laten storten in tuin voor een veranda. Het gaat om 5,4 breed bij 3,10 m lang 15 cm dik. Wat is de gemiddelde prijs voor zo een klusje? Lokatie is makkelijk bereikbaar.

Betonvloer storten in tuin

Betreft nieuwbouw woning ,in de tuin graag 16 2m beton vloer storten met betrekking tot een veranda. wat is de gemiddelde prijs?.

Beton storten

Ik wil graag aan oppervlakte 15 m2 en 15 cm diep beton laten storten, ongeveer 2.5 m3. Er moet gestort worden en geëgaliseerd.

Partners

Partners van Casius