Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Alkmaar of directe omgeving.

1710 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Alkmaar:

Beton storten in de garage

Het betreft een garage van 16 m2 waar ik graag een betonnen vloer in zou willen hebben. Er gaan geen zware dingen in staan. Hooguit 2/3 scooters en een aantal kasten. Ondergrond is zand. Deze is al vlan gemaakt en is al +/- 12 cm die gegraven.

Verhoging van de nok uitvoeren

We hebben enkele offertes ontvangen van bedrijven die dakkapellen plaatsen. We vinden wat ons wordt aangeboden niet erg fraai en in verhouding ook aan de prijs. Bij ons in de buurt zijn ook zeer veel stenen opbouwen/dakverhogingen. We zijn benieuwd wat hiervoor de mogelijkheden en kosten zijn voor onze hoekwoning. Als voorbeeld ziet u op bijgevoegde foto de verhoging van het achterste huis. We bespreken graag de mogelijkheden en kosten.

All-rounders voor op- en afbouwwerkzaamheden

Twee all-rounders/timmermannen voor het uitvoeren van verschillende op- en afbouwwerkzaamheden in Alkmaar. Gedurende drie a vier weken. Opleiding en/of certificering geen vereist maar geniet wel de voorkeur. Aanvangstdatum: per direct.

Asbest pijp uit schoorsteen verwijderen

Op het dak staat een schoorsteen met een verhoging van asbest pijp. De schoorsteen is van slechte kwaliteit en moet verwijderd of opnieuw gevoegd worden. Een foto van de schoorsteen stuur ik eventueel nog later. Deze moet dan afgevoerd worden door de vakman. Een trap is voldoende om naar boven te klimmen.

Daklekkage en lekkage via de buitengevel oplossen

Daklekkage en lekkage woonkamer waarschijnlijk via de voegen tussen de stenen buitengevel opsporen en repareren

Asbest plafondplaten verwijderen

Het verwijderen van asbestplafond platen en enkele wandpanelen. Totaal ongeveer 65 m2 plafond en ongeveer 5 m2 wand. Het plafond bevindt zich in een garagebox onder een woonhuis. Je kan er vanaf de straat gewoon voor komen en alles is op een niveau. Werkhoogte is circa 2,5 à 3 meter. Het betreft een garagebox te Alkmaar. Het gaat alleen om het slopen.

Draagmuur slopen in appartement

Het gaat om een draagmuur die in mijn appartement gesloopt moet worden. Er zitten 2 ingebouwde kasten in.

VBI PS renovatievloer leggen

Ik ontvang graag vrijblijvende offertes voor het vervangen van een houten grondvloer (benedenwoning uit 1924) door een VBI PS renovatievloer. Een deel van de woning is aanbouw en heeft al een betonnen vloer. Het te vervangen oppervlak is circa 40 m2. De sleuteloverdracht van deze woning is open ik laat de vloer graag spoedig daarop vervangen, zodat ik daarna met de overige werkzaamheden verder kan.

Uitbouw met fundering maken

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw van 5,30 bij 2,50 meter laten plaatsen met openslaande deuren. Er zal een fundering geplaatst moeten worden en de elektra en cv doorgetrokken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Schuur bouwen met openslaande deuren

Heer/mevrouw, Ik heb nu een houten schuur van 3,05x2,50 mtr. En hij is 2,50 hoog. Daar zitten openslaande deuren in van 1,88 hoog x1,52 breed. Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een gemetselde schuur met kunststof deuren. Er ligt al een fundering van beton. Ik wil graag een enkellaars muur die wel goed geïsoleerd is. Ik heb 4 buren die mogelijk ook interesse hebben in een nieuwe schuur. Ik hoor graag van u! Met vriendelijke groet,

Schuur metselen

Ik heb nu een houten schuur van 3,05 x 2,50 meter. En hij is 2,50 hoog. Daar zitten openslaande deuren in van 1,88 hoog x 1,52 breed. Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een gemetselde schuur met kunststof deuren. Er ligt al een fundering van beton. Ik wil graag een enkellaars muur die wel goed geïsoleerd is. Ik heb 4 buren die mogelijk ook interesse hebben in een nieuwe schuur.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Wij willen graag een draagmuur laten slopen van ongeveer 8,70 m² en een steunbalk laten plaatsen. We willen al het puin ook laten afvoeren. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Eterniet gevelplaten verwijderen

Eterniet gevelplaten verwijderen en afvoeren zie foto beide zijkanten ook eterniet

Prefab kelder plaatsen

Prefab kelder 6x5 met 4 X dubbele wcd in iedere hoek. Betonnen trap vanuit woonkamer naar beneden. Isolatie apart offereren en graafwerk eventueel ook. Inrit als garage met damwanden optioneel. We weten nog niet of we dat gaan doen. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

In achtertuin 3.5 x 1.80 meter uitbouw aansluitend op de bestaande 'uitbouw'. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Dakopbouw op plat dak bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van dakopbouw op ons platte dak. De maten zijn ongeveer 5 x 6 meter. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de elektra doorgetrokken. Verder mag de opbouw casco worden opgeleverd.

Betonrot aan een betonnen luifel herstellen

Wij hebben bij onze voorgevel een houten bekisting verwijderd die was getimmerd om een betonnen luifel. We hebben toen gezien dat er betonrot is opgetreden in die luifel. Dit heeft effect gehad op de hoeken en we willen dit graag laten herstellen. We ontvangen graag uw prijsopgave voor de klus met daarbij uw plan van aanpak en een raming van het aantal uren dat de klus zal duren.

Nokvorst repareren en voegwerk van schoorsteen vervangen

Uit de technische keuring van de woning die wij aangekocht hebben, kwam het volgende naar voren: Aan de achterzijde van ons huis 2 hoog zijn de nokvorsten, en voor zover zichtbaar, nog met een cement-achtige mortel bevestigd. Hier is veroudering, verzanding van de mortel en afgebroken nokvorsten waargenomen. De nokvorsten dienen te bevestigd te worden met Flexim. Tevens erosie aan het voegwerk van de schoorsteen. Het voegwerk van de schoorsteen vervangen. Foto's en het rapport kan ik u toesturen. Met vriendelijke groet.

Casco uitbouw aan achterzijde woning

Casco uitbouw achterzijde woning, waarbij voor de fundering 2 heipalen benodigd zijn. Uitbouw over een breedte van 5,20M en 3M diep. Uitbouw buitenzijde gemetseld. Uitbouw dient over een breedte van 3,9M de gevel op te vangen dmv stalen balk. In de uitbouw willen we kunstofkozijnen met houtstructuur. Kozijn van 2,9M breed en 2. 6M hoog met daarin 2 openslaande deuren met zoveel mogelijk glas, deuren ieder 0,9M breed de rest van het kozijn met glas. Tevens nog los kozijn met deur 1M breed en 2,6M hoog. Eventuele globale tekeningen met maten en foto's gevel kan ik via de mail toezenden. Graag reacties via de mail.

Draagmuur doorbreken en draagbalk plaatsen

Ik wil graag een draagmuur laten doorbreken en vervolgens een draagbalk laten plaatsen. De lengte is zo'n 4,5 m en de hoogte 2,5 m. De muur betreft een betonmuur plus nog een laag bakstenen muur. Kunt u een indicatie geven wat dit ongeveer gaat kosten? Alvast bedankt! Groeten,

Sloopwerkzaamheden

(opdracht is in de buurt van Haarlem Zuid). 1. Het slopen van een deel van een draagmuur tussen woonkamer en keuken, sparing met balk inzetten. Breedte sparing 1.90 m, breedte muur 3.23 m. Bouwplannen van fundering enz op aanvraag voor het berekenen van staalbalk. 2. Slopen van keuken 2.29 x 3.23 m -- deze ligt tegen de muur die gesloopt wordt. Kan het muursloopwerk daarna door jullie netjes afgewerkt worden --- dingens als stucwerk bekleding van balk, muur, houten sier om doorgebroken muur? Zoniet, wie zou u aanraden hiervoor? 3. Slopen van schoorsteen. Boven dak en binnenshuis. Netjes aanhelen daarna -- nogmaals, door u, of anders wie raadt u aan hiervoor? Het betreft een bungalow met platte dak, zie foto's: schoorsteen-buiten. Jpg schoorsteen-binnen1. Jpg en schoorsteen-binnen2. Jpg 4. Badkamer slopen. Betreft wastafel, douche, badkuip, betegeling, geen toilet (toilet zit in een aparte ruimte). Badkamer is ongever 5 vierkante meter in oppervlakte. Kunt u de vloer egaliseren en stuccen daarna of raadt u iemand anders hiervoor?

Zadeldak met asbest verwijderen

Wat kost het mij om een zadeldak met asbest te laten verwijderen? De afmeting van de schuur is 20 x 30 meter.

Draagmuur wegnemen

Wij willen een draagmuur verwijderen en een steunbalk terug laten plaatsen. De muur is van beton, 15 cm dik en ongeveer 9 m2. Er zitten elektra leidingen in de muur. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert.

Draagmuur slopen en draagconstructie plaatsen

Het slopen van een draagmuur van beton, 15 cm dik. Oppervlakte is ongeveer 9m2.

Dakopbouw op plat dak

Wij willen de bovenverdieping uitbreiden door op het platte gedeelte te bouwen. Het puntdak willen wij dan door trekken over het platte deel van het dak. Dit zal ongeveer 5 bij 4 meter zijn aan de achterzijde van de woning. De uitbouw dient wind- en waterdicht opgeleverd te worden en de voorbereidingen voor de badkamer gerealiseerd. Het is nog onbekend over er een vergunning nodig is.