Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Alkmaar of directe omgeving.

1927 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, uitbouw achterzijde en zijkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Alkmaar:

Aanbouw aan huis

Ik wil graag een houten aanbouw van 2.50 x 6.00 casco op staal fundering. Met toegangsdeur kozijn met raam en aansluiten op het huis. Graag zonder elektra en stucwerk. Ik ontvang graag een offerte.

Nokverhoging dubbelzijdig

Wij willen graag een dubbele nokverhoging van 6.20 m, beide zijden, met vaste trap. Helemaal afgetimmerd (complete oplevering dat ik alleen nog maar hoef te schilderen). Graag ketel verplaatsen en wandplaatsen, elektra, behang en houtenkozijnen met draaikiepramen en een deurkozijn. De buitenkant van kunststof, kozijnen van hout. Er is een vergunning nodig. Wij hebben nog geen nokverhoging. Het is momenteel alleen een vliering. Meerdere huizen krijgen een nokverhoging in de buurt.

Aanbouw achterzijde huis

Ik wil graag een aanbouw aan de achterzijde van het huis van 3 x 5.5 meter. Ik wil de keuken in de aanbouw. Ik wil graag weten of het ook mogelijk is dit te plaatsen zonder fundering/heipalen? Vloerverwarming moet ook doorgetrokken worden naar de aanbouw en willen dit dan als hoofdverwarming gaan gebruiken. Ik sta open voor meerdere constructies. Daarover laat ik mij informeren.

Extra etage op plat dak

Ik wil een extra verdieping op mijn platte dak. Het gaat erom dat alles wordt afgewerkt. Van vloer tot stucen van schilderen tot noem het maar op! Ik wil ook radiatoren en elektra. Het dak is 9 x 4 meter. Ik denk dat het dak sterk genoeg is, buren hebben ook een opbouw. Vergunning en tekeningen moeten nog. Graag ondersteuning bij offerte aanvraag. We willen een houten of een prefab constructie.

Uitbouw aan achterzijde

Gemetselde aanbouw, maatvoering circa 520 x 400 cm. Er is nog geen fundering. Met heipalen en met staal. Ik woon aan het water. Kleigrond. Er is nog geen tekening. Aanbouw met een plat dak en een lichtstraat erin. Zijwanden gemetseld, achter een pui met glas en een loopdeur.

Uitbouw voor badkamer realiseren inclusief inrichting badkamer

Aan de achterkant van de woning realiseren van een uitbouw voor de badkamer op de eerste verdieping (zie in bestaande situatie het dak waarop dit beoogd is). Voor de inrichting van de badkamer kopen wij de inrichting (sanitair, kranen en tegels) en vragen we aannemer om dat te installeren inclusief elektra/leidingwerk/kabels etc. Belangrijke kenmerken te realiseren project: - afmetingen uitbouw vanaf gevel: ca. 190cm breed, 120 cm diep. - uitvoering uitbouw in houtskeletbouw met afwerking in kunststof rabatdelen (zie ook de foto's van hoe dit er bij buren uitziet). - te bespreken: mogelijkheid om een lichtkoepel in het dak of een groot raam aan de achterzijde van de uitbouw te realiseren - inrichten badkamer tot oplevering: Dit betreft onder andere plaatsen sanitair (douche/bad, toilet wastafel, etcetera), aanbrengen tegelwerk, aanbrengen verlichting, inclusief leidingwerk en elektra. In de bijlage: 1. Wat foto's van de bestaande situatie (hierin ook voorbeelden van buren die vergelijkbare uitbouwen al hebben). 2. Tekeningen van de uitbouw van de keuken op de begane grond waar bovenop de nieuwe uitbouw dient te worden gerealiseerd. Dit zijn o.a. constructietekeningen en funderingstekeningen en tekeningen van zijaanzicht. 3. Ons schetsontwerp van de uitgebreide badkamer in floorplanner gemaakt. Graag ontvang ik een uitgesplitste offerte voor het realiseren van uitbouw en afwerken badkamer. Daarbij graag aangeven: - prijzen per post, waarbij ook materiaalkosten en tarieven (uren) inzichtelijk zijn - ben je in staat om naast de uitbouw ook het inrichten van de badkamer uit te voeren? - verwachte duur uitvoering vanaf sloop huidige badkamer tot oplevering nieuwe badkamer. - uitvoering is gepland voor start per 22 april 2020. Graag even voor het toesturen van de offerte telefonisch contact opnemen.

Serre aanbouw achterzijde huis

Wij willen een serre uitbouw aan onze woonkamer. 1,5 meter diep en iets minder dan 5 meter breed. Het liefst met een harmonica deur of een gewone schuifdeur. Compleet/casco is in overleg, en ik weet ook nog niet zeker of er elektra en stucwerk gedaan moet worden. De serre moet in ieder geval van aluminium gemaakt worden, en er moet een fundering in komen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw van ongeveer 4.20 m breed en 10 m lang. Het gaat om een opbouw op een plat dak. Compleet of casco opleveren, is in overleg. Het kan namelijk zo zijn dat we bepaalde dingen zelf willen doen. De afwerking aan de buitenkant moet metselwerk zijn, en er moet elektra en stucwerk aangelegd worden. Er is een vergunning nodig, en die moeten wij nog aanvragen. We horen graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Balkon betrekken bij slaapkamer

Ik heb een woning met 2 verdiepingen. De begaande grond heeft al een aanbouw bij de keuken. Boven deze aanbouw zit een balkon van circa 4.5 breed bij 2.5 meter diep. Graag zou ik willen weten wat het kost om het balkon bij mijn slaap kamer te betrekken. Je kan gewoon lopen op het huidige balkon dus in theorie zou het alleen om een skelet gaan die geïsoleerd moet worden plus balken zodat je de huidige vloer kan aanhelen. De kozijnen kunnen we gebruiken van de huidige situatie.

Achterzijde uitbouwen

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten plaatsen. De uitbouw moet 4 x 5 meter worden, met complete afwerking, dus: Elektra, stucwerk, een fundering, een lichtkoepel, en een stenen buitenkant.

Betonnen draagmuur verwijderen

We willen een draagmuur verwijderen om zo de keuken bij een deel van de kamer te betrekken. De muur is 3,23 meter lang en 2,62 meter hoog en 16 cm dik. In de bijlage enkele foto's. De woning is van 1974. De kruipruimte onder de woning is goed toegankelijk. In de keuken willen we daarna een verlaagd plafond maken gelijk aan de hoogte van de nieuwe dragende balk (verlaagd plafond is geen onderdeel van de offerte). De muur aan de kant van het raam (achtertuin), kan voor een deel blijven staan en eventueel dienen als kolom, mits deze voldoende sterk is natuurlijk. De breedte van de muur (kolom) die kan blijven zit rond de 35 a 40 cm. Afwerken is niet nodig, dit gaat gelijk met de keuken. Wel afvoer van afval en beton. Graag ook, indien nodig, constructietekening voor eventueel aanvragen vergunning. De deuropening in de dragende muur is al eens verplaatst en een deel van de muur is verwijderd. Links van de deuropening (gezien van de woonkamer, groene muur), daarvan is ongeveer 60 cm tot hoogte doorgang gewoon cellenbetonblok. Afmetingen doorgang zijn: 1,08 m x 2,04 m.

Uitbouw plaatsen

Wij willen een uitbouw van 3 diep bij 6 breed met een lichtkoepel of iets anders op het dak waar daglicht naar binnen kan. Bestaande muur moet doorgebroken worden. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, en een fundering. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw badkamer bovenop aanbouw

Graag wensen wij in onze woning de bestaande badkamer aan de achterzijde uit te bouwen. Het is naar verwachting mogelijk dit te realiseren op de bestaande uitbouw van de begane grond met een plat dak. De uitbouw zal naar verwachting maximaal 4-8 m2 zijn. Hiervoor gaan we graag nog even met u in gesprek. We zijn benieuwd.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw achterzijde van een hoekhuis. De maten zijn 2,5 bij 5 meter. Compleet of casco is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden en stucwerk gedaan worden. Verder wil ik dat er een fundering in komt en dat de buitenkant van steen gemaakt word. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning tussen twee bestaande muren

We willen graag een uitbouw tussen twee bestaande muren. Dat is de muur van onze eigen bijkeuken en de muur van de aanbouw van de buren ( tekeningen daarvan zijn aanwezig). De grond kan geloof ik niet geheid, volgens mij hebben de buren cement gestort. De uitbouw zou 2.75 bij 3.90 worden ongeveer. Omdat onze tuin op het noorden ligt willen we graag een daklicht op het dak van de aanbouw. Ik voeg wat foto’s toe zodat u een idee krijgt hoe het er uitziet. We willen graag een complete oplevering. We willen ook graag weten wat het ongeveer zou kosten voor de afwerking van stucen, elektriciteit, verwarming. Voor de constructie hebben wij geen idee wat nodig is, daar laten we ons graag over adviseren. Een vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Er zijn bouwtekeningen van de buren, verder nog niets. Tekeningen kunnen in overleg gemaakt worden. Mocht dit wel zo zijn, regelen wij het zelf. Graag ontvangen we een offerte.

Draagmuren verwijderen en balk plaatsen

Ik wil een aantal draagmuren verwijderen. Een deel van de muur dat verwijdert moet worden is ongeveer 1 meter. De boog moet helemaal verwijdert als dat mogelijk is, dat het geheel met de woonkamer wordt doorgetrokken. Graag afvoerkosten vermelden op de offerte. Ik ben bezig met het verkrijgen van een rapport over de dikte van de muren en het materiaal. Graag wil ik weten hoeveel het zou kosten.

Dakopbouw

Wij willen graag een complete, stenen dakopbouw laten plaatsen van 35 vierkante meter groot en een terras van 15 vierkante meter. De opbouw moet aan een aantal eisen voldoen, zo moet hij zijn zoals in de nieuwbouw ontworpen. Hiervan hebben wij tekeningen. Verder wil ik dat de opbouw elektra punten krijgt en dat er leidingen aan worden gelegd. Ons huis is opgeleverd in 2012. Graag hoor ik van jullie.

Dakopbouw nieuwbouwwoning

We willen een dakopbouw, net als op de foto. Foto is de dakopbouw van de buren. We willen een afmeting van 3 meter breed en 2,8 meter hoog, en dit aan een kant van het dak. Het gaat om een nieuwbouw woning. Of een vergunning nodig is weten we niet, maar mocht dit zo zijn regelen wij het zelf. De buren hebben ook een dakopbouw, dus ik vermoed dat het dak sterk genoeg is. Graag willen we een offerte voor een casco oplevering en voor een complete oplevering. Elektra en stucwerk is niet nodig. De constructie mogelijk prefab, in ieder geval geen hout. De buren hebben tekeningen liggen, deze zouden wij mogen hebben als dat mogelijk is. Graag ontvangen we een offerte.

Dakopbouw

Wij willen een extra verdieping op het platte dak. Maten zijn +/- 45 m2 aan beide zijden van het schuine dak, inclusief afwerking. Het is een tussenwoning met 2 verdiepingen en een platdak. Het doel is extra slaapkamers te maken. Er is een vergunning nodig, dit laat ik graag door de vakman regelen. Er is twijfel of het huis het houdt, daar laat ik graag naar kijken. Ik denk dat ik de constructie van hout wil. De oude materialen graag afvoeren.

Dilatatievoegen vervangen

In ons appartementencomplex moeten op de bovenste (3de) etage 13 dilatatievoegen worden vervangen. De voegen zijn tussen betonnen galerij stukken aangebracht. De maat van deze voegen is 3 cm breed en 145 cm lang.

Serre aanbouw

Wij zijn ons aan het oriënteren betreffende serres. Reden we willen graag beneden een extra ruimte creëren. Wij hebben een rijtjeshuis van 5,5 meter breed binnenruimte. Wij zouden dan ongeveer 2.5 meter uit willen bouwen. de achterpui zou dan bijna helemaal van glas moeten worden met bijvoorbeeld van die harmonica deuren of alternatief. Als bijlage een foto van onze huidige achterpui. Verder moet er een fundering in komen en moet er elektra aangelegd worden. Misschien stucwerk. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn.

Serre aanbouw

Wij willen de woning uitbouwen dmv een serre ongeveer 6 meter breed en 3 tot 3.5 diep. Er moet een fundering in komen, het moet van glas en aluminium gemaakt worden en complete oplevering is in overleg. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. graag een offerte van een ongeveer prijs

(Prefab) Nokverhoging

Wij hebben een bestaande woning gekocht in Alkmaar. De zolder is net niet hoog genoeg. Daarom willen we graag een nok verhoging laten plaatsen, zodat we een volwaardige kamer krijgen. We denken zelf aan prefab en dat we het zelf afwerken aan de binnenkant. Er zijn al meerdere woningen in de buurt met een nok verhoging. We weten nog niet wat voor afmeting die precies hebben. Onze inschatting is 5 x 4 meter. Graag ontvangen we een offerte.

Diverse montageklussen plus betegelen vloer

Ik wil aantal zaken in mijn huis monteren. Toilet beneden: toilet monteren, wastafel en kraan en vloer betegelen. Een buitenkraan in voortuin. Boven in badkamer: toilet, wastafel en kraan. Boven in slaapkamer: wastafel en kraan.

Tegelvloer verwijderen en laminaat leggen

Ik woon in een jaren 60 woning en wil de tegelvloer 5 m2 uit de keuken laten verwijderen, zodat deze gelijk komt met de kamer vloer 24 m2 en egaliseren, zodat er ook laminaat kan worden gelegd incl. de hal 4 m2 met ondervloer en hoge plint 22 m en plakplint 4 m. Er wordt 8 en 9 juli een keuken geplaatst.