Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verbouwing aerdenhout:

Verbouwing Aerdenhout

Wij hebben net een woning gekocht in Aerdenhout met opleverdatum rond 10 september. Wij zijn op zoek naar een aannemer die rond die tijd gelijk aan de slag kan om ons te helpen bij een verbouwing (muur doorbreken, nieuwe keuken, nieuwe vloer, openslaande deuren, isolatie zolder, eventueel kleine dakkapel en wat ander werk). Hebben jullie beschikbaarheid in die periode? Zeer veel dank alvast! Bouwtekening wordt nog toegezonden.
Onze klant uit Aerdenhout (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwing aerdenhout uit heel Nederland:

Waterput slaan in de achtertuin

Ik overweeg een waterput te laten slaan. Geen idee of dit ingrijpend is en wat er voor nodig is. Woon in nabijheid van de duinen waar grondwaterstand relatief hoog is. Wat zijn de mogelijkheden en kosten? Graag in overleg met de vakman. Betreft een zand/klei ondergrond. Zoals ook aangegeven, de bron is puur bedoeld om de tuin te besproeien. Het perceel heeft een grootte van ca. 900m2, de tuin waarschijnlijk ca. 800m2. Uiteraard hoeft dit niet ineens te worden besproeid, dit kan in fases. Waterdruk is belangrijk, maar ervaring leert dat slechts een beperkt aantal sproeiers tegelijk aan kunnen. Ter verdere informatie: De woning ligt in een gebied dicht bij de Amsterdamse waterleidingduinen. Dit gebied wordt niet meer gebruikt voor waterwinning sinds enkele decennia. Derhalve is het grondwaterpeil relatief hoog. Als je een gat graaft stroomt er al water in het gat op minder dan 2 meter diepte. Een buurman in de straat heeft een bron laten slaan, deze heeft een diepte van 10m. Zijn tuin is ruim 3x groter. Bijgaand treft u een sonderingsrapport gemaakt ten behoeve van de verbouwing / fundering. Hopelijk geeft dit u ook inzicht in de (grond)situatie. De bereikbaarheid in de tuin is relatief goed. Nagenoeg overal zou een machine kunnen komen. Indien een grotere machine (formaat auto), dan zouden er eventueel een paar planten moeten worden uitgegraven, geen probleem.

Drietal badkamers verbouwen

Wij hebben alle sanitair, inbouwkranen en tegels reeds besteld en willen graag aan de slag met de verbouwing van 3 badkamers. Ouderbadkamer, kinderbadkamer en kleine gastenbadkamer. Ouderbadkamer: - Timmeren van badombouw + plaatsen whirlpoolbad, zware uitvoering, op wbp 40 mm zodat het bad hoog komt te staan. Maken van twee ronde hoeken/palen op nader precies te bepalen plaatsen. - Aanbrengen grote glazen douchewand (breedte 170cm, hoogte 200cm) - Loodgieterwerk afdoppen en omleggen leidingen. Omleggen van 1 x cv, handdoek radiator. - Installeren WC (inbouwtoilet) en urinoir - Installeren badmeubel + 2 x inbouwkraan - Installeren regendouche (inbouw) - Tegelwerk; Vloeroppervlak: 19.2 m2 ; Hiervoor tegel met afmeting 60 x 60; Wandoppervlak: 46.9 m2 ; Hiervoor te

Jaren 70 huis. Begane grond verbouwing: ...

Jaren 70 huis. Begane grond verbouwing: gang, keuken en woonkamer. Advies over moderniseren. Gang schoon metselwerk: stucwerk advies, renovatie trap naar boven. Nieuwe open keuken. Nieuwe vloer. Advies over bruine kozijnen, vide.