Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Aerdenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Aerdenhout heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Aerdenhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Aerdenhout of directe omgeving.

95 klanten uit Aerdenhout bevelen een bij Casius in Aerdenhout aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Aerdenhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw serre en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Aerdenhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Aerdenhout:

Dakopbouw 50 m2

Ik wil graag 50 m2 extra opbouw realiseren. Het gaat om een jaren '70 huis met een reeds bestaande opbouw en hier mag tot 50 m2 uitgebouwd worden. Daarnaast willen we ook graag het bestaande deel iets verhogen. Ik wil graag weten binnen welk tijdsbestek een bouw gerealiseerd kan worden en hebben jullie eventueel eind februari tijd?

Verbouwing Aerdenhout

Wij hebben net een woning gekocht in Aerdenhout met opleverdatum rond 10 september. Wij zijn op zoek naar een aannemer die rond die tijd gelijk aan de slag kan om ons te helpen bij een verbouwing (muur doorbreken, nieuwe keuken, nieuwe vloer, openslaande deuren, isolatie zolder, eventueel kleine dakkapel en wat ander werk). Hebben jullie beschikbaarheid in die periode? Zeer veel dank alvast! Bouwtekening wordt nog toegezonden.

Uitbouw aan achterzijde woning realiseren

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning realiseren van 8,5 m x 4 m. Het gaat om een tussenwoning waarvan beide buren een achteruitbouw van 2,5m hebben. Wij willen graag een groot daklicht en een pui die volledig open kan. De ondergrond is duinzand.

Serre met overkapping laten maken

Het maken van een serre die overgaat in een overkapping en een smalle schuur op de erfgrens.

Volledige woning inclusief kelder slopen

Wij hebben een grote vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1956, met 3 woonlagen en een kelder. Wij willen de gehele woning inclusief kelder laten slopen. De totale inhoud bedraagt 650 m³. Het woonoppervlak is 240 m², de gebouwgebonden buitenruimte is 21 m² en de kelder is 9 m². De externe buitenruimte is 49 m². Wij hebben al een partij gevonden die voor ons de asbestinspectie gaat verzorgen en een andere partij die eventueel de afvoer van asbesthoudende materialen zal uitvoeren, dat kan buiten deze aanvraag blijven. Er is een gesaneerde septictank aanwezig, die moet ook worden afgevoerd. Wij maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Vrijstaand huis slopen en afvoeren

Er dient een vrijstaande woning uit de jaren '50 gesloopt te worden en het puin afgevoerd. De woning bestaat uit 3 woonlagen, een kelder en een garage. De oppervlakte van de woning is ongeveer 250 m2 en bestaat uit bakstenen en heeft een pannen dak.

Dakplaten op de serre vervangen

De 4 serre dakplaten van polycarbonaat moeten vervangen worden door nieuwe. De afmetingen van de platen zijn ongeveer 1 bij 4 meter. De dikte van de platen dienen minimaal 25 mm te zijn en zo mogelijk warmtewerend.

Aanbouw aan de zijgevel bouwen

Ik wil een aanbouw/serre met afmeting 2 meter x 3.5 meter en hoog 2.3 meter. Een fundering door een betonnen plaat op de zandgrond aan te brengen. Geen metselwerk maar houtskeletbouw dus alleen kozijnen en openslaande deuren in de lange zijde. Met HR++ glas. Alleen tegen het de bestaande zijgevel plaatsen. Met een plat, geïsoleerd dak, met EPDM bedekt.

Stalen bint laten vervangen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van een metalen bint. De bint is ongeveer 4 meter breed en zit verborgen in de muur en duwt de stenen langzaam naar buiten. Er zijn foto's beschikbaar.

Divers onderhoud in huis

Het betreft het ophangen van 3 rolgordijnen, het stellen van de buitendeur, een scheur helen en het overschilderen van een muur van ongeveer 6 m2. Graag wil ik ook het slot van de deur weer gangbaar maken, het slot blijft hangen. Daarbij wil ik ook graag mijn parket laten schuren en lakken. De oppervlakte van het parket is circa 70 m2.

Uitbouw realiseren aan de keuken

Graag een (deel) offerte voor het volgende: - uitzagen van 4 meter breed & (ongeveer) 3 meter hoog buitengevel van keuken - stempelen & stutten - plaatsen van 2 liggers HE - plaatsen van 2 staanders HE - de liggers op staanders lassen Prijs specificatie van BTW & CAR-verzekering.

Slaapkamer opmetselen

Ik zoek een metselaar om een ruimte op te metselen bovenop een bestaande ruimte. Buitenmaten 5,5 x 8 meter, er is een bestaande muur/kamer langs 1 lange zijde. Hoogte 3 meter. Totale oppervlakte circa 60 m2 minus de ramen. Het huis is gepleisterd aan de buitenkant, dus daar graag rekening mee houden in de keuze van de stenen. Er zullen 3 ramen geplaatst worden, afmetingen circa 1.20 x 1.20 meter en 1 deurstel. Hopelijk is dit genoeg info voor een eerste prijs.

Zolder renoveren

Zoldervloer egaliseren; aan voor- en achterkant ligt gedeelteijk een rij dubbele planken waaronder de vloer gedeeltelijk open is. Dubbele planken weghalen en vloer egaliseren. Voorkant zolder onder nieuwe dakkapel aftimmeren. Schuifpanelen aanbrengen onder schuine dakwand voor berging. Tevens op dezelfde zolder een muur stucadoren. SVP zo snel mogelijk aan de slag.

Wij hebben wat kleine klussen in huis ...

Wij hebben wat kleine klussen in huis zoals, tegeltjes vastzetten, gaten in muren dichten, kitranden, deurtje rechthangen etc. die we graag opgelost zien. Daarnaast wat schilderwerk binnen. Een manusje van alles dus..

Vrijstaand nieuwbouw huis. Architect ...

Vrijstaand nieuwbouw huis. Architect tekeningen aanwezig. Zoeken een aannemer die het bouwproject kan begeleiden. Bouw van cascowoning. Gemetselde woning met rietendak. +- 2500 m3. Tekeningen goedgekeurt door de gemeente.

na plaatsing van 2 dakkapellen ...

na plaatsing van 2 dakkapellen binnenkort, dient de zolder geisoleerd en heringericht te worden. hierbij zoeken wij iemand die zowel meedenkt met onze ideeen en adviseert als deze kan uitvoeren. - nieuwe electra en lichtpunten (in plafond dakkapellen), verwijderen oude electra - isoleren - maken van enkele vaste kasten. - schuivende knieschotten, vensterbank, etc. - aanbrengen driehoekig kozijn met glas (opvullen gat tussen dakkapel en muur) - afwerking van de wanden (stucen) en plafond (gipsplaat)

Bij 1 dakkapel moet plafond gestucd en ...

Bij 1 dakkapel moet plafond gestucd en geschilderd, bij 2 dakkapelen moeten elk 1 zijwand getimmerd en geschilderd worden plus elk een balk geschilderd (alles als gevolg van vroegere lekkage, nu is dak OK).

Er komen vier dakkapellen van 2.5 meter ...

Er komen vier dakkapellen van 2.5 meter breed aan beide kanten van een schuin dak. Er moet worden 'doorgebroken',(begane grond) waarvoor de berekeningen al gemaakt zijn.Twee steunbalken moeten worden geplaatst. Elektra door hele huis,begane grond en eerste verdieping. Verwarming ook,er zit nu nog de oorspronkelijke gietijzeren buizen en radiatoren in (1954) Waarschijnlijk gat in vloer zagen, om draden (electra) en/of nieuwe buizen (verwarming)te plaatsen. Ook de keuken moet helemaal 'nieuw'. Hetzelfde voor de badkamer. Vervolgens stucwerk door hele huis.Ook moeten boven tussenwanden worden geplaatst. Misschien daarna wat timmerwerk.

met spoed: plafond (nieuw stucwerk) en ...

met spoed: plafond (nieuw stucwerk) en muren (gedeeltelijk nieuw stucwerk i.v.m. aanbouw) geheel sausen (wit)

Jaren 70 huis. Begane grond verbouwing: ...

Jaren 70 huis. Begane grond verbouwing: gang, keuken en woonkamer. Advies over moderniseren. Gang schoon metselwerk: stucwerk advies, renovatie trap naar boven. Nieuwe open keuken. Nieuwe vloer. Advies over bruine kozijnen, vide.

v erbouwing pastorie in omgeving ...

v erbouwing pastorie in omgeving ijmuiden tot winkelruimte en 4 tot 10 appartementen (afhankelijk van de markt wordt de grootte van een appartement bepaald)

Uitbouw van 5 bij 3,5 ( stenen uitbouw) ...

Uitbouw van 5 bij 3,5 ( stenen uitbouw) en het betrekken en bewoonbaar maken van een deel (10 m2) van de garage. Tevens het doorbreken van een keukenmuur en alle elektra opnieuw aanleggen. Raamkozijn voorzijde vervangen en achter openslaande deuren plaatsen (hout)

zolderverbouwen, keuken,badkamer ...

zolderverbouwen, keuken,badkamer vernieuwen, schilderwerk binnen, parket schuren, electriciteit/groepen vernieuwen, cv evt leidingen vernieuwen, scheur gevel repareren,stuckwerk, etc

Huis gekocht uit 1934. Totale renovatie ...

Huis gekocht uit 1934. Totale renovatie noodzakelijk. Zolder verbouwen, aanleg badkamer daar. Nieuwe badkamer, nieuwe keuken. Alles laten schilderen. Mogelijk openslaande deuren naar terras. Nieuwe leidingen, electra vernieuwen.

O.a. Aanbouw bijkeuken, uitbreiden ...

O.a. Aanbouw bijkeuken, uitbreiden electriciteit, opknappen keuken (werkblad, aanpassen kasten), opschuren vloer huiskamer, nieuwe zonwering, vernieuwen sanitair, verbouwen zolder tot slaapkamer, nieuwe radiator (2x), bouwen dakkapel en dakisolatie.