Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor steunbalk vervangen door langere in voormalige garage:

Steunbalk vervangen door langere in voormalige garage

Onze voormalige garage uit 1971 is door de vorige bewoners omgebouwd tot keuken / leefruimte. Afmeting 10 meter x 4 meter. In deze ruimte zit tevens het toilet. Op een van deze muren van het toilet steunt een stalen C-balk, welke de dak balken (lengterichting ) ondersteunt. Het betreft hier een plat houten dak, zonder opbouw. We willen graag het toilet verplaatsen naar de gang om zo meer ruimte te krijgen in de voormalige garage. Hiervoor verliest de C-balk zijn muur en steun. Deze C-balk willen we graag verlengen/vervangen zodat de balken van het dak ondersteund blijven. Op de plek van de huidige balk, loopt onder de vloer een fundering, omdat op deze plek van oorsprong een muur heeft gestaan. Kunnen jullie het aanpassen van deze ondersteuning verzorgen? Alvast hartelijk dank voor jullie reactie.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor steunbalk vervangen door langere in voormalige garage uit heel Nederland:

Constructieberekening en tekening laten maken

Wij willen een steunmuur vervangen door een draagbalk (poutrelle). We beschikken over de originele bouwplannen van onze woning maar zouden iemand voor ons willen laten berekenen wat voor steunbalk de nodig hebben.

Uitbouw maken en kozijnen vervangen

Wij willen de achterzijde van onze woning met een stuk van ongeveer 5 x 3 meter laten uitbouwen. De uitbouw wordt achter de garage geplaatst. Daarbij willen we ook een draagmuur tussen de keuken en de nieuwe uitbouw laten verwijderen en een steunbalk laten plaatsen. In de uitbouw willen we een grote schuifpui. We kunnen veel zelf, maar willen voor de fundering, de pui en de muurdoorbraak graag uw offerte ontvangen. We willen er een geïsoleerd dak op, maar kunnen dat eventueel in eigen beheer uitvoeren. Ook de binnenzijde kan ik zelf afwerken. Verder zijn er diverse kozijnen op de benedenverdieping aan vervanging toe. Ik wil graag met een aannemer in gesprek over deze werkzaamheden. Ik wil de verbouwing geheel laten afronden voor de bouwvak van 2018. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Aanbouw plaatsen

Ik zoek iemand die een aanbouw kan plaatsen aan een bestaande aanbouw (keuken). Er staat nu een overkapping. Door timmerman geplaatst, deze moet hergebruikt worden. Er moet; twee buitenmuren uit en vervangen voor steunbalk en overkapping dichten met 2 tuindeuren. Er moet een fundering gestort en binnen afwerken (vooral links naar de bijkeuken en rechts naar de bestaande keuken) en aftimmeren. Heien is niet nodig, woning is ook niet geheid.

Vervangen/verdiepen bestaande uitbouw achterzijde

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een woning uit bouwjaar 1970 waar aan de achterzijde een aanbouw is van 1,5 meter diep. Die aanbouw is na de casco oplevering van de originele bouw geplaatst en heeft een betonnen steunbalk. Wij willen die uitbouw laten vervangen/uitbreiden zodat er een uitbouw ontstaat van 3 meter diep en 8 meter breed. Graag ontvangen wij een offerte inclusief gevelkozijn van 3,5 meter, bestaande uit een buitendeur met daarnaast een standaard raam met hoge borstwering. Daarnaast een schuifpui van 3,5 meter met twee of drie secties. Er hoeft geen lichtstraat aangebracht te worden. De bestaande aanbouw kan in overleg al vooraf gesloopt worden als dat nodig blijkt.

Steunpilaar laten vervangen door een steunbalk

Ik heb een woning uit 1996 en wil de steunpilaar laten vervangen door een steunbalk in de woonkamer. De breedte van de woonkamer is 4.40 meter. Wat gaat dit mij kosten?

Draagmuur slopen

Graag wil ik ook een offerte van het verwijderen van de keukenmuur. Dit is een dragende muur. Er zal wellicht rekening gehouden moeten worden met een steunbalk en een fundering om eventuele steunbalk op te laten steunen. Kunnen jullie een offerte sturen voor een constructie waarmee de hele keukenwand die grenst aan de woonkamer weggehaald kan worden. De elektra leidingen moeten vervangen worden dus dat mag gewoon meteen gesloopt worden.

Draagmuur door draagbalk vervangen

Het betreft het verwijderen van een draagmuur van 3 meter lang en 2.50 meter hoog. Hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden. Het afvoeren van het puin zullen wij zelf verzorgen.

Verzakt tuinhuis opkrikken en herstellen

Ik heb een tuinhuis van circ 25m² op een volkstuinenpark in Almere-Haven. Het huisje staat op trottoirbanden op zand/klei grond. Het huisje is aan één zijde behoorlijk verzakt. Tegen die kant waren de tegels van het terras tegen het hout van het huisje aan geplaatst. Niet oké dus. Bij het weghalen van de tegels blijken de onderbalken verrot. Of het de vloerbalk en/of de steunbalk is waarop het huisje rust, weet ik niet zeker. Ik ben bang allebei. Het huisje zal vakkundig moeten worden opgekrikt (er zitten ramen in het huisje) en rechtgezet en het verrotte hout zal moeten worden vervangen. Daarnaast zal de afvoer van keuken en douche gecheckt moeten worden. Mogelijk is die ook verzakt. Op het park is geen 220 V voor zware machines beschikbaar, het gebruik van een aggregaat is in het tuinseizoen niet toegestaan en auto’s dienen op de parkeerplaats aan de voorkant van het park te worden achtergelaten. Mogelijk kan een eventuele aannemer komen kijken om zelf een inschatting te kunnen maken van de werkzaamheden en de mogelijke kosten daarvan.

Vervanging van een draagbalk

1 deel van een draagbalk in de lengterichting is verrot. Dit betreft een steunbalk die haak onder de dwarsbalken ligt. Deze dient van onderaf vervangen te worden, eventueel via de convector put. Bij voorkeur wil ik geen complete vloerrenovatie in verband met het behoud van de eiken topvloer. Er zijn eventueel foto's beschikbaar.

Draagmuren slopen

We hebben de interesse in de koop van een huis en zijn erg nieuwsgierig als we 2 draagmuren zouden vervangen door twee steunbalken en aan het zou kunnen zonder staande steunbalk. De foto's zijn van de website van de makelaar. De breedte van het huis is 5 meter en van de zijmuur keuken is deze ongeveer 2.50 meter. Graag zien wij een prijsindicatie zo snel mogelijk tegemoet.

Partners

Partners van Casius