Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noord-Holland.

4378 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaand herenhuis bouwen, bouwen van een vrijstaande woning, huis laten bouwen op kavel, vrijstaande woning in klassieke stijl bouwen, huis na laten bouwen, huis bouwen, nieuw huis bouwen, verdieping bouwen op twee huizen, laagbouw huis bouwen, verdieping op plat dak realiseren, uit- / aanbouw achter de woning bouwen, opbouw op de woning laten bouwen, complete verbouwing van een boerderij, woning onderkelderen en verbouwen, fundering uitgraven voor kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, zolderverbouwing of renovatie in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noord-Holland:

vrijdag 23 februari 2018

Achterzijde uitbouwen

Wij willen een uitbouw met een afmeting van 4. 62X3
vrijdag 23 februari 2018

Zolder aftimmeren en slaapruimte maken

Slaapkamer creëren op de zolder en de reeds geplaatste dakkapel afwerken. Zoldervloer oppervlak is 8,30 bij 5,15 en ongeveer 3,00 meter hoog. Daarvoor moet in elk geval het volgende gebeuren; - Geisoleerde wand met deur erin plaatsen - Lichtschakelaar aan de wand monteren - Schuine zolderplafond afwerken - Apart washok maken - Opbergruimte onder het schuinedak (met schuifdeurtjes) bouwen
vrijdag 23 februari 2018

Opbouw extra verdieping plat dak

Wij willen een verdieping op het plat dak realiseren. Het moet ongeveer 6(L) x 5 (B) worden
donderdag 22 februari 2018

Nokverhoging bij een dijkhuis

Nokverhoging inclusief renoveren/aanpassen van bovenverdieping en gevel. Vergunning is er door. Tekeningen aanwezig. Constructietekening volgt nog.
donderdag 22 februari 2018

Dakopbouw maken

Wij willen een dakopbouw/extra verdieping ipv onze lage nok. Oppervlakte is max. 5,75x4,25. Incl. Buiten afgewerkt en binnen evt. Afwerken, dit ligt aan de prijs. Kunt u een prijsindicatie geven? Het gaat om het huis waar de fiets in de tuin staat. Bij voorbaat dank.
donderdag 22 februari 2018

Reparatie van een mantavloer

Ons vloer heeft een aantal rotte plekken, zoals bekend bij de meeste mantavloeren. Deze dienen gerepareerd te worden.
woensdag 21 februari 2018

Aanbouw aan bestaande woning

Graag willen wij een offerte ontvangen voor een aanbouw met aanvangsdatum 18 juni 2018 voor onze toekomstige woning te Purmerend. Het is van belang dat jullie deze datum beschikbaar zijn. Aan beide kanten van de woning is geen aanbouw gerealiseerd. Afmeting binnenmaten: - breed ongeveer 5390 mm - diep ongeveer 2500 mm - hoog ongeveer 2400 mm Inclusief convectorput over de gehele breedte. Inclusief hergebruik huidige kozijn pui. Afwerking exclusief stucwerk van het plafond en de muren. In de bijlage als voorbeeld een afbeelding van een soortgelijke woning met bestaande aanbouw. Tevens een afbeelding van onze woning met plattegrond. Wanneer u meer informatie nodig heeft hoor ik dat graag. Wij kijken uit naar uw reactie.
woensdag 21 februari 2018

Betonvloer storten

Ik wil graag een betonnen vloer laten storten in een ruimte van ongeveer 46 vierkante meter met een hoogte van ongeveer 8 a 10 cm. Het voorwerk, waaronder het uitgraven, waterpas maken, zeil/folie, isolatie, leidingen en vloerverwarming zijn al door mij gedaan. Er is geen kruipruimte. De vloer komt direct op het zand. Het gaat dus om het storten van beton en het zo glad mogelijk maken. Het liefst met beton dat redelijk snel droogt. Er is geen kruipruimte. De vloer komt direct op het zand. Graag zou ik een offerte willen ontvangen.
dinsdag 20 februari 2018

Opbouw op plat dak

Wij willen een opbouw op het gehele huis. Het oppervlak is circa 45 vierkante meter. Op de tekening staat ook een aanbouw, deze gaat nu niet gelijk geplaatst worden. U mag daar natuurlijk wel een offerte voor opstellen, als de prijs scherp genoeg is wie weet. Ik kan het bestand niet meesturen en stuur deze apart via de mail. Vergunningen hebben we al in bezit. We zoeken iemand die in juni kan starten. Mocht dit niet kunnen dan moeten we even overleggen.
dinsdag 20 februari 2018

Aanbouw onderheien en opvijzelen

Ik zou graag palen laten heijen en een betonvloer laten storten van 10 breed bij 5 meter diep om daar een schuur op te plaatsen. De palen moeten naar de 2e zandplaat denk ik, dat is voor ons huis circa 13 á 15 meter. Het betreft een hoekwoning met een vrije achtertuin. Wat zijn daar de kosten van?
dinsdag 20 februari 2018

Houten schuur renoveren

Ik wil graag graag mijn houten tuinschuur laten renoveren i.v.m. houtrot. Er moeten planken worden vervangen, gaten gedicht, een nieuwe houten bodem, dakbedekking en nieuwe dakgoten aan beide zijden. De vakman dient voor het materiaal te zorgen.
dinsdag 20 februari 2018

Schuur renoveren en vergroten

De bestaande schuur van 3 x 5 meter is verzakt er dient in zijn geheel een nieuwe fundering op palen gemaakt te worden, welke los van mijn huis dient worden gemaakt. Plaatsen broodjes vloer met een RC waarde van 5. De schuur dient recht gezet te worden. Achterzijde van de schuur 1.40 meter aanbouwen met een plat dak constructie. Sloopwerkzaamheden doe ik geheel zelf.
dinsdag 20 februari 2018

Garage verlengen

We willen een bestaande garage met betonvloer op palen gaan verlengen met 4.20 x 3.20 meter en deze verlenging weer aansluiten aan de woning met een halletje 2 x 5 meter. De opbouw is van houtskeletbouw en heeft een bitumen dak.
maandag 19 februari 2018

Uitbouw realiseren in Ouderkerk

Wij willen graag een uitbouw aan de achterkant van onze huis/tuin in Ouderkerk aan de Amstel. Eventueel kan het vergunningsvrij als het om een afmeting van 3 bij 6 meter gaat. Ik weet niet precies wat voor type uitbouw ik zou willen. Het wordt een extensie van de woonkamer en er moet een fundering gemaakt worden. Het dak mag een simpel dakterras worden. Er moet wel een schuifpui komen. Ik wil graag vloerverwarming dus er moeten water en elektra leidingen komen.
maandag 19 februari 2018

Dakkapel of dakopbouw maken

Wij en onze buren willen een dakkapel laten plaatsen en zijn opzoek naar vakmensen. Het gaat om 2 dakkapellen onder elkaar, pandbreed ongeveer 7 meter. Aftimmeren hoeft niet maar de overige materialen wel graag leveren.
maandag 19 februari 2018

Fundering maken voor een nieuw gebouw

Het gaat om een een fundering voor een gebouw van 6 x 10 meter waar ook een betonnen plaat op gestort moet worden. De dikte van de bodemplaat moet 15 cm worden ongeveer.
maandag 19 februari 2018

Renovatie van het appartement

Lezer, graag zou ik een vrijblijvende offerte opvragen voor de renovatie van een oud-Ymere appartement. Werkzaamheden: verlaagd plafond verwijderen en renoveren, deel muur (van keuken naar woonkamer, misschien dragend)) verwijderen en doorgang afwerken, stukadoren en een bestaand deurkozijn dicht metselen.
zondag 18 februari 2018

Extra slaapkamer in de woonkamer bouwen

Een extra slaapkamer boven de grote woonkamer. Hierbij ook een toegang vanuit de eerste verdieping naar de slaapkamer. Graag ontvang ik een offerte voor het bouwen van een extra slaapkamer. Met een lengte van 4 meter en breedte 4 meter. Ik moet nog toestemming vragen bij Eigen haard maar zij willen eerst weten wat er allemaal moet gebeuren. Er moet een extra deur gemaakt worden, geen kozijnen.
zondag 18 februari 2018

Achtergevel optrekken en dakkapel plaatsen

Aankomende zomer wil ik de achtergevel omhoog laten trekken en op zolder direct een dakkapel plaatsen. De breedte van de woning is 5 meter.
zondag 18 februari 2018

Fundering voor een tuinkamer aanleggen

Wij willen een tuinkamer van aluminium en glas (dak ook van glas) afmeting is 8 bij 3 meter. De kamer wordt voorzien van 6 staanders. Wij wonen in Noord Holland op veengrond en ook nog eens aan het water. De tuinkamer zal aan de waterkant gebouwd moeten gaan worden, dus er zal een fundering moeten komen. Graag wil ik weten wat het ons zal gaan kosten voor het funderen van de tuinkamer. De rest zal in eigen beheer verder gebouwd gaan worden. Hoe diep moeten de palen? Na bodemonderzoek blijkt dat het zand zich pas op 16 meter bevindt.
zondag 18 februari 2018

Verbouwing van de 1e verdieping

Werkzaamheden zijn voor de 1ste verdieping waar net een nieuwe dakkapel is geplaatst. Slaapkamer 1 en 2 (3,5 x 3,5 meter). Afwerking van de muren, afwerking van de dakkapel, behangen en verven en nieuw elektra plaatsen. Dan is er nog een badkamer (2 x 3meter). Deze moet compleet vernieuwd worden. De oude badkamer met bad moet verwijdert worden. Een en ander aan leidingen moet omgelegd worden. In de nieuwe badkamer wil ik graag een inloop douche, hangend toilet, kasten en wasbak. Deze items schaf ik zelf aan. De rest van de materialen zou ik graag in overleg met de aannemer willen aanschaffen.
zondag 18 februari 2018

Uitbouw serre achterzijde

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning. De breedte is 6 meter en de diepte 2,5 meter. De serre mag geheel in glas uitgevoerd met een schuifpui. Maar ik zou ook graag willen weten wat de prijs wordt indien er een plat dak met een lichtstraat in komt en de zijkanten gemetseld zijn. De afwerking graag geïsoleerd met radiator of vloerverwarming (afhankelijk van de prijs).
zondag 18 februari 2018

IJzeren hek in het portiek plaatsen

Ik woon in een pand in Amsterdam met 4 woonetages. We hebben een portiek waar we graag een ijzeren hek in zouden willen plaatsen, zodat inbrekers buiten blijven. Wellicht willen we het gehele portiek dicht hebben dus dan is er ook een deurbel en brievenbus nodig. Het hek/deur zal dus ongeveer 2 bij 3,5 meter moeten worden.
zondag 18 februari 2018

Uitbouwen en verbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren in onze woning. De breedte is ongeveer 5 meter en we zouden graag 2 prijzen willen ontvangen. 1 voor een uitbouw van 3 meter en 1 voor een uitbouw van 4 meter. Tevens hebben wij nu de keuken in een andere ruimte. Deze willen wij verplaatsen naar de woonkamer om zo een derde slaapkamer te realiseren. Er moeten dus leidingen worden omgelegd (dit kan middels de kruipruimte) en we zouden in onze gang een extra toilet willen.
zondag 18 februari 2018

Vrijstaand herenhuis bouwen

Vrijstaand herenhuis (12x8) met garage. Totaal van ongeveer 250m2

Partners

Partners van Casius