Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noord-Holland.

4281 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, notariswoning nieuw bouwen, kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen, nieuwbouw woning bouwen, kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers, bouwen op een plat dak, nieuwe woning op een kavel bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, huis bouwen t-kap, 100m2 Aanbouw dijkwoning, kelder maken onder bestaande woningen of tuinen, nieuwe schuurwoning bouwen, bouw van een enkellaags houtskelet woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noord-Holland:

dinsdag 12 december 2017

Prefab Serre aanbouw

Ik wil graag een serre op de achterzijde van mij woning bouwen. De details zijn als volgens: Afmetingen: 2. 2m (diepte) by 3. 44 (breedte) by 2. 4m (hoogte) - dus ongeveer 8 sqm. Materiaal: Hout en/of aluminium afhankelijk van kost Typ glas: HR++ Functie: uitbreiding (tuinkamer en/of eetkamer) Soort dak: glazen dak Dakvorm: Plat (kleine heling) Type deur: Openslaande deur - PreFab/kant-en-klare serre aanbouw gemaakt op maat - Constructie berekening aanwezig - 3D tekeningen aanwezig - Geen vergunning nodig Gewenste installatie datum: Mid-Februari De serre zal gebruikd woorden als een eetkamer/tuinkamer naast de keuken en woonkamer die ik ook van plan ben om te vernieuwen. Voor de algemeen vernieuwing van de woning heb ik al een aannemer. Ik wil graag zsm een offerte van Aannemer-gigant. Ik wil ook weten hoe lang gat de fabricatie duren na ik de bestelling hebt geplaatst. Dit wil ik met 2/3 andere offertes vergelijken om volgende week tot een beslissing te komen. Ik hoor graag van je! Mvg, Karan
maandag 11 december 2017

Houten vloer vervangen door beton

Ik heb een oude woning van rond 1900 met daarin een houten vloer. Ik zou deze vloer graag willen isoleren, maar volgens de oude eigenaar is er niet of nauwelijks ruimte onder en voornamelijk puin. Er is helaas geen kruipruimte. Nu zou ik graag er achter willen komen wat de mogelijkheden zijn om de oude vloer te vervangen door een geïsoleerde betonnen vloer. Oppervlak ca 35-40 m2
maandag 11 december 2017

Keukenblad demonteren

Ik heb een aanrechtblad met een wasbak. Deze moet eruit gehaald worden en ook moeten de tegeltjes verwijderd worden.
maandag 11 december 2017

Kelder

Kelder uitgraven uitbouw achter warmwaterbron over de gehele verdieping. 395000
maandag 11 december 2017

Garage bouwen

Wij overwegen onze schuur te vervangen voor een garage / schuur. Onze naaste buren hebben een garage (zie foto), en wij zouden deze dan in een zelfde formaat (ca. 5,50 x 3,00 meter) in onze tuin door willen bouwen. Het is een stenen garage met zadeldak (pannen). Aan de tuinkant willen wij graag 2 ramen en een deur. Aan de steegkant overwegen wij een dubbele deur, zodat een motor vanuit de steeg naar binnen gemanoeuvreerd kan worden. De voorkeur gaat uit om het geheel te isoleren, maar het hangt er vanaf wat dat in de prijs doet. Wij hebben zelf wel enig idee wat betreft de prijs, maar horen graag uw prijs.
maandag 11 december 2017

Spots en sleuven frezen

Zou graag ongeveer 6 Spots in het plafond willen frezen (woonkamer) en een sleuf voor de eetkamerlamp. Zou ik geïnformeerd kunnen worden of dit mogelijk is en wat de prijzen zijn?
maandag 11 december 2017

Sloopwerk binnen in de woning

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het leeg slopen van een woning in Haarlem. De begane grond van het oude pand is al bijna leeg echter op de eerste en tweede verdieping dienen de vloeren, de keuken en de plafonds verwijderd te worden. Daarnaast zijn er nog een aantal niet dragende wanden dien weg gehaald moeten worden. Graag zou ik een afspraak op locatie maken om de werkzaamheden door te nemen. Zouden jullie contact met mij kunnen opnemen voor een afspraak?
maandag 11 december 2017

100m2 Aanbouw dijkwoning

Ik ben op zoek naar een betrouwbare aannemer voor een grote houtskeletbouw aanbouw van ongeveer 100 m2 in Amsterdam Noord aan een bestaande dijkwoning. De tekeningen van de architect, bouwvergunning, funderingstekeningen en berekeningen en dergelijk zijn aanwezig. De onderste laag zal 3 slaapkamers bij gebouwd krijgen, op dijkniveau zal de woonlaag vergroot worden plus een terras en in de nok, puntdak, dient de dakconstructie doorgetrokken te worden. De afwerking mag in overleg uitgevoerd worden.
zondag 10 december 2017

Balkon op de uitbouw uitbreiden

Plaatsen hekwerk 9,4 m op uitbouw van onderburen. Aparte prijs voor eventueel leggen van houten vloer op bitumen dak van circa 14m2.
zondag 10 december 2017

Slopen van badkamer en keuken

Huis Zandvoort 3 hoog, geen lift, ongemeubileerd. Slopen badkamer. Badkamer circa 2.00 x 2.25 meter. Bad, inclusief douche, wastafelmeubel, tegels 4 muren tot boven toe, tegels vloer. Slopen keuken. Keuken in woonkamer, over volle breedte huis, 420 m, incl tegels tussen aanrecht en bovenkastjes Afvoer door jullie. Datum: 2 februari, uitloop 3 (en eventueel 5) februari.
zondag 10 december 2017

Bestaande aanbouw verder uitbouwen

Op dit moment staat er reeds halve aanbouw aan achterzijde woning. Hierin staat onze keuken. De andere helft is nu tuin/tegels en aangrenzend hebben de buren ook weer halve aanbouw met zelfde lengte. We willen dus eigenlijk de aanbouw doortrekken naar de buren, simpel gezegd. Aanbouw nu is 3,5 meter diep en 3 meter breed. Wat er bij moet komen is ook 3,5 meter diep en ca. 4. 15cm breed. Totale breedte huis is ca. 6. 15 breed vandaar. De keuken en het raam aldaar in de aanbouw willen we laten staan/zitten. Vanaf dit raam eet stuk metselwerk (smal/hoog) en vervolgens een deur om binnen te komen met pal er naast een schuifpui of openslaande deuren, aan tot pal aan aanbouw buren. Wat gaat dit kosten, in ogenschouw nemende dat het gaat om het dak, achterpui zoals beschreven en verder wellicht heiwerk, vloer en binnenafwerking zoals plafonds doortrekken en muren stukadoren.
zaterdag 9 december 2017

Vloer aanpassen in een schip

Op ons schip Aqua Libre is vloerverwarming gelegd in een laag gietbeton bovenop de ijzeren spanten en daartussen gestort schuimbeton. De vloer is hierdoor slecht geïsoleerd en moet eruit. Een nieuwe vloerverwarming met betere vloerisolatie moet opnieuw worden opgebouwd. We willen de nieuwe opbouw niet hoger laten worden dan 8cm vanwege de inbouwmeubels, deuren en andere verhoudingen. Door de beperkte hoogte komen we uit op een droogbouwsysteem. Totale oppervlak is ongeveer 98m2.
zaterdag 9 december 2017

Kelder onder bestaande woning of tuin

Wij onderzoeken de mogelijkheden om het woonoppervlakte van de begane grond etage te vergroten. Mijn eerste gedachte is een kelder onder het hele huis. De woning is 6.50 meter breed bij 10 meter lang. Een andere optie zou zijn een kelder in de tuin. De tuin is 8 meter lang en 6.50 meter breed. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken en een goed beeld te ontvangen wat een compleet afgewerkte kelder kost.
zaterdag 9 december 2017

Aanbouw van een serre

We would like to build a serre 3x3 meter Please can you come and take a look and give a price as soon as possible Thanks
zaterdag 9 december 2017

Serre aanbouwen

We want a 3 meter by 3 meter serre built on the back of the house. We need one wall to be taken out Would you like to come a have a look and give us a price
zaterdag 9 december 2017

Asbest laten verwijderen

Asbest? Mogelijk asbest aanwezig. Indien ja, moet dit verwijderd worden
vrijdag 8 december 2017

Zolder verbouwen

Realisatie van slaapkamer, badkamer , knieschotten en vliering.
vrijdag 8 december 2017

Asbest leiding isolatie verwijderen

Het betreft het verwijderen van 18 strekkende meter niet hechtgebonden leiding isolatie uit een kruipruimte. De ruimte is goed toegankelijk via een kruipluik en via een convectorput die er zo uit getild kan worden. Volgens het rapport bestaat de vlier van de kruipruimte uit schoon zand, > 60 w/w % ANT Risicoklasse 2A.
vrijdag 8 december 2017

Cementvloer uit schip slopen

Op ons schip is vloerverwarming gelegd in een laag gietbeton bovenop de ijzeren spanten en daartussen gestort schuimbeton. De vloer is hierdoor slecht geïsoleerd en moet eruit. Een nieuwe vloerverwarming met betere vloerisolatie moet opnieuw worden opgebouwd. Eerst moet het 8cm dikke cementdek eruit. Het is doorlopend gestort in meerdere kamers. Totaal oppervlak is ongeveer 95m2. Afvoer moet gebeuren via een 2m hoge trap door deur op de kade.
vrijdag 8 december 2017

Zwart zand afvoeren

Graag een offerte voor het afvoeren van zwart zand. Het zand is gekeurd en een schoon grondverklaring is afgegeven. (AP 04) Het betreft 170 m3.
donderdag 7 december 2017

Aanbouw maken

Wij hebben een geschakelde woning gekocht en krijgen daarvan op 15 januari de sleutel. We willen aan de achterzijde aan de woonkamer een stuk van 5 x 6 meter aanbouwen, zodat er een L-vormige woonkamer ontstaat. We zoeken bedrijven die daar rond eind januari mee kunnen starten. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Wij ontvangen graag uw offerte.
donderdag 7 december 2017

Eerste verdieping uitbouwen

Uitbouw eerste verdieping bovenop al bestaande uitbouw. Breedte uitbouw: 5.12 meter. Diepte uitbouw: ongeveer 3.5 meter. Graag 2 offertes: 1 voor alleen de uitbouw en 1 voor uitbouw inclusief alle bijkomende kosten (plaatsen verwarming, doortrekken leidingen, plaatsen stopcontacten en zo meer). Dit zodat we weten wat de meerprijs is in verband met hypotheekopname. Indien mogelijk oude kozijnen hergebruiken. Er hoeft geen sanitair voorziening aangelegd te worden.
donderdag 7 december 2017

Fundering op houten palen vervangen door staal

Vervangen huidige fundering houten palen met betonopzetter door fundering op staal 60 m2
donderdag 7 december 2017

Draagmuur slopen tussen keuken en woonkamer

In ons jaren-30 huis in Haarlem willen wij graag een muur tussen keuken en woonkamer doorbreken over een breedte van ongeveer. 1,5 meter (hoogte 2,7 meter). De muur is mogelijk dragend/ondersteund, dit willen wij dan ook door een vakman laten beoordelen. Graag zien wij in de offerte opgenomen: Een beoordeling van de muur met indicatie van eventueel dragend karakter. Verwijderen van de oude muur. En indien van toepassing; plaatsing stalen balk. De afvoer van puin zal ik zelf verzorgen evenals de verdere afwerking. Daarnaast horen wij graag of de werkzaamheden binnen een maand plaats kunnen vinden.
donderdag 7 december 2017

Stenen schuur aanbouwen

In 2018 wordt er in het nieuwbouwplan Kreekrijk in Assendelft gestart met de bouw van onze woning en die zal in 2019 worden opgeleverd. De bouwer heeft als optie de bouw van een schuur, maar die hebben wij geannuleerd. We willen zelf een gemetselde stenen schuur naast het huis laten bouwen van 3 x 8 meter. We willen een schuin aflopend dak of een puntdak. Aan de voorkant en zijkant achter willen we 2 x 2 openslaande deuren. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius