Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noord-Holland.

4257 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken, kelder met garage bouwen, budget kubuswoning bouwen, kelder tegen woonhuiskelder bouwen, kelder in tuin maken, uitbouw en dakopbouw plaatsen, funderingsherstelwerkzaamheden uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noord-Holland:

woensdag 18 oktober 2017

Slopen 60m2 verlijmde grenenvloer op beton

OPDRACHTvanwege waterschade door overstroming tgv afdoppen straatputten tijdens straat-werkzaamheden door de gemeente. 1. Ontruimen 60m2 woonkamer/hal/gang begane grond. 2. Huur inboedelcontainer en vergunning voor plaatsing op 2 parkeervakken voor de deur. 3. Inspectie kruipruimte en zo nodig ontvochtigen. 4. Slopen en afvoeren 60m2 houten vloer 5. Slopen en afvoeren 6m2 metalen vloerplaten in openkeuken
woensdag 18 oktober 2017

Onderdorpel dakkapel vervangen of repareren

Onderdorpel (balk) van ongeveer anderhalve meter is gedeeltelijk rot. Deze graag vervangen of repareren.
woensdag 18 oktober 2017

Garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer

Garage moet soort studentenkamer voor zoon worden. Garagedeur laten zitten, wand ertegenaan en daar tegenaan douche/toilet. Muur met deur plaatsen vanuit badkamer naar woon/slaapkamer. Isoleren slaapkamer gedeelte voor wat betreft deel dat nog niet gebeurd is + dubbele beglazing in ramen achter. Oppervlakte ongeveer 10 x 3,5 meter.
woensdag 18 oktober 2017

Uitbouw maken

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw van 3 meter bij ± 5,5 meter breed. De huidige openslaande deuren schijnen we mee te kunnen nemen. Daarnaast willen wij zo min mogelijk zelf hoeven doen. Lichtinval vinden wij belangrijk, wellicht een optie voor een raam aan de bovenkant van de uitbouw. Er hoeft geen waterleiding naar de uitbouw getrokken worden maar wel elektra. We hebben een waterkraan in de tuin.
woensdag 18 oktober 2017

Asbest plafondplaten verwijderen

Het verwijderen van asbestplafond platen en enkele wandpanelen. Totaal ongeveer 65 m2 plafond en ongeveer 5 m2 wand. Het plafond bevindt zich in een garagebox onder een woonhuis. Je kan er vanaf de straat gewoon voor komen en alles is op een niveau. Werkhoogte is circa 2,5 à 3 meter. Het betreft een garagebox te Alkmaar. Het gaat alleen om het slopen.
woensdag 18 oktober 2017

Uitbouw met serre

Wij willen graag een uitbouw aan de zijkant van de woning met daaraan, aan de achterzijde een serre. Dit moet met een schuifpui. Ik weet niet wat voor type aanbouw ik precies zou willen en laat me graag adviseren. Ik wil nog geen water of elektra leidingen naar de serre toe getrokken hebben, maar misschien verandert dat nog. De aanbouw moet een plat dak krijgen.
woensdag 18 oktober 2017

Nokverhoging laten maken

Ik wil een nokverhoging realiseren voor mijn woning. Ik wil graag drie verschillende prijsopgave. Eentje van 5 bij 4 meter, een van 5 bij 5 meter en een van 5 bij 6 meter. Er moet elektra aansluiting geplaatst worden, isolatie moet gedaan worden en kozijnen en glas eventueel ook. De binnenkant en buitenkant aftimmeren en de muren om kamers te maken kan ik zelf doen maar ik zou graag weten hoeveel dat zou kosten om de afweging te maken of ik het zelf doe of door u laat doen.
dinsdag 17 oktober 2017

Draagmuur slopen

Ik wil een dragende muur laten verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. Het betreft een appartement op de eerste verdieping. De muur is drie meer breed. Willen jullie aangeven hoeveel jullie maximaal weg kunnen halen? En aangegeven wat de prijs inclusief en exclusief opruimen puin is Graag inclusief constructieberekening. In de bijlage heb ik de constructietekening opgenomen. De werkplek is goed bereikbaar en kan zijn auto in de buurt kwijt.
dinsdag 17 oktober 2017

Verdieping op plat dak bouwen

We willen extra verdieping op ons plat dat met circa afmeting van 6×5 , een zijde 2 kozijnen met open slaande ramen, ander zijde een deur .
dinsdag 17 oktober 2017

Asbest ventilatiepijp verwijderen

Verwijderen van een asbest (cement) ventilatiepijp van 1. 5 meter
dinsdag 17 oktober 2017

Asbest en beton slopen

Heer/mevrouw, wij zijn op zoek naar een bedrijf dat ons kan helpen bij verschillende sloopwerkzaamheden in ons huis en souterrain. In het souterrain zit een systeemplafond dat hangt aan asbestplaten (zie asbestinventarisatierapport). Het gaat om zo'n 220 m2. Verder is de vloer (deels beton) zeer ongelijk met de rest en moet ook verwijderd worden. Een deel zal ook dieper uitgegraven moeten worden. De muren zijn allemaal betimmerd en ook dit moet er allemaal uit, maar ik weet niet in hoeverre jullie dat ook zouden kunnen doen. Het zou fijn zijn als jullie ook alles kunnen afvoeren. Een zeer grote klus dus. Ik wacht jullie reactie af. Met vriendelijke groet, Casper PS: Rapport uploaden werkt niet. Dus stuur mij nog even een mail.
dinsdag 17 oktober 2017

Schuine draagmuur verwijderen en stalen balken plaatsen

Wij zijn op het moment informatie/offertes aan het inwinnen over het verwijderen van een schuine draagmuur en deze laten vervangen door stalen balken. Constructie tekening door Bouwkenners is aanwezig, graag uw reactie waar ik deze naartoe kan sturen.
dinsdag 17 oktober 2017

Deel van een draagmuur verwijderen

De draagmuur is 8 meter lang, daar moet een stuk uit van 2,5 meter. Ik heb boven en onderburen en woon in Amsterdam, staatsliedenbuurt
dinsdag 17 oktober 2017

Betonnen vloer weghakken

Beton vloer weg hakken +- 4m2
dinsdag 17 oktober 2017

Uitbouw realiseren aan de achterkant

Wij willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 16 m2.
dinsdag 17 oktober 2017

Draagmuur slopen in appartement

Het gaat om een draagmuur die in mijn appartement gesloopt moet worden. Er zitten 2 ingebouwde kasten in.
dinsdag 17 oktober 2017

Garage opbouwen of woning uitbouwen

Graag maak ik een afspraak betreffende een eerste interesse met betrekking tot uitbouwen. Er zijn 3 mogelijkheden die ik graag wil bespreken: - Uitbouw aan de achterzijde van de woning van 2.50 bij 5 meter; - Opbouw op de garage van 8 bij 3 meter; - Uitbouw en een opbouw hierop aan de achterzijde van de woning van 2.50 bij 5 meter. Voor alle 3 de varianten dient er een vergunning aangevraagd te worden en mag het casco opgeleverd worden. De woning betreft een 2 onder 1 kap.
dinsdag 17 oktober 2017

Dakopbouw maken

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw. De oppervlakte zal ongeveer 42 m2 groot moeten worden. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en eventueel een lichtkoepel. Het zal 1 grote ruimte blijven met toilet en douche en een kleine bergkamertje. Hier zou ik graag wat advies over ontvangen. Kunt u separaat aangeven wat de kosten zijn voor het afwerken van de ruimte? Er is nog geen vergunning aangevraagd.
maandag 16 oktober 2017

Prefab kelder in tuin

Ik wou graag een prefab kelder in me achtertuin van 17 m lang wat kost dat ongeveer? En is dat makelijk te plaatsten en moet daar een vergunning voor hebben.
maandag 16 oktober 2017

Winkelpand verbouwen tot beautysalon

Ik wil 160 m2 verbouwen van winkelpand naar beautysalon. 2 cabines, beide voorzien worden van water. Werkstations voor browtreatments en een mani- en pedicurecorner voorzien worden van water. Goede kwaliteit afwerking en gebruik van materialen. Koffiebar maken en voorzien worden van water. Verleg sanitair. Kantoor/personeel ruimte aansluiting wasmachine en droger. Verplaatsing CV. Spots en verlichting regelen we zelf.
maandag 16 oktober 2017

Sparing voor kruipluik zagen

Graag zou ik een kruipluik laten zagen uit een betonnen vloer. Hoe wordt dit afgewerkt, hoe groot wordt dat gat en komt daar een deksel / luik bij? Ook willen wij op een plek in de garage en in de keuken een gat laten boren met een doorsnee van 6 centimeter. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.
maandag 16 oktober 2017

Gemetselde schoorsteen repareren en een schoorsteen verwijderen

Bij het schoorsteenvegen is ontdekt dat het metselwerk van onze bestaande schoorsteen dusdanig slecht is dat er stenen los zitten. Het gaat om een gedeelde schoorsteen met de buren. Tevens zou ik graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van een tweede, niet in gebruik zijnde, schoorsteen. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval is voor de klant
maandag 16 oktober 2017

Betonvloer in tuin maken

Gaat om betonvloer tuin. ( zie foto)
maandag 16 oktober 2017

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik heb de volgende specificaties. • Het gaat om 2 woningen (ons huis en die van de buren). • Prefab opbouw (een per woning) met de afmeting: 8 meter lang en 5,5 meter breed en een standaard hoogte. • Bij de bouw van de woningen is er rekening gehouden met de mogelijkheid voor opbouwen, er is een zwak punt gemaakt daar waar de trap moet komen. • Materiaal: kunststof. • Kleur: grijs • Voorzijde en achterzijde voorzien van (kunststof) ramen en kozijnen • Binnenwerk: elektra, isolatie, radiatoren en binnenmuren. Er hoeft in beide opbouwen geen badkamer of iets dergelijks geplaatst te worden. • CV ketel verplaatsen? De CV ketel staat nu op de eerste verdieping. Afhankelijk van wat advies is, moet deze verplaatst worden. • Trap (dicht) • We hebben zonnepanelen en die moeten verplaatst worden op de opbouw. Realisatie maart/april 2018. We willen graag een indicatie om de hypotheek te bespreken.
maandag 16 oktober 2017

Uitbouw aan achterzijde woonkamer realiseren

Breedte 5meter 2,5 lang. Zie voorbeeld foto

Partners

Partners van Casius