Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noord-Holland.

4545 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster, 4 Dakopbouwen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noord-Holland:

maandag 30 maart 2020

Nieuw serredak plaatsen

We willen een schuinaflopend glazen dak van ongeveer 12 m2 plaatsen om een serre te creëren van het achtertuintje van onze nieuwe woning. Deze is al door 4 muren omringd (2.75 x 4m).
zondag 29 maart 2020

Uitbouw achterzijde serre

Wij willen een complete uitbouw met serre. Volledig geïsoleerd en afgewerkt met elektra, stucwerk etc. Breedte van de huiskamer is 5.17m, 2.5-3m qua diepte afhankelijk wat vergunningsvrij mogelijk is.
zondag 29 maart 2020

Puin vrij maken kruipruimte

Kruipruimte vrij maken van bouw puin en muizen keutels. Leegzuigen en eventueel opnieuw bedekken (in overleg). Totaal oppervlakte ~50m2, hoogte ~50 centimeter. Bouwjaar 1930.
zondag 29 maart 2020

Overkapping voor zwembad maken

Wij zijn op zoek naar serre over ons zwembad. Zwembad is 8 bij 4,5 m. Wij willen graag prijsindicatie.
zondag 29 maart 2020

Veranda maken

Wij willen een veranda aan de achterzijde. Afmetingen zijn 3.00x 3.40x3.80 Graag landelijke uitstraling. Hij komt tussen 2 schuren in. Als je ervoor staat links van ons en rechts de buren. Ik hoor graag van u.
zaterdag 28 maart 2020

Het isoleren van de kruipruimte en spouwmuren

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn kruipruimte van 36m2 en 65 cm diep vanaf vloer(balken erbij) kan isoleren met purschuim voor een maximaal rendement. Daarnaast zouden we ook spouwmuurisolatie laten aanbrengen. Dit betreft ongeveer 100 m2.
zaterdag 28 maart 2020

Een washok maken op zolder

Ik zoek een aannemer die een washok kan realiseren op zolder. De zolder bestaat nu uit één open ruimte. Onze zoon van 12 jaar slaapt op zolder. Deze willen wij verbouwen zodat hij een fijne kamer heeft. Daarnaast bespreek ik graag verdere mogelijkheden voor de zolder met de aannemer.
zaterdag 28 maart 2020

Garage bouwen

In 2018 is ons huis gebouwd en we willen nu een garage laten bouwen conform de bijgevoegde tekening maar dan met een zadeldak (45 graden) Materialisatie: - Goot: mastgoot zink - HWA: zink met rozetten - Plint steen: Rijswaard, kleur antraciet (waal formaat) - Gevel steen: Wienerberger Paarsblauw (vechtformaat) - Hout werk: Red ceder (potdeksel uitgevoerd in zwart) - Vloer afwerking: zand cement vloer - Kozijnen: hardhout - Dakpannen: Roben Piemont, zwart glans engobe De heipalen, fundatiebalk en constructie vloer (ribcassette) zijn al aangebracht tijdens de bouw van het huis en de volgende materialen zijn aanwezig: - Garage deuren incl kozijn (Weekamp) - 4 pallets (a 630 st stenen per pallet) gevel stenen Wienerberger Paarsblauw (vechtformaat) Aftimmeren binnenwerk en elektra wordt zelf uitgevoerd (graag overleg hier over)
zaterdag 28 maart 2020

Douchecabine vervangen naar een inloopdouche

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn bestaande douchecabine kan vernieuwen naar een inloopdouche. Daarnaast een aantal tegeltjes vervangen in de doucheruimte zelf vervangen worden.
zaterdag 28 maart 2020

Krakende houten ondervloer egaliseren voor laminaat

Ik zoek een vloerenbedrijf die onze vloer kan renoveren. Onze bovenverdieping met 3 slaapkamers en overloop a ongeveer 40 m2 willen wij bedekken met laminaat. Omdat de houten ondervloer kraakt en niet egaal is dachten wij om dit te laten egaliseren of in ieder geval gereed maken om met laminaat te bedekken. Een wens is dat de nieuwe vloer minder kraakt, dit zou eventueel met en ondervloer kunnen.
zaterdag 28 maart 2020

Dakopbouw achterkant complex realiseren

Ik zoek een aannemer die mij kan helpen met een dakopbouw. De opbouw dient ongeveer 25 m2 groot te zijn, een gemetseld skelet te hebben en woon-klaar te worden opgeleverd. De opbouw moet aan de achterzijde van het pand gemaakt worden. Verder bespreek ik graag met de aannemer hoe de opbouw het best gerealiseerd kan worden.
zaterdag 28 maart 2020

Een gemetselde uitbouw ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een gemetselde uitbouw kan ontwikkelen van 240 bij 450 cm. Heipalen zijn al in de grond geheid. De uitbouw moet woon-klaar worden opgeleverd, het bestaande kozijn kan worden hergebruikt. Er zijn al meerdere tekeningen door de architect gemaakt. De achterzijde van de woning is bereikbaar via de brandgang.
vrijdag 27 maart 2020

Kozijnen repareren of vervangen

Mijn houten woonkamerkozijn is stuk en tocht enorm. Kunnen jullie dit repareren? Zo ja wat zijn de kosten en wat kost het als ik hem vervang. Daarnaast is een deel van mijn woning enkelgals en vroeg mij af wat het kost als ik alles dubbelglas laat plaatsen.
vrijdag 27 maart 2020

Realiseren dakopbouw en hulp bij aanvraag vergunning

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen bij mijn woning. deze moet qua gebruikt materiaal aansluiten bij de opbouw die reeds op nr 20 geplaatst is, Ik beschik over een kopie van hun bouwvergunning inclusief tekeningen en de oorspronkelijk bouwtekeningen. Maar ik wil meer en grotere ramen dan zij hebben aangebracht: over de hele breedte van de voor en achtergevel en in de zijgevel. De opbouw moet een halve meter inspringen van de voorgevel en aansluiten bij de zij- en achtergevel. Formaat circa 5*10 meter. Ik heb nog geen bouwvergunning: Ik zal wat hulp nodig hebben met het opstellen van de aanvraag want ik kom daar zelf niet helemaal uit. In de bijlage een eerste schets van wat ik graag zou willen.
donderdag 26 maart 2020

Verlaagde berging in tuin realiseren

Wij willen een 1 meter verzonken berging van ong. 3 bij 3 meter met garagedeur van 2 bij 2 m in de tuin. er is ruimte van 5 bij 2 meter voor een hellingbaan. Dit alles met uitstraling van de steensoort van het huis. Dit betreft de voortuin van een hoekwoning. Groen dak zou mijn voorkeur hebben.
donderdag 26 maart 2020

Dakopbouw op plat dak

Ik zou graag een dakopbouw willen realiseren op een huis met plat dak. Maat zal ongeveer 6,5 x 4 kunnen worden, het liefst een prefab optie die volledig compleet is afgewerkt.
donderdag 26 maart 2020

Plaatsen van een wand plus deur

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een gipsplaten wand van circa 270 cm lang tot plafond ca 250 cm hoog. Daarnaast gaat het om glad afwerken met stucwerk en plaatsen van een deur standaard afmeting.
donderdag 26 maart 2020

Voorhuis verzakking

Bij het huis dat ik ga kopen is de vloer verzakt en wil graag de kosten weten voor het aanbrengen van fundering. Het huis zal(?) in 1930 op koeienhuiden gebouwd zijn maar is nu aan het weg zakken. Het betreft alleen het voorhuis van 40 m2 vloer (ruim ingeschat). Hoor graag wat jullie kunnen doen.
woensdag 25 maart 2020

Een geschakelde tussenwoning uitbouwen

Ik zoek een aannemer die de achterzijde van mijn geschakelde tussenwoning kan uitbouw. De uitbouw moet ongeveer 560 bij 200 cm zijn. Daarnaast zie ik graag kunststof harmonicadeuren terug in de uitbouw. Ook moet de uitbouw casco opgeleverd worden.
woensdag 25 maart 2020

Opbouw hoekwoning

Wij willen een dakopbouw realiseren. Bijgaand stuur ik de bouwtekening voor details. Opbouw van circa 6 bij 6 m, het betreft een hoekwoning. De buren hebben ook een opbouw. Vergunning kan worden opgenomen in de offerte. Voorkeur voor complete oplevering . Graag de draagkracht berekening opnemen in de offerte. Constructie materiaal graag in onderling overleg.
woensdag 25 maart 2020

Convectorput dicht maken

Convectorput van ongeveer 5 meter dichten ter voorbereiding van vloerverwarming laten leggen.
woensdag 25 maart 2020

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw van 6 m breed bij 4 m diep. 2 openslaande deuren met ramen ernaast (kunststof kozijnen). - Lichtstraat - Fundering - Casco, zonder elektra en stucwerk - Gemetselde buitenkant Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 24 maart 2020

Dakopbouw realiseren

We willen een dakopbouw realiseren van ongeveer 45 m2. Het gaat om een extra verdieping op de woning, als het mogelijk is via een prefab. Het gaat uiteindelijk een slaap- en badkamer worden. Daarom zouden er wel leidingen moeten worden gelegd en alles compleet opgeleverd worden.
dinsdag 24 maart 2020

Fundering herstel van twee geschakelde woningen

Ik zoek een aannemer die de fundering van een twee geschakelde woningen kan herstellen. Het huis staat op ouderwetse amsterdammertjes houten palen. Het huis samen met de buren 2 onder 1 kap moet voorzien worden van een nieuwe fundering. Ik schat elk huis een vloer oppervlakte van 35m2. Graag opties en geschatte kosten.
dinsdag 24 maart 2020

Een woning aan de achterzijde uitbouwen

We hebben bij een bouwkundig adviseur een berekening laten maken van doorbraak van de achtergevel voor een uitbouw van 12m2. Ik zoek een aannemer die, die aanbouw kan realiseren. De aanbouw moet een gemetseld skelet hebben; zijn voorzien van houten kozijnen en een dicht dak hebben. De woning is niet bereikbaar per achterom. Daarnaast moet er waarschijnlijk ook een fundering gemaakt worden.

Partners

Partners van Casius