Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noord-Holland.

4571 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, een vrijstaande woning met stal realiseren, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, een vrijstaande woning realiseren, slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noord-Holland:

zondag 19 januari 2020

Uitbouw achterzijde aanbouwen

Ik wil een uitbouw van 5.5 x 3.5 m inclusief heiwerk en pui. Het moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk. De buitenkant moet gemetseld zijn en er moet een fundering in komen. Tussenwoning, bouwjaar 1997 Evt zelfstandig afgraven en afvoeren van grond is een optie.
zaterdag 18 januari 2020

Dakopbouw/dak toegang realiseren

We willen een dak toegang / dakopbouw realiseren. Maximum maat voor de gemeente is 3 x 2 meter. Daarom willen we de opbouw naast het trapgat en een extra kleine overkapping naar de opbouw, zodat trapruimte niet verloren gaat in de opbouw. We weten niet of het dak sterk genoeg is. We hebben een dakterras en daar is vermoedelijk een stalen balk in het midden voor geplaatst. Vergunning moet nog geregeld worden, graag zou ik apart op de offerte willen weten wat het me kost als ik dit uitbesteed. Tekeningen moeten ook nog. Graag een casco oplevering. Elektra zou wel handig zijn, dit zou vrij eenvoudig door te trekken moeten zijn. Voor de constructie gaat mijn voorkeur uit naar prefab, en de voorkeur van de buurt is dat het veel licht doorlatend is.
vrijdag 17 januari 2020

Dubbele nokverhoging plaatsen

Ik wil graag een dubbele afgewerkte nokverhoging van 7 meter lang laten plaatsen, met een kunststof buitenkant. Er is een vergunning voor nodig en die moet nog aangevraagd worden. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbouw voor een woning die we op het oog hebben. De afmeting is 4,69 breedte en 3 meter lengte van de uitbouw. Misschien willen we ook opbouw, maar dat hangt van de kosten af. Woning nog niet aangekocht, onder bod.
vrijdag 17 januari 2020

Een uitbouw realiseren achter een rijtjeswoning

Ik zoek een aannemer die achter onze woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 5140mm breed en 3500mm diep zijn. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben, woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van (zwarte) aluminium kozijnen.
vrijdag 17 januari 2020

Schuifpui

Diverse renovatie elementen: *) de achterpui van de woning vervangen, maat circa 225m breed mijn 270 hoog. Het idee is schuifdeuren of openslaand. het glas in lood terugplaatsen (zit al in dubbel glas). Kozijn Hout * Vervangen keukendeur + raam door 1 raam in de breedte en onderste deel dicht. Kozijn hout. circa 155 breed en 230 hoog * plaatsen vloerverwarming en vervangen vloer (hout) circa 37m2 * 'kleinere' activiteiten, incl mogelijk extra groepen in de meterkast * mogelijk stuc werkzaamheden
vrijdag 17 januari 2020

Complete serre van kunststof realiseren

Ik heb net een nieuw huis gekocht en ik wil graag een serre laten plaatsen om de woonkamer wat groter te maken. Ik kom dus graag in persoonlijk contact met een vakman die mij kan adviseren en deze klus kan uitvoeren. Er is geen vergunning nodig. De oppervlakte is 5 meter breed en 2.5 meter diep. Mijn voorkeur gaat uit naar een PVC variant.
donderdag 16 januari 2020

Serre plaatsen

We willen graag onze woning aan de achterzijde uitbreiden. de totale breedte van de woning is 5,40. maar hier zit ook de schuur bij in. deze willen we verkleinen en betrekken bij de woning+ een stuk woonserre ernaast. Op het dak van de schuur zouden we dezelfde glazen ramen willen als de rest van de woonserre. Zodat het geheel mooi op elkaar aansluit en er veel licht in de woning komt. We willen of 2 of 2,5 meter diep de uitbouw doen. Wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?
donderdag 16 januari 2020

opbouw achterzijde

In de bijlage vind u een gedeelte van de bouwtekening van de buren. Wij willen ongeveer hetzelfde alleen contra. Er zijn meerdere tekeningen aanwezig. Het gaat om een metselskelet opbouw die wij compleet willen opgeleverd zien. Voor de afmetingen verwijs ik naar de tekening.
donderdag 16 januari 2020

Dakopbouw

Wij willen een opbouw van rond de 35 m2 op ons huis laten zetten. Onze buren hebben er allemaal al een dus de vergunning zal geen probleem zijn. Prefab er is ruimte voor een kraanbouw. 5.16 x 6.45 diep. Compleet opgeleverd, exclusief vloer. Het is de bedoeling dat hier uiteindelijk twee slaapkamers terug komen.
donderdag 16 januari 2020

About New House Construction Estimation Request

Ik wil 4 of 5 rijtjeswoningen laten bouwen voor mij en mijn vrienden. Dit zijn onze wensen: - Alle huizen zijn 130 m2 per stuk, en komen op een kavel van 1260 m2. De huizen moeten compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, fundering en gemetselde buitenmuren. - Elk huis krijgt 3 verdiepingen (met een zolder) - 2 of 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken. - Hier is een vergunning voor nodig, en het zou fijn zijn als u mij kon helpen met de aanvraag hiervan. - Ik heb nog geen bouwtekeningen, ik heb tot nu toe alleen een plan gemaakt Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn.
donderdag 16 januari 2020

Verschillende renoveer klussen in een woning

Wij zijn opzoek naar aannemer t.b.v. uitvoeren onderstaande werkzaamheden: - luiken kruipruimte aanbrengen - kruipruimte inspectie uitvoeren op eventueel beschadigde balken en zo ja vervanging beschadigde balken uitvoeren - isolatie aanbrengen kruipruimte - balken onder de badkamer op de eerste verdieping vervangen (beschadigd door lekkage in de badkamer) - plafond van de keuken recht onder de badkamer vervangen - verouderde cv installaties, elektrische installaties (inc meterkast), waterleidingen en riool vervangen - convectorput en convector vervangen Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.
woensdag 15 januari 2020

Aanbouw zijkant huis realiseren

Uitbouw aan de zijkant van de woning realiseren van 5 m diep en +/- 3,5 breed m. De complete woning moet voorzien worden met vloerverwarming en de wanden krijgen een structuur/spac spuitwerk laag. Wat betreft de uitbouw mogen er 2 ramen in komen met hardhouten kozijnen en een plat dak waarin eventueel een raam geplaatst kan worden. Vergunning is nodig, die is makkelijk te krijgen, dit laat ik graag aan u over. Graag de aanbouw van steen. Er moet waarschijnlijk geheid worden. Graag een complete oplevering, inclusief elektra. De aanbouw moet doorlopen naar huidige woning. We willen in maart beginnen. Via mail zijn we beter te bereiken.
woensdag 15 januari 2020

Een serre achter een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die achter onze twee-onder-een-kap-woning een serre kan realiseren. De achterkant van het huis is 6,92 m breed. We willen een serre van 3 meter diep. De gevel moet opengebroken worden over de gehele breedte dus daar moet een draag constructie worden geplaatst. Wij willen een aluminium vouwdeur van 6 delen van totaal 6 m breed met trippel glas. Het dak moet ook van glas en aluminium worden gemaakt. Er zal ook geheid moeten worden voor de fundering. De serre moet casco worden opgeleverd.
woensdag 15 januari 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw van 6.00 x 2.5 meter laten plaatsen. De uitbouw moet casco opgeleverd worden. Elektra, stucwerk etc doe ik zelf. Wel moet er een fundering in gelegd worden. Ik weet nog niet van welk materiaal de uitbouw gemaakt moet worden, dat wil ik nog overleggen. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 15 januari 2020

Uitbouw achterzijde

Ik bevind mij in de oriënterende fase, maar we willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 4 x 3,6 meter aan de achterzijde. Hiervoor moet de achterzijde opengebroken worden en ook aan een zijkant moet een muur weggehaald worden. Zoals op de schermafbeelding te zien is willen we eigenlijk de keukenmuur doortrekken en het terras als uitbouw aan laten bouwen. Over de constructie, fundering en casco of complete oplevering laat ik mij graag informeren.
woensdag 15 januari 2020

Afzuigkap van recirculatie naar luchtafvoer naar buiten

Wil graag afzuigkap van recirculatie naar luchtafvoer naar buiten. Afzuigkap zit direct aan de buitenmuur. Er moet dus een doorbraak in de muur komen.
dinsdag 14 januari 2020

Kruipluik verplaatsen

We hebben 2 kruipluiken in de woning. 1 in de hal bij de voordeur en 1 in de woonkamer. Alleen het huidige kruipluik in de woonkamer is groot genoeg om onder het huis te komen. Beide kruipluiken hebben schelpenisolatie. Het kruipluik in de woonkamer willen we dichtmaken en het kruipluik in de hal bij de voordeur willen we vergroten zodat men via dit luik onder het huis kan.
dinsdag 14 januari 2020

Uitbouw woonkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de uitbouw van de woonkamer van 4 meter breed, 2,95 meter hoog en 2,5 meter diep. Graag compleet met elektra, stucwerk en een fundering en het hergebruik van de schuifpui en een stenen muur.
dinsdag 14 januari 2020

Een serre vervangen

Ik zoek een aannemer die onze serre kan vervangen. Het gaat om het vervangen van de voor- en bovenkant van de serre. De serre is 550 bij 220 cm groot en het dak ligt op 280 cm hoogte. Ik wil dat alle kozijnen van kunststof worden en dat er een schuifpui aan de voorzijde van de serre komt. De zijkanten van de bestaande serre zijn gemetseld en kunnen hergebruikt worden. De serre is via de woning bereikbaar.
maandag 13 januari 2020

Dak opbouw plat dak

Ik wil graag een opbouw van 40 m2 laten plaatsen inclusief elektra en stucwerk. Ik heb interesse in een prefab constructie. Hier is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.
maandag 13 januari 2020

Dakopbouw plaatsen

Wij willen een dakopbouw, van 5,85 bij 8,40 m. Hierbij elektra vernieuwen (meer groepen en CV naar boven en vernieuwen. Oplevering buiten klaar en binnen elektra en leidingen gereed, rest casco. Hier is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen.
maandag 13 januari 2020

Prefab serre 10 x 4 meter

Ik wil een prefab houten serre van 40 m2 realiseren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra (geen stucwerk), openslaande deuren en een fundering. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
maandag 13 januari 2020

Diverse opbouwen voor circa 8 woningen

Wij overwegen een opbouw. Dit betreft 5 huizen in onze straat en 3 huizen aan de overkant (van het zelfde type). De meesten willen circa 5 x 5 meter of 5 x 9 meter. Sommigen willen de opbouw aan 1 kant gelijk laten lopen met de gevel, anderen willen voor en achter een deel van het dakterras behouden.
maandag 13 januari 2020

Wand doorbraak in dragende muur maken

Ik wil een offerte aanvragen voor het maken van een wand doorbraak in een dragende muur. Rapport contructeur is aanwezig. Na openbreken vloer kan de constructeur pas bepalen welke optie het wordt. -stempelen -slopen en afvoeren puin -materiaal en materieel -montage Verneem graag van u.

Partners

Partners van Casius