Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wernhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wernhout heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wernhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wernhout of directe omgeving.

23 klanten uit Wernhout bevelen een bij Casius in Wernhout aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wernhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in Wernhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wernhout:

Verzakte woonboerderij stabiliseren

Op dit moment heb ik een optie tot koop op een monumentale woonboerderij uit 1898. De boerderij staat niet op palen. Uit bodemonderzoek blijkt dat het huis vrijwel overal op kleigrond is gebouwd waardoor betoninjectie geen optie is. Vooral aan een kopgevel is duidelijk te merken dat de woning is verzakt en zijn scheuren in draagmuren en de buitengevel te zien. Wij zouden graag een grove prijsindicatie willen hebben alvorens we het project zouden willen proberen aan te aanschaffen. Waarna we dan zeker over zouden gaan tot werkzaamheden om de fundering aan te brengen/herstellen. Het doel is niet perse om de boerderij recht te krijgen maar vooral om de verzakking te stabiliseren. De oppervlakte is grofweg 144 m2. Wij zijn benieuwd naar uw reactie.

Asbest golfplaten verwijderen

Verwijderen van 100 m2 asbest golfplaat.

Asbestverwijdering

Ik wil een offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest.

Asbesthoudende platen en overig materiaal afvoeren

Bij het ouderlijk huis van mijn vader is in een ver verleden door opa nogal wat bouwmateriaal verzameld. Ik vond in een bosperceel bij de woning een stapel oude asbesthoudende golfplaten, afgedekt met plastic. Ook lagen er zakken met kleine stukken asbestmateriaal. Ik heb die materialen hier nu in een verre hoek van het terrein liggen en wil die laten afvoeren. Ik schat dat het om ongeveer 50 m² gaat. Ik hoor graag wat hiervan de kosten zijn.

Spachtelputz repareren

In de binnenmuur van 5 meter lang en 2.50 meter hoog zit een scheur in het spachtelputz. De scheur is ongeveer 2 meter lang en 2 mm breed. Graag laat ik dit repareren.

Bouwen van een schuur

Bouwen van een schuur. 14 m x 20 m Muren: snelbouw + façade Dak: pannen Vloer: beton Ramen en deuren: hout

Aanbouw garage

Uit/aanbouwen met 45 m2 plat dak, ongeveer 6 meter breed en 13 meter lang, L-vormig. Alleen ruwbouw. Vloer wel afwerken, betonvloer. Geheel isoleren. Vloer 70% daarvan voorbereiden voor vloerverwarming. Tekening kunnen we opsturen.