Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstel van de gevel:

Herstel van de gevel

Het gaat om het herstel van het houtwerk, kozijnen en een muurtje in verband met de auto die tegen gevel is gereden. Het gaat om een muurtje dat eerst een garagedeur was, dus schat dat het zo'n 3 bij 2 meter is.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstel van de gevel uit heel Nederland:

Aanrijdschade op gevel herstellen

Herstel aanrijschade en verzakking van natuurstenenplint tegen gevel Wat is de oppervlakte van de gevel? Minder dan 10 m² Uit welk hoofdmateriaal bestaat de gevel? Natuursteen Is de gevel geschilderd? Nee Materiaal? Vakman Moet er iets afgevoerd worden? Nee Makkelijk te bereiken? Ja Al offertes? Nee. Wanneer? Via de mail het liefst

Voegwerk gevel renoveren

Het betreft herstel van het voegwerk en de bakstenen van de entree van totaal 4 m2 en de zijgevel (rijtjeshuis-eindwoning), ongeveer 150 m2. Het voegwerk komt los en de bakstenen barsten. Dit gebeurt op verschillende plekken. Ook het voegwerk van is aan vervanging toe: dit zouden we ook willen laten doen. Idealiter zou dit plaats vinden in de tweede week van juli 2018.

Onderhoud bij een VvE-complex

VvE in Den Haag (3 appartementen). Wij zetten de opdracht uit vanwege een lekkage (lek detectie rapport aanvraag verkrijgbaar) + onderhoud meerjarenplan. Wij zijn op zoek naar een vakkundige die naar aanleiding van onderstaande punten een volledige offerte kan opstellen. Een bezoek of het ontvangen van foto’s is mogelijk. Zinklijst en dek lijst terras (2e etage) controleren en duurzaam herstellen (ongeveer 4 hoeknaden herstel). Afdek rookgas afvoer netjes aanbrengen tegen de gevel. Muurankers die open staan voorzien van duurzame voeg. Boeideel zijgevel voorzien van kit. De afvoerbuis van het dak moet rechtstreeks aangesloten worden op de bestaande afvoerbuis van de riolering (middelste etage) kapje op schoorsteen plaatsen. Schoonmaken en impregneren bakstenen muur achterkant.

Gevelreiniging en herstel

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Meer dan 100 m2 Is de gevel geschilderd? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil van de buiten gevel de voegen verwijderen en opnieuw voegen en gevel impregneren. Toplaag van de steen laat los, het is een zachte gele baksteen. Hoekhuis met een etage van circa 100 m2 , tussen woningen circa 25 m2. En meerdere buren willen ook hun gevel laten doen.

Crepi met isolatie aan laten brengen

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? 50-60 m2. Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Momenteel doorslaand vocht problemen op twee van de vier verdiepingen. Herstel/behandeling in combinatie met isolatie. Het gaat om een oppervlak van 50-60 m2. Dit is de gevel van de uitbouw.

Stormschade aan een buitenmuur herstellen

Spoedklus na hevige stormschade aan de gevel. Zie bijgaande foto! Woensdag komt er een taxateur. Er zou voor die tijd een net geplaatst moeten worden. En betreft de herstel werkzaamheden is aangeraden dat er spouwijzers geplaatst worden.

Metselwerk gevel herstellen

Lekkage beneden in de winkel. Vermoeden is dat het via de gevel komt, wellicht zijn de stenen poreus. Gevel dient gereinigd te worden en waar nodig voegen herstel en op het eind impregneren. Alleen de voorgevel. Het pand heeft twee eigenaren. Graag een offerte voor indicatie. Werkzaamheden zullen afhankelijk van de prijs plaatsvinden in de zomer.

Lekkage in de gevel opsporen

Ik heb binnen mijn woning last van een lekkage. Ik vermoed dat het een spouwmuur /gevel lekkage betreft (waarschijnlijk een bouwtechnische oorzaak). Kunnen jullie voor mij onderzoeken waar het probleem vandaan komt, zodat ik aan de hand van deze informatie het kan laten maken? Informatie woning: Jac. P. ThijssepleinLR Hilversum Etage = 3, hoogte 6,5 tot 8,5 meter (eengezinswoning) Foto's toegevoegd Indien mogelijk ontvang ik graag een offerte van u voor lekkage detectie en eventueel herstel.

Scheur in gevel herstellen

We hebben een scheur van ongeveer 2 mm breed verticaal over de achtergevel lopen. Kunt u een keer langskomen voor een offerte voor herstel?

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak