Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Waalre te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Waalre heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Waalre u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Waalre of directe omgeving.

230 klanten uit Waalre bevelen een bij Casius in Waalre aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Waalre bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, uitbouwen achterzijde woning, prefab uitbouw of ruimte onder woning realiseren, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Waalre staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Waalre:

Nieuwe badkamer

De badkamer wordt verplaatst naar boven. Er moeten leidingen naar boven getrokken worden. De gaten moeten daarvoor nog geboord worden. Er moet een vloer van beton op komen waardoor ook de radiator weg moet en de leidingen daarvan verplaatst moeten worden. Er moet betegeld worden zowel de vloer als de muren. We willen een inloopdouche, wc en een wandmeubel met wastafel in de badkamer. De kamer meet 2.22 meter diep 2.89 meter breed en de hoogte schat ik wanneer de betonvloer er ligt op 2.20 meter. We willen graag een totaalprijs van weten wat het ons zou kosten om een nieuwe badkamer te plaatsen.

Extending the kitchen

I want to know what the estimated cost will be if I want to add an extension to the current kitchen and combine it with a terrace. (No doors, only roof) For the extension of the kitchen only electricity is needed – not gas or water. – can maybe include a tap and basin but not essential. The current outside tap will have to be moved. I would like to have a window on the left side and back side and the door so that it walk out on the terrace. Please see below some drawings that I’ve made. I am not sure what the length of the extension should be (3m? ) Currently there is paving outside so for the terrace it will only be covering that is needed. Can you please let me know the estimated cost and if it would be possible to start this is September. How long do you think would be needed to finish it? Thank you for your reply and I hope you will be able to send me an estimate in the next few days as I am currently busy with the finances for the house.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Vanaf 1 juni krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Hier willen wij een uitbouw 3 meter breed, 4 meter diep realiseren. Aan de lange zijde is de uitbouw verbonden met huidige bebouwing. Wij zoeken een vakman die ons hierbij kan helpen. Graag zou ik een totale, complete offerte willen en daarnaast nog apart vermeld wanneer wij zelf de fundering leggen en de rest aan de vakman overlaten.

Prefab kelder in tuin plaatsen

Prefab kelder plaatsen; Wij zouden graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een prefab kelder in de achtertuin, van circa 3 x 6 meter. De achtertuin is alleen via de tuindeur bereikbaar. Benodigde vergunning moet nog uitgezocht worden. Wij ontvangen graag een vrijblijvende offerte voor onder andere de graafwerkzaamheden, aanschaf prefab kelder en plaatsing. Elektra leidingen wil ik ook doorgetrokken hebben naar de kelder.

Kelder bouwen

Graag een circa prijsopgave voor een te bouwen kelder van 20 x 15 meter en 3,30 m diep. Het geheel komt onder een te bouwen woning. Voor een autostalling. Met een garage lift. Vanaf de begane grond naar beneden. Electra aansluiting en watervoorziening. Ingang naar de woning. Trap en lift. de tekeningen zijn eind juli klaar.

Uitbouw plaatsen aan achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van het huis, de woonkamer is 5 meter breed en zou dan 3 meter diep worden. Zoals u ziet op de foto hebben we langs het huis nog een garage waaraan een uitbouw gezet is, hierin zit de keuken, 3 x 5 meter, door de uitbouw wordt het een open keuken.

Kruipruimte vullen met beton

Ik wil een huis kopen met een houten vloer met draagbalken en kruipruimte. De vloer is 40 m2. Dit zou ik willen laten vervangen door een betonvloer met deklaag. Graag zou ik hier vrijblijvende prijsindicaties per email van ontvangen. Eventueel met afvoeren van materialen (ligt aan de meerprijs). Vanaf 30 november.

Badkamer slopen

Het slopen van een badkamer van 6,5 m2, inclusief afvoeren van bad, douchecabine, wc, en wasbak. Zie foto in bijlage.

Golfplaten verwijderen en afvoeren

Verwijderen en afvoeren van ongeveer 50 vierkante meter golfplaten waarvan het vermoeden bestaat dat deze asbest bevatten.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Direct na de overdracht willen wij een muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en daar een draagbalk laten plaatsen. Deze muur is 250 cm breed en maximaal 300 cm hoog, in totaal ongeveer 8 m². Het afvalmateriaal moet worden afgevoerd. Ik wil hiervoor graag een offerte ontvangen met daarin een aparte post voor het afwerken van de muuropening en draagbalk.

Fundering maken voor uitbouw en garage

Graag ontvang ik een scherpe offerte voor de fundering van mijn uitbouw/garage. Welke rond juli gelegd moet worden. Ik heb een foto toegevoegd. Het zal gaan om een staalfundering. Graag hoor ik van u

Stalen balk plaatsen en muurtjes en kozijnen verwijderen

We hebben een huis gekocht met een aanbouw over de volle breedte van 5.03 meter. In het huis hebben ze het oude kozijn en de oude doorgang van de achterdeur laten zitten. Wij willen deze ruimte open maken door de 3 draagmuren (zijkanten en halverwege) uit te laten breken, de kozijnen te verwijderen en een stalen draagbalk over de gehele breedte te laten plaatsen. Deze moet ook af-/ weggewerkt worden. Daarnaast laten we graag een nietdragend muurtje verwijderen in de aanbouw die de aanbouw in tweeën verdeeld. De aanbouw is 270 cm diep. We krijgen op 15 februari de sleutel van de woning. We willen de klus daarna graag snel laten verzorgen. We ontvangen hiervoor graag een gedetailleerde offerte.

Serredak met hagelschade repareren

Ik heb een aanbouw serre. In het dak zitten gaten in de platen vanwege hagelschade. Wil dit graag laten maken en een offerte in verband de verzekering. Klant weet niet precies van wat voor materiaal het dak is, geen glas, hout of kunststof! Steunen zijn wel van kunststof.

Huis uitbouwen en volledig moderniseren

We gaan aanstaande woensdag om 10.30 een huis bezichtigen in Waalre waar veel aan moet gebeuren (eind jaren '70 stijl dat helemaal opgeknapt moet worden). We zouden graag direct een globale indicatie/ offerte laten maken van wat het kost om het naar onze wensen te maken. (Alle etages moderniseren, leidingen, verwarmingen, stucwerk, timmer- en schilderwerk, uitbouw aan de achterkant, nieuwe badkamer, keuken en wc's).

Fundering op staal voor garage maken

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het maken van de fundering voor een garage van ongeveer 24 m2, die aan het huis gebouwd wordt t/m de beton vloer. Graag zou ik u de constructie tekening + tekening huis willen sturen. Ik hoor graag wat het email adres is. De oplevering van de nieuwbouw staat gepland voor mei of juni 2017. Mogelijk willen de buren, indien het een goede prijs is, meedoen. In totaal zijn er 8 huizen.

Serredak van polycarbonaat vervangen

Mijn serredak van polycarbonaat 16 mm met uv bescherming en anti warmte coating is door de hagel vorige week beschadigd en dient te worden vervangen Het serredak bestaat uit 4 platen 2 keer 120 x 300 en 2 keer ongeveer 66 x 300. Moet wel weer warmtewerend dak op. Graag offerte/indicatie voor vervanging met nieuwe platen, inclusief nieuw bevestigingsmateriaal en afvoer oude dakplaten.

Gemetseld tuinhuis maken

Ik wil graag een gemetseld tuinhuis met een plat dak en 40 cm overstek. Ook wil ik hier graag een douche/wc in hebben. Het tuinhuis zal 5 bij 13 meter. Zowel voor als beide zijkanten deuren.

Dakterras op de woning maken

Het is een bestaand dakterras, we hebben hier lekkage. Er is inspectie verricht, nu wordt er geadviseerd om het dakterras te laten vernieuwen. Het gaat om een dakterras van 60 m2. Er komt nieuwe bitumen, ook wil ik graag nieuwe terrastegels en bloembakken.

Uitbouwen berging

Berging met plat dak 2 meter breder maken en een raam kozijn plaatsen van 1 meter breed en 1.8 meter hoog. De buitenmuur kan blijven staan, maar er moet een opening in komen van 1 meter bij 2 meter met een afscheiding een schuifdeur. Het dak van de berging is vier jaar geleden vervangen, maar moet nu verlengt worden. De muren moeten gestuct worden en er moet een tegel vloer geplaatst worden. U moet het geheel zien als een inloop kast waar ik mijn droger en wasmachine kan plaatsen.

Diverse klussen laten doen

Wij hebben een aantal klussen die gedaan mogen worden: - 2 stopcontacten plaatsen en een lamp ophangen. - Een douchebak repareren. Eventueel een douchebak plaatsen in de andere badkamer. - Een wc-pot vervangen. - Een slot plaatsen. - Planken vervangen buiten in de tuin. - Afdakje plaatsen bij de voordeur. - Een inbouwkast op maat maken. Kunt u contact met me opnemen, zodat we een afspraak kunnen maken voor het observeren? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Eenzijdige nokverhoging maken

Het betreft een eenzijdige nok verhoging. Het zou gaan over 5 meter breed (de breedte van het hele huis). Het betreft een schuin pannendak. Ik weet niet of er een vergunning nodig is voor de nok verhoging.

Uitbouw op de garage bouwen

Ik wil op onze garage een opbouw laten maken, met daarin twee slaapkamers van totaal 33 m². Er moet een gevel worden opgemetseld, conform de bestaande muur en uitstraling. Er moet een voor- en achterpui worden geplaatst en een plat dak. De dakbedekking verzorg ik in eigen beheer. Er moet vanuit de woning een muur worden doorgebroken en een kozijn met deur worden geplaatst. In de opbouw moet een scheidingswand met deur en kozijn worden geplaatst. Er moet elektra en cv worden aangelegd. De vergunning en bouwtekening zijn al aanwezig. Ik laat het werk bij voorkeur in april of mei uitvoeren.

Zolder laten verbouwen en afwerken

Ik wil graag mijn zolder laten verbouwen en af laten werken. We hebben een dakkapel, deze wil ik graag laten vervangen. Aan de voorkant willen we ook graag een dakkapel laten plaatsen. De dakkapel achter is 3.5 meter breed en de dakkapel voor zal 4.5 meter breed moeten worden, daarna moet de zolder in twee kamers verdeeld worden. Het elektrawerk en het aanleggen van verwarmingen wil ik ook graag laten doen. Het gaat om een zolder van 5.5 breed bij 5.5 meter lang. Ik wil graag dat de aannemer het tekenwerk levert voor de vergunning.

Voorbereidingen voor een nieuwe keuken uitvoeren

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken (nu L-vormig en straks een keuken met kookeiland), zoeken we iemand die de voorbereidingen kan doen. Voor de offerte kan er vanuit gegaan worden dat de bestaande keuken, het verlaagd plafond en de tegelvloer verwijderd zijn. Graag ontvang ik een offerte van onderstaande posten al dan niet per onderdeel, inclusief uren, materiaalkosten etc. 1. Maken staalconstructie (i.v.m. deels verwijderen muur) omvat: • Kosten 2 maal L-profiel 3,20 m (2 x aan elkaar gekoppeld, volgens advies van de constructeur, berekening is aanwezig); • Plaatsen profiel inclusief verwijden muur 1.2 meter breed. 2. Schilderwerk omvat: • Ca. 60 m2 muren en plafond schilderen; • Schilderen kozijnen binnen. Eventueel kozijnen binnen schilderen+ borstwering + 1 deur. 10 kozijnen + 2 deuren met raam + 2m2 onder borstwering. 3. Stucwerk omvat: • Ca. 60 m2 muren en plafond stucken. In sommige gevallen op een bestaande laag stucwerk, soms op steenmuur, plafond moet op gipsplaat worden gestuct. 4. Vloer omvat: • Leggen elektrische vloerverwarming; • Egaliseren? Moet er een laag over de matten heen?; • Leggen tegels/voegen etc. Dit wordt wellicht geregeld bij het kopen van de tegelvloer. 5. Leidingwerk omvat: • Leggen/verleggen wateraanvoer naar het kookeiland t.b.v. spoelbak; • Leggen/verleggen wateraanvoer naar de kastenwand t.b.v. vaatwasser; • Leggen/verleggen afvoer naar het kookeiland t.b.v. spoelbak; • Leggen/verleggen afvoer vanaf de kastenwand t.b.v. vaatwasser; • Realiseren afvoer in de vloer naar de spouwmuur tbv van afzuiging in de BORA inductie kookplaat in het kookeiland --> afvoer wordt geleverd door de keukenzaak; • Verwijderen oude verwarmingen en leidingen.

Draagmuur met inbouwkasten verwijderen

Ik wil graag een draagmuur van 3,5 meter lang laten verwijderen. Deze muur bestaat uit 3 inbouwkasten met daar om heen een stenenmuur. De inbouwkasten zijn van hout, 43 cm diep en ongeveer 90 cm breed. Deze muur staat tussen woonkamer en keuken. Tevens moet er dan een deur worden dichtgemaakt, graag advies over de mogelijkheden. Ik wil deze klus graag begin februari laten uitvoeren.