Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vlijmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Vlijmen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Vlijmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Vlijmen of directe omgeving.

184 klanten uit Vlijmen bevelen een bij Casius in Vlijmen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vlijmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwen kleine benedenwoning Almere +fundering, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, verbouwing woning, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Vlijmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlijmen:

Dakopbouw realiseren op carport

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw (slaapkamer) kan realiseren op mijn carport. De opbouw moet 18 m2 worden en dient casco opgeleverd te worden. De opbouw moet voorzien zijn van twee schuine daken met twee dakramen. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping. Daarnaast dient er een doorgang van de woning naar de opbouw gerealiseerd te worden.

Balkon renoveren

Van mijn balkon vallen stukjes beton naar beneden en het ijzer is zichtbaar.

Uitbouw achterzijde huis

Een uitbouw aan de achterzijde van het huis. Vanuit de aanbouw gezien: links tegen de garage aan, aan de rechterzijde staat de aanbouw vrij. Een aanbouw met fundering, elektra aansluiting en radiator aansluiting. Een grote schuifpui van 5 meter. De buitenmuren van de uitbouw bekleden met antraciet rabat. 2 draagmuren moet doorgebroken worden. We willen van de keuken en bijkeuken een grote ruimte maken. In de bijkeuken is nu ook de WC. De WC moet verplaatst worden naar onder de trap in de hal. Voor het keukeneiland moet water en elektra aansluiting uit de grond komen waar het eiland wordt geplaatst. We twijfelen tussen de twee opties gemetseld/steen of skeletbouw. Wat is het verschil in prijs? Half maart of begin april krijgen we de sleutel van de woning. Er is een plattegrond beschikbaar.

Betonrot herstellen onderzijde balkon

Er is betonrot zichtbaar aan de onderkant van een balkon. Er zijn kort geleden stukken beton van de rand naar beneden gevallen. Het balkon is 2.50 meter breed en 1 meter diep en het rot is op meerdere plekken zichtbaar.

Draagmuur door stalen balken vervangen

Slopen van een draagmuur tussen keuken en woonkamer van 3.38 meter en deze vervangen door stalen balken.

Nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging

Aanbouwen van een houten tuinkamer

Ik wil een tuinkamer van hout laten aanbouwen, met een afmeting van 5 x 3,5 meter. Er worden poeren gebruikt en we willen ceramische tegels op de vloer. Er zijn geen nieuwe wanden nodig, want de muren van de buren worden gebruikt. Wat gaat dat kosten?

Kelder onder een nieuwe aanbouw bouwen

Kelder onder nog te bouwen aanbouw. De grond heeft geen bijzonderheden gewoon zand. 8 x 4 meter.

Betonvloer buiten laten storten

In de achtertuin wil ik graag een betonvloer storten. De oppervlakte is ongeveer 54 m2 groot en de gemiddelde dikte van de vloer 15 cm. Het grondwerk is al voorbereid. Er is een smalle achterom aanwezig, via een pomp kan de vloer gestort worden.

Opening creëren in betonmuur

Wij willen een doorgang creëren van een standaard deuropening (90 centimeter bij 2,20 meter) tussen de woonkamer en de garage. Het betreft een nieuwbouwhuis met een betonnen casco met een stenen muur waar isolatie tussen zit. Er moet een opening komen bij de stenen muur (7 meter bij 2,60 meter).

Kelder in de tuin laten plaatsen

Graag ontvang ik een (vrijblijvende) offerte voor de aanschaf, transport en het plaatsen van een kelder in mijn tuin. Afmeting ongeveer 700 x 350 x 270 cm.

Prefab kelder onder een nieuwbouwwoning

In augustus of september wordt er gestart met de bouw van onze vrijstaande woning. Wij willen onder de woning graag een prefab kelder van 8 x 10 meter laten bouwen, met ventilatie en een enkele koekoek. We gaan er van uit dat er niet geheid hoeft te worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Bestaand glasdak vervangen

Bestaand glasdak verwijderen en het aanbrengen van nieuw gelaagd isolatieglas. Het is een bestaand hardhouten balklaag, met een afschot van 7%. Afmeting glas 7 / 780 x 4070 mm. In een lengte met de nodige hulpprofielen en/of afsluiting.

Vrijstaande woning casco laten bouwen

Komende maand ga ik de bouwvergunning aanvragen voor de bouw van een vrijstaande woning. Alle bouwtekeningen zijn al gemaakt. Ik denk dat er half maart met het grondwerk en de fundering kan worden begonnen. Daarna wil ik de ruwbouw half april laten starten. Ik ga graag in gesprek met aannemers over het casco bouwen van de woning. Het gaat dus om de ruwbouw, ik wil de woning wind- en waterdicht laten opleveren, waarbij ik zelf de afbouw verzorg zoals het stucwerk, de vloerafwerking en het sanitair etc. Ook het grondwerk en de fundering kunnen buiten beschouwing blijven. Ik plan graag een afspraak in om even kennis te maken en om het werk te bespreken.

Plafond met spots maken

Vervanging van huidige plafond in de woonkamer en de keuken. Momenteel zit er al een verlaagd plafond (plastic) met spots in. Deze wil ik laten vervangen door gipsplaten en spots. Graag ben ik benieuwd naar de arbeidskosten en materiaalkosten apart voor het vervangen van de huidige plafond. Het gaat om drie delen: 4.30 bij 3.93 meter en 3.40 bij 3.31 meter, de keuken is 4.30 bij 1.80 meter.

Woning uitbouwen en verbouwen

Huis aanbouwen en verbouwen. Nieuwe dakpannen.

Serre laten bouwen

Ik ben benieuwd wat de prijsrange bedraagt van de goedkoopste serres voor een oppervlakte van 4*3 meter

Uitbouw woonkamer achterzijde

Uitbouw woonkamer achterzijde. Breedte 5500 mm en 3000 mm diep. Mijn buurman heeft al uitgebouwd en aan de andere zijde staat er een eensteense muur van de berging. Voorkeur van de gevel is tuindeuren met twee zijlichten.

Woning uitbouwen over 2 verdiepingen

Wij willen achter het huis in de volledige breedte uitbouwen nadat de keukenuitbouw verwijderd is. Dit in combinatie met een verdieping op de uitbouw voor de eerste verdieping. De vraag is om dit als aannemer volledig te regelen inclusief de vergunningen en bouwtekeningen. Voor de Taxatie hebben we zo spoedig mogelijk een bouwplan en een kosten begroting nodig. Verwacht word van de aannemer om de bouw casco op te leveren zonder stucwerk, stroom en leidingwerk voor de verwarming. Begane grond en eerste verdieping is stenen plafon gewenst en op de eerste verdieping een plat dak. Verdere zaken kunnen misschien beter op afspraak besproken worden. Afmeting van de uitbouw graag 4.5 bij 7 meter.

Woonklaar maken nieuwbouw woning

Betreft een nieuwbouwwoning, oplevering november 2014. Graag een offerte voor de volgende werkzaamheden: - Gordijnrails plaatsen - Stucwerk en schilderwerk in de gehele woning, schilderwerk ook trap - Verlichting aanleggen in gehele woning - Laminaat leggen + plinten + ondervloer etc + inmeetservice in de hele woning. - In slaapkamer 3 een inloopkast maken Kunnen jullie ook een betonvloer leggen in de voor/achtertuin?

Verbouwen van een benedenverdieping

Wij hebben onlangs een huis gekocht en we willen de benedenverdieping helemaal verbouwen. Korte opsomming van wat er moet gebeuren: - Oude trap eruit en een nieuwe trap er in, zelfde plek alleen trap moet half rond i.p.v. kwartrond - WC Verplaatsen naar de hal - Verwijderen van een muur bij de keuken - Plaatsen van openslaande deuren aan de achterzijde - Verplaatsen van de trap naar de kelder - Ramen vervangen door dubbel glas, het gaat om 7 ramen. Sloopwerk en andere eenvoudige klussen zouden we graag zelf doen. Tekeningen van huidige en nieuwe situatie krijgt u toegestuurd.

Interne verbouwing

Graag een offerte voor verschillende verbouwwerkzaamheden, met graag per onderdeel een prijsindicatie: * De huidige tegelvloer verwijderen, er zit vloerverwarming in, ongeveer 100 vierkante meter. * In heel het huis nieuwe tegelvloer leggen, met behoud van de vloerverwarming. * Tussenmuur in keuken eruit van ongeveer 3.5 meter breed en 15 centimeter dik, weet niet of het een draagmuur is. * Huidige keuken verwijderen. * Nieuwe keuken plaatsen. * In wc nieuwe hangtoilet plaatsen en betegelen van wanden en vloer. Ik zoek betrouwbare vakmensen, waarbij afspraak = afspraak.

Polycarbonaat serre / veranda laten plaatsen

Graag offertePolycarbonaat Antraciet

Aanbouw achter de woning bouwen

Aanbouw aan achterzijde woning van 6 meter breed en 2.5 meter diep. Aan de ene kant moet een muur gemetseld worden aan de andere kant staat een garage. Fundering storten doe ik zelf. Er moet een doorbraak in het bestaande huis gemaakt worden van ongeveer 4 meter breed en een draagbalk geplaatst worden. De aanbouw moet gemetseld worden met een schuifpui. Tevens 1 of 2 lichtkoepels in het dak. Het gaat om een plat dak. Afwerking binnen neem ik geheel in eigen beheer en hoeft niet meegenomen te worden in de offerte.

Nieuwbouw twee-onder-een-kapwoning

Wij hebben een optie op de grond voor de bouw van een twee-onder-een-kap woning. Voor beide woningen zijn er kopers. Wij zouden graag een vrijblijvende offerte laten maken voor de (casco)bouw van deze twee-onder-een-kap. Daarbij zouden wij graag het prijsverschil van de linker en rechter woning inzichtelijk gemaakt willen zien. De grond is bouwrijp en de fundering is reeds gestort. Het betreft kavel 1 en 2.