Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garage onderkelderen:

Garage onderkelderen

Ik wil mijn (nog te bouwen) garage laten onderkelderen. Het betreft zandgrond en het grondwater ligt op op 3 meter. Het zou gaan om een kelder van ongeveer 50 vierkante meter (maximaal 6 x 8 meter). Je kan er makkelijk bij komen met niet al te groot materiaal. Na de bouwvak gaat er gestart worden met de bouw van de garage ,dus zaak dat de aanleg van de kelder voor deze tijd wordt gerealiseerd.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage onderkelderen uit heel Nederland:

Garage onderkelderen

Een kelder van ongeveer 5.50 meter x 2.50 meter x 2.20 meter onder mijn garage bouwen. Het betreft een garage van 7 meter x 3 meter die op zand gebouwd is (op staal heet dat volgens mij?). Er is nog geen vergunning en nog geen tekeningen. Klant is nog in een oriënterende fase. Graag advies wat mogelijk is.

Kelder en garage bouwen

Wij zijn voornemens om een nieuwbouw woning aan te kopen bij de Houkepport in Sneek. Omdat het projectbouw betreft wil de aannemer niet meewerken aan het onderkelderen van de woning. We willen nu graag de mogelijkheden onderzoeken om een prefabkelder in de tuin te plaatsen. Graag vernemen wij de kosten van verschillende formaten. Naast onze woning willen we een garage te laten bouwen zodat je vanuit deze garage in de kelder kunt komen. Hij hoeft niet geïsoleerd te worden, een enkelsteens gemetselde garage. De fundering voor de garage neemt de aannemer eventueel mee. Afmeting garage +/- 7,5 x 4 meter. Mocht er meer informatie benodigd zijn, of telefonisch contact dan hoor ik dat graag!

Garage laten onderkelderen

Wij hebben een vrijstaande woning met aangebouwde garage. Wij hebben de wens om onder onze garage een kelder te laten maken. De ruimte is ongeveer 8 x 5 meter en er zit nu een kruipruimte van circa 50 cm diep. Het huis is gefundeerd met heipalen, het bouwjaar is 2002. Wij ontvangen graag een prijsindicatie.

Woning onderkelderen

Het zou gaan om het onderkelderen van een tussen woning op staal gefundeerd. Het grondwater staat laag, op 4 meter. De totale oppervlakte van de ruimte is 45 m2. Tevens moet de voortuin afgegraven worden om zo een inrit naar de kelder te verschaffen, de kelder moet als garage te gebruiken zijn. Er zijn nog geen tekeningen of onderzoeken uitgevoerd.

Dijkwoning, met onderaan de dijk een ...

Dijkwoning, met onderaan de dijk een garage op 2 mtr afstand van de woning, deze 2 mtr wil ik gaan benutten door bij de garage te trekken. En eventueel het huis onderkelderen waardoor de garage nog groter wordt. De fundering van de achtergevel dient te worden ondersteund. graag ontvang ik hierover een prijs indicatie en info over de diverse mogelijkheden.

betreft uitbreiding nieuwbouw woning: - ...

betreft uitbreiding nieuwbouw woning: - voorzijde woning: carport van ca. 20 m2 - achterzijde woning: - isoleren buitenmuur garage - verlenging garage met ca. 2-3 mtr - aanbouw achter bijkeuken ca. 8 m2 - in achtergevel woonkamer vervangen deur door metselwerk + raam Totale uitbouw onderkelderen en indien mogelijk onder terras ook onderkelderen. Aanvang werkzaamheden: juni/juli (evt. uit te stellen tot september)