Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Veldhoven of directe omgeving.

372 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Veldhoven:

Nokverhoging of dakkapel

Op het moment ben ik me aan het oriënteren op een nokverhoging of een dakkapel. Ik zoek iemand die mij in beide gevallen kan adviseren en eventueel de bouw kan uitvoeren. Alles staat hier nog in overleg. Ik heb advies nodig over wat er mogelijk is in mijn woning en zou graag willen overleggen met een vakman.

Vervanging Vuren kozijn vanwege houtrot

Ik wil mijn kozijn laten vervangen. De afmeting is 129 x 202 cm, met voorkeur een naar binnen draaiend raam. HR++ glas. 2e kozijn gespiegeld tenzij uw keuze symmetrisch is. Vorige winter HR++ laten plaatsen waarbij aan het licht kwam hoe slecht de kozijnen er aan toe waren. Mijn keuze voor kunststof of hardhout is afhankelijk van de kosten.

Garage onderkelderen

Ik wil mijn (nog te bouwen) garage laten onderkelderen. Het betreft zandgrond en het grondwater ligt op op 3 meter. Het zou gaan om een kelder van ongeveer 50 vierkante meter (maximaal 6 x 8 meter). Je kan er makkelijk bij komen met niet al te groot materiaal. Na de bouwvak gaat er gestart worden met de bouw van de garage ,dus zaak dat de aanleg van de kelder voor deze tijd wordt gerealiseerd.

Achterzijde uitbouwen en plat dak veranderen in puntdak

Wij willen aan de achterszijde van de woning een aanbouw plaatsen van 1,5 bij 6 meter. Daarnaast is er nu een platdak, van ongeveer 6 bij 6 m. Hier willen we graag een puntdak op. Graag een geschatte indicatie wat het kost.

Solatubes plaatsen in betonnen dak

Ik zoek iemand die een tweetal Solatubes kan plaatsen in het (betonnen) dak van een huiskamer aanbouw met een diameter van 35 cm.

Prefab dakopbouw plaatsen op plat dak

We willen graag een (prefab) dakopbouw op ons plat dak. Alle bouw tekeningen en statische berekeningen zijn al klaar. Vergunning bij de gemeente is rond. Financiering zou (normaal gesproken) geen probleem hoeven te zijn. Wanneer u interesse heeft dan hoor ik het graag, dan stuur ik u de tekeningen digitaal op zodat u een prijs indicatie kunt maken. De buitenmaat moet ongeveer 24 m2 worden. Deze moet volledig casco geleverd worden.

Opbouw op het dak laten bouwen

Ik heb momenteel een plat dak van ongeveer 6,5 bij 6,5 meter. Ik wil hier graag een puntdak op en ben benieuwd naar de kosten hiervan, zodat ik een indicatie heb of verbouwen voordeliger is dan verhuizen.

Garage bouwen met puntdak

Ik wil een garage laten bouwen van 5 bij 10 meter. Deze dient een punt dak te hebben. Ik ben nu met de gemeente bezig voor een vergunning. Deze dient gemetseld te worden. Ik wil de garage casco geleverd hebben.

Prefab opbouw op plat dak plaatsen

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen op mijn platte dak. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 m2. Alle bouwtekeningen en berekeningen zijn al aanwezig. Vergunningen zijn zo goed als rond. Graag prijsindicatie voor het behang klaar opleveren. Graag alleen prefab bouw zodat de verbouwingsduur zo nihil mogelijk is. Ook wil ik water en elektra in mijn opbouw geplaatst hebben.

Nokverhoging maken

Ik wil een nokverhoging laten uitvoeren voor mijn woning. Veel huizen in mijn buurt hebben dit al. Een aantal zijn van baksteen en anderen hout en kunststof en ik wil weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn hiervoor. De nokverhoging moet 1,5 tot 2 meter zijn. De zolder is ongeveer 6 bij 3 meter.

Slechte fundering herstellen

Wij hebben een huis gekocht met aanbouw. Later kwamen we erachter dat we optrekkend vocht in de aanbouw hebben (zie foto). Na heel veel onderzoeken hebben laten uitvoeren zijn ze tot de conclusie gekomen dat de fundering niet goed is. Ik weet of er geheid is. De vloer is van beton. Kunnen jullie dit herstellen? En of jullie een waterkering kunnen aanbrengen in de spouwmuur boven het dak van de aanbouw? De aanbouw is ongeveer 15 vierkante meter. Het rapport kan ik u mailen. Alvast bedankt.

Verwijderen van betonvloer uit woning

Verwijderen van een ongeïsoleerde betonvloer 75 m2 uit woning.

Aanbouw aan een garage bouwen

Wij gaan eind april verhuizen en willen op onze nieuwe woonplek de gemetselde garage laten vergroten, waarbij de bestaande garage intact blijft. De garage willen we met een aanbouw van 140 x 350 cm verlengen tot de erfgrens. De garage is volledig geïsoleerd en het nieuwe deel moet dat ook worden. Er zit een plat dak op met bitumen dakbedekking. In de aanbouw moet een buitendeur geplaatst worden.

Draagmuren verwijderen en balken plaatsen

Wij overwegen een woning te kopen maar zouden graag het volgende willen weten: wij zouden graag een grote ruimte willen creëren dus alle muren door willen breken behalve die van de hal en de kelder/ onder de trap ( enige wat we intact willen houden. De ruimte willen we rechttrekken met de berging. Hierdoor krijg je een grote ruimte 10.64 bij 7.35 meter breed. De draagmuren moeten opgevangen worden door draagbalken. Dus de prijs “ongeveer “ voor de aanbouw, draagmuren breken, balken plaatsen en puin afvoeren. De vloer er helemaal uit en rechttrekken zodat er vloerverwarming geplaatst kan worden. De huidige vloer is nu beton met tegels. Graag horen we van u.

Slijpen van sleuven in beton

Graag een offerte voor het slijpen van sleuven in beton. In de badkamer: 1 dubbele inbouw douche (1 bedienpaneel 2 koppen ) totaal ongeveer 3 meter. En in de keuken/woonkamer, ongeveer 7 meter.

Roldeur in een schuur plaatsen

Wij willen graag een roldeur laten plaatsen in een gemetselde muur van een schuurtje, zodat wij daar eenvoudig een scooter kunnen stallen. De muur is 217 cm hoog tot aan de balken, de roldeur moet ten minste 190 cm breed zijn. Er moet een opening in de muur worden gezaagd. We ontvangen graag uw offerte voor de totale klus.

Betonnen kelder onder woning maken

Volgend jaar gaat in verband met een grote verbouwing de complete vloer eruit. Zodoende willen wij graag de mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een kelder onder onze hoekwoning. De oppervlakte zal ongeveer 4 bij 5 meter en de trap naar beneden moet worden geplaatst. De verder afwerking en indeling hebben wij nog niet besproken.

Opbouw op de 2e verdieping bouwen

Opbouw 2e verdieping op bestaande woning structureel al ontworpen voor de extra verdieping. Huidig dak is beton bedekt met bitumen. Voorbeeld foto is inclusief dakterras maar dit is niet nodig. - Vaste trap naar 2e verdieping (trapgat al aanwezig en groot genoeg, afgedekt met een plaat), - 2 (liefst) houten dakramen, - 2 (liefst) houten vaste ramen, - Buitenmuur baksteen, - Binnenmuur Kalkzandsteen, - Oplevering Casco. Ik krijg 15 september de sleutel, vanaf dan zou het plaats kunnen vinden in onderling overleg.

Schoorsteen van dak verwijderen

Voor een nog aan te schaffen woning zijn wij op zoek naar een bedrijf die werk wil verrichten aan de bestaande situatie m.b.t. een schoorsteen. Deze neemt voornamelijk op zolder een hoop ruimte in beslag. Wij willen deze graag laten verwijderen op de volgende wijze: Scenario A: schoorsteen volledig verwijderen (incl. het gedeelte op het dak), Scenario B: schoorsteen verwijderen op de zolderkamer en plaatsen van een steunconstructie voor het dak gedeelte. De schoorsteen hoeft bij beide scenario's enkel tot op de zolderverdieping verwijdert te worden, inclusief pijp-/leidingwerk. De rest mag blijven staan. Wij willen graag weten wat het kost en dit ook in de toekomst laten uitvoeren.

Betonnen vloer slopen en afvoeren

400 m2 betonvloer slopen en afvoeren bedrijfspand.

Geraamte voor een overkapping bouwen

Wij willen graag een houten overkapping met polycarbonaatplaten. Het houtwerk is er al, de platen met profielen komen later. We weten hoe we het willen maar kunnen niet alles zelf. Wij helpen je mee met aangeven/vasthouden, we hebben een ervaren persoon er bij nodig. We hebben een zonnescherm en daar boven moet het dak komen. Kun jij ons helpen voor een schappelijke prijs?! Ik zie graag een mail binnen komen.

Betonnen vloer verwijderen en zand afvoeren

Wij hebben een betonvloer van 9 cm dik die eruit moet. Onder deze vloer ligt zand en daar moet 20 cm vanaf. Totaal oppervlak is ongeveer 50 m2. Het beton en zand moet ook afgevoerd worden.

Fundering maken voor een uitbouw

Wij hebben een geschakelde woning uit bouwjaar 1958 gekocht en krijgen daarvan op 28 maart de sleutel. De woning heeft 1 woonlaag en een zadeldak. Wij hebben inmiddels een tekening voor het maken van een uitbouw met een plat dak. Deze moet aan de achterzijde worden gebouwd, 2,5 meter diep en 10,8 meter breed. Wij willen graag een offerte ontvangen voor het maken van de fundering voor deze uitbouw. Er zijn geen palen nodig. Er moet ook een constructietekening voor worden gemaakt. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dubbele schuur met veranda bouwen

Links een ruimte van 4 meter diep en 5 meter lang met aan voorzijde een dubbele brede tuindeur. Midden een veranda van 4 meter lang en 4 meter diep. Rechts een ruimte van 4 meter diep en 2 meter lang met aan voorzijde een deur. Volledig met platdak. In dak veranda een grote lichtkoepel. Graag eerst grove prijsindicatie van totaalplaatje. Indien dit overeenkomt met onze ideeën, vragen we een gedetailleerde offerte. Optioneel ook aanleggen stroom vanuit woonhuis naar nieuwe gebouw. Tekening bovenaanzicht is bijgevoegd. Wc in tekening mag je negeren.

Aanbouw aan huis laten plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. De afmetingen van de aanbouw wil ik circa 9 meter breed bij 3 meter diep. Afwerking met dubbleglazing, grond verwarming, dak (niet plat) met raam for extra licht