Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Udenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Udenhout heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Udenhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Udenhout of directe omgeving.

42 klanten uit Udenhout bevelen een bij Casius in Udenhout aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Udenhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, dakopbouw tussenwoning realiseren, dakopbouw uitvoeren, grote praktijkruimte bouwen op zandgrond, dakopbouw plaatsen, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Udenhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Udenhout:

Golfplaten verwijderen

Wat kost golfplaten verwijderen? Oppervlakte is 84 m2.

Uitbouw aan de achterkant aanbouwen

Ik wil graag een uitbouw aan de achterkant van de woning van 6.50 breed en 4 meter lang. Ik wil graag een gemetselde aanbouw met een plat dak. Ik wil graag twee openslaande tuindeuren een losse deur voor een bijkeuken. Kozijnen heb ik huis. Een fundering is niet nodig, wordt door een andere partij gedaan. Afwerking aan de binnenzijde is ook niet nodig, alsook een vergunning.

Gehele woning slopen

Er dient een gehele woning gesloopt te worden. De inhoud van de woning is ongeveer 600 kuub. De woning is gebouwd in 1961, vrijstaand en is gemetseld met een pannendak. De fundering dient ook te worden verwijderd. In de pijp in de schoorsteen zit waarschijnlijk asbest, dit is nog niet vastgesteld.

Bestaande kelder laten uitdiepen

Ik wil een bestaande kelder laten verdiepen. Hij is ongeveer 10 m² en ongeveer 1.70 meter hoog. Graag zou ik een stahoogte willen hebben van ongeveer 220 cm. Er ligt een betonnen vloer in de kelder, dus deze zal moeten worden verlaagd. Daarnaast is het belangrijk dat alles weer vochtdicht wordt gemaakt.

Opbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij willen graag van een schuin dak een plat dak maken, zodat de achterbouw geheel beloopbaar wordt en fuctioneel. Het betreft een oud huis uit 1985 en die zit geschakeld aan het huis van de buurman.

Beton storten en vlinderen

Ik heb een nieuwe loods gezet (ruim 100 m2) met daarin een ruw gestorte werkvloer. Ik zou daar graag een gevlinderde betonvloer op willen hebben van ongeveer 5 centimeter dik. De loods staat achter op een terrein, tot op 10 meter afstand te bereiken met een vrachtauto.

Stalen loods afbreken

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het slopen/afbreken van een stalen schuur/loods. De loods is ongeveer 11 x 30 meter en heeft geen betonnen vloer. De stalen staanders staan wel in het beton.

Garage verbouwen

Ik wil graag de garage deels laten ombouwen naar een praktijkruimte. De garage is ongeveer 3 x 9 meter. Ik wil graag een tussenschot in de garage laten plaatsen. Water en elektra is reeds aanwezig. Ik wil graag een extra deur in de buitenmuur laten plaatsen, de vloer betegelen en een radiator laten plaatsen. Ook moet het plafond worden afgewerkt en de muren moeten bekeken worden.

Aanbouwen Canexel chalet

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een aanbouw aan ons chalet van ca. 5 jaar oud. Het chalet heeft een buitenkant van canexel. Afmetingen van het chalet zijn 9,5 meter lang bij 3,5 meter breed. Hoogte is ca. 2,5 meter. Wij willen er graag een L-vorm van maken om er in ieder geval een slaapkamer bij te krijgen. We denken ongeveer 5 meter lang en 3 meter breed, graag advies. Ook zal de aanbouw op een onderstel moeten komen zodat hij verrijdbaar blijft. Dit moet volgens mij volgens het regelement. Behoort dit bij u eventueel tot de mogelijkheden? In welke prijsklasse zouden wij ongeveer moeten denken?

Semi-bungalow verbouwen

Verbouwing van benedenverdieping semi-bungalow van 1991. Nieuwe tegelvloer 120 m2 met vloerverwarming en nieuwe ketel Kleine uitbouw bij entree voorzijde. Open keuken; draagmuur verwijderen (ong. 4meter) Uitbouw garage en verbouw tot slaapkamer/badkamer (wandeldouche met toilet en badmeubel); nieuw kunststof dak een deur verplaatsen in niet dragende muur om bijkeuken te vergroten (stalen kozijn) 2 tuindeuren waarvan een in nieuw te metselen muur. 1 schuifdeur. Keimen buitengevel ong. 160 m2 Stucwerk glad nieuwe delen en over spachtelputz (nader bekijken) Overstek Gevelbeschieting e.a. Zie goedgekeurde bouwtekening !!, geen bestek. Toezending op verzoek.

Aanbouw achterzijde

Aanbouw aan de achterzijde. Maten 300 x 400 cm. Een laag. Twee schuifpuien en één inloop deur aan twee zijden. De rest van deze twee zijden wordt opgevuld met glas tot aan de grond. Geheel wordt uitgevoerd in hout. De overige twee zijden zijn bestaande muren. Bitumen dakbedekking met één lichttube. Sierlijst dakrand aan twee zijden, de glaszijden met verlichting in het plafond van de sierlijst. Geen muren optrekken, een is er al aanwezig, de andere ( de achtergevel moet worden doorgebroken met tevens het plaatsen van een ijzeren balk van 215 cm. In deze muur ( die achtergevel) zit momenteel een kozijn met loopdeur. Dit kozijn en een gedeelte van de achtergevel moet worden weggebroken ter breedte van ongeveer 215 cm. Uitgraven fundering, storten vloer en afdekvloer, aanleg van electricite

Er is een tekening gemaakt die al is ...

Er is een tekening gemaakt die al is goedgekeurd door Welstand, het zogeheten pré advies is gunstig. De keuken wordt uitgebouwd en vernieuwd alsmede de huiskamer (eetgedeelte) er moeten ook nieuwe vloeren in (weet nog niet welke type vloer, hout, tegels, geen idee, graag overal dezelfde) Verder de hal uitbouwen. toilet , en meterkast verplaatsen De badkamer krijgt een andere indeling, bad weg, douche erin, nieuw badkamermeubel ect nieuw. De ouderslaapkamer krijgt een soort dakkapel met frans balkon. het te besteden bedrag is maximaal 125000 euro.

het vervangen van de oude isolatie van ...

het vervangen van de oude isolatie van het pannendak en tevens een dakkapel aan de voorkant. ook 2x mastiek vervangen platdak (bijkeuken + dakkapel) en opvoegen achtergevel. dit zijn de werkzaamheden in grote lijnen.

dakkapel dient opgekanpt te worden, ...

dakkapel dient opgekanpt te worden, zijkanten (hout) dienen vervangen te worden (kunststof), tevens wat schilderwerk aan dakkapel.

wil huis bouwen op kavel, willen info

wil huis bouwen op kavel, willen info

Het vergroten van woonhuis, verdieping ...

Het vergroten van woonhuis, verdieping op bestaande aanbouw plaatsen. Aan/ opbouw krijgt een schuin dak zodat de 2 dakhellingen in elkaar overgaan. het is de bedoeling dat het bestaande dak zolder geisoleerd word en evt. van nieuwe dakpannen wordt voorzien.Werkzaamheden: metselen 3 nieuwe muren optrekken ongeveer 1.50 hoog, timmeren stelwerk en betimmering van 2 nieuwe slaapkamers,stucwerk van nieuwbouw,2 x verwarming,waterleiding voor aansluiting wastafel ,sloop van bestaande muur en evt. dakhelft ,dakbedekking isolatie en dakpannen.