Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor polycabonaat platen vervangen van serre dak:

Polycabonaat platen vervangen van serre dak

Er liggen nu 5 Polycabonaat platen op het serredak van ongeveer 140-100 op melkkleur. Hier willen wij de platen van laten vervangen aan de zijkanten zit het lood los, dit zal ook hersteld moeten worden. Dak is verlengde van de woonkamer
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycabonaat platen vervangen van serre dak uit heel Nederland:

Polycabonaat platen vervangen van serre dak

Het dak van onze serre heeft hagelschade opgelopen. Wij willen de platen vervangen. Het dak is van aluminium profielen en polycarbonaat platen. Er is hagelschade en er zijn vochtproblemen. De platen wil ik graag laten vervangen en tevens, indien wenselijk, de rubbers, de slabben en wat er nog meer nodig is. Graag laat ik dat door iemand beoordelen. Het dak is ongeveer 5 x 4 meter en heeft 7 platen. Glas is waarschijnlijk te zwaar, maar dat laat ik ook graag beoordelen. Anders worden het polycarbonaat platen. Graag de afvoerkosten apart vermelden op de offerte. Er is vrij makkelijk bij te komen. Het vervangen van de platen wordt vergoed door de verzekering, alles wat erbij komt betaal ik zelf. Graag ontvang ik een offerte en laat ik iemand de situatie beoordelen.

Polycarbonaat dakplaten van overkapping vervangen

Ik zou graag de daklplaten van de overkapping willen laten vervangen. De overkapping is 4 meter diep x 5 meter lang. Wat zijn daar de kosten van? Platen van Polycabonaat, doorzichtige. Het gaat om vijf platen. Een aluminium frame waar ze in zitten. Wij wonen in Den Hout.