Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering voor een schuurtje groter maken:

Fundering voor een schuurtje groter maken

Wij willen onze schuur wat groter gaan maken. Het gaat om een fundering leggen van 6 bij 3 meter (18 vierkante meter). Er liggen momenteel stoeptegels.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering voor een schuurtje groter maken uit heel Nederland:

Schuurtje metselen

Ik wil graag een schuur gaan plaatsen van ongeveer 15 m2, 3 x 1.60 x 2 meter. De vakman zal de muurtjes moeten opmetselen en moeten voegen. De fundering, de deuren en het dak zullen wij zelf regelen. Aan de voorzijde komen er 2 deuren van 80 cm en aan de achterzijde van 90 cm. De maten zullen wij aan gaan geven en de stenen zijn aanwezig.

Steens muur metselen

De achtermuur is in totaal 11,5 meter, halve meter onder maaiveld op een betonnen fundering. 3 meter boven maaiveld. Deze muur vormt de achterkant van een overkapping en een schuurtje. Dus er komen 3 korte muurtjes uit naar voren. 2 van die muurtjes zijn ook weer dichtgemetseld, waardoor het dus een dicht schuurtje vormt. 66 m2 steens muur met vuilmetselwerk walen, ongeveer 9900 stenen.

Schuurtje metselen

Ik wil een schuurtje laten metselen van 2.50 x 3 meter. De vakman dient een fundering te plaatsen en daarna de muurtjes op te metselen. Er dient alleen een deur in te komen en een plat dak met bitumen erop. De tuin is voor de vakman goed bereikbaar.

Fundering schuurtje vergroten

Betreft een fundering van een voormalig schuurtje, van 8m bij 4m en ongeveer 0,5m dik Indien mogelijk ook het stukje wat ernaast ligt, dit is ongeveer 5m bij 4m en ik verwacht veel minder dik. Adres: , rotterdam Contactpersoon: Hoor het graag! Met vriendelijke groeten

Metselwerk bij een bouwproject

Wij zijn met blok van 6 woningen. De buitenste muren willen we volledig gemetseld hebben. Deze zullen ongeveer 8 meter lang worden. De tussenmuren wordt gemetseld muurtje van ongeveer 80 cm met pilaren. Hiertussen dienen dan houten schuttingsdelen geplaatst worden. Deze muren zullen ook ongeveer 8 meter lang worden. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het metselen van een schuurtje. Er zal een fundering geplaatst moeten worden en de schuur zal 2.50 bij 3 meter worden.

Uitbouw aan achterkant woning

Wij hadden graag een uitbouw willen hebben van 8 meter breed en 3.40 meter diep. Er zit wel een berging/schuurtje tussen die moet blijven staan, omdat er een CV in zit. Misschien dat er omheen gebouwd kan worden. Nou zouden wij een prijsindicatie willen hebben. Het liefs van steen en met openslaande deuren, fundering, elektra, verwarming en van binnen afgewerkt. Onze voorkeur gaat uit naar houten deuren en ramen. Ik hoor graag u reactie tegemoet!

Opgemetselde overkapping maken

Wij willen graag een vrijstaande opgemetselde overkapping met ingebouwde schuur in onze tuin laten bouwen. Er is een bouwtekening beschikbaar. Het gaat om : 1) het maken van een fundering, 2) het opmetselen van de muren, 3) het bouwen van een waterdicht plat dak, 4) het plaatsen van een deur in het schuurtje. LET OP: Afwerkingen zoals plafond, vloer, wanden en elektra doen we allemaal zelf. Wat gaat dit bij jullie kosten? L 6,3 x B 3,6 x H 2,7 meter.

Schuurtje annex speelhuisje metselen

We willen graag een speelschuur/ opbergruimte laten metselen met een buitenmaat van 280x250. Hij mag 210-220 hoog worden. Er zal ook nog een fundering moeten komen, graag hiervoor ook een offerte. Geen idee of jullie ook daken plaatsen of samenwerken met iemand, anders mag dat ook meegenomen worden in de offerte. Het mag een platdak of lessenaarsdak worden. De stenen zijn niet zo belangrijk. Gewoon zo goedkoop mogelijk aangezien we er aan de buitenkant stucwerk, tex of hout op willen. Hij hoeft niet per se geisoleerd te worden maar het moet ook geen vochtige toestand gaan worden uiteraard. Verder moet er een deur in van 80x180 en twee grote ramen van 100x70. Ik hoop dat ik het goed over heb kunnen brengen om een offerte uit te kunnen brengen.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij hadden graag een uitbouw willen hebben van 7,80 meter breed en 3,20 meter diep. Er zit wel een berging/schuurtje tussen die moet blijven staan omdat er een CV in zit. Misschien dat er omheen gebouwd kan worden. Nou zouden wij een prijsindicatie willen hebben. Het liefs van steen en met openslaande deuren, fundering, elektra, verwarming en van binnen afgewerkt. Ik hoor graag u reactie tegemoet!

Schuurtje metselen

Oude schuur van 5.50 meter breed 1.70 meter diep breken wij zelf af. Het plafond stutten wij omdat deze in contact staat met die van de buren. Betonnen fundering ligt er al. Het gaat er dus echt om om de muren van de schuur opnieuw op te bouwen. Er komt nog 1 deur in en 1 of 2 ramen van ongeveer 2 m2 bij elkaar.

Partners

Partners van Casius