Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbreiding badkamer met houtskeletbouw:

Uitbreiding badkamer met houtskeletbouw

Timmer-gigant Graag uw offerte voor een uitbreiding van onze badkamer met 5 m2 houtskeletbouw. Bijgevoegd de tekening. Het bovenste deel op tekening wordt aan de bestaande badkamer toegevoegd. Heb dus drie wanden en een vloer en een dak nodig in hsb.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiding badkamer met houtskeletbouw uit heel Nederland:

Badkamermuren metselen

Voor een uitbreiding van de badkamer moeten er 2 muren van elk ongeveer 192 x 255 gemetseld worden. Dit is deel van een veel grotere klus, maar daar heb ik al mensen voor.

Chalet binnen en buiten renoveren

Ik heb zojuist een chalet gekocht in Ermelo. Ik wil graag nieuwe dakbekleding en ook het Electrabel dient gemoderniseerd te worden (stoppen uitbreiding). Ook het vervangen van 1 raam en het plaatsen van dubbele beglazing moet gebeuren. Daarnaast heb ik een budget over voor verdere modernisering. Op ons wensenlijstje staat het vernieuwen van de keuken, badkamer (gedateerd uiterlijk). Op de buitenkant zijn een aantal plaatsen met verrot hout. Ik ben benieuwd wat de kosten van ingrijpende vervanging zullen zijn.

Uitbouw aan een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1930 en krijgen daarvan rond half juli de sleutel. Wij willen aan de achterzijde een casco uitbouw laten maken van ongeveer 10 meter breed en 2,5 tot 3 meter diep. We willen de stijl van de uitbouw overeenkomstig die van de woning. We willen houten kozijnen en openslaande deuren. De uitbouw krijgt een plat dak en daar willen wij een lichtstraat in. Het gaat om de uitbreiding van de badkamer en woonkamer. We hebben een schets, maar nog geen bouwtekening. Er moet ook een fundering met heipalen onder. Het is onze wens om de bouw te laten starten in de 1e week van augustus. We willen zelf meehelpen waar nodig voor de ervaring en voldoening nadien. Graag ontvangen wij uw offerte en tijdsindicatie.

Badkamer verbouwen en uitbreiden

Ik wil mijn badkamer (laten) verbouwen en uitbreiden. Huidige afmetingen: 1,94 x 2,05 meter. Na uitbreiding: 2,60 x 2,05 meter. Verbouwing: vloer/wand-tegels, w.c., douche en wastafel vervangen. Tevens moet de waterafvoer worden verlegd van 1e verdieping naar w.c. op de begane grond. In de huidige situatie loopt de afvoer van de badkamer naar buiten en komt samen met het hemelwater. De tweede week van juli krijg ik de sleutel van de woning.

Huis volledig verbouwen

Wij zitten in het aankooptraject van een 50 jaar oude woning van ongeveer 100 m². In deze fase willen we inzicht krijgen in de kosten van een verbouwing. De woonkamer en keuken willen wij vanaf de begane grond naar de 1e verdieping verplaatsen. Op die plek beneden willen wij 2 slaapkamers maken, door het plaatsen van een muur. Op de zolder willen we een ruime slaapkamer met dakkapel, een badkamer en toilet. In de bestaande aanbouw beneden willen we ook een badkamer plaatsen. Verder willen we: - een nieuwe meterkast en vervanging en uitbreiding van al het elektra - leidingwerk vervangen, verleggen en uitbreiden ivm verplaatsen van de keuken, nieuwe badkamers en een nieuw toilet - een kozijn met raam aan de voorzijde op de 1e verdieping vervangen door een groter kozijn met raam - een nieuwe keuken - 2 nieuwe badkamers (zolder + begane grond) en de bestaande toiletruimte vernieuwen; een extra toilet op de zolder - een dragende muur op 1e verdieping vervangen met steunbalken of een andere constructie zodat het 1 open ruimte wordt - het trap gat dichten/verplaatsen op de 1e verdieping en zolder; een slimme oplossing voor een nieuwe trap vinden, en een vaste trap met luik naar de zolder - het afvoerkanaal van de gaskachel vervangen door een groter kanaal voor een houtkachel en die verplaatsen naar de 1e verdieping - Een kastenwand maken beneden voor plaatsing van de wasmachine en droger en bergruimte. - Plafonds vervangen. In de nieuwe woonkamer een balkenplafond plaatsen.Geluidsisolatie is van belang. - Waarschijnlijk willen we de muren laten spuiten.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer van mijn reeds gekochte woning laten verbouwen en mits mogelijk uitbreiden. Huidige afmeting is 1.95 meter x 1.80 meter. Voorzieningen: toilet, een wasbak en een douche. Afmeting, indien uitbreiding mogelijk, ongeveer 2.80 x 1.90 meter. De hele badkamer moet opnieuw: tegelwerk, stucwerk, nieuwe douche, nieuw toilet. Graag op korte termijn komen kijken, in verband met financiering.

Renovatie en uitbreiding van badkamer en WC

WC beneden: - Sloopwerk & afvoeren; - Vloer betegelen en muur tot halverwege betegelen; - Verven muur en indien nodig plafond; - Stucen van de muren en plafond; - Kitwerk. Badkamer uitbreiden en geheel renoveren: Badkamer is nu 2.10 meter x 1.56 meter. Deze willen wij uitbreiden met 2 m2. - Sloopwerk & afvoeren; - Vloer en muren betegelen; - Kitwerk; - Inloop douche plaatsen en installeren; - Glazen douchewand plaatsen; - Brede wasbak plaatsen en installeren; - Badkuip plaatsen en installeren; - Inbouw WC plaatsen en installeren; - Aanleggen/verleggen leidingen en riolering (wc en bad zijn nu niet in de badkamer, dus riolering moet verlegd worden of opnieuw worden geïnstalleerd); - Design radiator plaatsen; - Nieuw deurpost; - Plafond + stucen; - Electra en verlichting aansluiten (inbouwspotjes plafond + 1 stopcontact bij wasbak); - Ventilatie opnieuw installeren; - Slopen bestaande muur; - Nieuwe muur plaatsen.

Uitbreiding van een vakantie woning

Ik zit er aan te denken om een uitbouw van ongeveer 1,50 meter breed bij 2 meter diep te laten plaatsen. Deze ruimte zal aan de badkamer geplaatst worden. Hier zal de doucheruimte komen en de wasmachine en droger geplaatst. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en er zal een douchecabine geplaatst moeten worden. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning nodig is.

Renoveren van de hal, trap en overloop

We zoeken iemand die vanuit technisch en creatief oogpunt met ons mee denkt over de mogelijkheden van een interne verbouwing van een deel van ons huis en deze uit kan (laten) voeren. Het betreft in elk geval de hal op begane grond, 1e en 2e verdieping, inclusief toilet begane grond en trappen en de mogelijkheden voor uitbreiding van de badkamer. Kenmerken huis - Bouwjaar 1926, ongeveer 95 m2. - Huis staat in de knik van de Esdoornstraat, daardoor is de hal op alle 3 de verdiepingen driehoekig. - Op de eerste verdieping hoort de kamer aan de achterzijde bij een appartement van de buren. Wensen: - Slimmere indeling / betere benutting van de ruimte op de hal 2e verdieping, CV-ketel, wasmachine/droger. - Moderniseren toilet begane grond. - Slimme bergruimte en kapstok in ruimten in de hal beneden. - Slimme bergruimte overloop 1e en 2e verdieping. - Onderzoeken mogelijkheden 2e toilet boven en/of vergroten badkamer, is nu alleen een douche, wastafels op de slaapkamers. - Trap renoveren, eventueel verleggen om ruimte te creëren voor badkamer.

Verbouwen van de hal, trap en overloop

We zoeken iemand die vanuit technisch en creatief oogpunt met ons mee denkt over de mogelijkheden van een interne verbouwing van een deel van ons huis en deze uit kan voeren. Het betreft in elk geval de hal op begane grond, 1e en 2e verdieping, inclusief toilet begane grond en trappen en de mogelijkheden voor uitbreiding van de badkamer. Kenmerken huis Bouwjaar 1926, +/- 95m2 Huis staat in de knik van de Esdoornstraat, daardoor is de hal op alle 3 de verdiepingen driehoekig Op eerste verdieping hoort de kamer aan de achterzijde bij een appartement van de buren. Wensen Slimmere indeling / betere benutting van de ruimte op de hal 2e verdieping (CV-ketel, wasmachine/droger) Moderniseren toilet begane grond Slimme bergruimte en kapstok in ruimten in de hal beneden Slimme bergruimte overloop 1e en 2e verdieping Onderzoeken mogelijkheden 2e toilet boven en/of vergroten badkamer (is nu alleen een douche, wastafels op de slaapkamers) Trap renoveren, evt. Verleggen om ruimte te creëren voor badkamer

Partners

Partners van Casius