Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Tilburg of directe omgeving.

1698 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of renovatie in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tilburg:

Uitbouw van een woning

Uitbouw van mijn woning vanuit achter kant. De afmeting moet worden 4 meter x 3 meter. We willen graag veel glas, zowel de zijkanten alsmede het dak. Graag goed geïsoleerd. 20 april vindt de sleuteloverdracht plaats. Dus graag valk na die tijd starten met de bouw.

Fundering voor een schuurtje groter maken

Wij willen onze schuur wat groter gaan maken. Het gaat om een fundering leggen van 6 bij 3 meter (18 vierkante meter). Er liggen momenteel stoeptegels.

Asbest golfplaten van melkstal verwijderen

Asbest golfplaten van melkstal verwijderen. Het is 215 m2 dak van een opmelkstal. De nokhoogte is 4 meter.

Platen met asbest verwijderen

Het gaat om het verwijderen van ongeveer 100m2 asbestplaten op het dak van onze schuur. (de schuur is 8 x 12 en het dak ligt iets schuin) De platen zijn geschroefd. Graag verneem ik of de prijs inclusief het afvoeren van de platen is.

Asbestplaten van schuur verwijderen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van 100 m2 asbestplaten (geschroefd, golfplaten) van het dak van de schuur in het voorjaar van 2018. Vervolgens wil ik dat de vakman nieuwe platen zal plaatsen. Dus verwijderen, afvoeren en vervangen.

Uitbreiding badkamer met houtskeletbouw

Timmer-gigant Graag uw offerte voor een uitbreiding van onze badkamer met 5 m2 houtskeletbouw. Bijgevoegd de tekening. Het bovenste deel op tekening wordt aan de bestaande badkamer toegevoegd. Heb dus drie wanden en een vloer en een dak nodig in hsb.

Opbouw plaatsen op plat dak

Opbouw laten plaatsen op een huidig plat dak van ongeveer 50 m2. Er hoeft geen balkon te komen en de opbouw wordt voorzien van een plat dak.

Huis bouwen met aanbouw

Wij willen graag een huis bouwen met een oppervlakte van 5 x 8 meter en een aanbouw van 2.5 x 10 meter en een verdieping boven de gehele onderbouw. Graag met trap, leidingenwerk, cv en binnen deuren. Kunt u een u een indicatieve prijsstelling geven.

Opbouw met een plat dak opbouwen

Ik wil prijs opvragen van een opbouw van 7 bij 4 ongeveer met vaste trap

Opbouw op een plat dak bouwen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor een opbouw (plat dak). De lengte is 9 meter en de breedte 5.5 meter. Voorkeur gaat uit naar kunststof kozijnen (3 aan de voorkant en 2 aan de achterkant). Daarnaast hebben we ook de vraag of jullie ook met steenstrips werken.

Werkkamer op zolder maken

Hoi, Ivm gezinsuitbreiding willen wij op onze zolder een werkkamer laten maken. Dakraam is reeds aanwezig. Het zou gaan om: - Plaatsen van tussenwand inclusief deur. Voor wat betreft de tussenwand zijn wij op zoek naar een wand die geluidsisolerend is. Verder willen wij graag onze laminaatvloer laten liggen. - Verplaatsen lichtpunt. Wij zijn benieuwd of u ons op basis van voornoemde informatie een indicatie kunnen geven van de kosten. Bij voorbaat onze dank voor uw reactie. Groeten,

Uitbouw plaatsen

Wij willen graag een uitbouw laten plaatsen van 3 bij 5,10 meter. De deur en kozijnen hergebruiken en de elektra en water uiteraard ook verplaatsen. Het plafond en twee zijmuren wil ik ook laten spuiten. Ik wil het gemetseld hebben.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning een terrasoverkapping laten bouwen van aluminium met polycarbonaat platen op het dak. Aan de gevel zit net onder de dakgoot een rolluik, dat moet blijven zitten. De maat van de overkapping is 506 x 306 cm. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en mij te laten adviseren over de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Binnenmuur plaatsen

Ik wil een wand van 2.60 meter breed en 2.50 meter hoog laten plaatsen, in de woonkamer. De wand mag van gipsplaten zijn en moet worden voorzien van een deurkozijn en deur.

Draagmuren deels slopen

Het slopen van 2 draagmuren, samen ongeveer 5 meter breed en 2,5 meter hoog. Daarbij graag het plaatsen van een draagbalk en puin afvoeren We zijn er vandaag zelf aan begonnen, maar komen er nu achter dat het een draagmuur is. We zijn direct gestopt, maar het wordt niet ondersteund en er loopt hier een kind rond. Hopelijk reageert u snel.

Balkon plaatsen aan drive-in woning

Wij willen graag een kosten indicatie: aan de achterzijde van onze drive-in woning willen wij een balkon plaatsen. Breedte ongeveer 5x 2 meter diep. Hierbij moet ook een trap naar de tuin worden geplaatst. Er zit nog geen deur in de gevel, wel kunststof kozijnen. Wat zijn de mogelijkheden en wat gaat dit ons gemiddeld kosten?

Uitbouwen met kelder eronder

Ik wil een uitbouw met eronder een kelder van 5 meter breed en 7 meter diep, aan het huis vast maar in de tuin. Het gaat om de realisatie van een slaapkamer met een inloopkast en een badkamer in de aanbouw. De kelder wordt onderverdeeld in een kantoor (6 m2), een berging (6 m2), en een multifunctioneel ruimte (sportruimte met douche/toilet, bar en mini-bioscoop (23 m2). De slaapkamer en kelder zijn te bereiken via huidige berging. Er zijn plattegronden beschikbaar. De tuin is bereikbaar via een poort aan de westzijde. Graag een indicatie van de kosten. Prefab is ook een optie.

Bouw van een vrijstaande woning

Het betreft het bouwen van een vrijstaande woning. Kavel reeds in bezit. Afmeting hoofdgebouw 6/6,5 x 13/13,5 (binnenmaat) met een aanbouw van 3,5 x 3. Tweede verdieping 6/6,5 x 13/13,5. 3 slaapkamers, 2 badkamers, open haard, aluminium of kunststof kozijnen (geen hout), zadeldak. Goothoogte maximaal 4,5 meter. Stuc of keimwerk buitenzijde. Zie foto voor impressie.

Draagmuur slopen en balk monteren

Graag zou ik van u een offerte en informatie willen ontvangen over het volgende project: -verwijderen draagmuur. -plaatsen stalen balk. -totale muur is 2,60 meter lang bij 2,65 meter hoog, zie de bijgevoegde foto. -momenteel hebben we een houten vloer met daaronder kruipruimte, geeft dit problemen met het stempelen/stutten? De vloer in de keuken is gewoon beton. Ik hoor het graag van u.

Tussenmuur slopen

Het weghalen van een gewapende betonmuur van slaapkamer

Keuken en bijkeuken samenvoegen en toilet verplaatsen

De bijkeuken bij de keuken betrekken en het toilet verplaatsen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden meegenomen op de offerte.

Deurkozijn verplaatsen

Deurkozijn verplaatsen: Ik wil mijn deur die ingang verschaft vanaf de gang een goede 150 cm verplaatst hebben, in de woonkamer. Bedoeling is om een nieuwe uitsnede te maken en hier het kozijn met deur in te plaatsen. De oude opening willen we dan graag weer afsluiten met betonblokken. De werkplek is goed bereikbaar en de klant klant gooit zelf het vuil weg.

Woning van binnen renoveren

Wij hebben een hoekwoning met een inhoud van ongeveer 300 kub. De volgende werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: - dakkapel plaatsen - 6 kozijnen vervangen - badkamer van beneden naar boven plaatsen,. hier is warm en koud water aanwezig. Het gaat om tegelwerk en het plaatsen van een wastafel en inloopdouche. Voor het toilet zal de afvoer moeten worden aangepast. - stuken van wanden plafond op de eerste etage - 2 kleine muurtjes beneden verwijderd. Het is niet duidelijk of het een draagmuur is. - vloerverwarming plaatsen en dekvloer - wanden en plafonds beneden stuken - cv ketel vervangen Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Waterschade aan plafond herstellen

Door waterlekkage via de bovenburen is schade ontstaan in ons appartement aan plafonds in gang keuken en badkamer. Totaaloppervlakte is ongeveer 18 m2. De verzekeraar wenst een offerte.

Gedeeltelijk verwijderen van het rookkanaal

Wij hebben van beneden tot en met het dak een rookkanaal door de woning lopen. We willen deze op de tweede en grotendeels op de derde verdieping graag verwijderen. Het is een gemetselde schoorsteen. De schoorsteen op het dak moet wel behouden blijven dus daar ondersteunen. De totale lengte van het stuk dat verwijderd moet worden is zo'n 8 meter.