Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Tilburg of directe omgeving.

1625 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tilburg:

Binnenmuur plaatsen

Ik wil een wand van 2.60 meter breed en 2.50 meter hoog laten plaatsen, in de woonkamer. De wand mag van gipsplaten zijn en moet worden voorzien van een deurkozijn en deur.

Draagmuren deels slopen

Het slopen van 2 draagmuren, samen ongeveer 5 meter breed en 2,5 meter hoog. Daarbij graag het plaatsen van een draagbalk en puin afvoeren We zijn er vandaag zelf aan begonnen, maar komen er nu achter dat het een draagmuur is. We zijn direct gestopt, maar het wordt niet ondersteund en er loopt hier een kind rond. Hopelijk reageert u snel.

Balkon plaatsen aan drive-in woning

Wij willen graag een kosten indicatie: aan de achterzijde van onze drive-in woning willen wij een balkon plaatsen. Breedte ongeveer 5x 2 meter diep. Hierbij moet ook een trap naar de tuin worden geplaatst. Er zit nog geen deur in de gevel, wel kunststof kozijnen. Wat zijn de mogelijkheden en wat gaat dit ons gemiddeld kosten?

Uitbouwen met kelder eronder

Ik wil een uitbouw met eronder een kelder van 5 meter breed en 7 meter diep, aan het huis vast maar in de tuin. Het gaat om de realisatie van een slaapkamer met een inloopkast en een badkamer in de aanbouw. De kelder wordt onderverdeeld in een kantoor (6 m2), een berging (6 m2), en een multifunctioneel ruimte (sportruimte met douche/toilet, bar en mini-bioscoop (23 m2). De slaapkamer en kelder zijn te bereiken via huidige berging. Er zijn plattegronden beschikbaar. De tuin is bereikbaar via een poort aan de westzijde. Graag een indicatie van de kosten. Prefab is ook een optie.

Bouw van een vrijstaande woning

Het betreft het bouwen van een vrijstaande woning. Kavel reeds in bezit. Afmeting hoofdgebouw 6/6,5 x 13/13,5 (binnenmaat) met een aanbouw van 3,5 x 3. Tweede verdieping 6/6,5 x 13/13,5. 3 slaapkamers, 2 badkamers, open haard, aluminium of kunststof kozijnen (geen hout), zadeldak. Goothoogte maximaal 4,5 meter. Stuc of keimwerk buitenzijde. Zie foto voor impressie.

Draagmuur slopen en balk monteren

Graag zou ik van u een offerte en informatie willen ontvangen over het volgende project: -verwijderen draagmuur. -plaatsen stalen balk. -totale muur is 2,60 meter lang bij 2,65 meter hoog, zie de bijgevoegde foto. -momenteel hebben we een houten vloer met daaronder kruipruimte, geeft dit problemen met het stempelen/stutten? De vloer in de keuken is gewoon beton. Ik hoor het graag van u.

Tussenmuur slopen

Het weghalen van een gewapende betonmuur van slaapkamer

Keuken en bijkeuken samenvoegen en toilet verplaatsen

De bijkeuken bij de keuken betrekken en het toilet verplaatsen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden meegenomen op de offerte.

Deurkozijn verplaatsen

Deurkozijn verplaatsen: Ik wil mijn deur die ingang verschaft vanaf de gang een goede 150 cm verplaatst hebben, in de woonkamer. Bedoeling is om een nieuwe uitsnede te maken en hier het kozijn met deur in te plaatsen. De oude opening willen we dan graag weer afsluiten met betonblokken. De werkplek is goed bereikbaar en de klant klant gooit zelf het vuil weg.

Woning van binnen renoveren

Wij hebben een hoekwoning met een inhoud van ongeveer 300 kub. De volgende werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: - dakkapel plaatsen - 6 kozijnen vervangen - badkamer van beneden naar boven plaatsen,. hier is warm en koud water aanwezig. Het gaat om tegelwerk en het plaatsen van een wastafel en inloopdouche. Voor het toilet zal de afvoer moeten worden aangepast. - stuken van wanden plafond op de eerste etage - 2 kleine muurtjes beneden verwijderd. Het is niet duidelijk of het een draagmuur is. - vloerverwarming plaatsen en dekvloer - wanden en plafonds beneden stuken - cv ketel vervangen Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Waterschade aan plafond herstellen

Door waterlekkage via de bovenburen is schade ontstaan in ons appartement aan plafonds in gang keuken en badkamer. Totaaloppervlakte is ongeveer 18 m2. De verzekeraar wenst een offerte.

Gedeeltelijk verwijderen van het rookkanaal

Wij hebben van beneden tot en met het dak een rookkanaal door de woning lopen. We willen deze op de tweede en grotendeels op de derde verdieping graag verwijderen. Het is een gemetselde schoorsteen. De schoorsteen op het dak moet wel behouden blijven dus daar ondersteunen. De totale lengte van het stuk dat verwijderd moet worden is zo'n 8 meter.

Verdieping op een plat dak bouwen

Extra verdieping plaatsen op plat dak. Tot opp ong 5x9 mtr, waarvan 5x6 mtr bouw en 5x3 mtr dakterras. Uitvoering in steen indien mogelijk.

Verdieping laten bouwen op een plat dak

Ik wil graag een verdieping laten plaatsen op plat dak. Totale oppervlakte is 9 x 5 meter, waarvan 6 x 5 meter, bouw en 3 x 5 meter dakterras. Uitvoering in steen met waarschijnlijk kunststof kozijnen. Compleet afgewerkt. Er zijn nog geen tekeningen en vergunning, door vakman te regelen.

Rotte draagbalken en asbest golfplaten vervangen

De kleine berging van 3 x 2.50 meter heeft asbest golfplaten. Deze dienen te worden vervangen. De draagbalken van de berging zijn rot. Ook deze moeten worden vervangen. Volgens de klant mogen de asbest golfplaten gratis afgevoerd worden (geïnformeerd bij de Gemeente).

Terrasoverkapping plaatsen

550 br 300 diep 250 h.

Frezen in muren, vloer en plafond

Per oktober krijg ik de sleutel van mijn appartement. Hier zal de badkamer en de keuken vernieuwd gaan worden. De leidingen zullen in de muren weggewerkt moeten worden. Ook zijn er meerdere stopcontacten in de woning die ik omlaag wil laten plaatsen. De elektra zal dus ook in de muur weggewerkt moeten worden.

Prefab kelder in achtertuin plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een prefab kelder in de achtertuin van a tot z. Grootte zal tussen de 20 en 30 m2.

Draagmuur slopen en balk plaatsen met constructieberekening

Het verwijderen van een dragende muur van 18 cm dik en 2,5 m lang met een deur er in. In een appartement op de begane grond Waarbij onder de vloer een kruipruimte is. Er zijn nog 2 verdiepingen boven de begane grond. Er moet ook een constructieberekening gemaakt worden en ik moet nog goedkeuring krijgen van de VVE.

Verlaagd plafond aanbrengen en afwerken

Onlangs hebben wij een nieuwbouw woning gekocht. We zijn aan het overwegen om een verlaagd plafond toe te passen. Ze moeten nog starten met de bouw van de woning. Echter is het belangrijk dat we de afweging nou maken. Afmetingen: Huiskamer: ongeveer 60 m2 Toilet: ongeveer 1 m2 Plafond ongeveer 15 cm laten zakken Eindafwerking: gipsplaat, het stucwerk regelen we zelf Rekening houdend met: locaties n.t.b. * ongeveer 12 spots in het plafond, spots en electra regelen we zelf * 2 aansluitingen van mechanische ventilatie, ongeveer 125 mm, ventilatiebuis regelen we zelf * 1 afzuigkap, elektra regelen we zelf * Op 4 tal plekken een versteviging i.v.m. het ophangen van hanglampen Graag zouden we een offerte ontvangen met de prijs inclusief manuren, leverantie materialen en materieel en btw. Hopelijk heeft u hiermee voldoende informatie op een 1e prijsindicatie te maken. Indien het interessant en betaalbaar is zullen we verder in detail treden.

Aanbouw aan de woning bouwen

Heer/mevrouw, Ik wil een zojuist aangekocht huis verbouwen. Het volgende moet gebeuren: Huidige aanbouw verbreden, linker muur reeds aanwezig tot 4,35 achter achtergevel. Op 4,35 meter achter de achtergevel staat ook een muur die gedeeltelijk gebruikt kan worden. Schuifpui aan achterzijde van circa 4 meter breed. Huidige achtergevel dient te worden gesloopt tot hoogte van circa 3 meter en draag constructie worden ingebracht. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden/kosten zijn.

Woning strippen tot casco

Voordat wij tot evt aankoop over gaan van deze woning: Willen we graag weten wat het zou kosten om deze woning geheel casco te laten strippen. Inc afvoer afval en evt afvoer grind en beplanting voortuin. Bij voorbaat

Draagmuur verwijderen

Wij hebben een nieuw huis gekocht waarin een draagmuur verwijdert moet worden, een muur die haaks op de draagmuur staat daar moet een nieuwe doorgang in komen. Tevens moet er een open haard en keuken verwijdert worden. Wij zouden graag een offerte ontvangen voor deze werkzaamheden.

Draagmuur en schouw verwijderen

Wij hebben een huis gekocht waarin wij graag een draagmuur willen laten verwijderen. Tevens moet er een nieuwe doorgang komen in een muur die haaks op de draagmuur staat. Daarnaast moet er ook een openhaard met ombouw verwijdert worden. Wij zijn benieuwd naar de kosten hiervan.

Vuurwerkbunker bouwen

Ik wil vuurwerk gaan verkopen in Tilburg er moet voor 10. 000 kilo in kunnen worden opgeslagen.