Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Tilburg of directe omgeving.

1722 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwwoning bouwen, nieuwe woning bouwen, huis bouwen, nieuwbouw woning vrijstaand, vrijstaande gelijkvloerse woning realiseren, huis bouwen, nieuwe woning bouwen, nieuwbouw woning, hoekwoning realiseren, hoekhuis bouwen, bungalow bouwen, een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bungalow bouwen, renovatie en uitbouw jaren 50 woning, dakopbouw 3 units en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tilburg:

Renovatie hoekwoning

Ik wil mijn woning totaal renoveren. Keuken: Muur uitbreken (2,35 m breed) oude keuken verwijderen en nieuwe plaatsen Begaande grond: Woonkamer en gang vloer verwijderen (50 m2), er liggen nu tegels met grind Badkamer: Strippen en opnieuw inrichten, nieuwe wc plaatsen. Stuc- en schilderwerk (afmetingen niet bekend) Isolatie (dak aan de binnenkant en de kruipruimte. Nieuwe kozijnen (nieuwe schuifpui en nieuwe voordeur) nu hout, moet aluminium worden Traprenovatie: Trap bekleden met laminaat Etc.

Uitbouw op dakterras

We willen graag een uitbouw realiseren voor de badkamer om 2 x 2 meter meer ruimte te creëren. De buitenmuur zal dus open moeten en worden verlengd. Zie hiervoor ook de bijgaande foto. Vergunning zelf aangevraagd. Graag een offerte voor een kale casco oplevering en een complete. Constructie in overleg.

Aanbouw woonserre

Wij willen een woonserre van ongeveer 3 m bij 6 m. In de offerte ook graag een optie terug komen voor 6 bij 3.5 in plaats van 6 ook bij 3. Er moeten minimaal 2 stopcontacten, verlichting + schakelaar in komen. Het moet een goed geïsoleerd aanbouw zijn met glas aan bovenkant waar we ook in de winter kunnen zitten. Helder glas, minimaal HR++ waar goede lichtinval is. Er moet wel een fundering komen voordat dit gerealiseerd moet worden. Graag ook een vloerverwarming voor dit oppervlakte.

Veredelde dakkapel / dakopbouw realiseren op de aanbouw

Wij willen graag een veredelde dakkapel / dakopbouw op onze aanbouw met plat dak laten plaatsen. Het dak van de aanbouw is ongeveer 5 x 2,5 meter en de dakkapel zou denk ik ongeveer 4 x 2 moeten worden. De foto is een voorbeeld van wat we willen. De buren hebben ook zo een dakkapel, dus ik vermoed dat het dak sterk genoeg is. De vergunning zouden we graag laten regelen door de vakman. We willen een casco oplevering, waar buiten alles afgewerkt is en binnen werken we zelf af. Wel willen we graag de kosten voor stucwerk en elektra apart op de offerte vermeld hebben, als dat mogelijk is. De constructie willen we van hout of prefab. Graag de goedkoopste. De voorkeur gaat uit naar prefab. Tekeningen hebben we nog niet.

Badkamer + toilet renovatie

We willen de huidige douche ombouwen naar een nieuwe grotere badkamer met douche, bad en wastafel. De wc willen willen we een stuk verplaatsen. Bijgaand is een foto van de huidige situatie, een plattegrond van de huidige situatie en een plattegrond van de gewenste situatie.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een uitbouw maken achter ons huis in de lente van 2020. Afmeting: 2,50 bij 4,60 meter. Voor zo ver wij weten is er geen vergunning nodig. Wij denken dat we de constructie van gipsblokken willen en de buitenkant van steen. Er is een betonnen fundering nodig. We gaan zelf de afwerking doen dus graag een casco opbouw, wel inclusief de ruiten. We zouden liever de spullen zelf bestellen en dat u de uitvoering van deze klus doet. Kunt u ons hierbij helpen en wat zijn de kosten?

Aanbouw zijkant huis

7x10 mtr aanbouw, 1 laag, aan de zijkant van een bestaande woonhuis. Mag prefab zijn. Met een Voordeur, 3 tal ramen aan de zijkant. Binnen moeten er daarna een 3tal behandelruimte gecreëerd kunnen worden. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Aanbouw metselen

Ik wil een complete aanbouw gemetseld hebben met eventueel daarboven een opbouw. De grote van de aanbouw is 5.10 m x 4,50 m x 2.55 m De opbouw is nog niet helemaal zeker.

Winkelpand verbouwen en inrichten

Ik wil graag een casco pand ombouwen in een snoepwinkel. Denk hierbij aan aansluiting luchtbehandeling, elektrische verdeelkast + elektrische verdeling stopcontacten, aansluiting water punt, afwerkvloer, wandafwerking, verlichting, plafond en inrichting. Het pand is 140 m2 .

Dakopbouw keuken en badkamer renoveren

Wij willen een opbouw bovenop de keuken realiseren op de eerste verdieping wat nu dakterras is. Afmeting circa 4 x 2.5 m. Er zou nog bepaald moeten worden of het dak sterk genoeg is. We willen graag een offerte voor een complete oplevering en een casco oplevering. Elektra zou ook moeten, stucwerk graag apart vermelden. Of een vergunning nodig is weten we niet. Bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden. Voor de constructie willen we graag advies. Tevens willen we de badkamer vernieuwen: Leidingen moeten verlegt worden. Tegels en sanitair meubels moeten vernieuwd worden. Meubels regelen we zelf. Tegels in overleg wie het regelt. Afmeting van de badkamer is ongeveer 2 x 3 meter. Graag apart op de offerte vermelden wat de kosten zouden zijn om alles eruit te halen en af te voeren. Mogelijk dat wij dit zelf doen. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw van de woonkamer realiseren

We willen een uitbouw van 5,5 x 3 meter realiseren aan de achterzijde van de woning. Het wordt een uitbreiding van onze woonkamer. Een vergunning is waarschijnlijk niet nodig. We willen een complete oplevering. De huidige vloer van de woonkamer zou eruit moeten en dan opnieuw gelegd en doorgetrokken in de uitbouw. Ook zou er gestuct moeten worden. Elektra is niet nodig. Over de fundering willen we graag advies. We willen een budget vriendelijke constructie. Er zijn tekeningen gemaakt voor een uitbouw van 3,5 meter, maar nog niet voor 3 meter. Graag ontvangen we een offerte.

Gevel doorbreken voor uitbreiding woning (keuken) naar garage

Ik wil mijn nieuwbouwwoning verbouwen. Ik wil een dragende muur van max. 4 meter verwijderen en er een draagbalk plaatsen om (een deel van) de garage bij de woning te betrekken. Zie plattegrond in bijlage. Het gaat daar om de verticale muur tussen de keuken en verblijfsruimte (waar nu al een opening in is getekend).

Extra verdieping realiseren

Een extra verdieping op een platte dak. Afmetingen zijn 6 meter bij 7,5 meter. De constructie hangt af van de prijs. Als het te duur wordt, de oplevering graag casco. De vergunning kan ik eventueel zelf aanvragen, maar kan ook door de vakman. Ik heb tekeningen van de buurman gekopieerd, die de opbouw al heeft. Het doel is om meer woonruimte te creëren. Graag zou ik de opdracht willen doornemen met u. Mijn buren van een straat verderop zou dit ook graag willen.

Opbouw garage volgens tekening

Wij willen graag samen met de buren de opbouw op de garage zoals op bijgevoegde bouwtekening (deze is van een blok verderop). Ik zou graag willen weten wat dit ongeveer per huishouden kost. Graag ook een opgave indien de tussenmuur van de garage vervangen moet/zou worden door een spouwmuur incl. fundering. Let op! Beide opbouwen worden casco (weer en wind dicht) opgeleverd, enkel kozijn van de hal naar de opbouw erin, verder niets.

Dakopbouw plat dak

We hebben een huis met plat dak. We willen graag een extra verdieping laten bouwen. Ik ontvang graag een aparte prijs voor casco en 1 voor compleet. De vergunning wil ik graag via de aannemer aanvragen en ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Er moet wel gestuct worden. De oppervlakte is ongeveer 35 vierkante meter.

Opbouw op plat dak

Een extra verdieping op een bestaand plat dak. De afmeting zouden 5,7mtr bij 6,8 mtr moeten worden. Wij hebben een voorbeeld foto meegestuurd. De vergunning e.d. zijn geregeld. De wensen voor deze opbouw zijn met een -Houten of prefab structuur -Binnenwerk trap, elektriciteit en vloer

Draagmuur slopen en toilet vergroten

Wij willen toilet vergroten richting keuken. En daar moet een draagmuur gesloopt worden.

Platen terrasoverkapping vervangen

Vervangen van 6 platen van de terrasoverkapping. Zijn beschadigd na hagelbui. 6 meter breed x uitval ca. 3 meter. Het zijn Polycarbonaat platen

Dakopbouw realiseren

Wij willen een volledige casco opbouw 52 m2. De verdieping moet worden voorzien van een trap, tevens ook elektra/ verwarming/ riolering voorbereiding, op onze woning uit 2000 met platdak. Afmeting is 5,70 x 9,20 meter. De bedoeling is om 2 grote slaapkamers (straat & tuinzijde) en een badkamer te realiseren. Vergunning heb ik al aangevraagd en ben ik mee bezig. Als het goed is moet er een houten constructie komen.

Houtkachel en rookkanaal verwijderen

Ik zoek een aannemer voor het verwijderen van een kachelpijp op de begane grond en eerste verdieping. Afdichten rookkanaal begane grond en dak tegen inregenen en ongedierte. Verwijderen van houtkachel en plafond afwerken. Het gaat om een tussenwoning bouwjaar 1997 met platte dakconstructie.

Dakterras ombouwen tot extra woonruimte

Ik zoek een aannemer die van een dakterras een dakopbouw kan maken. Op de tweede verdieping heb ik een (begaanbaar) dakterras (balkon) van 420 bij 300 cm. Hierop zou ik graag een extra kamer creëren. In de extra kamer zou ik graag een kunststof raam erin hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten en plafond en muren laten stucen. Buitenkant mag ook bekleed worden met Keralit. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw werkzaamheden. Op deze verdieping is reeds 2 andere slaapkamer aanwezig. Het moet waarschijnlijk een opbouw met hout skelet worden.

Dak opbouw

Wij willen graag een dak opbouw op ons huis het is een semi plat dak, met in het midden nog een klein stukje puntdak. Het wordt een logeerkamer en maat ben ik nog niet helemaal aan uit. Het moet in ieder geval wel compleet opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk, met een houten constructie en kunststof kozijnen. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Onze buren hebben het ook en wij willen een soort gelijk iets. (zie foto) ons huis staat er links van.

Opbouw op garage

Graag zouden wij een opbouw op onze garage willen realiseren. Deze extra kamer zit dan vanuit de overloop te bereiken zijn. De afmeting is 4 m breed en kan 6 'm lang worden, wellicht nog langer. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra aansluitingen. Er hoeft niet gestuct te worden. Er is een vergunning nodig. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Vergroten en renoveren van een houten chalet

Sorry, but my Dutch is not so strong so I write in English. We have a 40 m2 chalet ( 4 x 10 m). It is with simple glass windows and it is not isolated. What we would like to do: - build more 60m2, so the chalet would be 100m2 after the renovation ( 10 x 10 m ) - isolate the full chalet (the total 100m2 -> also the roof and also under the chalet) - build central heating with 7 radiators ( we have a petroleum kachel which has to be taken out ) --> we will buy the radiators - make the bathroom bigger with a bath, washing machine and a dryer ( build extra 5-6m2 ) --> we already bought the bath, the washing machine and the dryer now is outside in the schuur behind the chalet ( ca. 2-3 meters from the bathroom ) - the floor of the extra "building" ( the new 60m2 ) will be carpet - dubbel glass plastic windows -> we need 8 windows with mosquito nets and shutter (5 double windows with size 154 x 104 cm and 2 simple windows with size 90 X 90 cm) - dubbel glass plastic sliding door (size: 205 x 223 cm) - electricity in the full chalet with power outlets ( ca. new 12 power outlets ) - spot lamps in the living room and in the bathroom ( bathroom 9 m2 with 9 spot lamps, living room is 35 m2 with 22 spots) If it is possible we would like to get an offer for each item because we would like to know how much every item in the list costs. The renovation can be start from 1st October. We would like to finish the renovation before the winter (because the chalet is not isolated.. it is really cold). Thank you very much!

Inductiekookblad en spoelbak laten infrezen

Ik wil mijn inductie kookblad en spoelbak laten infrezen in mijn houten werkblad. Ik heb een nieuwe keuken laten plaatsen maar vind de afwerking niet mooi, ik ga een nieuw kookblad aanschaffen en wil dit laten infrezen.