Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Tilburg of directe omgeving.

1728 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tilburg:

Balkon egaliseren

Ik wil het balkon laten egaliseren, want het hemelwater loopt niet richting afvoer putje, maar net de andere kant op.

Erker voorzijde tussenwoning

Vergunning nog niet aangevraagd, maar het gaat om een erker aan voorzijde van een tussenwoning. Afmetingen 3,00 meter breed x 1,50 meter diep. Plat dak met bitumen. Uitgevoerd met kunststof kozijnen met draai-kiep-ramen. Planning is bespreekbaar.

Een uitbouw ontwerpen en realiseren

Ik zoek een specialist die een aanbouw kan realiseren. Daar moeten ook tekeningen voor gemaakt worden. Maten bespreek ik graag met de vakman.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Muur tussen keuken en woonkamer van 2.70 meter dient verwijderd te worden. Muurdikte is 14 cm. l

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Wij willen een gat laten zagen tbv het aanleggen van een lichtkoepel in onze badkamer. Het betreft hier een betonnen dak met bitumen en grind er op. De lichtkoepel is een elektrisch te openen Velux lichtkoepel van 90x120 cm. Na het aanleggen van deze koepel wordt de badkamer gerenoveerd. Er zit een stroompunt (nu een lamp) waar de koepel dient aangesloten te worden. Graag ontvangen wij een offerte voor het zagen (en evt plaatsen/aansluiten van de lichtkoepel). Werkzaamheden mogen z.s.m. uitgevoerd worden.

Balkon met pvc bedekking renoveren

Het gaat om een balkon van 5,50 meter en 1,50 meter diep. Er ligt nu PVC op. Er is een lekkage in onze slaapkamer ontstaan en ik denk dat het van het balkon afkomt. Daarom zoek ik iemand die het voor mij kan vervangen.

Polycabonaat platen vervangen van serre dak

Er liggen nu 5 Polycabonaat platen op het serredak van ongeveer 140-100 op melkkleur. Hier willen wij de platen van laten vervangen aan de zijkanten zit het lood los, dit zal ook hersteld moeten worden. Dak is verlengde van de woonkamer

Woonkamer, badkamer en toilet betegelen

De begane grond moet betegeld worden (60 m2). De badkamer en het toilet moeten betegeld worden (38 m2) en er moeten leidingen worden verlegd. Hoelang zal het duren en hoeveel zal het kosten? Ik hoor het graag.

Balkonrenovatie beton

het balkon van 3 bij 1,20 meter heeft aan de onderzijde slechte stukken waar het beton weg is i.v.m. schroeven die in het beton zaten. De bovenkant is niet waterpas waardoor er op plekken water blijft staan. Daar is het beton slecht.

Fundering plaatsen voor een aanbouw

Ik ga de garage (4 bij 7 meter) 2,5 meter laten uitbouwen. Garage wordt omgebouwd tot werkruimte. Zou graag de fundering willen laten maken en misschien bij juiste prijs nog wat zaken.

Dubbelzijdige nokverhoging

Het gaat om een hoekwoning. Ik zoek een Aannemer voor een dubbelzijdige nokverhoging dus voor- en achterzijde. Iemand die hier ervaring mee heeft en ook de eventuele vergunning regelt. Mijn buren (spiegelbeeld maar hetzelfde type woning) hebben reeds een nokverhoging en hebben ook een bouwtekening. De zoldervloer is van hout (jaren-60 woning) en moest bij de buren destijds ook versterkt worden.

Dakraam of luik maken in betonnen dak

We wensen een velux dakraam dat open Kan. Hiervoor is een gat in het betonnen dak nodig. Een probleem is dat we nu erg moeilijk op het dak kunnen en eigenlijk niet weten waar er naast de zonnepanelen plaats is voor het Luik. Uiteraard is het de bedoeling dat het dakraam ook weer keurig afgewerkt wordt aan de binnenkant en aan de buitenkant.

Balkon met betonrot opknappen

Mijn balkon is 1.20 bij 3.00 meter groot. Er blijft vaak water staan op het balkon waardoor de verf er vanaf gaat. Aan de zijkant is er n klein stukje beton weg. Ik wil graag weten wat het ongeveer gaat kosten om het balkon te herstellen.

Verbouwing badkamer

gezocht, een ervaren vakman ,die vrijblijvend langs komt en die ideeën kan geven over onze kleine badkamer, ook qua prijs , en deze dan ook kan plaatsen, het belangrijkste is de hoek douche , die is aan vervanging toe, mag ook een complete douchecabine zijn , ,

Uitbouw realiseren achterkant huis

Graag zou ik een uitbouw aan de achterkant van mijn woning willen laten bouwen. Deze zal ongeveer 10 m2 worden met openslaande deuren naar de tuin. Ik heb momenteel een keuken, deze is al uitgebouwd, dit wil ik gelijk trekken met de uitbouw, dus er zal een muur moeten worden doorbroken. De uitbouw wil ik van metselwerk. Wat er qua fundering nodig is, durf ik niet te zeggen. Ik ga bij de gemeente vragen of een vergunning noodzakelijk is. In de 1e week van december wil ik graag beginnen.

Draagmuur openbreken en balk plaatsen

Kan pas rond 16 juni erin. Maar we zijn nieuwsgierig wat de werkzaamheden / kosten zijn van het verwijderen van een deel (1,80 meter) van een draagmuur. Zie de afbeelding, rood gemarkeerd. Belangrijk is ongeveer een schatting van de prijs. Daarna kunnen we vanaf begin juni een afspraak maken. Snap dat het niet mogelijk is om exact een prijs te beredeneren. Zoals je ziet, het is een deel van de draagmuur.

Algehele renovatie

Beneden Doorbraak muur woonkamer/keuken. Dichtzitten van deurdoorgangen 2x Plaatsing vloerverwarming beneden verdieping circa 35 m2 Aanbouw realiseren boven verdieping van 2 mbx 1.8 5 m (compleet met elekta en stucwerk) Verplaatsing en plaatsing badkamer van circa 9 m2 Vrijwel iedere muur moet gestuct worden in het huis Vernieuwing toilet beneden verdieping (1.35x0.92)

Houten delen ballustrade balkon vervangen door kunststof delen

Onze balkonballustrade bestaat uit horizontale houten latten. (145x25mm) Deze willen we graag vervangen door onderhoudsvrije latten (kunststof? aluminium? hardhout?). Het betreft een kleine 10 meter rondom aan hekwerk (1.20m hoog), bestaande uit 6 horizontale latten. Deze zijn bevestigd aan de gevel. Deze bevestiging willen we graag hergebruiken.

Fundering t.b.v. uitbouw woning

Wij willen een uitbouw aan de woning realiseren.De afmetingen zijn ca. 3,10 x 3,80 meter. De constructie wordt uitgevoerd in HSB. We zouden graag een fundering laten berekenen en laten storten incl. cementdekvloer over deze afmeting.

Een gemetselde schuur in mijn achtertuin bouwen

Ik zou graag een offerte voor de bouw van een schuur in onze achtertuin ontvangen. Met betrekking tot onze wensen: - Schuur met een hoogte van 2.53 m zodat deze netjes aansluit op de hoogte van de schuur rechts op de foto’s - Schuur van een kleine 9 m2. - Twee deuren. Eén in het midden van het pad aan de voorzijde van de schuur en één deur naar de brandgang rechts achter zoals ook op de foto’s is te zien - Schuur mag een platdak met dakbedekking hebben zonder overstek - Schuur mag enkelwandig zijn, het is enkel voor de opslag van tuingereedschap, fietsen en containers - Betonvloer - Ik zou graag de prijs weten van een gemetselde schuur en de prijs van prefab betonplaten met bijv. een hout design. - Enkel de voorzijde van de schuur is zichtbaar, de rest is enkel te zien in een brandgang. Mochten jullie nog meer informatie nodig hebben dan hoor ik het graag. Ik kijk uit naar het contact.

Hek om het dakterras maken

Mijn huis heeft een dakterras waar de vorige bewoners de omheining van hebben verwijderd (wegens houtrot van de omheining). Ik wil nu graag het dakterras opnieuw omheinen. Er liggen stenen (zie foto) waar ik als het mogelijk is het hekwerk op wil laten monteren. Hekwerk graag van licht materiaal en minimaal 1 meter hoog. Afmetingen: 780 cm Lengte Breedte 240 cm (rechter rij niet meegenomen) Rechterzijde lengte 360 cm

Nieuw zadeldak met tevens een nokverhoging

Huis front breedte: 8,75 m Diep: 7,60 m Huidig dak is van 1927 en is op. Wat kost een nieuw dak met nieuwe pannen en tevens een nokverhoging? Zo kunnen wij de afweging maken om misschien geen nokverhoging te maken maar een nieuw zadel dak zal echt moeten. Ik hoor graag van u.

Dakopbouw op plat dak

Ik wil een extra verdieping op een woning met een plat dak. De woning is 9,20 meter bij 5,00 meter. Graag compleet met elektra en stucwerk, en een houten constructie. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Een aannemer een uitbouw laten ontwikkelen achter mijn woning

Ik ben oriënterende in het uitbouwen van de woning aan de achterzijde de uitbouw zou 2.5 bij 4.80 meter worden. Dit om de leefruimte beneden te vergroten. Gebruiksdoel van de uitbouw zou het zit gedeelte van de woning zijn. En wil de gelijk de vloer laten betegelen icm vloerverwarming Ik persoonlijk twijfel of ik ga bouwen of verhuizen. Voorzijde veel glas en een lichtstraat. Daarnaast zou de uitbouw gemetseld moeten zijn en zie ik graag kunststof kozijnen willen gebruiken. Het gaat om een tussenwoning. Het moet woon-klaar worden opgeleverd.

Schuur slopen en nieuw opbouwen

De oude houten schuur verwijderen en een nieuwe schuur metselen, inclusief fundering en vloer aanleggen. Schuurafmetingen zijn plm 215x420, hoogte 220 voor 210 achter (lessenaarsdak). Aan voor- en achterkant dient een dichte deur te komen. Voorkant (tuinkant) een raam. Dak van dakpanplaten en goten+regenpijp.