Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor chalet renoveren:

Chalet renoveren

We hebben een houten stacaravan gekocht op een camping en willen de achtergevel en de 2 zijgevels opnieuw laten bekleden met een kunststof product. Daarvoor zijn we opzoek naar een bedrijf die dat voor ons kan doen.
Onze klant uit Soerendonk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor chalet renoveren uit heel Nederland:

Chalet renoveren

Bij recreatie chalet moet vloer grotendeels vervangen en afgevoerd worden omdat er schimmel is ontstaan. Betreft oppervlakte van ongeveer 3x8 meter. Chalet wordt door ons leeg gemaakt (meubels eruit).

Vergroten en renoveren van een houten chalet

Ik wens op mijn houten challet Macau 6 x 10 meter. Houtdikte 54 mm en extra etage te plaatsen. Het idee is een schuin dak - Dakhoogte van maximaal 5.50 meter hoogte, misschien met een balkon. In ieder geval extra dakramen voor daglicht en de oplevering met tussenwanden en een vloer, binnendeuren en een trap van binnenuit naar de eerste etage.

Renoveren buitenkant houten chalet

Ik heb een houten chalet en wil het hout is slecht aan het worden. Het hout dient te worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. Het chalet is 6 x 12 meter en goed bereikbaar.

Chalet renoveren met kunststof

Graag willen wij de gevel van ons chalet opnieuw bekleden met kunststof, de oude bekleding verwijderen wij zelf en voeren wij af.

Vergroten en renoveren van een houten chalet

Wij zijn eigenaar van een houten chalet op een recreatiepark. Het chalet heeft een permanente en vergunningsvrije woonbestemming. We willen het chalet laten renoveren en vergroten met een aanbouw. De huidige maat is ongeveer 3,5 x 11,5 meter en we willen er ongeveer 4,5 x 5,5 meter aan laten bouwen. Er moet een betonnen vloer op het zand worden gestort. We willen in de aanbouw een kunststof kozijn met openslaande deuren. Het chalet heeft een schuin aflopend dak met bitumen dakbedekking. Daar moet het dak van de uitbouw op gaan aansluiten. De buitenzijde moet worden voorzien van onderhoudsvrij hout dat vergrijst. In de uitbouw moet elektra en verwarming worden aangelegd. De renovatie van het chalet omvat: - Vervanging van alle kozijnen en de schuifpui door kunststof - Wijzigen van de indeling en tussenmuren - Verwijderen van het verlaagd plafond en isoleren van het dak - Plaatsen van een nieuwe badkamer met apart toilet (o.a. aansluitingen verleggen) - Aansluitingen in de keuken verleggen - Vervangen van de cv-installatie. Er is nu een oude kleine cv-ketel. We willen een afspraak maken om de klus op locatie met u te bespreken en alles in te laten meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Chalet binnen en buiten renoveren

Ik heb zojuist een chalet gekocht in Ermelo. Ik wil graag nieuwe dakbekleding en ook het Electrabel dient gemoderniseerd te worden (stoppen uitbreiding). Ook het vervangen van 1 raam en het plaatsen van dubbele beglazing moet gebeuren. Daarnaast heb ik een budget over voor verdere modernisering. Op ons wensenlijstje staat het vernieuwen van de keuken, badkamer (gedateerd uiterlijk). Op de buitenkant zijn een aantal plaatsen met verrot hout. Ik ben benieuwd wat de kosten van ingrijpende vervanging zullen zijn.

Stacaravan renoveren

Ik heb een vakantiechalet van 11 x 3,6 meter dat ik wil laten voorzien van Royal Crest Kunststof Vinylbekleding. Ik heb berekend dat het om ongeveer 70 tot 75 m² gaat. Verder wil ik de houten deurkozijnen en het raam laten schuren, gronden en aflakken. Het chalet staat op een recreatiepark. Nu na het seizoen is het toegestaan om daar aan te werken. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer laten renoveren

Graag wil ik mijn badkamer laten renoveren. Ik wil dit doen met Dumaplast PVC bekleding i.p.v. tegels. Ook wil ik een nieuw plafond, (inloop?) douche en vloer. Het gaat om de badkamer in mijn chalet. Ik heb nog geen materialen ingekocht. De badkamer is ongeveer 2.40 bij 2.70 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Zeil en bekleding meubels vervangen in chalet

Ik zoek een textiel bedrijf of iets dergelijks die een chalet qua binnenzijde kan renoveren (zeil vloer en vaste ronde bank (8 x kussens zit en rug / hoek kussen zit en rug en 6 stoelen alleen zitkussen). Het zeil is 45 m2 woonkamer/keuken 3 kleine slaapkamers. Toilet en badkamer circa 3 m2). Offerte dient te zijn inclusief leveren, verwijderen en aanbrengen.

Arcabo Orlando chalet renoveren

Mijn Arcabo Orlando chalet heeft houtrot er zit nu Canexel op. Ik zou het graag opnieuw willen laten bekleden met kunststof. Het huisje is 4 bij 10 meter en ongeveer 2 meter hoog. Ik heb een schuifpui met glazen ramen en veel ramen.