Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Oedenrode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sint Oedenrode heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sint Oedenrode u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Sint Oedenrode of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sint Oedenrode bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, 2 Onder 1 kap woning bouwen, voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken, bungalow met carport bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel, modern nieuw huis, huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, het onderkelderen van een bestaande woning, gehele woning laten bouwen, kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen, poolhouse realiseren bij zwembad, nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij, garage met kelder bouwen en opbouw op woning, souterrain/kelder uitgraven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Sint Oedenrode staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Oedenrode:

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Ik wil een gemetselde uitbouw van 5,4 x 4,1 meter met stalen ramen en klassieke uitstraling laten bouwen. Het afwerken wil ik in overleg laten doen.

Slaapkamer verbouwen

We willen een stukje muur slopen en de rest van het kozijn verwijderen. Hierdoor zal er mijns inziens een latei of draagbalk geplaatst moeten worden. Het gaat hierbij dus alleen om het plaatsen van een latei, de verdere afwerking doen we zelf. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping. De latei moet ongeveer 2 à 2,5 meter lang worden.

Dakopbouw over de gehele verdieping bouwen

Gehele verdieping met platdak, ongeveer 13 bij 12. Zie bijlage rode belijning

Uitbouw aan achterzijde realiseren

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw (van 3 meter bij 5,5 meter)aan de achterzijde van het huis. Hier staat momenteel een veranda tussen 2 muren van de uitbouw van de buren. Ik hoor graag van jullie. Met vriendelijke groet,

Muren slopen, metselen en stuken

Tussen mijn woonkamer en nieuwe de aanbouw achteraan, staat nog de oorspronkelijke draagmuur ( aan de oorspronkelijke achterkant van woning) De oorspronkelijke deurgaten in de dragende muur zijn opgevuld met een dun halfsteens muurtje en zijn daarna netjes gestuct. Ook is een ander gat gedeeltelijk opgevuld met een plaaster constructie-tje. Ik wil deze muurtjes en plaasteren constructie er terug uit en daarna netjes afgewerkt met gestucte randjes. Het gaat over ongeveer 6 vierkante meter. Graag in de kerstvakantie uitvoeren. Vriendelijke groet

Overkapping op stenen pilaren maken

Ik wil graag een overkapping plaatsen op stenen pilaren van 2.50 meter hoog. De overkapping wordt 6 bij 4 meter. Heb ik dan genoeg aan 2 pilaren en wat zijn de kosten hier ongeveer van? De overkapping moet van hout zijn.

Houtskeletbouw offerte

Kunt u mij een prijs per m2 en/of m3 voor houtskeletbouw (zonder en met afwerking binnen en buiten wel geïsoleerd) geven? Inclusief de fundering en mogelijk aan de buitenzijde met leem stuken. We zijn in een oriënterende fase.

Bestaand huis slopen

Wij willen een bestaand huis slopen ten bate van een nieuwbouw woning. Het betreft een woning van 170 vierkante meter bouwoppervlak. Met de bijgebouwen erbij wordt het totaal 340 vierkante meter. Er zijn nog geen vergunningen aanwezig.

Zolder verbouwen

Ik heb op mijn woning een zolder van ongeveer 7 x 4 meter die ik wil laten verbouwen. Ik wil het dak laten isoleren, de ruimte laten schilderen, elektra aan laten leggen en ook inbouwkasten met een bureau laten maken. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier in te meten en mijn wensen te bespreken. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Kelder en zwembad bouwen

Wij als duikschool hebben onze vergunning voor de bouw van een zwembad met kelder. De kelder is 11 bij 21 meter en in de kelder komt het zwembad van 5.5 bij 12.5 meter. De kelder is 2.7 meter binnen maat het zwembad in het diepe deel 5 meter binnen maat. In de bijlage vindt u de bouwtekeningen.

Plaatfundering maken voor een schuur

Ik wil graag een plaatfundering op staal laten storten inclusief vorstrand van ongeveer 70 m2. De betonplaat moet monolitisch afgewerkt worden. De totale prijs dient inclusief uitgraven te zijn. Graag wil ik in de offerte uitgeschreven hebben wat arbeidsloon is en wat de materiaalkosten zijn. Kunt u mijzelf inzetten als volwaardige mankracht en ook zo berekenen? Er is voor het storten een pomp nodig.

Aanbouw met puntdak maken

Ik wil graag een aanbouw haaks op onze woning, met een puntdak, met een doorloop naar onze bovenverdieping (ook puntdak). Van 5 meter breed en 8 meter diep. Ik heb zelf een schets gemaakt. Van fundering tot casco oplevering moet verzorgd worden.

Beplating op het dak inventariseren en vervangen

Ik wil de kosten weten voor een asbestinventarisatie van dakplaten met asbest. Het dak is 350 m2. Tevens een offerte voor het verwijderen van de platen en het aanbrengen van nieuwe platen.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

De bouwkundige werkzaamheden op de zolder, 4.80 bij 9 meter groot, bestaande uit: - Kunststof dakkapel 2,5 meter breed aanbrengen - Wanden aanbrengen - 2 deuren aanbrengen - Sparing ten behoeve van airco inclusief aanhelen - Kastenwand aanbrengen over gehele breedte 4,8 meter. Als optie wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het maken van een berging op de zolder met een trap. En in deze berging een dakraam.

Trappen en overloop renoveren

IK wil mijn trappen laten renoveren. Trap 1 is een trap met 2 bochten en trap 2 is een rechte trap. Op de dichte trappen en op de overloop ligt nu vloerbedekking. Dit wil ik graag laten verwijderen en er een harde vloer laten leggen. Wij denken aan laminaat, echter ontvangen wij graag een advies over de mogelijkheden. De precieze afmeting is niet bekend.

Rookkanaal uitfrezen

Wij hebben een woning uit de jaren 60 met een te klein rookkanaal. Wij willen dit rookkanaal graag uit laten frezen en hierin een flexibele rvs pijp laten plaatsen. Graag een offerte hiervoor.

Gehele bijkeuken laten slopen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het slopen van een bijkeuken van 2,5 x 2,5 meter. De bijkeuken is leeg, alleen zit er wel elektra in. Daarnaast het slopen van een gemetselde schansmuur van 2 x 2,5 meter. Ik weet niet of de fundering kan worden gebruikt voor een nieuw stuk aan te bouwen, graag advies hierover. Indien de fundering niet meer goed is, wil ik deze tevens laten verwijderen.

Storten betonvloer opslagloods

In een bestaande opslagloods wil ik een betonvloer laten storten van ongeveer 10 cm dik. De loods is 40 meter lang en 10 meter breed. Alleen van achteren bereikbaar.

Aanbouw

Aanbouw plaatsen aan woonkamer door middel van een stuk aanbouwen en bijkeuken er bij te trekken (moet 1 geheel worden) Huidige buitenmuur er uit slopen, dit is een dragende muur dus waarschijnlijk een latei plaatsen. Water, gas en elektra verleggen omdat aanbouw nieuwe keuken wordt. Lichtpunten maken. In de aanbouw moeten ook 2 tuindeuren komen. Wij hebben zelf al een schets gemaakt (zie bijlage). Afmeting uitbouw is ongeveer 4 bij 3.75 meter. Afbouw van de uitbouw graag apart opnemen in de offerte.

Vloer en toilet vervangen + open haard verwijderen

Ik heb nu een tegelvloer op de begane grond met 2 convectorputten. Ik wil deze vervangen door een tegelvloer met vloerverwarming. De vloer is ongeveer 75 m2. Tegels eventueel leveren, dit in overleg. Tevens wil ik de openhaard slopen waarbij dan zowel muur als plafond moeten worden bijgewerkt. Daarnaast is er op de begane grond nog een 'staand' toilet, deze zou ik graag laten vervangen door een hangend toilet.

Nokverhoging

Nokverhoging. Totale lengte van het huis 7000 breedte 6000. Nieuwe balken 100x250 5150 lang maar ik wil de rest van de balken ook vervangen totale lengte 6000 Hoogte 5400+p naar 9060+p De opbouw die er moet komen wordt lengte 4500 breedte 5150. Daarin graag kozijnen meranti hoogte 900 hoog links zoals rechts draaikiep + hr ++ glas over de hele breedte. De zijkant afwerken met plastica volkern plaat. Pieuwe pannen rbb sneldek Panlatten 24x36 mm Unidek hd 2.5 lg dakelementen

Erker 2.90 x 80 plus overkapping ...

Erker 2.90 x 80 plus overkapping voordeur. Tekening nog niet aanwezig maar waarsch. soortgelijke tekening wel.

Wij gaan een hele oude boerderij ...

Wij gaan een hele oude boerderij opknappen. De gehele boerderij bestaat uit 2 woonhuizen; wij gaan ongeveer 1/3 boerderij als woonhuis verbouwen. Nu is het al een woonhuis, maar minimaal 40 jaar niets aan verbouwd, dus in erg slechte staat. Zo goed als alles moet er nieuw in. Het dak is nog in goede staat, de buitenmuren ook, maar dat is zo ongeveer alles.

Het betreft een casco opgeleverd ...

Het betreft een casco opgeleverd winkelpand. Er moet een keukentje, toilet en magazijn gerealiseerd worden. Graag op korte termijn een reaktie want we willen de 1e of uiterlijk 2e week van september starten.

Wij een extra verdieping op ons huis. ...

Wij een extra verdieping op ons huis. Het huis heeft een platdak. We willen twee extra slapkamers en een kleine hal totaal +/- 36 m2. Voorbereidingen aan het plafond zijn al getroffen, zoals bewapening.