Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bestaande serre verlengen:

Bestaande serre verlengen

Ik heb een veranda van 1. 80 m lang naar voren en deze moet 2. 30 m lang naar voren worden. Mijn idee is om een licht gewicht balk aan de voorkant te plaatsen endaarvoor een goot van ongeveer 25 cm breed. Is dit een goed idee of moet ik aan een andere oplossing denken.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande serre verlengen uit heel Nederland:

Gemetselde tuinmuur verlengen en verhogen

Ik heb een stenen tuinmuur van 1.70 meter hoog en 1.30 meter lang. Deze muur wil ik graag laten verlengen en verhogen naar 2.50 meter hoog en 4 meter lang, dit ter voorbereiding voor een serre. De fundering van de huidige tuinmuur moet ook doorgetrokken worden.

Granitovloer verlengen

We hebben een jaren '30 woning met granito vloer in hal en keuken. Onze keuken wordt vernieuwd en de granito vloer is niet doorgetrokken in de serre/aanbouw. We zouden dit graag willen laten aanleggen. Het gaat dus om het verlengen van de granito vloer van 2,80 meter lengte bij 1 meter breed. De ondervloer is momenteel nog hout en zou nog moeten worden vervangen door beton. We vroegen ons af wat de kosten hiervan in totaal ongeveer zouden zijn.

Serre aan de uitbouw bouwen

UItbouw Aan onze jaren 1910 woning willen we naast de al bestaande uitbouw beneden een extra serre uitbouw plaatsen (ongeveer 8 m2 extra vloeroppervlak). Deze komt dus tussen de huidige uitbouw en de uitbouw van de buren. We zitten te denken aan een serre uitbouw om de bestaande constructie zoveel mogelijk intact te houden. De gedachte is dat dit wel een woonserre wordt en goed betrokken moeten worden bij 't huis/keuken (vermoedelijk toekomstig eetgedeelte), maar de huidige woonkamer vloer en keukenvloer wel in tact blijft en behalve afwerking van de plafonds en muren in de rest van de woonkamer weinig aangepast hoeft te worden. Deze uitbouw zou wel inclusief verwarming en elektriciteit zijn. Afmetingen nieuwe uitbouw (schattingen buitenmaten (H x B x D)) 3 meter x 2.05 x 3.80 meter. Hoogte = plafond van de bestaande woonkamer en zal schuin aflopen in verband met de serre). Uitbreken Huidige openslaande deuren + raam erboven verwijderen. Deur uit de keuken + raampartij + muurtje onder raam verwijderen. Muur links van de keukendeur buiten inkorten (zodat er een kolom rechts van de openslaande deuren en links van de keukendeur buiten overblijft) De muren links en rechts van de openslaande deuren blijven staan om de gevel te dragen, zodat voor de gevel naar onze inschatting geen stalen draagbalk nodig is. Grond/vloerwerk Grond uitgraven voor fundering/vloer. Vloer storten + goede isolatie (8 cm). 1 a 2 ventilatiepijpen a 20 cm doorsnede in de vloer (voor het verlengen van de huidige kruipruimte isolatie onder het huis). Vloer uitbouw dient inclusief tegels precies gelijk te worden met de huidige keukenvloer. Tegelen vloer nieuwe ruimte (zelfde tegels als de keuken) > tegels wordt geleverd door ons. Aansluiting maken nieuwe vloer op bestaande vloer.

Uitbouw aan de woonkamer maken

Ik wil graag mijn woonkamer verlengen. Ik wil graag een serre/uitbouw van 6 meter breed x 2.50 meter diep. De huidige gevel moet gesloopt worden. Ik wil graag een serre/uitbouw. Ik wil de muren graag gemetseld en ik wil de voorkant en een deel van het dak graag van glas. Ik wil aan de voorzijde graag openslaande deuren of schuifdeuren. Ik wil de binnenzijde graag laten afwerken. Er zal ook een fundering gemaakt moeten worden.

Grote verbouwing in de woning

Ik heb een woning en zou graag naar mijn wensen een en ander willen veranderen: 1. Muren slopen (geen dragende muren); 2. Vloertegels aanbrengen eventueel met vloerverwarming (ongeveer 50 m2, 1 verdieping, er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden); 3. Leiding verplaatsen voor de keuken (de keuken wordt verplaatst); 4. Badkamer renovatie (er moet een ligbad geplaatst worden, er moet betegeld worden, er moet sanitair geplaatst worden, er zal ook gesloopt worden. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter); 5. Slaapkamer (er zit hier nu een douchecabine en een toilet, ik wil deze ruimte graag betegeld hebben en eventueel een ligbad in de ruimte plaatsen); 6. Optrekken van een stukje naar buiten. We willen graag een serre van 2.50 meter diep en 5.50 meter breed. Ik wil graag stenen muren en de rest glas. Het gaat om het verlengen van de woonkamer, hier zijn openslaande deuren voor nodig in de gevel.

Serre door een aanbouw vervangen

Ik wil de serre, momenteel in slechte staat, vervangen door een aanbouw. De korte zijde komt tegen het woonhuis, de lange zijde tegen de bijkeuken. Het dak van de aanbouw is het verlengen van het platte dak van de bijkeuken. De buitenafmetingen zijn 4 x 2.1 meter. Het verwijderen van de serre is een deel van het werk. Het is nog niet bekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden. De aanbouw dient wind en water dicht te worden opgeleverd.

Verlengen van bestaande serre

Wij willen graag een oversteek maken aan de bestaande serre (circa 1 meter langer), één kant graag een metalen kolom plaatsen ten behoeve van de draagconstructie. Eén kant is een gemetselde muur. Hoogte is ongeveer 3 meter. Totaal (nieuw) oppervlak circa 5 m2 (plat dak).

Houten aanbouw met houten overkapping bouwen

Ik wil graag een houten aanbouw laten plaatsen die overloopt in een houten overkapping. De aanbouw wil ik ongeveer 4 x 3 meter hebben, daarmee wil ik de zijkant van het huis verlengen. De fundering moet nog gemaakt worden. Aan de aanbouw zou ik een overkapping willen hebben. Of aanbouwen op de plek van waar nu een serre staat. De serre moet verwijderd worden. Die is nog niet oud en zou ik misschien kunnen verkopen? Graag even komen kijken naar de mogelijkheden en wat de kosten voor de verschillende opties zijn.

Terrasoverkapping of serre plaatsen

Wij willen aan onze bestaande woning een serre maken, van ongeveer 8 x 3,5 meter. We willen een bestaand schuurtje verlengen, en daar dan die serre bouwen. Er moet een plat dak worden gemaakt, met bitumen afwerking en een vierkante lichtstraat met 3 of 4 ruiten. Verder willen wij er een pui in met twee glazen schuifdeuren. We ontvangen graag een offerte.

Woonkamer verlengen met serre

Wij zijn bezig met een koopwoning en willen de woonkamer uitbouwen met een glazen serre. De woning heeft dan ook de 2 zij muren waar de serre tegenaan gebouwd kan worden. De achtergevel moet eruit. Dit is een draagmuur dus de latei moet vervangen worden door een stalen H balk en de vloer dient gestort worden. Deze moet gelijk staat met de woonkamer. Tevens goed geïsoleerd en dubbelglas. Serre liefst van kunststof. Serre moet 6 meter breed worden en 2 meter diep. Ik zou graag willen weten wat de totaalprijs is met en zonder vloerverwarming. Er is voorbeeld foto beschikbaar.