Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rosmalen of directe omgeving.

449 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rosmalen:

Erker realiseren

We willen graag een erker aan de voorzijde. Ongeveer 3,7 breed en 1.5 meter diep. Alle drie de kanten moeten met glas worden afgewerkt. Het gaat om HR++ veiligheids/dubbelglas. Het puin voeren we zelf af.

Nieuwbouw kelder en fundering voor passiefbouw

Het gaat om een nieuwbouw kelder en fundering voor passiefbouw te Rosmalen. - Kelder isolatieschild op van MISAPOR en FOAMGLAS - Kelder gedeelte 6 x 9 meter, diepte / hoogte conform bouwnorm bij normaal gebruik - Kelder gedeelte heeft 2 dragende binnenmuren - Fundering isolatieschild op van MISAPOR en FOAMGLAS - Fundering gedeelte : zij bijlage - Opnemen doorvoer leidingen - Aardlus aanleggen - Kavel is goed toegankelijk - Eventueel grondwerkzaamheden, inclusief versteviging ivm nabijheid garage - Eventueel meteen storten/plaatsen van de trap - Eventueel externe expertise voor FOAMGLAS te regelen of in samenwerking.

Aanbouw plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen van een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning, waarbij bestaande raamkozijn en schuifpui hergebruikt kunnen worden. Graag 2 opties aanbieden, een prijs voor aanbouw met afmetingen van optie 1) 904 x 279 cm , afmetingen optie 2) 626 x 279cm. Zie tekening voor meer details. Bij optie 1 kan muur van garage gewoon blijven staan dus er hoeft aan de garage kant geen nieuwe muur gebouwd te worden. Aanbouw mag casco geleverd worden. Huidige hoogte plafond in de woonkamer is circa 250 cm. Eventuele opties / extra opties indien van toepassing als meerprijs vermelden. De woning is erg goed bereikbaar en er is een achterom.

Nieuwe woning bouwen

Ik wil graag een woning laten bouwen op de Groote Wielen. Het betreft een vrijstaande woning met een inhoud van circa 835 m³ (oppervlakte 200 m²). Bijgaand een impressie van het gewenste huis (dit betreft een schets, inclusief afmetingen). Gelieve een indicatie van de prijsopgave (afgerond op tienduizend euro).

Dakopbouw bouwen op een plat dak

Complete dakopbouw van ongeveer 30 m² van hout met plat dak. Ik heb nu een koepel, wat kan dienen als trappengat. In de breedte moeten schuifdeuren komen (materiaal afhankelijk van de kosten). Tevens aanleg leidingen elektra en verwarming. Schilderwerk doet de klant zelf. Er is nog geen vergunning en tekeningen. Eventueel door de vakman te regelen.

Complete dakopbouw opbouwen

Complete dakopbouw van ongeveer 30 m² van hout met plat dak. Ik heb nu een koepel, wat kan dienen als trappengat. In de breedte moeten schuifdeuren komen (materiaal afhankelijk van de kosten). Tevens aanleg leidingen elektra en verwarming. Schilderwerk doet de klant zelf. Er is nog geen vergunning en tekeningen. Eventueel door de vakman te regelen.

Serres van appartementencomplex vervangen

Het betreft het vervangen van 24 serres. De serres zijn 27 jaar oud en zijn verschillend van grootte. De meeste serres zijn ongeveer 3 bij 5 meter. Sommigen zijn echt een uitbouw van de woonkamer, de meesten hebben een binnenschuifpui. De serres moeten goed geïsoleerd zijn. Graag maken wij een afspraak om een en ander te bespreken.

Betonvloer inclusief isolatie in de garage

Momenteel bestaat de garage vloer (30m2) uit zand met daarop standaard stoeptegels. Graag wil ik dit laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer.

Dakplaten met asbest verwijderen

Wij willen 72 m2 met asbest verwerkte dakplaten van onze houtskeletwoning laten verwijderen. ionver aan niet

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Zolder verbouwing tot slaapkamer, vaste vliering met vlizotrap, 1 of 2 dakkapellen.

Vloer buiten slopen

In de achtertuin ligt een betonnen vloer. Deze vloer dient te worden verwijderd en het puin kan in de container gestort worden die aan de voorkant van de woning staat. De tuin heeft een achterom en de vloer is ongeveer 20 m2 groot.

2 verdiepingen aanbouwen

Het betreft een uitbouw aan de achterkant van de woning en dan 2 verdiepingen. Het huis is 10 meter breed en de uitbouw zou dan 3 meter diep zijn. Voor zowel de begane grond als wel de 1e verdieping. Het bouwjaar is 1959,bijkomend ook werkzaamheden als interne muren verplaatsten etc. Ik wil eerst de grove schatting van de aanbouw.

Bestaande serre verlengen

Ik heb een veranda van 1. 80 m lang naar voren en deze moet 2. 30 m lang naar voren worden. Mijn idee is om een licht gewicht balk aan de voorkant te plaatsen endaarvoor een goot van ongeveer 25 cm breed. Is dit een goed idee of moet ik aan een andere oplossing denken.

Sloopwerk in het woonhuis

In verband met renovatie huis heb ik een klus voor het slopen van een drietal binnenmuren, badkamer en keuken. Daarnaast moet er in 2 draagmuren een opening komen.

Schuur renoveren

Graag willen wij onze schuur laten renoveren. Deze is ongeveer 580 breed x 330 diep x 400 hoog in centimeters. Er moet een nieuw dak op (er zit nu asbest) en we willen een muur laten vervangen inclusief de deur. Wellicht moet er ook een draagbalk worden verplaatst. Dit graag samen te bepalen.

Draagmuur verwijderen en opvangen

Wij willen in onze woning een draag muur verwijderen en deze uiteraard laten opvangen met een draagbalk het betreft een lengte van ongeveer 2.5 tot 3 meter, het puin en dergelijke voeren wij zelf af evenals de afwerking ook.

Schuur annex garage renoveren en aanpassen

Eerste offerte: renoveren van een schuur/garage van 6 x 5.15 meter. Dak met golfplaten (gedeeltelijk asbesthoudend) vervangen voor een platdak. Schuur gelijk maken in hoogte. Nieuwe muur plaatsen lengte 2.55 meter afscheiding buren, twee nieuwe raamkozijnen 80 x 40 cm. 2 deurkozijnen met deuren. Goede afscheiding maken met golfplatendak schuur buren, dit apart in de offerte opnemen, zodat ik deze kan indienen bij de woningbouw Tweede offerte: Schuur met overkapping. Schuurdak vervangen zoals hierboven beschreven. Bergruimte verkleinen naar 6 x 2.60 meter dan over de hele lengte, 6 meter, een nieuwe muur / uit hout opgebouwde tussenwand die aan de zijde van de berging word bekleed met geïmpregneerde stapeldelen, met deurkozijn en 2 raamkozijnen. Nieuw deurkozijn + achterdeur schuur. Tussen buren nieuwe muur plaatsen 2.55 meter. Garagedeur dichtmetselen. Goede afscheiding maken met golfplaten dak buren, dit apart in de offerte opnemen, zodat ik deze kan indienen bij de woningbouw.

Prefab opbouw op een plat dak bouwen

Wij willen graag een opbouw op een plat dak, circa 30 m2. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden. De opbouw moeten worden voorzien van een slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en eventueel een toilet. De afwerking verder mag standaard maar bijpassen bij de rest van de woning. Op het dak liggen nu zonnecollectoren. De vergunning moet nog worden aangevraagd.

Polycarbonaatplaten op de overkapping plaatsen

Ik wil graag op mijn overkapping nieuwe polycarbonaat platen geplaatst hebben. Ik bestel de platen zelf. Dus alleen montage is nodig. Het is een overkapping van 25 m2.

Vliering met opbergruimte maken in de daknok

Wij hebben een woning van 9 x 5 meter uit bouwjaar 2014. Er is daar op de zolderverdieping een kap met grote nokhoogte. Wij willen daar graag een vliering met bergruimte laten maken. We maken graag een afspraak om onze wensen hier te bespreken en om de klus in te meten. We ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Zolder indelen en aftimmeren in een nieuwbouwwoning

Onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning zal in de 2e helft van 2018 worden opgeleverd. We willen daar de open zolder van 6000 x 8866 mm laten indelen en aftimmeren op de volgende wijze: - RUIMTE 1: Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer maken met nette afwerking en afgetimmerde schuine wanden - RUIMTE 2: In het midden een kleine badkamer met douchewand maken, zonder leiding- of tegelwerk. - RUIMTE 3: Aan de achterzijde van de woning aan de linkerzijde een opslaghok maken, goed afgewerkt, zodat er in de toekomst gemakkelijk een slaapkamer van te maken is. - RUIMTE 4: Een open ruimte welke je ziet wanneer je via de trap op deze verdieping aankomt. Hier hoeft geen aparte kamer van gemaakt te worden. Wel is dit tevens de technische ruimte. Hier dient de techniek weggewerkt te worden achter een koof of andere constructie, waarbij gemakkelijk toegang kan worden verkregen voor montage en onderhoud van de apparatuur. Tevens dient hier een zeer degelijke en mooie constructie c.q. kast te worden gemaakt waar de wasmachine en droger beiden op circa 60 cm hoogte naast elkaar te kunnen worden geplaatst, met daarnaast een plank / werkblad om schone kleding op te leggen. Onder deze plank dienen een aantal manden te komen voor de vuile was. Zie bijgevoegde foto ter indicatie. - RUIMTE 5: Een beloopbare zoldervloer voor opslag. Toegang door middel van een afsluitbaar luik en een vaste verticale trap vanuit Ruimte 3. In deze ruimte is de afwerking minimaal. Aanleggen van standaard electra (3x 2 wandcontactdozen per kamer) en 1x verlichtingspunt met schakelaar per ruimte wel meenemen in offerte a.u.b. De wanden in de kamers graag behangklaar opleveren. Deuren, loodgieterwerk en tegelwerk NIET in deofferte meenemen en ook de dakkapel en/of het dakraam kan buiten beschouwing blijven.

Open keuken creëren door draagmuur verwijderen

Wij willen graag eerste week van januari een draagmuur uit onze woningen laten verwijderen. Zodat er een open keuken gecreëerd wordt. Deze muur is 3 meter lang. Graag een offerte van een compleet pakket. Slopen, constructieberekening maken, latei plaatsen, afval afvoeren, afwerking, etc.

Woning renoveren

Algemene werkzaamheden door het hele huis: Scheuren wegwerken en verven/sauzen. Begane grond: Houten vloer opschuren en lakken. Tevens een inbouwhaard in een nieuwe wand plaatsen. 1ste verdieping: Verven/sauzen en scheuren wegwerken. Inbouwkast maken. Trap verven/herstellen. Zolder: Verlaagd plafond met inbouwspotjes en afwerken verven/sauzen. De woning is in aankoop, in de bijlage vindt u de plattegronden met de bijbehorende afmetingen.

Zolderkamer splitsen en deuren opnieuw afhangen

Wij willen een ruime zolderkamer laten splitsen in 2 kamers. Er moet daarbij een scheidingswandje van ongeveer 4 meter worden gemaakt, die netjes aansluit op een bestaand kozijn van een dakkapel. Er moet een kozijn met een deur worden geplaatst en we willen optioneel enkele andere binnendeuren opnieuw laten afhangen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Dakplaten met asbest verwijderen en nieuwe aanbrengen

Golfplaten van de schuur verwijderen. Op de schuur liggen golfplaten, waarschijnlijk zit er asbest in. Ik denk dat het ongeveer 35 m2 is. Er is nog een asbestinventarisatierapport opgemaakt. Wat zijn de kosten voor rapport? En wat zou het vervangen van de platen kosten? We willen dan meteen nieuwe platen laten aanbrengen.