Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor serre dichtmaken:

Serre dichtmaken

Ik heb een serre van 5 bij 2,5 meter zonder vergunning laten afsluiten. Het gaat om een houten serre. Ik twijfel nog tussen de type deuren.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor serre dichtmaken uit heel Nederland:

Regenpijp verplaatsen

In verband met het plaatsen van een serre wil ik mijn regenpijp verplaatsen. Dus een nieuw gat maken en het oude gat dichtmaken. En de nieuwe een klein beetje omleggen i.v.m. met de aansluiting op de hemelwaterafvoer.

Convectorput verwijderen en radiator plaatsen

Kunt u een offerte uitbrengen om mijn convectorput dicht te maken in een aangebouwde serre? Radiator in de convectorput verwijderen en leidingen afkoppelen. De put (260 x 38 x 65) opvullen en dichtmaken door middel van gewapend betonijzer dit om de vloer te versterken, een laag van ongeveer 14 cm tot ongeveer 5 cm onder de rand aanbrengen voor de leiding van de nieuw aan te leggen verwarming. Tevens plaatsen van 2 nieuwe lage radiatoren voor een schuifpui. Hopend op een spoedig bericht.

Convectorput dicht maken

Graag ontvang ik een offerte om mijn convectorput in een aangebouwde serre dicht te maken. Radiator in de convectorput verwijderen en leidingen afkoppelen. De put, 260 x 38 x 65 cm, opvullen en dichtmaken door middel van een beton laag van ongeveer 14 cm. tot ongeveer 5 cm. onder de rand, voor de leiding van de nieuw aan te leggen verwarming. Tevens plaatsen van 2 nieuwe lage radiatoren voor een schuifpui.

Verbouwing in een appartement

Ik zou graag mijn woning willen verbouwen met onderstaande resultaten. Aanbouw of Serre aanbouw: aangrenzend aan mijn woonkamer heb ik een kleine buitenruimte (dakterras) welke ik graag wil betrekken middels een aanbouw of serre aanbouw. Hiernaast wil ik tevens de muur naast mijn buitenruimte openbreken omdat hier rookkanalen inzitten welke ik wil vervangen voor een nieuwe rookkanaal zodat ik hier een open Hout Haard van kan maken. Lengte van rookkanalen zijn circa 3M, hierboven is er geen bovenwoning maar ernaast is de aangrenzing van mijn Boven dakterras. Afmetingen buitenruimte is circa 1. 85M breed en circa 2. 50M lengte, hoogte van circa 2. 35M mogelijk gelijk met appartement. Huidige raamshutters van mijn raam wil ik hergebruiken in nieuwe situatie. Plafond van aanbouw/serre mag deels glas zijn en op resterende deel wellicht 2 zonnepannelen plaatsen. Keuken Afzuigkap circa 15-20cm hoger hangen en houten keukenplanken ophangen na het betegelen met bakstenen. Keukenplanken inclusief led verlichting. Naast keukenblok wellicht een kleine wijnkoelkast (inbouw) installeren/plaatsen. Trappenhal Witte muur betegelen met bakstenen. Voegen grijs of wit. Toilet Geluidsisolatie activiteiten aan muren en eventueel toilet deur uitvoeren. Slaapkamer deur Sparing maken in muur voor schuifdeur systeem, huidige deur hergebruiken. Ensuite Badkamer Huidige opening ensuite badkamer dichtmaken en muur ernaast doorbreken voor doorgang ensuite voorzin van glazen schuifdeur (melk wit) badkamer dus als het ware de ensuite opening omwisselen. In mijn badkamer een verticale ligbad plaatsen samen met inbouwnis voorzien led verlichting. Inloop douche blijft intact, echter het installeren van een regendouche hoofdkraan en handkraan. In muur ook hier een inbouwnis voorzien van led verlichting. Optioneel een kleine houten wastafelblad monteren inclusief een waskom hierop. Ook hier wederom een inbouwnis met led verlichting. Badkamer is circa 1. 55M lang en 1.65

Verbouwing van de zolder

1. Voorbereidingen, constructieberekening en vergunningaanvraag 2. Trapgat maken op de zolder en puin afvoeren (3.50 meter x 3.50 meter); 3. Plafond verstevigen door middel van koolstoflijmwapening; 4. Trap leveren en plaatsen; 5. Trapgat afwerken/aftimmeren en serre plaatsen+ vlizogat dichtmaken door glasplaat te leggen in oude trapgat; 6. Stelpost elektra; 7. Stukwerk plafonds; 8. Radiatoren zolder; 9. Dakramen leveren plaatsen 6 stuks van 1.25 meter x 1.50 meter min of meer; 10. Dak verstevigen; 11. Woning muren witten hal, zolder, woonkamer en 2 slaapkamer+wc

Benedenverdieping van een tussenwoning helemaal renoveren

Gehele beneden verdieping, inclusief serre vloer (tapijt zowel tegels) verwijderen, wellicht ook isoleren, frezen voor vloerverwarming en vervolgens plavuizen of tegels plaatsen in de WC (vloer/wand/hangtoilet/) leidingen wegwerken, de keuken verwijderen, leidingwerk gereedmaken voor nieuwe keuken, de muren eruit slopen tussen de keuken en de woonkamer en steunbalken plaatsen. Tevens kozijnen eruit slopen, tussen woonkamer en serre en steunbalken plaatsen en overige afwerking gehele beneden verdieping muren en plafond stucen binnen deuren vervangen in bestaande en/of nieuwe sponninggang opening van keuken naar serre dichtmaken.

Kozijn aanpassen en een muur met deuropening plaatsen

Ik wil graag: - een kozijn met openslaande ramen en bestaand uit verschillende delen laten veranderen in een kozijn en 1 raam met goed glas; - een schuifpui in plaats van openslaande deuren. Met eventueel een stukje uitbouw of kleine serre; - de ingang van de kamer dichtmaken maken en op een andere plek open; - een deur met kozijn laten aanbrengen in de keuken; - een andere radiator in de keuken. Ik zou graag een offerte willen met per onderdeel wat de kosten zijn zodat ik het in etappes kan laten doen.

Vogelnest onder de dakpannen verwijderen en dichtmaken

Wij hebben in het voorjaar van 2015 last gehad van (waarschijnlijk) spreeuwen die zich onder de onderste rij dakpannen van ons huis hebben genesteld. Wij vrezen dat ze komend voorjaar weer terug komen. Het gaat om een geschakelde twee-onder-een-kap-woning en ik vermoed dat alleen één hoek van het dak dichtgemaakt hoeft te worden. Aan de achterkant zit een serre gebouwd en dit punt kan via een plat dak aan de zijkant worden bereikt of via ladder op de serre. Afhankelijk van de kosten overweeg ook om de hoek van het dak aan de voorkant van de woning dicht te maken. We willen graag weten wat het kost om het nest te laten verwijderen en maatregelen te treffen zodat we hier in de toekomst geen last meer van hebben.

Draagmuur verwijderen en poort maken in draagmuur

Graag zou ik een offerte (ongeveer prijs) willen voor een draagmuur (buitenmuur waar nu de serre aan vast is) van ongeveer 4m vervangen door een soort open draag constructie om serre en woonkamer samen te trekken. Boerderij op zandgrond, twee woonlagen, puntdak. Daarnaast zou ik ook 1 buitenmuur willen gebruiken om 2 smalle poortjes in te maken om zo op relatief eenvoudige wijze het balkon bij de slaapkamer te trekken (+ balkon dichtmaken met glas en houtwerk). Graag een ongeveer offerte. De maten heb ik nog niet, volgende week wel, het zijn 'gangbare' afmetingen van +- 4 meter of zo. In huis wat ik overweeg te kopen.

Veranda aanpassen tot serre

Wij hebben een houten veranda en willen deze graag aanpassen tot een serre. Huidige veranda maat ongeveer 6 x 2,3 meter. We hebben hardhoutenondersteuning met een plastic dak. Het dak moet van glas worden. Daarnaast de rest dichtmaken met glas. Er ligt een houten vloer. Afwerking is dus niet aan de orde. Gaat dus voornamelijk om glas plaatsen.