Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor keuken- en woonkamervloer laten vervangen:

Keuken- en woonkamervloer laten vervangen

Ik wil mijn keuken- en woonkamervloer laten vervangen door schuimbeton. Het is 42 vierkante meter en 50 centimeter diep. Het gaat om een vloer op de begane grond. Het is een woonkamer en een keuken die aan elkaar verbonden zijn.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken- en woonkamervloer laten vervangen uit heel Nederland:

Laminaat op de woonkamervloer leggen

Onze tegels in de woonkamer zijn omhoog gekomen en de tegels zijn niet meer te krijgen. Tegel die beschadigd zijn liggen in de "uitbouw". Weet niet of alle tegels eruit moeten of alleen de beschadigde tegels en dat parket vloer er dan over heen kan ? Heb expert nodig die advies kan geven en uitvoeren. Kamer en keuken samen is 60 M2

Woonkamervloer laten egaliseren

Ik wil de woonkamervloer egaliseren. Het gaat om zo'n 60 m2. Dit is een zandcementvloer in de woonkamer met aangrenzend een keuken vloer welke al eens eerder is geëgaliseerd. Het gaat om 1 ruimte aangezien het een open keuken is. Alvast bedankt voor de reactie!

Vloertegels leggen in een nieuwbouwwoning

Op 20 november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We willen daar in diverse ruimtes vloertegels laten leggen. Het gaat hierbij om de begane grond, met name: - woonkamer en hal (gemeten 32 m², vloertegel 59,3 X 59,3 X 1 cm en 17 meter plint van 9,4 X 59,3 cm) - de technische ruimte (gemeten 5 m² vloertegel 59,3 X 59,3 X 1 cm en 10 meter plint 9,4 X 59,3 cm) - de keuken (14 m² vloertegel 31,6 X 31,6 X 0,9 cm en 5 meter plint 8 X 31.6 cm). In de hal laten we ook het kruipluik graag meenemen in het tegelwerk. We hebben de tegels aangeschaft maar geen lijm en voegmiddelen. In de woonkamervloer ligt vloerverwarming. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vloer van beton laten storten

Betonnen vloer storten in de woonkamer en eetkeuken op het zandbed. Het huis is uit 1908 en staat niet op heipalen. De woonkamervloer is van hout met daaronder zand, in de keuken liggen betonplaten die aan het verzakken zijn. Vloeroppervlak is ongeveer 60 m2. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn en de daarbij horende kosten.

Huis verbouwen

De muur tussen keuken-bijkeuken en de muur tussen woonkamer-bijkeuken inclusief schouw en inbouwkast moeten verwijderd worden. Hiervoor moeten de balken ingebracht worden zoals in pdf nieuwe situatie met balken (bepaald door constructeur). Daarnaast nieuwe metalstud wand tussen kamer en bijkeuken (bijkeuken verkleinen) aanbrengen en deur tussen keuken en gang dichtmaken en terugbrengen doorgeefluik. De huidige schouw tussen woonkamer gaat geheel weg. De vloer van bijkeuken in de nieuwe woonkamer moet verwijderd worden en nieuwe vloer aanbrengen aansluitend op de woonkamervloer. Werkzaamheden inclusief cv-installatie (verwijderen verwarmingselementen en terugbrengen op nieuwe locaties (3x verwijderen, 2x terugbrengen op wand naar gang en wand bijkeuken. Werkzaamheden inclusief afvoer afval, leverantie materialen, etc. Oplevering verder casco, stuc-werk, etc. door opdrachtgever. Aan de voorzijde is een schouw ingemetseld die verwijderd moet worden. Als die verwijderd is komt op dezelfde plaats een vrijstaande houtkachel terug, de schoorsteen zal dus toegankelijk moeten blijven. Omdat deze schouw ook de schoorsteen op eerste en tweede verdieping draagt moet deze worden opgevangen door een HEA 120 die schuin in de spouw en tussenmuur moet worden ingebracht. Bijgevoegd de pdf nieuwe situatie met balken, een aangepaste (nieuwe) plattegrond, de originele bouwtekening (eerste verdieping klopt niet, is nooit zo gebouwd, zie foto's en plattegrond van eerste verdieping en achterzijde huis) en een aantal foto's van het huis met de tekst van de aanpassingen/ de verbouwing.

Tegelvloer uit keuken verwijderen

Wij willen de tegels in de keuken laten verwijderen. De tegels zijn in cement gelegd en die cementlaag ligt bovenop nog een cementlaag die op een houten vloer ligt. De tegels willen we eruit zodat de keukenvloer gelijk komt met de woonkamervloer. We willen door de hele woning laminaat leggen. De vloer moet dus ook geëgaliseerd worden. Totale oppervlakte zo'n 7 m2.

Tegelzetten op de woonkamervloer

Ik wil graag vloertegels lijmen woonkamer keuken ongeveer 50 m2.

Muur doorbreken en vloer vervangen

Muur doorbreken en vloer vervangen. De woonkamer is 3,60 bij 7,80 meter en de naastgelegen keuken is 2,03 bij 3,04 meter. De woonkamervloer is hout, de keukenvloer is betonbalkenvloer. De wand tussen keuken en woonkamer is twee-steens dragende muur. Zie de brochure en bouwkundige keuring. Graag uw offerte voor: - wand tussen keuken en woonkamer door rekenen, doorbreken en gepaste versteviging plaatsen. De lengte is 3.04 meter. - doorgang van gang naar keuken dicht maken (in zelfde stijl als scheidingswand tussen trap en keuken, metselen?) - de vloer woonkamer en keuken vervangen voor bijvoorbeeld broodjes vloer, doel is verhoogde isolatie waarde en geschikt om vloerverwarming op te leggen/ in te verwerken. De vloer in de woonkamer ga ik zelf eruit halen. Het aanleggen van de vloerverwarming niet meenemen in de offerte. Partijen uit (de omgeving van) Haarlem hebben de voorkeur. Per 1 mei heb ik de sleutel van de woning, half mei ongeveer uitvoeren.

Laminaat op de woonkamervloer leggen

Graag laat ik een laminaatvloer leggen in mijn woonkamer, keuken en gang. Het betreft een vloeroppervlak van ongeveer 60 vierkante meter. We hebben nu een witte (design) betonvloer, ik wil graag weten of het nodig is om een ondervloer te leggen. Tevens de vloer afwerken met plakplinten. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen na waterschade

Voor ons aanrecht is een deel van het laminaat beschadigd door een lekkage. Het beschadigde deel is ongeveer 1,1 bij 3 meter. Onze vloer ligt er in vanaf september 2013, we kozen een zeer slijtvaste vloer. I.v.m. hoge belasting vanwege mijn pijnsyndroom gebruik ik in huis een trippelstoel. Het gaat om Pergo Laminaat lichtgrijs-zilver 74928-1455. Mogelijk is dit niet meer leverbaar, dan graag een offerte voor een laminaat van vergelijkbare kwaliteit. Een deel van de vloer vervangen is niet mooi, omdat er waarschijnlijk kleurverschil tussen de oude en nieuwe delen te zien zal zijn. Van de verzekering begreep ik dat wel de keuken- en woonkamervloer als een geheel gezien worden, maar niet de gang. We hebben er geen drempel inzitten, ook vanwege mijn beperking, maar omdat er een deur zit is het standaard policy om de gang niet mee te nemen. Hier ga ik echter nog over in gesprek met de verzekering. Oppervlakte van kamer en keuken is 36 m², de gang is 8 m². Graag ontvangen we 2 offertes, voor 36 m² en 44 m². Het verwijderen van het oude laminaat, leggen van het nieuwe en eventuele vervangen van (plak-) plinten graag meenemen in de offerte. Uitvoering zal mogelijk pas in een later stadium volgen maar moet op termijn wel gedaan worden.