Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Roosendaal of directe omgeving.

692 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, verbouwing 2 onder 1 kap, extra verdieping opbouwen bedrijfspand, woonlaag opbouwen, complete woning renovatie, drie balkons en constructie renoveren, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, dakopbouw plat dak, opbouw met 2 dakkapellen, dakopbouw tussenwoning realiseren, dakopbouw uitvoeren, grote praktijkruimte bouwen op zandgrond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Roosendaal:

Schuurtje bouwen

Achter in de tuin heb ik een stenen schuurtjes staan. Graag zou ik tussen mijn schuurtje en die van de buren een houten schuur willen plaatsen. Hiervoor dienen er 2 muurtjes van 3.20 meter gemaakt te worden inclusief dak en een loopdeur. De ruimte zal alleen gebruikt worden voor de stalling van de fietsen.

Opbouw op de garage bouwen

We willen graag een opbouw op onze garage om hier een badkamer te realiseren. Afmeting 6 x 3 meter. Casco op te leveren (buitenzijde wel wind- en waterdicht). Voorzijde twee kleine ramen van 40 x 40 cm en achterzijde twee ramen van 60 x 80 cm Graag prijsindicatie per mail.

Dakterras met balustrade plaatsen

Ik zoek een aannemer die op de tweede verdieping van onze woning een dakterras kan realiseren. Het terras moet ongeveer 30 m2 worden. We zouden graag composiet met houtlook terugzien in ons terras. De balustrade mag niet hoger zijn dan 115 cm.

Doorgang in een draagmuur realiseren

Graag offerte voor een deuropening te maken van woonkamer naar de garage, Dit is een muur met spouw, Hierin moet een gat komen om er een kozijn met deur te kunnen plaatsen. Gat zal ongeveer 100cm bij 210cm zijn met een latei erboven aan beide kanten van de muur

Uitbouw keuken realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren met veel glas . Afmeting 3x3 of4x3 .

Kleine verbouwing en toilet verplaatsen

Verplaatsing van een toilet en het neerhalen van een aanbouw(tje) (1.50 x 1 meter). Dan opnieuw metselen van een geïsoleerd wc hokje (1.50 x 1 meter). De bestaande stortbak wil ik hergebruiken, het toilet wordt nieuw. Er lopen leidingen die doorgetrokken moeten worden.

Uitbouw aan achterzijde van tussenwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van onze woning. Deze zou 5 meter breed en 3 meter diep worden. Er hoeft geen ijzeren balk geplaatst te worden in de pui er zit een dragend muurtje dat we willen laten staan. Wel graag 2 openslaande tuindeuren en de mogelijkheid om via een enkele deur (misschien in een groot kozijn?) de tuin in te gaan. Ook willen we een simpele lichtstraat. We weten niet wat een redelijke grootte is, maar wij denken 1 x 3 meter. Waarschijnlijk moet er vloerverwarming komen en sowieso zou de uitbouw geïsoleerd moeten worden. Alvast bedankt voor uw moeite!.

Uitbouw op plat dak plaatsen

Wij willen (wellicht) op een stuk plat dak boven op de eerste etage achter het bestaand deel op de 2e etage (zie foto is niet het hoekhuis, maar daarnaast) eventueel een uitbouw plaatsen van circa 5 x 3 meter. Er hoeft dus geen trapgat gemaakt te worden. Graag indicatie kosten.

Zolder verbouwen

Wij hebben een open zolder van 7,1 meter bij 5,5 meter en een hoogte van 4,5 meter. Graag willen wij dit indelen in 2 slaapkamers. Voor hebben wij een dakkapel, achter zouden wij graag een dakraam willen hebben. Graag willen wij de ook mogelijkheid bespreken om nog een extra verdieping te maken om spullen op te bergen. Alles moet volledig afgewerkt worden.

Stenen schuur laten bouwen

Ik wil graag een stenen schuur met 1 dubbele deur, plat dak. Afmeting: 4 x 4 en 2,50 hoog.

Deuropening maken tussen keuken en garage

Ik wil een deur tussen de keuken (uitbouw)en de garage.

Asbesthoudende shingles verwijderen

Het verwijderen van shingles, asbesthoudend, op een Franse kap. De lengte en breedte van de woning is 10 x 6 meter. Indien mogelijk liefst ook direct een geïsoleerd dak terug plaatsen met zwarte dakpannen. Gaat om enkel de franse kap zie foto. Rest komt later. Tenzij de prijs erg meevalt dan misschien alles gelijk.

Keuken- en woonkamervloer laten vervangen

Ik wil mijn keuken- en woonkamervloer laten vervangen door schuimbeton. Het is 42 vierkante meter en 50 centimeter diep. Het gaat om een vloer op de begane grond. Het is een woonkamer en een keuken die aan elkaar verbonden zijn.

Privé sauna bouwen

Ik heb een bedrijfsruimte op het oog die ik wil verbouwen naar een privésauna. Begane grond is ca. 90 M2, evenals de eerste verdieping. De werkzaamheden zijn begane grond: tegelen vloer, wand plaatsen ter afscheiding ontvangstruimte en ruimte privésauna, halve wand plaatsen voor kleedruimte, wanden impregneren, keukentje uitbreken en douche van maken. Eerste verdieping, tegelen vloer, doucheruimte creéeren, doorgang realiseren in bestaande muur, wanden impregneren, keukentje uitbreken. In gehele pand elektriciteitsvoorzieningen eventueel aanpassen en loodgieterswerkzaamheden voor de jacuzzi's realiseren.

Asbest plafondplaten uit garage verwijderen

In de garage zijn platen met asbest als plafond gebruikt. Weghalen: 17 m2. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt, maar het is wel zeker dat het asbest is.

Asbest singels verwijderen

Het verwijderen van asbest singels van een Franse kap +/- 75 vierkante meter inclusief afvoeren. Wij zijn aan het kijken voor een woningwaarde dit dak op ligt graag zouden wij willen wat dit zou kosten om het asbest te laten verwijderen en afvoeren. Ik wacht uw reactie af.

Fundering maken voor aanbouw

Fundering en vloer maken voor aanbouw van ongeveer 50 m2

Trapgat zagen in een betonnen vloer

Wij zijn aan het oriënteren wat het ongeveer gaat kosten om een trapgat te laten zagen en het gat van de vlizotrap dicht te laten maken. Mocht de vaste trap ook meteen meegenomen kunnen worden in de offerte, zou dat prettig zijn. Het gaat om ongeveer 13 treden.

Trapgat zagen

Wij zijn ons aan het oriënteren wat het ongeveer gaat kosten om een trapgat te laten zagen, het betreft om een standaard afmeting voor een trapgat. We zien de offerte en/of reactie graag per mail. M

Asbest golfplaten verwijderen van een loods

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van asbesthoudende golfplaten die op een loods liggen van 20 x 8 meter. Er is nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig.

Schoorsteen van de zolder en het dak verwijderen

Verwijderen van een schoorsteen op dak en zolder. Tijdelijk dichtmaken van het dak. In de toekomt zal hier wel weer een schoorsteen terug komen. Overige verdiepingen kunnen we zelf. Puin afvoeren kunnen we ook zelf. Zie foto's. Op zolder wijkt de schoorsteen van de muur af.

Tegels verwijderen in badkamer, toilet en keuken

Ik wil graag mijn tegels laten verwijderen in de badkamer, wc's en keuken, maar wel de aansluitpunten graag behouden. In totaal is het 37 m2. Ik wil dat het puin wordt afgevoerd.

Asbest golfplaten verwijderen van schuur

De asbesthoudende golfplaten op de schuur willen wij graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna willen wij een nieuw dak laten plaatsen van kunststof. De oppervlakte van hert dak is ongeveer 18 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Betonnen muur plaatsen

Breedte: 2,30m Lengte: 2,45m Dikte: 0,10m Dit zijn de gegevens van een soortgelijke woning. Wij willen alleen een indicatie ontvangen zodat wij later nog een echte offerte kunnen aanvragen.

Draagmuur, balk en tussenmuur slopen

Er dient een draagmuur van ongeveer 8 m2 gesloopt te worden en hierna een steunbalk geplaatst. Ook moet er een tussenmuur van ongeveer 5 m2 verwijderd worden. Dit is geen draagmuur. Het puin dient te worden afgevoerd en de afwerking zal ik zelf gaan verzorgen.