Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Roosendaal of directe omgeving.

695 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw Almere, tussenwoning bouwen, privé sauna laten bouwen, bouwen twee onder een kap woning, nieuw klein huis bouwen, huis laten bouwen, renovatie van appartementen, huis met kelder bouwen, aanbouw met kelder bouwen, nieuw te bouwen woning laten bouwen, kantoor met garage, berging en carport bouwen, vrijstaande woning nieuw laten bouwen, huis op een kavel laten bouwen, prefab woning laten bouwen, boerderij renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, zolderverbouwing of bouw en nieuwbouw in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Roosendaal:

Uitbouw op plat dak plaatsen

Wij willen (wellicht) op een stuk plat dak boven op de eerste etage achter het bestaand deel op de 2e etage (zie foto is niet het hoekhuis, maar daarnaast) eventueel een uitbouw plaatsen van circa 5 x 3 meter. Er hoeft dus geen trapgat gemaakt te worden. Graag indicatie kosten.

Zolder verbouwen

Wij hebben een open zolder van 7,1 meter bij 5,5 meter en een hoogte van 4,5 meter. Graag willen wij dit indelen in 2 slaapkamers. Voor hebben wij een dakkapel, achter zouden wij graag een dakraam willen hebben. Graag willen wij de ook mogelijkheid bespreken om nog een extra verdieping te maken om spullen op te bergen. Alles moet volledig afgewerkt worden.

Stenen schuur laten bouwen

Ik wil graag een stenen schuur met 1 dubbele deur, plat dak. Afmeting: 4 x 4 en 2,50 hoog.

Deuropening maken tussen keuken en garage

Ik wil een deur tussen de keuken (uitbouw)en de garage.

Asbesthoudende shingles verwijderen

Het verwijderen van shingles, asbesthoudend, op een Franse kap. De lengte en breedte van de woning is 10 x 6 meter. Indien mogelijk liefst ook direct een geïsoleerd dak terug plaatsen met zwarte dakpannen. Gaat om enkel de franse kap zie foto. Rest komt later. Tenzij de prijs erg meevalt dan misschien alles gelijk.

Keuken- en woonkamervloer laten vervangen

Ik wil mijn keuken- en woonkamervloer laten vervangen door schuimbeton. Het is 42 vierkante meter en 50 centimeter diep. Het gaat om een vloer op de begane grond. Het is een woonkamer en een keuken die aan elkaar verbonden zijn.

Privé sauna bouwen

Ik heb een bedrijfsruimte op het oog die ik wil verbouwen naar een privésauna. Begane grond is ca. 90 M2, evenals de eerste verdieping. De werkzaamheden zijn begane grond: tegelen vloer, wand plaatsen ter afscheiding ontvangstruimte en ruimte privésauna, halve wand plaatsen voor kleedruimte, wanden impregneren, keukentje uitbreken en douche van maken. Eerste verdieping, tegelen vloer, doucheruimte creéeren, doorgang realiseren in bestaande muur, wanden impregneren, keukentje uitbreken. In gehele pand elektriciteitsvoorzieningen eventueel aanpassen en loodgieterswerkzaamheden voor de jacuzzi's realiseren.

Asbest plafondplaten uit garage verwijderen

In de garage zijn platen met asbest als plafond gebruikt. Weghalen: 17 m2. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt, maar het is wel zeker dat het asbest is.

Asbest singels verwijderen

Het verwijderen van asbest singels van een Franse kap +/- 75 vierkante meter inclusief afvoeren. Wij zijn aan het kijken voor een woningwaarde dit dak op ligt graag zouden wij willen wat dit zou kosten om het asbest te laten verwijderen en afvoeren. Ik wacht uw reactie af.

Fundering maken voor aanbouw

Fundering en vloer maken voor aanbouw van ongeveer 50 m2

Trapgat zagen in een betonnen vloer

Wij zijn aan het oriënteren wat het ongeveer gaat kosten om een trapgat te laten zagen en het gat van de vlizotrap dicht te laten maken. Mocht de vaste trap ook meteen meegenomen kunnen worden in de offerte, zou dat prettig zijn. Het gaat om ongeveer 13 treden.

Trapgat zagen

Wij zijn ons aan het oriënteren wat het ongeveer gaat kosten om een trapgat te laten zagen, het betreft om een standaard afmeting voor een trapgat. We zien de offerte en/of reactie graag per mail. M

Asbest golfplaten verwijderen van een loods

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van asbesthoudende golfplaten die op een loods liggen van 20 x 8 meter. Er is nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig.

Schoorsteen van de zolder en het dak verwijderen

Verwijderen van een schoorsteen op dak en zolder. Tijdelijk dichtmaken van het dak. In de toekomt zal hier wel weer een schoorsteen terug komen. Overige verdiepingen kunnen we zelf. Puin afvoeren kunnen we ook zelf. Zie foto's. Op zolder wijkt de schoorsteen van de muur af.

Tegels verwijderen in badkamer, toilet en keuken

Ik wil graag mijn tegels laten verwijderen in de badkamer, wc's en keuken, maar wel de aansluitpunten graag behouden. In totaal is het 37 m2. Ik wil dat het puin wordt afgevoerd.

Asbest golfplaten verwijderen van schuur

De asbesthoudende golfplaten op de schuur willen wij graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna willen wij een nieuw dak laten plaatsen van kunststof. De oppervlakte van hert dak is ongeveer 18 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Betonnen muur plaatsen

Breedte: 2,30m Lengte: 2,45m Dikte: 0,10m Dit zijn de gegevens van een soortgelijke woning. Wij willen alleen een indicatie ontvangen zodat wij later nog een echte offerte kunnen aanvragen.

Draagmuur, balk en tussenmuur slopen

Er dient een draagmuur van ongeveer 8 m2 gesloopt te worden en hierna een steunbalk geplaatst. Ook moet er een tussenmuur van ongeveer 5 m2 verwijderd worden. Dit is geen draagmuur. Het puin dient te worden afgevoerd en de afwerking zal ik zelf gaan verzorgen.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

We hebben opdracht verstrekt voor het isoleren van onze woning. Echter is er sprake van spouwmuurvervuiling, welke we eerst willen/moeten laten opschonen alvorens we gaan isoleren. We zijn de gehele woning aan het verbouwen dus voldoende ruimte om vanuit de binnenzijde op te schonen en buitengevel heel te laten. Muren worden daarna gestuct, dus metselwerk daarna niet meer zichtbaar. We laten 105 m2 spouw isoleren.

Gevel stempelen en stalen portaal plaatsen

Wij wonen in een geschakelde twee-onder-een-kapwoning en willen daar aan de achterzijde een uitbouw gaan maken van ongeveer 6 tot 7 meter breed en ongeveer 2,4 meter hoog. Wij willen dit grotendeels zelf verzorgen. We zoeken nu een aannemer die de achtergevel kan stempelen, voordat wij zelf gaan slopen. Hierna kan er een stalen portaal onder worden geplaatst, bestaande uit een stalen balk met 2 steunbalken, die gelast moeten worden. We ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Uitbouw en erker aanbouwen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van een uitbouw aan de achtergevel (serre) over de gehele breedte (huis staat op Funda, ik heb geen idee welke maten ik dan zou moeten aanhouden). Tevens zou ik graag een offerte willen ontvangen van een erker aan de voorzijde en daarin de mogelijkheden gezien de plaats van de voordeur. Er is geen vergunning nodig. Ik wil nog bespreken of ik elektra of waterleidingen wil in de serre en wat voor een uitbouw ik wil hebben.

Deur, schuifpui en muurtje verwijderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van een loopdeur, een schuifpui van ongeveer 1.80 meter breed en 2.50 meter hoog en een draagmuurtje van ongeveer 60 cm breed en 2.50 meter hoog. Hierna dient de gevel te worden opgevangen door een steunbalk. Het puin zullen wij zelf afvoeren.

Dakopbouw op een plat dak plaatsen

Wij willen een dakopbouw op ons platte dak realiseren. De oppervlakte is 9.50 meter x 5 meter en de hoogte 2.60 meter. Wij willen hier graag 2 a 3 slaapkamers realiseren. De elektra en het water dient te worden doorgetrokken, verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. Wij zijn al bezig met het aanvragen van de vergunning.

Tegelvloer verwijderen en muren uitbreken

Het gaat om het uitbreken van een tegelvloer, ongeveer 60 m2, deze is gelijmd op egale ondervloer. Daarnaast zijn er 2 stukken muur die overgaan in een draagmuur. De gedeeltes tot van de draagmuur dienen te worden verwijderd. Deze zijn ongeveer 2 meter per deel. Het puin dient te worden afgevoerd.

Opbouw op een bestaande aanbouw bouwen

Wij hebben een hoekwoning met een aanbouw. Hier zouden wij graag een prefab opbouw op laten plaatsen van ongeveer 7.80 bij 4.40 meter. De buitenzijde van de aanbouw moet bestaan uit geïsoleerde kunststof panelen en er die een vaste trap naar boven geplaatst te worden. De afwerking is in overleg. Er is nog geen vergunning aangevraagd.