Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest verwijderen bij huis met stallen:

Asbest verwijderen bij huis met stallen

Ik heb een richtprijs nodig ivm kopen huis met 3 stallen. Vloeroppervlakte stallen 500 m2. Dak ongeveer 800 m2 tot 1000 m2. Wat is de richtprijs inclusief afvoeren en subsidie?
Onze klant uit Ravenstein (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest verwijderen bij huis met stallen uit heel Nederland:

Geheel nieuw dak

Gaat om een 2 onder 1 kap uit 1958. Eternit platen als dakbeschot. Ongeisoleerd. Onze wensen: Geheel nieuw dak incl isolatie en dakkapel aan een zijde. Dak is 7 mtr breedt en heeft een nokhoogte van 2mtr. Dakkapel wordt 4mtr breedt. Offerte incl asbest verwijderen.

Verwijderen asbest zijwanden en vloerluik

2m2 asbest zijwangen van dakkapel verwijderen (risicoklasse 2) en een asbest vloerluik 50x70cm verwijderen (risicoklasse 1).

Asbestplaat bij CV verwijderen

Graag indicatie verwijderen en afvoeren plaat asbest boven CV ketel. Plaat is tussen de 1 en 2 m2. Zie foto.

Asbest plafondplaten saneren

24m2 asbest plafondplaten, gespijkert verwijderen en afvoeren.

Schuin dak opnieuw bedekken en isoleren

Ik wil het dak laten vervangen dit ligt er al heel lang op. Na het verwijderen van een asbest pijp kwamen we er achter dat het dak heel slecht is. Bij het nieuwe dak wil ik ook dakisolatie. Eventueel de dakramen vervangen en met de mogelijkheid om een dakkapel te plaatsen. verder is er nog een dakkapel (1.20 lang) Die opgeknapt moet worden (slechte staat verkerend). Het gaat om een boerderij met een puntdak (circa 15 x 4 meter).

Asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen

Ik heb een loods met 360 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil deze laten verwijderen en vervangen voor nieuwe golfplaten inclusief nokdelen en windveren. Het zijn twee gekoppelde loodsen met afmetingen van 12 x 12 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het monteren van nieuwe dakplaten.

Asbest golfplaten van melkstal verwijderen

Asbest golfplaten van melkstal verwijderen. Het is 215 vierkante meter dak van een opmelkstal. De nokhoogte is 4 meter.

Asbest saneren en afvoeren

Graag prijsopgave voor verwijderen en afvoeren en melden bij div. Instanties van 90 m2 asbest in entree vloer van eenlaags pand in Rotterdam Overschie. en digitaal melden bij ai, ci en vrom inspectiemelden bij

Asbest golfplaten verwijderen

We hebben een schuur waar ongeveer 220 m2 aan asbest golfplaten op liggen deze willen we laten verwijderen de schuur is rondom goed bereikbaar en de container ie dichtbij te plaatsen nok hoogte -/+ 4 meter dakgoot hoogte 1.80 cm.

Asbest plafondplaten en wandplaten uit garage verwijderen

Het gaat om verwijderen van asbesthoudende wand- en plafondplaten. Plafond 10 x 3.30 meter = 33 m2. Wanden circa 40 m2.

Partners

Partners van Casius