Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest verwijderen bij huis met stallen:

Asbest verwijderen bij huis met stallen

Ik heb een richtprijs nodig ivm kopen huis met 3 stallen. Vloeroppervlakte stallen 500 m2. Dak ongeveer 800 m2 tot 1000 m2. Wat is de richtprijs inclusief afvoeren en subsidie?
Onze klant uit Ravenstein (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest verwijderen bij huis met stallen uit heel Nederland:

Restauratieplan maken voor verbouwen rijksmonument

Het restaureren van een rijksmonument er moet een omgevingsvergunning aangevraagd worden en besproken met de gemeente wat wel en niet kan en mag. Het gaat meer op opknappen dan radicaal verbouwen ook word het pand verduurzaamd om te kunnen wonen. De volgende punten zijn van belang: Dak compleet vervangen, achterzetramen plaatsen, voorzetwanden plaatsen voor isolatie. Tussenwanden plaatsen, keuken , badkamer, biomassakachel, complete cv installatie, asbest verwijderen bij bijgebouwen, Het gaat dus om een grote verbouwing/verduurzaming van een bestaand pand. Graag horen wij wat e mogelijkheden en de kosten zijn

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Oude betonpannen verwijderen en afvoeren. Dan folie en nieuwe panlatten met nieuwe sneldek betonpannen. Dit alles omdat ze 45jaar oud zijn en ik wil zonnepanelen gaan leggen.

Asbest verwijderen en draagbalken vervangen

Ik wil een asbest dak van mijn schuur verwijderen en vervangen en dan ook de draagbalken vervangen. Het oppervlak is ongeveer 20 m2.

Asbest platen van stallen vervangen

We hebben 3 stallen waar nu nog asbest op zit en dit moet vervangen worden. Er is een stal van 25 bij 36 meter, een stal van 15 bij 25 meter en een kapschuur van 15 bij 20 meter. De stallen zijn allemaal goed te bereiken. Er is nog geen inventarisatie rapport aangevraagd. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het verwijderen en afvoeren van de platen.

Schuur ophogen en plat dak plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een plat schuurdak met overkapping met een totale oppervlakte ongeveer 2x5 meter en afvoer van regenwater. Op dit moment zitten er golfplaten met asbest op het dak, deze kunnen wij eventueel zelf van te voren verwijderen. Het dak loopt nu een beetje schuin, dus de stenen muur zal ook iets opgehoogd moeten worden om een plat dak te kunnen plaatsen.

Nieuw hellend pannendak aanbrengen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om ongeveer 130 m2. Door storm zijn veel pannen kapot. Onder de pannen zit asbest dakbeschot. We zitten er aan te denken om asbest te verwijderen, dak te isoleren en nieuwe pannen erop.

Asbesthoudende ventilatiebuis verwijderen

Verwijderen asbest ventilatiebuis in woning. (buis van circa 1,5 meter tussen toilet en buitenmuur). Inclusief afvoeren.

Asbest uit de woning verwijderen

In de cv-ruimte op zolder hebben wij ongeveer 12 m2 asbest platen zitten. De platen zitten met behulp van schroeven gemonteerd. Deze zitten erin sinds de bouw uit 1977. En zijn gebruikt als brandwering tbv de cv ketel. Er zit ongeveer 10 m2 bij het schuine gedeelte van het dak en ongeveer 2 m2 achter de cv ketel. Wat zijn de totale kosten om deze asbestplaten te laten weghalen en afvoeren?

Schuurdak vervangen en deur verplaatsen

Wij willen onze stenen schuur aan laten passen. Het betreft een stenen schuur van ongeveer 2 bij 3 meter, maar er zit een dak op die over de hele breedte van de tuin loopt (5 meter). Het huidige dak bestaat uit golfplaten die asbest bevatten. We zouden graag een prijsindicatie voor het volgende willen: het dak vervangen, niet over de volledige breedte maar alleen op de schuur. Dit mag een nieuw dak van golfplaten zijn maar eventueel ook een bitumen dak. De tuindeur die in de buitenmuur van de tuin zit verplaatsen naar de schuur, zodat de tuin via de schuur verlaten kan worden. Hiervoor is dan zeer waarschijnlijk een nieuwe deur nodig, de huidige deur mag weg. We zijn eventueel in staat om zelf de asbestplaten te verwijderen als dit een groot verschil in kosten oplevert.

Asbest uit kruipruimte en van zolder verwijderen

Ik wil het huis kopen. Bij het bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat er asbest aanwezig is. Advies verwijderen. Betreft riolering in de kruipkelder (totaal ongeveer 5 meter) en het ventilatiekanaal. Op zolder is daarvan ongeveer 1 meter zichtbaar.

Partners

Partners van Casius