Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest verwijderen bij huis met stallen:

Asbest verwijderen bij huis met stallen

Ik heb een richtprijs nodig ivm kopen huis met 3 stallen. Vloeroppervlakte stallen 500 m2. Dak ongeveer 800 m2 tot 1000 m2. Wat is de richtprijs inclusief afvoeren en subsidie?
Onze klant uit Ravenstein (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest verwijderen bij huis met stallen uit heel Nederland:

Asbest plafondplaten verwijderen

Het verwijderen van asbestplafond platen en enkele wandpanelen. Totaal ongeveer 65 m2 plafond en ongeveer 5 m2 wand. Het plafond bevindt zich in een garagebox onder een woonhuis. Je kan er vanaf de straat gewoon voor komen en alles is op een niveau. Werkhoogte is circa 2,5 à 3 meter. Het betreft een garagebox te Alkmaar. Het gaat alleen om het slopen.

Asbest verwijderen

De schuur ligt op een perceel dat ik aan wil kopen. Ik wil graag eerst een kostenindicatie over het verwijderen van de asbest. Het is de bedoeling dat de schuur daarna ook wordt gesloopt. Het is een oude varkensstal met lege mestputten eronder van 350 m2.

Asbest ventilatiepijp verwijderen

Verwijderen van een asbest (cement) ventilatiepijp van 1. 5 meter

Asbest verwijderen uit schoorsteen op vliering

Heer/mevrouw, ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest uit een schoorsteen op de vliering. En wat het kost om het het puin te ruimen?

Asbest leien verwijderen en vervangen door kunststof leien met zonnepanelen

Het hele dak moet vervangen in verband met het asbest in de leien. Hiervoor moet dus kunststof leien voor in de plaats komen. Daarnaast wil ik zonnepanelen laten installeren. Het dak is ongeveer 200 m2.

Asbest dak verwijderen

Schuur dak 60m2

Verlijmde asbest vloer verwijderen

Ik wil de verlijmde asbest vloer verwijderd hebben. De vloer heeft een totale oppervlakte van 16 m2. Ik heb hier en daar toplaag eraf getrokken maar de onderlaag is verlijmd. Het materiaal kan eventueel door de vakman afgevoerd worden.

Schoorsteen en schouw slopen

Schoorsteen + schouw slopen. Het huis staat nu te koop , zie : voor fotos Ik denk dat de schoorsteen asbest bevat. Graag wil ik een budget prijs voor het verwijderen van de komplete schoorsteen

CV-ruimte ontdoen van asbest

Asbest verwijderen uit een CV ruimte van 10 m2. Het zijn platen die tegen de schuine wand, op de balk en achter de CV geplaatst zijn. Ze zijn gewit. Een foto van de hoek waar de CV hangt is beschikbaar. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Woonhuis op asbest controleren

Bij het verwijderen van de schoorsteen zijn twee bakstenen ongeveer 5 meter naar beneden gevallen door de plafondplaat heen. Hierbij is veel stof vrij gekomen en wij willen graag laten controleren of er in de plaat boven de plafondplaat asbest zit (bij onze buren zat daar asbest).

Partners

Partners van Casius