Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Raamsdonksveer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Raamsdonksveer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Raamsdonksveer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Raamsdonksveer of directe omgeving.

128 klanten uit Raamsdonksveer bevelen een bij Casius in Raamsdonksveer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Raamsdonksveer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Raamsdonksveer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Raamsdonksveer:

Serre dakplaten vervangen inclusief nieuwe rubbers

Ik wil de polycarbonaat platen van de serre dak vervangen. Het zijn isolerende opaal kanaalplaten (volgens mij 16 mm dik). De maten zijn 4.10 * 3.60. Een hoek is afgeschuind en daar is de lengte 1 meter korter, dus 3.10 meter. Ik zoek platen met een hoge isolatiewaarde. Graag een prijs voor het vervangen hiervan en de bijbehorende materialen.

Fundering storten voor garage

Ik ontvang graag een offerte voor het storten van een fundering in mijn achtertuin voor de garage. Hier zal maximaal 1 auto in komen te staan (ca. 1500 kilo). Met allerlei andere spullen natuurlijk. In totaal 40 vierkante meter.

Balkon boven de voordeur repareren

Het balkon van ongeveer 1 meter diep en 4 meter breed vertoond betonrot. Op diverse plekken is de bewapening al zichtbaar. Graag laten wij het balkon controleren en repareren.

Draagmuur bij woonkamer verwijderen en draagbalk plaatsen

Wij willen de draagmuur tussen de woonkamer en keuken verwijderd hebben en een draagbalk geplaatst hebben. Aan beide kanten mag een klein muurtje blijven staan van circa 50/60 cm. (tussen de 2 bogen, zie foto). De lengte is in zijn geheel circa 3,90 meter.

Aanbouw vernieuwen

Wij hebben een aanbouw van ongeveer 4 x5 m2. Deze zou afgebroken dienen te worden met behoud van materialen en daarna opnieuw opgebouwd moeten worden. Graag zou ik een offerte willen om te weten wat dat gaat kosten.

Garage uitbouwen

Wij hebben een garage van ongeveer 35 m2. Wij willen hier een zelfde formaat garage aanbouwen zodat het geheel als mantelwoning ingericht kan gaan worden. Aan welk bedrag moet ik dan denken?

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Wij overwegen om een draagmuur van ongeveer 5,5 m² te laten slopen tussen onze keuken en woonkamer. Er moet daarbij een steunbalk worden geplaatst. We hebben nog geen vergunning aangevraagd. We willen eerst een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Woning slopen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het slopen van een vrijstaande woning. De grondoppervlakte is ongeveer 130 m2. De woning heeft gemetslede muren, een rieten dak met asbest platen. Het puin dient te worden afgevoerd en de grond bouwklaar gemaakt.

Aanbouw met opbouw laten bouwen

Wij staan op het punt om eventueel een nieuwe woning te kopen in Raamsdonksveer echter voordat we definitief besluit maken willen we graag vanuit U een offerte/indicatie ontvangen wat kosten zullen zijn van houten opbouw / aanbouw met glas aan het huis en ook een overkapping in achtertuin als volgt: Benedenverdieping: We gaan de berging afbreken (is nu van hout) dus je moet je voorstellen dat die weg is. We willen graag kamer/keuken 1 geheel maken en dus uitbouwen 3,7meter+2,9meter lang en dan 2,0 meter breed. Badkamer beneden wordt verwijderd, we maken in deze ruimte een toilet (blijft op bestaande plaats) met deur en een kastenwand naast toilet waarin we wasmachine en droger etc. Gaan zetten (dus netjes achter wand verwerkt), verder wordt de gehele ruimte leeg en bij keuken getrokken. Ruimte keuken - hal - woonkamer en het nieuwe vrije gedeelte van badkamer willen we d.m. v de aanbouw een grote leefruimte van maken (woonkeuken/kookeiland etc. ) Bovenverdieping: We willen graag op de volledige aanbouw / nu het dakterras vanuit de overloop een houten opbouw realiseren met glas waarin we eerste gedeelte (2,9 meter breed en 1,6 meter lang) vanuit overloop gebruiken als gang met aan beiden zijden een kastenwand (voor opbergen) en hierna de badkamer (2,9 meter breed en ongeveer 5 meter lang) Zou het op basis van deze gegevens voor U mogelijk zijn om een zo goed mogelijke indicatie te geven van de kosten voor opbouw/aanbouw etc. Zoals hiervoor beschreven? Zou het voor U mogelijk zijn om eventueel wat voorstellen te doen hoe het eruit zou komen te zien etc - wat de mogelijkheden zijn?

Betonvloer uit achtertuin slopen

Graag zouden wij een offerte ontvangen met de kosten en wanneer jullie dit eventueel kunnen uitvoeren (het liefst z.s.m.). Het gaat hierbij om het verwijderen en afvoeren van een betonnen vloer in onze achtertuin waar vroeger een vogel volière heeft gestaan. De betonnen vloer in inclusief wapeningsstaal en we weten niet of ook een 'minimale' fundering voor aangebracht is. Het gaat grof genomen om 9 m². De vloer is circa 14 cm dik. Aan de achterzijde is parkeergelegenheid.

Fundering maken voor een schuur

Ik zou graag willen weten wat het kost om een fundering te maken voor mijn te plaatsen schuur. Het gaat een schuur worden van 8 x 5 meter en 5 meter hoog. Gemetselde buitengevel. De binnenkant isoleer ik zelf. Met stalen spanten en een puntdak. Er komt een autohefbrug in die 3 ton hefvermogen heeft. Ik heb gehoord dat er eventueel palen geboord moeten worden op 5.50 meter diep. Kunt u mij een prijsindicatie geven hiervoor? De werkplak is aan een doorgaande weg.

Nokverhoging op een hoekwoning

Op onze hoekwoning willen we graag een nokverhoging laten plaatsen van 450 cm breed. We hebben al informatie ingewonnen bij de gemeente en zowel een enkele als dubbele nokverhoging is toegestaan. Momenteel is de stahoogte op de zolderverdieping 180 cm. Er moet ook een nieuwe trap worden geplaatst. We willen de buitenzijde van de nokverhoging in onderhoudsvrij materiaal laten uitvoeren en er ook kunststof ramen in laten plaatsen. Daar moeten bovendien rolluiken op worden geplaatst. Wij willen dit graag omstreeks april laten verzorgen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte voor een nokverhoging aan alleen de achterzijde en een aparte offerte voor een dubbele nokverhoging.

Polycarbonaat dak van de serre vervangen

Ik wil graag het dak van onze serre laten vervangen. Er zitten nu polycarbonaat platen op. Afmeting is 3.95 x 3.85 centimeter.

Verwijderen draagmuur

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht, waarvan de overdracht gepland staat op 24 september. Wij willen daar een draagmuur van 319 cm breed, 230 cm hoog en 27 cm dik laten verwijderen, zodat we de ruimte van de bijkeuken bij de woonkamer kunnen trekken. Er moet een steunbalk worden aangebracht en alles moet netjes worden afgewerkt. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Polycarbonaatplaten op het serredak vernieuwen

De polycarbonaat platen van ons serredak moeten vervangen worden. Het dak bestaat uit drie delen en een kleine strook dat aansluit op de bouw van de buren. De lengte van de serre is +/- 4.2 meter. Een van de platen is afgeschuind naar onze bijkeuken toe.

Garage vervangen en uitbreiden

Ik wil een garage van 9 x 4 meter. Enkelsteens en met een plat dak. Met aan de zijkant een l-vormige aanbouw met daarin een hal van 1.8 x 4.5 meter en aansluitend een slaapkamer van 4 x 5 meter. De aanbouw ook met een plat dak en alleen de kamer met isolatie en een glaswand met tuindeuren. De garage hoeft niet zo hoog te worden als de aanbouw. Er hoeft niet geheid te worden. In de garage 1x een garagedeur en in de aanbouw 3x een normale buitendeur. De oude garage ( betonpalen met platen daar tussen (een soort schutting ) met een betonnen vloer moet gesloopt en afgevoerd worden. De huidige situatie is niet onderheid.

Schouw en openhaard verwijderen

Het betreft een klassieke openhaard met gemetselde schouw en schoorsteen en een houten balk om de schouw. De schouw in de woonkamer moet compleet verwijderd worden en de complete wand waar de schouw tegen staat moet vlak gestuct worden. Openingen die ontstaan door sloopwerk moeten weer worden gedicht (waar de houten balken om de schouw in de muur uitkomen moet dit worden dichtgemetseld). Voor het stuken moet het deel waar het oude kanaal zat zo voorbewerkt worden dat er geen doorslag van het roet of de bitter door het stucwerk mogelijk is. Het haardplateau mag blijven zitten, dit wordt in een later stadium pas aangepast. De haardplateau moet wel worden beschermd tijdens het sloopwerk omdat onder het plateau een open verbinding is met de kruipruimte die dicht moet blijven. De inzetkachel zal door mij verwijderd worden. Achter de kachel bestaat de achterwand uit dezelfde stookstenen als het plateau. Het schoorsteenkanaal vanaf het plafond naar het dak moet blijven zitten. Alle sloopmaterialen moeten worden afgevoerd. Als het nodig is moet het resterende deel van de schoorsteen worden opgevangen zodat dit veilig kan blijven zitten. De opening die ontstaat hoeft nog niet definitief worden afgewerkt in verband met het plaatsen van een gashaard maar tijdelijk met een houten plaat. Er moeten voldoende maatregelen worden genomen om stofoverlast zoveel mogelijk te voorkomen en de bestaande tegelvloer te beschermen. Het plafond is een betonnen plafond met houten balken die later zullen worden afgewerkt, daar waar de schouw heeft gezeten. Indien het werk vooraf bekeken moet worden kunt u mij bellen voor een afspraak. Afmeting te stuken wanden: - Circa 3.30 x 2.50 (nu gelatext granol) - Circa 3 x 2.50 (inclusief deur van ongeveer 0.90 bij 2.10) (nu gelatext granol) - Circa 1.20 x 2.50 (bestaande schouw) Afmeting van de schouw is ongeveer 1.20 x 1.80 meter.

Balkon aan het huis laten hangen

Balkon. Er zit al een deur. Een hoekvormig balkon hangend vanaf de hoek van ons huis. 2 meter breed. Aan de ene kant 2,81 lang en de andere zijde 4,01

Woningrenovatie laten afronden

We zitten in een renovatie. Nu krijgt mijn man een hartinfarct, wie kan mij helpen? Ik heb 2 glazen douchedeuren die geplaatst moeten worden. Er hoeven geen oude deuren uit gehaald te worden. En een trap met Cando vinyl bekleden. Wie kan mij helpen a.u.b.? Er zitten nu halve maantjes op. De trap moet nog kaal gehaald worden. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.

Draagmuur tussen woonkamer en keuken verwijderen

Graag offerte voor het verwijderen van de draagmuur tussen de woonkamer en de keuken. Afmeting 3.5 m bij 2.50 m. Op de foto is het de muur vanaf het raam tot aan de 2e deur.

Bouwput en fundering uitzetten

Uitzetten bouwput en of fundering

Maken kamer(s) op zolder

Het maken van 1 of 2 kamers (muren plaatsen, deurstijlen, deuren, elektra en stucwerk) op onze zolder. Het betreft een nieuwbouwwoning. De zolder is nog niet afgewerkt. Inclusief het afwerken van alle wanden. Eventueel plaatsen dakraam en extra wasbak (water toe- en afvoer reeds aanwezig). Zolder in een twee-onder-een-kap woning, vrij hoge zolder. Wij zoeken bij voorkeur een vakman uit de regio Raamsdonksveer, Oosterhout, Dongen, Made.

dakkapel en vloer maken

Een dakkapel met borstwering 2.70 breed en 2 meter hoog. En een uitbreiding van het vloer opp. op zolder van 5 meter breed en ong 1.80. De slaapkamer op de etage eronder heeft is nu heel hoog en daar moet dus een plafond in komen dat dus ook functioneert als vloer voor de zolder. Helemaal compleet afgewerkt. Vergunning ook regelen.

7x4 meter aanbouw tot en met ...

7x4 meter aanbouw tot en met underlayment (plat dak doen we zelf), 7 meter aan bestaande gevel. Materiaal metselwerk en isolatie. Hoogte plafond huidige woning is 2,55 meter. Aanbouw moet zelfde hoogte. Ruimte open lanen voor openslaande deuren met zijlicht (ttl 4 meter breed) en normale achterdeur. Betonnen vloer waar later vloerverwarming in gefreesd kan worden. Afwerking wanden & plafond doen we zelf. In aanbouw een tussen muur met deurkozijnen. 2 Doorlopen naar bestaande woning (1,3 & 2,5 meter breed).

Bijkeuken ombouwen naar keuken, muurtje ...

Bijkeuken ombouwen naar keuken, muurtje slopen stucadoren, verwarming verplaatsen een nieuwe plaat plaatsen. 2 nieuwe hardhouten kozijnen beneden voor plaatsen en achter 2 hardhouten tuindeuren plaatsen en twee muurtjes (60 cm) opmetselen waarin de tuindeuren worden geplaatst. boven nieuwe kozijnen voor en achter kunststof.