Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Putte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Putte heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Putte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Putte of directe omgeving.

64 klanten uit Putte bevelen een bij Casius in Putte aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Putte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, complete dakopbouw garage, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Putte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Putte:

Uitbouwen zijkant hoekwoning

We willen de zijgevel van onze hoekwoning door breken en hier een gemetselde aanbouw aan zetten van ongeveer 6 meter lang en 4,5 m diep. Een opsomming van de uit te voeren werkzaamheden: - plaatsen van openslaande deuren - verplaatsen bestaand kozijn naar de voorkant van de aanbouw - drie kleinere ramen aan de zijkant (exacte maten nog te bepalen)\ - plat dak met overstek - rookafvoerkanaal vanaf het dak van de aanbouw langs de bestaande gevel omhoog - hemelwaterafvoer Het gaat om de ruwbouw inclusief metselwerk, exclusief dekvloer. Bouwplaats is makkelijk te bereiken, straat is goed toegankelijk voor vrachtverkeer. Er staat wel een haag in onze tuin. Water hoeft er niet in, maar elektra is misschien wel handig.

Verbouwingen in huis

Ik wil een aantal klussen laten doen voor mijn woning. Ik wil vloerverwarming leggen. De tegelvloer en parketvloer moeten verwijderd worden. Vervolgens moet er een nieuwe parketvloer gelegd worden. De radiatoren moeten verwijderd worden en de keuken moet verbouwd worden en eventueel inclusief leidingwerk (weet ik niet zeker). Ook moeten er nieuwe ramen geplaatst worden waaronder schuiframen in plaats van gewone ramen. Daarnaast moet er in de keuken en veranda een gietvloer geplaatst worden die een mooie overgang heeft met de parketvloer. Ook moet de elektra aangepast worden in sommige ruimtes. Het oppervlak is ongeveer 60 m2.

Steunmuur verwijderen, plaatsen stalen balk(en), eventueel schoorsteen verwijderen + deurgat dichten

Ik wil graag een steunmuur laten verwijderen in de woonkamer/keuken en vervangen door een stalen balk(en). Deze muur is 2,62m lang. Aan de linkerkant loopt de steunmuur door naar de hal, aan de rechterzijde bevindt zich een raam. Eventueel ook verwijderen van een schoorsteen in dezelfde ruimte, indien dit mogelijk is (vermoeden gemeenschappelijke schouw). Er zou ook een deurgat in de achtergevel moeten dicht gemaakt worden, na plaatsing van schuifraam op een ander moment.

Achterbouw opnieuw opbouwen

Aan de achterzijde dient er een aanbouw van 10 meter lang en 3 meter diep afgebroken te worden. Hierna zal er een fundering geplaatst moeten worden van 10 meter lang en 5 meter diep. Vervolgend moet er een aanbouw geplaatst worden met een plat dak en aan de achterzijde een schuifpui en een kozijn. Er dienen keukenvoorbereidingen te worden getroffen en de wanden gestuukt. De aangrenzende badkamer dient daarna te worden betegeld, vloer en wanden, en het sanitair geplaatst. Dit zal gaan om een ligbad en een inloopdouche.

Uitbouw aan de zijkant van de woning

Wij willen onze hoekwoning uitbouwen naar de zijkant, standaard uitbouw met gele baksteen. Afmetingen 8 x 3.50 meter, plat dat met overstek. Op de korte zijde een raam en in de zijkant drie bovenlichtjes. Uiteraard moet de gevel worden doorbroken en een stalen balk worden geplaatst. We zijn er nog niet uit of we het casco of volledig klaar willen laten opleveren, dat zal uiteindelijk ook deels van de prijs afhangen. We mogen vanuit de gemeente bouwen. Ook wil ik graag een fundering laten maken, er hoeft volgens mij niet geheid te worden, want ons huis staat ook gewoon op grond.

Gyproc plaatsen en kamers pleisteren

Er zijn 3 kamers waar de muren moeten worden gestuukt: De woonkamer, heeft muren met textuur die egaal moeten worden bezet, of gyproc tegen worden geplaatst. Op de eerste verdieping gaat het om 2 kamers met muren waar behang op zat, dit is verwijderd en de ruimtes dienen te worden gestuukt. In diezelfde 3 kamers moet een nieuw plafond worden geplaatst met gyproc platen. Op de begane vloer moet er een volledig nieuw plafond geplaatst worden, het vorige is al verwijderd. Op het eerste verdieping zijn de balken reeds aanwezig om gyproc tegen te plaatsen. De afmetingen van de kamers zijn ongeveer: Woonkamer: 30 m² Kamer 1: 10 m² Kamer 2: 12 m²

Serre laten plaatsen

Ik wil een serre laten plaatsen van ongeveer 7 bij 4 meter. Aan de achterkant van het huis, over de gehele breedte van de gevel. Met een dicht plafond en een lage gemetselde borstwering. De opbouw in kunststof en/of met glazen schuifdeuren. Kunt u kunststof of een ander materiaal aanbieden? Er is nog geen fundering aanwezig. Graag verneem ik van u of u een showroom heeft waar ik het verder met u kan bespreken.

H-profiel plaatsen

Op de eerste etage willen wij van 2 kamers 1 slaapkamer maken. Hiervoor zullen wij zelf een draagmuur verwijderen. Deze muur is bijna 43 meter lang en 2.45 meter hoog. De vakman zal een H profiel voor ons moeten plaatsen. Ook de afwerking doen wij zelf.

Dakplaten met asbest laten vervangen

Ik wil graag de asbesthoudende golfplaten van mijn schuur laten vervangen. Het gaat om 60 stuks asbest golfplaten. Deze willen we graag laten vervangen door andere golfplaten. Het gaat om een schuur van 64 m2.

Renovatie van een woonhuis

Ik wil een woning aankopen en de bijgebouwen met asbest laten verwijderen. Daarna wil ik een gedeelte bij laten bouwen, het gaat om een aanbouw van ongeveer 30 m2 en de configuratie moet nog besproken worden wat betreft de mogelijkheden. Het gaat om ongeveer 200 a 300 m2 asbest houdende golfplaten. Elektra vernieuwen en CV plaatsen is een optie.

Draagmuur slopen

Slopen van een draagmuren : - plus minus 3 meter lengte, 2,5 meter hoog plus : draagmuur plus minus 2 meter breed, 3 meter hoog met+electriciteitsleiding erin - plus slopen draagmuur 3,5 meter breed, 3 meter hoog, geen leidingen

Zolder verbouwen en inrichten

Wij willen voor de helft van onze zolder een slaapkamer maken. En de andere helft opbergruimte. De zolder is ongeveer 8 x 10 meter aan vloeroppervlak. Met een schuin pannendak en daarin een dakkapel. Ik denk met gipsplaat of zo, graag advies over de mogelijkheden.

Kruipkelder ombouwen tot volwaardige kelder

Ik heb een vrijstaande woning met kruipkelder. Ik ga aan mijn huis een grote veranda aanbouwen van 12x6 meter. Deze wil ik volledig laten onderkelderen. Doordat we deze werkzaamheden gaan uitvoeren, lijkt het mij ideaal om ook onder het bestaande gedeelte van 8x12 meter de kruipkelder ook aan te passen en te veranderen naar een volwaardige kelder. Hier in Antwerpen heeft er niemand ervaring. Vandaar mijn vraag: wie heeft dit soort werkzaamheden reeds uitgevoerd? Mijn voorkeur gaat uit naar een Nederlands bedrijf aangezien u daar meer ervaring mee heeft dan Belgische bedrijven. Aartselaar ligt net onder Antwerpen.

Draagmuur verwijderen en stutten

Graag wilde ik een prijs ontvangen voor het verwijderen en stutten van een draagmuur van mijn jaren 60 woning. De oppervlakte die verwijderd moet worden is 4 m x 2,50 m. Het afvoeren van het puin zal ik zelf verzorgen.

Betonrot aan lateien verhelpen

Volgens een kennis zou er in twee lateien boven kozijnen betonrot zitten. Graag even bekijken wat er aan de hand is en een offerte om dit te repareren.

winkelier

werk aant zoeken

voorkom

.

Uitbouw aanbouwen

Een aanbouw van 3 meter diep, breed 6,2 meter met schuifpui en aparte deur en plat dak. Gemetselde muren en fundering. Casco-oplevering. Ik heb een tekening van het bestaande huis, niet van de uitbouw. Ik kan zelf ook een hoop doen zoals bijvoorbeeld kozijnen plaatsen en dakbedekking leggen.

Uitbouw woonkamer en verbouwing

Betreft gesloten bebouwing, 6.2m breed. Werken: achtergevel 3 à 4 m achteruit plaatsen (keuken is nu reeds 2.5 meter verder uitgebouwd dan de woonkamer)deze gelijktrekken 3m achter keuken met behoud van de huidige keukenmeubels. buren hebben reeds zover gebouwd en muur staat volledig op onze grond langs 1 zijde, aan de andere kant half. achterbouw voorzien van plat dak met lichtstraat; achterkant wordt bijna volledig glazenpartij verplaatsen en extra plaatsen van electriciteit en verwarming in de woonkamer Hal aan voordeur groter maken en deel huidige woonkamer afscheiden door muur te metsen voor berging houten gebinte goed isoleren tussen gelijkvloers en 1ste verdieping door middel van PUR schuim of iets dergelijks

Algehele verbouwing vrijstaande woning

Verbouwing vrijstaande woning met een oppervlakte van 150 m2. Voornamelijk een interne verbouwing. Het gaat om nieuwe vloeren, nieuwe vensterbanken, nieuwe keuken, nieuwe deuren, beveiliging, verbouwing van muren, verbetering centrale verwarming, vloerisilatie etc. Graag komen kijken.

Houten skeletbouw een etage op bestaand ...

Houten skeletbouw een etage op bestaand bouw Er staat nu 1 verdieping (begane grond). 12 bij 6m. Te bouwen op gemetselde woon/winkelruimte.

opbouw van een hele verdieping op een ...

opbouw van een hele verdieping op een bestaande aanbouw van de hoofdwoning

Wij gaan vanaf volgende maand een nieuw ...

Wij gaan vanaf volgende maand een nieuw pand betrekken waarbij er een nieuwe keuken moet worden geplaatst. Hiervoor moeten leidigen worden verlegd, evt. keuken zelf ook plaatsen. Tevens is er veel electriciteit wat verlegd moet worden, waarbij ook nog drie extra groepen moeten worden aangelegd, en de gasvoorziening moet ook worden verlegd. Het wordt een keuken met twee hoekcarrouselkastje van 90 graden. Verder renovatie badkamer: Plaatsen glazen douchescherm, bad, hangtoilet, dubbele wastafel, betegeling wanden en verlaagd plafond met spots. Gecalibreerde tegels en geen vloerwerkzaamheden. Tevens renovatie toilet: nieuw hangtoilet en fontein plaats plus betegeling.

Ca 85m2 dekvloer geheel uitbreken en ...

Ca 85m2 dekvloer geheel uitbreken en afvoeren (tot op de beton vloer). momenteel bestaat deze uit een noorse leisteen in een cementdeklaag. Eea zal 1e kwartaal 2008 plaats moeten vinden

Wij willen de wanden in de woonkamer + ...

Wij willen de wanden in de woonkamer + plafond van nieuw stucwerk voorzien. In het plafond willen we op diversen plaatsen inbouw verlichting. Tussen de keuken en woonkamer willen we de tussenmuur uitbreken, dit is een draagmuur. Op de bestaande serre liggen een soort kunstplaten en willen we evt. vervangen door een dicht dak.