Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor erker voorzijde realiseren:

Erker voorzijde realiseren

Ik wil een erker met kunst of kozijnen met houtlook aan de voorzijde realiseren. Maten zijn 1,5 bij 3,5 meter. Waarschijnlijk is een vergunning wel nodig. De bodem is zandgrond, geen idee wat voor soort fundering er nodig is. Als het mogelijk is graag een offerte voor een casco oplevering en een voor een complete oplevering. Elektra en stucwerk is niet nodig. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De onderkant wil ik van metselwerk en dan wil ik kunststofkozijnen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Prinsenbeek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor erker voorzijde realiseren uit heel Nederland:

Erker plaatsen voorzijde woning

Wij willen een erker plaatsen aan de voorzijde van ons huis. De erker mag 1 meter diep worden en 3 of 3,80 m breed. Wij hebben het huis gekocht en krijgen 20 juli de sleutel. Wij willen een erker laten plaatsen in de woonkamer. Wij hebben op internet onderzoek gedaan, daar zagen wij prijzen die voor ons haalbaar zijn. Wij hebben ook iemand benaderd, maar die vroeg €20.000,- voor een erker en dit vonden wij wel veel, hiervoor kunnen wij ook een mooie aanbouw achter het huis plaatsen. Nu weten wij dus niet goed waar we aan moeten denken qua kosten. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u regelen. Op internet hebben wij gekeken voor materiaal, maar wij komen er niet uit wat precies het beste is, ook gezien de kosten. Wij zijn weten er niet veel van, dus of een fundering nodig is durven wij niet te zeggen. Graag zouden wij een prijs voor een casco oplevering willen hebben en voor compleet. Wij zouden graag vanaf 20 juli zo snel mogelijk willen beginnen.

Erker voorzijde huis realiseren

We willen een erker aan de voorzijde aanbouwen. De vergunning vragen we in eerste instantie zelf aan. We hebben een beetje onderzoek proberen te doen naar de mogelijkheden. Wij zouden veel ramen willen met kunststof kozijnen en eronder een stenen muurtje tot op knie hoogte. Aan de buitenkant komen 3 ramen en aan de zijkanten ook. We denken aan 1 x 4-4,5 meter. We willen een plat dak. We hebben geen idee wat voor fundering nodig is. We willen een complete oplevering: stucwerk, de verwarming moet verplaatst worden in de erker en vernieuwd en we zitten een beetje met de vloer. We hebben nu een eikenhoutenvloer en we willen deze het liefst behouden. Is het mogelijk om deze door te trekken in de erker? Graag ontvangen we advies. We zijn ook benieuwd naar jullie ideeën en naar de prijzen. We hebben niet heel veel haast, maar we zouden de erker voor april 2021 klaar hebben, dan eindigt ons bouwdepot.

Erker uitbouw voorzijde

Wij willen een erker uitbouw realiseren aan de voorzijde van ongeveer 315,5 cm bij 50 cm. Graag zonder afwerking.

Verbouwing: aanbouw, erker, vloerverwarming, badkamer/ toilet, verplaatsen trap en muren, dakkapel

Wij willen graag een offerte voor: - uitbouw 500*300 cm. De grote lijnen hebben wij rond, maar wat mogelijk is nog niet, dus wij zouden graag advies willen hebben. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Er moet geheid worden. De uitbouw willen wij van metselwerk en een harmonicadeur erin. De buitenmuur moet worden doorbroken en er moet waarschijnlijk een stalen bind is. Wij willen de keuken in de uitbouw, alles qua leidingwerk etc. moet omgelegd worden. Graag een offerte van een casco uitbouw en een complete. - Erker 300*100 cm aan voorzijde. Er is een vergunning voor nodig, deze laten wij ook graag door u aanvragen. Wij willen aan de onderkant metselwerk en dan glas en kunststof. - Vloerverwarming: er ligt vloerverwarming in de woonkamer, dit willen wij laten doortrekken tot in de uitbouw. - Badkamer / toilet verbouwing:slopen doen wij zelf. Leidingen moeten om worden gelegd. Wij willen de badkamer dan weer door u inrichten. Ook tegelwerk. Badkamer: 3 bij 3 m. Toilet: 1 bij 1,5 m. - Verplaatsen Trap: nu stat deze in de woonkamer, deze moet naar de originele plek in de gang. - Verplaatsen muren: een wandje aanpassen, de deur van de trapkast moet veranderd worden, de deur van de woonkamer moet naar de voorzijde van het huis worden geplaatst. - Dakkapel: over hele voorzijde zijde van ongeveer 4/ 4,5 m. De woning is 5.10 m breed. Vergunning is waarschijnlijk nodig, maar wij hebben geruchten gehoord dat de wet veranderd dat er geen vergunning nodig is, maar wij weten niet of dat nu al geldt. Als deze nodig is, laten wij deze graag door u regelen. - Aftimmeren / afwerking: geldt voor dakkapel, erker en uitbouw, hier graag een aparte offerte voor. Afhankelijk van de vergunning, zouden wij zo snel mogelijk willen beginnen. Wij zoeken iemand die aangesloten is bij bouwgarant.

Erker plaatsen/ huidige ronde erker doortrekken

Wij zijn opzoek naar een aannemer voor het plaatsen van een erker aan de voorzijde van het huis. We hebben vrijwel alles al geregeld, het hoeft alleen geplaatst te worden. De binnenmaat van de erker moet 3,45/3,46 m zijn in verband met de keuken en recht trekken van de binnenzijde van de woning. Diepte wordt of 1.00 of 1.50 meter. Binnen moet er 1 muur gemetseld worden van kalksteen van 2,50 x 2,50 meter. De erker is nu rond, we weten niet of het doorgetrokken kan worden of dat het eerst gesloopt moet worden. Ook diverse nuts werkzaamheden in verband met verplaatsen van de keuken. En het plafond verlagen door middel van hout geraamte en gipsplaat. In het plafond zit nog een extra verlaagd gedeelte van 35 cm in verband met afzuigkap van het kookeiland. We hebben een omgevingsvergunning nodig, ik heb me erop ingelezen en gebeld met de gemeente. Ik heb voor de vergunning nog een aantal dingen nodig, maar als ik dit heb vraag ik het zelf aan. De gevels mogen met kalksteen gemetseld worden. Aan de voorzijde een muur van van rode stenen of gelen. Ons huis heeft twee kleuren dus dat willen we graag zo doortrekken dat het past. Ramen willen we vanaf 1 meter. Vloer bestaat uit een deel, dat kan ik zien vanuit de kruipruimte. Misschien dat 2 heipalen nodig zijn, maar dat weet ik niet zeker. Binnen moet er waarschijnlijk ook gestuct worden. Rond eind augustus/ begin september zouden we willen beginnen.

Tekening maken erker voorzijde

Wij willen een erker aan de voorzijde van 3 meter breed en 1 meter diep. Wij hebben geen tekeningen etc. In het stadsarchief zijn deze ook niet opgeslagen. Ik wil graag eerst een tekening laten maken om daarna de erker te kunnen bouwen. Het moet een verdieping hoog worden.

Erker voorzijde

Erker aanbouwen voorzijde. (vergunning aanwezig) afmetingen/uiterlijk kozijn bijgevoegd (hout). Metselaar heb ik al, ben opzoek naar een timmerman.

Erker aanbouwen voorzijde woning

Ik zou de woonkamer van mijn tussenwoning willen vergroten met het plaatsen van een eenvoudige erker. In mijn straat zijn er al vele huizen voorzien van een gelijke erker. Mijn idee is om een soortgelijke erker te plaatsen. De breedte is 3,00m en de diepte 80cm. Wat is een grove inschatting van de bouwkosten?

Complete uitbouw voorzijde huis

Wij zouden graag een uitbouw realiseren aan de voorzijde van ons huis. Het gaat om een uitbouw van ongeveer 2.55 m breed en 1.30m diep bij ongeveer 1.18 m hoog. Bijgevoegd een foto van onze gevel. We hebben eventueel ook nog een tekening van een erker als optie zoals de oorspronkelijke architect dit heeft ontworpen. Wat wij willen is dat het huidige kozijn weer in de uitbouw komt, wij willen dan in de uitbouw aan de zijkanten ramen hebben voor de lichtinval. Wij hebben nu houtenkozijnen, dus graag ook weer hout. Er moet een fundering komen, welke het beste is laten wij aan u over, wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij veengrond hebben. Wij zijn al naar de gemeente geweest en de uitbouw moet in dezelfde stijl van het huis worden. Er moet een vergunning worden aangevraagd, maar daarvoor hebben wij de juiste bouwtekeningen nodig, deze willen wij aan u uitbesteden, gezamenlijk met de vergunningaanvraag. In de uitbouw komt een nieuwe keuken, de oude gaat dan weg. Doordat de keuken door de uitbouw naar voren komt, is er een muur van de huidige keuken die wij dan willen laten verwijderen, het liefst in zijn geheel, maar wij weten niet of dit mogelijk is. Er moet op locatie gekeken worden of dit een dragende muur is. Graag een complete oplevering met spotjes in het plafond.

Buitenschilderwerk van de woning

Ik wil mijn jaren '30 woning laten schilderen (buitenkant). Het gaat om: voorkant b.g. > een erker (is in matige staat) met voorzetramen, voordeurstel met afdakje voorkant 1e verd. > dakkapelletje met drie kleine kozijnen, dakgoot achtekant b.g. > openslaande deuren met daarboven kleine kozijntjes, kleine uitbouw met deur, vier kozijnen achterkant 1e verdieping > twee raamstellen achterkant 2e verdieping > dakkapel met drie kozijnen. werkzaamheden 1. De ondeugdelijke verflagen (voorkant huis: rood en wit) verwijderen d.v.m schappen. 2. Overige verflagen ontvetten 3. Het geheel schuren en stofvrij maken. 4. Kaal hout en beschadigingen gronden met een acryl grondverf 5. Oneffenheden en beschadigingen plamuren waar nodig, openstaande versteknaden afkitten met een acryllaatkit 6. Na droging het opslijpen en stofvrij maken een tweelagensysteem in een sikkens sigma of gelijkwaardig. (voorzijde huis: groen en wit, achterzijde wit)

Partners

Partners van Casius