Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor erker voorzijde realiseren:

Erker voorzijde realiseren

Ik wil een erker met kunst of kozijnen met houtlook aan de voorzijde realiseren. Maten zijn 1,5 bij 3,5 meter. Waarschijnlijk is een vergunning wel nodig. De bodem is zandgrond, geen idee wat voor soort fundering er nodig is. Als het mogelijk is graag een offerte voor een casco oplevering en een voor een complete oplevering. Elektra en stucwerk is niet nodig. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De onderkant wil ik van metselwerk en dan wil ik kunststofkozijnen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Prinsenbeek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor erker voorzijde realiseren uit heel Nederland:

Plaatsen erker voorzijde woning

Wij zijn aan het informeren naar de kosten van het plaatsen van een erker aan de voorzijde van het huis. Afmeting 4 m lang bij 1m diep. Daarnaast willen wij geen houtwerk maar kunststof witte kozijnen. Ook zijn wij benieuwd of wij een vergunning nodig hebben. De grens met gemeente groen staat op 1,50 meter, wij weten niet of dit problemen geeft. Wellicht heeft u hier een goede kijk op. Wat voor soort fundering nodig is weten we niet. We willen een complete oplevering. Elektra en stucwerk is niet nodig. De constructie maakt ons niet uit, we willen alleen geen hout. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Totaalopdracht: opbouw garage, plaatsen erker, vervangen dakkapellen en kozijnen

We hebben onlangs een andere woning gekocht en aldaar zouden we heel graag een aantal verbouwingen willen doorvoeren. Het liefst voeren we de klussen uit in één hand. Uit onderzoek bleek mij dat uw bedrijf daar mogelijk in voorziet. Het gaat om het volgende: Een opbouw op de berging van ca. 35m2. De (geïsoleerde) berging heeft al draagkracht voor de constructie. Wel moet de opbouw aan de zijkant ca. 120 cm overhellen en waarvoor wellicht enkele steunpilaren zijn vereist. Glas moet hoogrendementsglas worden. Het plaatsen van een erker aan de voorzijde met kunststof kozijnen. Daarbij moet een houten dakkapel/kozijnen worden vervangen door een kunststof dakkapel/kozijnen met een loopdeur (naar binnen draaiend) naar het dak van de erker. De dakkapel is ca. 180 cm breed en 200 cm hoog. Glas moet hoogrendementsglas worden. Het vervangen van een kleine houten dakkapel op zolder, naar een kunststof dakkapel/kozijnen over de hele breedte van de woning (binnen de grenzen zodat er geen vergunning voor nodig is). Glas moet hoogrendementsglas worden. Het vervangen van alle houten kozijnen en deuren door kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. - twee deuren met kozijnen tpv berging - één deur met kozijn tpv achterzijde - 3 raamkozijnen (2 x klein en 1 x groot) op begane grond achterzijde van de woning - 2 raamkozijnen op 1e verdieping achterzijde. U verzorgt de bouwtekeningen en de vergunningen, wij de koffie en een fijne samenwerking in een mooie opdracht. Start werkzaamheden medio april 2020. Als u dit ziet zitten, zouden wij op korte termijn graag een afspraak willen maken om de mogelijkheden te bespreken. Hartelijke groet,

Aanbouw erker voorzijde

Wij willen een erker aan de voorzijde van ons nieuwbouw huis (2008) realiseren. Breedte 4,2 meter, lengte 1,5 meter. Het is de bedoeling dat deze compleet wordt aangeleverd, behalve de vloer die leggen wij zelf. Daarnaast willen wij rondom de erker raampartijen. Vensterbanken, radiator vervangen. Afwerking. Er dienen ook palen geslagen te worden. Wij moeten de vergunning nog aanvragen, dat doen wij zodra wij met een aannemer de plannen / tekening hebben opgesteld.

Erker realiseren aan de voorzijde

Wij willen een erker van 3 breed en 1,5 meter diep en de borstwering 60 cm hoog. We willen kunststof kozijnen met houtnerf. Een keralit afwerking graag en een luifel boven de deur. We zijn bezig met de vergunning aanvraag en de tekeningen worden ook gemaakt. Er is een betonnen fundering nodig. De constructie willen we van kunsstof en de boeidelen en kraaldelen van keralit. De oplevering graag compleet. Elektra en stucen is niet nodig.

Aanbouw erker voorzijde

Wij willen een erker aan de voorzijde van de woning met de afmeting 3 x 1 of 3 x 1,50 meter. Het is een hoekwoning van een rijtjeshuis. De buren verderop hebben ook een erker, wij willen het ook zo hebben. We willen iemand langs hebben die daarnaar kan kijken en die ons kan adviseren. Wat voor soort fundering er nodig is, weten wij niet, net als een vergunning. Als een prefab constructie mogelijk is, zouden wij deze graag willen hebben. Aan de buitenkant zou er gemetseld moeten worden met rode bakstenen. We willen het compleet opgeleverd hebben. Elektra is waarschijnlijk niet nodig. Er zouden ook tekeningen gemaakt moeten worden. Voordat er gebouwd gaat worden, moeten er eerst tegels weggehaald worden.

Erker voorzijde huis realiseren

We willen een erker aanbouwen aan de voorzijde van de woning. Het gaat om het gedeelte van de voortuin om de keuken te vergroten van maximaal 2,5 meter breed en 1/ 1,5 meter diep. Ik denk dat ik een vergunning nodig heb, maar deze heb ik nog niet aangevraagd.

Erker aan de voorzijde van het huis realiseren

Wij zijn aan het kijken naar de mogelijkheid om een erker van 3 x 1 meter te realiseren aan de voorkant van het huis. We willen het zoals op de foto. wat voor fundering er nodig is weten we niet. Voor de constructie willen we graag de voordeligste mogelijkheid. Een vergunning is niet nodig, wel meldingsplicht. Complete afwerking is niet nodig. Wel zou er een radiator verlegt moeten worden. Graag ontvangen wij een indicatie van wat de kosten ongeveer zouden bedragen.

Een erker voor een woning plaatsen

Ik zoek een aannemer die aan de voorzijde van onze twee-onder-een-kap-woning een serre kan realiseren van 260 bij 100 cm. We zouden de erker graag met een hout skelet willen laten maken en we zien graag steen terug in de onderkant van de erker. Daarnaast mag de erker casco worden opgeleverd en zien we graag houten kozijnen terug in de erker.

Erker aan voorzijde

De erker die wij willen realiseren is +/- 3,2 meter breed en 1,5 meter diep. De hoogte (borstwering) zit op 75 centimeter vanaf het straatwerk. Het kozijn zal 1,59 meter hoog moeten worden. Ik heb een tekening hoe de erker er ongeveer uit moet zien. Deze kan ik niet toevoegen aangezien dit een PDF bestand is. Hier zal namelijk het voorkozijn de middenstijl wegvallen waardoor er 3 ramen zijn in plaats van 4, de kleine bovenkozijnen blijven er wel 4. Het kozijn links en rechts is 56 centimeter breed. De hoogte is in totaal 159 centimeter. De hoogte rechts en links van het voorkozijn is in totaal (metselwerk) 131,7 centimeter. De maat van het tussenstelsel van het kozijn is 172,5 centimeter. Voor de constructie aan de woning hoeft niet veel gedaan te worden, hier zit al een kozijn en als deze er uit gaat heb je al een gat. De exacte maatvoering kan ik maandag 12 augustus aanleveren. Ik heb de aanvraag voor de vergunning gedaan en die is nagenoeg akkoord. Ik hoop hiermee u voldoende te hebben geïnformeerd zodat er al een offerte/schattig gemaakt kan worden. Alvast bedankt.

Realiseren erker voorzijde woning

In het huis waarmee we bezig zijn om het te kopen, willen we een rechthoekige erker realiseren. Denk dat de maat ongeveer 3 meter breed zal zijn en 1 of 1,5 meter diep. Graag ontvang ik 2 offertes voor beide maten, als dat mogelijk is. Voor de vergunningaanvraag willen wij graag een prijs indicatie voor hoeveel het ongeveer zou kosten. De erker zouden wij compleet opgeleverd willen hebben. We willen witte raamkozijnen en rode bakstenen kleur. Het huis heeft zelf zandkleurige stenen, mocht de rode kleur niet mogen dan zou het ook in deze kleur kunnen. Wat voor fundering er nodig is weten we niet. Er hoeft geen elektriciteit aangelegd te worden. De wanden moeten gestuct worden. Er is in de woonkamer een schouw, deze zouden we recht willen trekken, als dit mogelijk is. Er zit een gashaard, daar moet een rechthoek naar boven komen. Er moet ruimte blijven voor de gashaard, boven moet een wit paneel komen en erboven ook. Dit moet gestuct worden.

Partners

Partners van Casius