Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Prinsenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Prinsenbeek heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Prinsenbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Prinsenbeek of directe omgeving.

176 klanten uit Prinsenbeek bevelen een bij Casius in Prinsenbeek aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Prinsenbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bouwen, nieuw huis bouwen op een kavel in Workum, bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, hout log huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Prinsenbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Prinsenbeek:

Dubbele kunststof nokverhoging realiseren

Ik wil een dubbele nokverhoging op mijn bestaande zolder van 4,80 meter breed. Momenteel zit er 1 dakkapel op die verwijderd moet worden. Ik wil een prefab constructie en aan de buitenkant van kunststof. De vergunning laten we graag aanvragen. Graag een complete oplevering, met de onderdelen gespecificeerd, waaronder ook elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Erker voorzijde realiseren

Ik wil een erker met kunst of kozijnen met houtlook aan de voorzijde realiseren. Maten zijn 1,5 bij 3,5 meter. Waarschijnlijk is een vergunning wel nodig. De bodem is zandgrond, geen idee wat voor soort fundering er nodig is. Als het mogelijk is graag een offerte voor een casco oplevering en een voor een complete oplevering. Elektra en stucwerk is niet nodig. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De onderkant wil ik van metselwerk en dan wil ik kunststofkozijnen. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil graag aan mijn woning een complete, stenen aanbouw plaatsen van circa 5 x 3 meter. Nu zitten er aan de achtergevel tuindeuren met zijlichten. Voor de aanbouw is mijn wens dat het kozijn van de achtergevel eruit gaat, de resterende muurdelen mogen behouden blijven. Ook wil ik elektra en stucwerk. Mijn vraag aan u, - kunt u een dergelijke aanbouw verzorgen? - wat zijn daarvoor de kosten? - wat is daarvoor de bouwtijd? - is het mogelijk om de bestaande tuindeuren en zijlichten te hergebruiken? Graag maak ik met u een afspraak om bovenstaande door te nemen.

Opbouw op garage realiseren

Per 1 november woon ik op een ander huis te Prinsenbeek. Samen met onze buren zouden we graag een opbouw willen op onze garage. Dit hebben meerdere van onze buren al laten doen in het verleden. Ter indicatie heb ik de tekening toegevoegd maar exacte uitvoering is in overleg. Onze garage is 7.4 x 4.5 m. Ik sta open voor een prefab optie. Wat betreft de oplevering ben ik er nog niet helemaal uit. Ik ben vrij handig en beschik over een technisch netwerk. Zowel casco of complete oplevering is nog onzeker. Doel van deze opbouw is het creëren van twee extra kamers. Uitvoerdatum voorjaar 2020 in overleg.

Asbest verwijderen

Ik wil het asbest laten verwijderen van een dak op onze schuur, van 350 m2. Ik bezit nog geen inventarisatie rapport.

Asbest plafond verwijderen

We hebben een asbest plafond in de garage. 18 m2 gespijkerd 11

Fundering voor een tuinhuis maken

Graag een budgettaire offerte voor een fundering ten behoeve van een houten tuinhuis circa 5 meter x 5 meter op zandgrond. De tuin is gemakkelijk bereikbaar.

Uitbouw aan achterzijde huis bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 2 bij 5 meter ongeveer. De openslaande deuren die we nu hebben, willen we hergebruiken. Woning is van 2013.

Plafond van gipsplaten aanbrengen en wanden stuken

Plaatsen van tengels en gipsplaten aan plafond in slaapkamer en het stucen van 4 muren en dat plafond. Plaatsen van 6 spotjes in plafond en aansluiten.

Bouw van een tuinhuis

Wij zijn ons aan het oriënteren op de bouw van een tuinhuis in onze achtertuin van 550 x 300 x 300 cm. Het gaat om een tuinhuis met gemetselde muren, een plat dak, een dubbele deur en 1 groot of 2 kleine kiepramen. Er is nog geen fundering aanwezig. De ruimte moet voldoende geïsoleerd zijn, zodat daar gereedschap kan worden bewaard zonder roestvorming en ook plantjes kunnen overwinteren. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Kruipruimte opvullen en vloer maken

Op het moment zijn wij bezig met het plannen van wat verbouwingen van ons reeds aangekocht huis. Nu bestaat de woonkamer deels uit een houten constructie en deels uit een steen, beton of cement, constructie. Nu willen we dit recht trekken. Mijn gedachte hier zelf was over om de kruipruimte tot aan de houtenbalken op te vullen met vul zand. Dit aan te trillen en daarna af te dekken met plastic en bouwstaalmat. Hierover beton/ dekcement te storen zodat het uitgelijnd is met de betonnen constructie van de aanbouw. Het is ook een optie de houten balen te vervangen met beton balken. Hierna een cement dekvloer erop. Graag hoor ik jullie ideeën. De oppervlakte van de vloer is 22 m² en de kruipruimte is 65 cm diep.

Draagbalk HEA220 laten plaatsen

Een HEA220 draagbalk plaatsen van ca 4 meter om een tussendraagmuur te kunnen verwijderen. Er is al een constructieberekening gemaakt en de vergunning is aangevraagd bij de gemeente. Het betreft een hoekwoning. Het breekwerk graag optioneel offreren, indien de kosten te hoog worden doe ik dit zelf.

Leiding- en kozijnwerk in de woning

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken (ong. 9 a 12 m²): Leidingen verleggen, nieuwe groep elektra, muur uitbreken en kozijn plaatsen. Gaat om een stukje muur onder het kozijn in de keuken. Kozijn op eerste etage vervangen (2 x 1 meter). Buitenkraan monteren. Stucwerk en een nieuw plafond. Globale prijsopgave: technische specs nog niet beschikbaar.

Aanbouw verbreden over de volle breedte van het huis

Wij gaat morgen een woning bezichtigen, waar aan de achterzijde momenteel een uitbouw zit van 262 cm breed en 412 cm diep. We willen graag weten wat de kosten zijn, als die uitbouw wordt vergroot tot de gehele breedte van de woning. Er komt dan 379 x 412 cm bij.

Zolder verbouwen en opknappen

Wij zouden graag van de zolderruimte een slaapkamer willen maken , met een groter dakraam en aan 1 kant opbergruimte (schuinekant) platen tegen het dak en wand.

Zolder verbouwen

Wij willen de zolderverdieping van onze tussenwoning laten renoveren. Daarbij moet de bestaande houten zoldervloer vernieuwd worden. Wij zullen daar later zelf laminaat op leggen. Verder moet het dak aan de binnenzijde worden geïsoleerd en afgewerkt. Er moeten 2 nieuwe dakramen worden geplaatst. Ook willen we onder de 2 schuine dakvlakken opbergruimtes laten maken. Er is een nis naast de schoorsteen en daar willen we een kast op maat laten maken. Op de wanden in de trapopgang zit oud stucwerk met een korrelstructuur. We willen dat mooi glad en strak laten pleisteren. Er moet ook een radiator worden verplaatst en wat elektra worden aangepast en uitgebreid. Als laatste willen we de vaste zoldertrap laten opknappen. Daar zit nu oude vloerbedekking op. We willen er traprenovatie op, die past bij het laminaat van de zolder dat wij gaan kiezen. We maken graag een afspraak om alles hier in te meten en om de hele klus goed door te spreken. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte. Wij willen de klus overigens pas in 2017 laten uitvoeren.

Opbouw realiseren

Ik wil op mijn garage een opbouw realiseren die ik via mijn woning kan bereiken. Formaat is ongeveer 4.75 meter x 7.35 meter. Wat gaat mij dat kosten?

Zolderkamers in een nieuwbouwhuis maken

We willen in ons nieuwbouwhuis 2 slaapkamers maken met plafond en uiteraard een voorzolder. De kamers zullen 5 meter lang worden en 3 meter breed. Er dient een tussenwand met deurkozijnen geplaatst te worden, plaatsen van een plafond in verband met de hoge nok, stuken en het aanleggen van een verwarming. Er is een tekening beschikbaar.

Fundering storten voor tuinhuis

Ik wil graag een fundering voor een tuinhuis laten storten (betonstorten). Ik wil graag een strokenfundering in de vorm van een P - 20 meter strokenbeton van 600 bij 200 mm, 6 poeren van 800 x 800 x 200 mm. De diepte onderkant fundering is 80 cm onder het maaiveld. Het tuinhuis is ongeveer 8 bij 5 meter.

Dakpannen dak vervangen

De dakpannen van het dak vervangen. Er liggen waarschijnlijk keramische pannen op. Ongeveer 250 m2, het een vrijstaand huis. Aan de zuidkant hebben we 26 zonnepanelen op het dak. Die moeten gedemonteerd en later weer gemonteerd worden. De nieuwe pannen van beton of keramisch? Graag informatie over de pannen en de kosten ervan.

Dakopbouw plaatsen

Wij overwegen een kunststof dakopbouw te laten plaatsen op onze keuken. De afmeting zal 5 meter breed en 4 meter diep zijn met een plat dak. Een vergunning is nodig maar hier hebben wij ons nog niet in verdiept.

Woning laten uitbouwen

Ik wil graag mijn woning uit laten bouwen. Aan de achterzijde van het huis over een lengte van 6 meter en dan 2.5 meter diep. De keukendeur kan in de nieuwe pui geplaatst worden. Aan beide zijde een stuk gemetselde muur tot een breedte van 2.65 meter. De breedte van de originele keuken. Verder open slaande tuindeuren met glas en glas naast de deuren, hr++ glas. Aanleggen van voldoende elektriciteitspunten en radiatoren. Wanden afgewerkt. Vloer geïsoleerd en afgewerkt.

Scheuren in muur en verzakte latei herstellen

Graag offerte voor herstellen van verzakte latei boven het raam. Eveneens dienen de knipvoegen hersteld te worden.

Slopen van een kleine woning en bijgebouwtjes

Er dient een vrijstaande woning vn ongeveer 100 m2 gesloopt te worden. Tevens staan er ook nog 2 bijgebouwen van 100 m2 en van 12 m2 die ook gesloopt moeten worden. De vakman dient het afval af te voeren.

Renovatie / verbouwing van de woning

Renovatie/verbouwing; stucwerk; 80m2 , houten vloer leggen 48m2, stuk draagmuur uitbreken 2x3m nieuwe badkamer plaatsen 3x2m inclusief 1m uitbouw. Bijkeuken uitbreken, keuken plaatsen 5x2. 5m Muur metselen, 4x2. 5m