Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verzakt tuinhuis opkrikken:

Verzakt tuinhuis opkrikken

De schuur is 3 x 4 m en is op één punt verzakt. De fundering bestaat uit een aantal stoeptegels.
Onze klant uit Oudenbosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakt tuinhuis opkrikken uit heel Nederland:

Verzakking van het tuinhuis herstellen

Wij hebben in oktober op de plaats van ons oude tuinhuisje een nieuw (veel zwaarder) tuinhuis met overkapping laten plaatsen, echter deze verzakt aan 1 kant steeds verder. Hij heeft een houten onderbalk. Op de grond hadden wij grindtegels geplaatst en daarop is het houtenframe geplaatst. Dit verzakt nu helaas flink. Het tuinhuisje is 660 bij 335 cm.

Verzakking tuinhuis herstellen

Achter in onze tuin staat een tuinhuis. Afmetingen 4 x 5 meter met punt dak en bitumen dak, van hout dus. Dit tuinhuis staat er al ongeveer 10 jaar en in deze periode is het tuinhuis heel langzaam aan 1 kant (vanuit de hoek) verzakt. Hiermee is het hele tuinhuis iets schuiner gekanteld naar voor te komen staan richting die hoek. Hiermee zijn ook de wanden iets uit lood en niet sluitende dubbele deuren. Het huisje is gebouwd op aangebracht geel zand, daarop grote betonbielzen, waarop het huisje is geplaatst. Ik kan me voorstellen dat voor een goede indicatie en advies eerst een nadere analyse op locatie gewenst is, wat natuurlijk mogelijk is.

Tuinhuis opkrikken

In de goed te bereiken achtertuin staat een tuinhuis van 4,50 bij 3 meter met een overkapping van 1.50 meter breed. Daar deze verzakt is die het huisje te worden op gerikt en de ondergrond verstevigd.

Fundering plaatsen voor tuinhuis

Er ligt een betonnen fundering van ongeveer 4 x 6 en deze is naar ons idee niet haaks en dus misschien wat verzakt. We willen graag een huisje gaan bouwen (ook ongeveer 4 bij 6 meter), maar willen zeker wateroverlast uitsluiten en ervoor zorgen dat de fundering goed, stevig en vlak is. Misschien moeten er heipalen geslagen worden en moet de woning iets de lucht in? Betonnen bekisting maken?

Reparatie tuinhuis

Bij de buren is de grond gesaneerd. Tijdens deze werkzaamheden is er een hijskraan met schepbak tegen mijn tuinhuis opgeknald. Hierdoor is een steen waar het tuinhuisje op staat verschoven waardoor de linker achterhoek is verzakt. Daardoor staat de achterwand nu bol. Tevens is het dak gescheurd. Het betreft een minstens dertig jaar oud dubbelwandig tuinhuisje met glazen ramen en deuren (geen plexiglas). Dakbedekking is een niet meer gangbaar materiaal en systeem. Voor dit incident stond het tuinhuisje stevig en lekte niet, moest wel geverfd en onderhouden worden. Graag een offerte voor een volledige reparatie.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ik wil een offerte om een tuinhuisje 28 m2 te laten opkrikken. Deze is aan het verzakken.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ons tuinhuis, met overkapping, is verzakt aan één kant en moet weer waterpas gezet worden. Het huisje staat op een kunststof vlonder met daar onder stoeptegels. De vlonder moet ook waterpas zijn. De ruimte tussen de vlonder en tegels moet dus waar nodig opgehoogd worden. Vlonder is gedeeltelijk demontabel. Het tuinhuisje is 1,60 bij 3 meter ongeveer.

Tuinhuis / tuinkantoor met verzakking opkrikken

Achter in onze tuin staat een tuinhuis/tuinkantoor. Afmetingen 4 x 5 meter met punt dak en dakpannen (merk luigarde (van hout dus). Dit tuinhuis staat er al ongeveer 8 jaar en in deze periode is het tuinhuis heel langzaam aan 1 kant (vanuit de hoek) verzakt. Hiermee is het hele tuinhuis iets schuiner gekanteld naar achteren te komen staan richting die hoek. Hiermee zijn ook de wanden iets uit lood. Bij het uploaden van bestanden ging iets niet goed, maar een situatieschets en foto's kunnen natuurlijk verzonden worden via email. Het huisje is gebouwd op aangebracht geel zand, daarop grote betontegels, waarna het huisje is geplaatst op de funderingsbalken die op de tegels liggen. Ik kan me voorstellen dat voor een goede indicatie en advies eerst een nadere analyse op locatie gewenst is, wat natuurlijk mogelijk is.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Wij hebben een jaar geleden onze tuin laten ophogen en een nieuwe schuur neergezet. Helaas is deze scheef gaan staan naar achteren, de deur kan bijna niet meer dicht. Is het mogelijk de schuur weer recht te zetten zonder deze weer helemaal af te breken?

Verzakt tuinhuis opkrikken

Wij hebben een tuinhuisje op een volkstuincomplex dat in een hoek verzakt is waardoor het scheef staat. Wij zoeken iemand die het huisje kan opkrikken zodat het weer recht staat. 1 hoek moet ongeveer 10-20 cm omhoog. Het tuinhuis is 1,5 bij 3 meter ongeveer.