Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verzakt tuinhuis opkrikken:

Verzakt tuinhuis opkrikken

De schuur is 3 x 4 m en is op één punt verzakt. De fundering bestaat uit een aantal stoeptegels.
Onze klant uit Oudenbosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakt tuinhuis opkrikken uit heel Nederland:

Reparatie tuinhuis

Bij de buren is de grond gesaneerd. Tijdens deze werkzaamheden is er een hijskraan met schepbak tegen mijn tuinhuis opgeknald. Hierdoor is een steen waar het tuinhuisje op staat verschoven waardoor de linker achterhoek is verzakt. Daardoor staat de achterwand nu bol. Tevens is het dak gescheurd. Het betreft een minstens dertig jaar oud dubbelwandig tuinhuisje met glazen ramen en deuren (geen plexiglas). Dakbedekking is een niet meer gangbaar materiaal en systeem. Voor dit incident stond het tuinhuisje stevig en lekte niet, moest wel geverfd en onderhouden worden. Graag een offerte voor een volledige reparatie.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ik wil een offerte om een tuinhuisje 28 m2 te laten opkrikken. Deze is aan het verzakken.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ons tuinhuis, met overkapping, is verzakt aan één kant en moet weer waterpas gezet worden. Het huisje staat op een kunststof vlonder met daar onder stoeptegels. De vlonder moet ook waterpas zijn. De ruimte tussen de vlonder en tegels moet dus waar nodig opgehoogd worden. Vlonder is gedeeltelijk demontabel. Het tuinhuisje is 1,60 bij 3 meter ongeveer.

Tuinhuis / tuinkantoor met verzakking opkrikken

Achter in onze tuin staat een tuinhuis/tuinkantoor. Afmetingen 4 x 5 meter met punt dak en dakpannen (merk luigarde (van hout dus). Dit tuinhuis staat er al ongeveer 8 jaar en in deze periode is het tuinhuis heel langzaam aan 1 kant (vanuit de hoek) verzakt. Hiermee is het hele tuinhuis iets schuiner gekanteld naar achteren te komen staan richting die hoek. Hiermee zijn ook de wanden iets uit lood. Bij het uploaden van bestanden ging iets niet goed, maar een situatieschets en foto's kunnen natuurlijk verzonden worden via email. Het huisje is gebouwd op aangebracht geel zand, daarop grote betontegels, waarna het huisje is geplaatst op de funderingsbalken die op de tegels liggen. Ik kan me voorstellen dat voor een goede indicatie en advies eerst een nadere analyse op locatie gewenst is, wat natuurlijk mogelijk is.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Wij hebben een jaar geleden onze tuin laten ophogen en een nieuwe schuur neergezet. Helaas is deze scheef gaan staan naar achteren, de deur kan bijna niet meer dicht. Is het mogelijk de schuur weer recht te zetten zonder deze weer helemaal af te breken?

Verzakt tuinhuis opkrikken

Wij hebben een tuinhuisje op een volkstuincomplex dat in een hoek verzakt is waardoor het scheef staat. Wij zoeken iemand die het huisje kan opkrikken zodat het weer recht staat. 1 hoek moet ongeveer 10-20 cm omhoog. Het tuinhuis is 1,5 bij 3 meter ongeveer.

Tuinhuis opkrikken

Ik heb een houten tuinhuis van 3 x 3 meter. Deze is verzakt en deur gaat niet meer helemaal open. Tuinhuis rust rondom op balken welke ongeveer 30 cm diep liggen op zandgrond.

Verzakking van een tuinhuis herstellen

Tuinhuis van 28 m2 op tuincomplex is in één hoek verzakt (bij een zware badkamer). Buitenste draagbalk is gebroken en verrot. Werkzaamheden zijn : Uitgraven (riolering en waterleiding vrijmaken), draagbalken en fundament inspecteren. Tuinhuis opkrikken en twee hardhouten balken onder het tuinhuis schuiven. Hele huis weer recht op fundament plaatsen en ondersteunen. Ik zoek een aannemer die ervaring heeft met fundament problemen en verzakking. Dit is geen kwestie van even opkrikken. Ook is goede samenwerking en overleg met de opdrachtgever belangrijk. Op 1 oktober ben ik op vakantie dus uiterlijk 20 september moet het af zijn.

Opnieuw leggen van tuintegels rondom een tuinhuisje

De tegels (30*30 en 40*40) liggen rondom ons tuinhuis liggen niet meer mooi aaneengesloten en zijn ook verzakt waardoor het water naar het tuinhuis loopt in plaats van ervandaan. Het zijn vier verschillende oppervlakten waarvan twee langwerpig en twee vierkant. De laatste twee zijn de grootste oppervlakten. Het totale tegel oppervlak is 55 vierkante meter. De grond waarop de stenen liggen is zacht. Op het tuincomplex is zand aanwezig en ik wil zelf ook meehelpen. Wij willen van u weten wat het kost om bestaande tegels weer recht te leggen en wel zo dat het water van het huisje wegloopt? Op de foto ziet u een deel van de lange zijde voor en het vierkante oppervlak rechts. Ik hoor het graag. Het complex kan niet betreedt worden met de auto.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ik heb een tuinhuis van 3 x 3 meter. Deze is aan een zijde aan het zakken, denk ongeveer 5 cm. Wil dit graag verhelpen in verband met de deuren die gaan klemmen.