Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verzakte kunststof serre herstellen:

Verzakte kunststof serre herstellen

Kunststof serre is verzakt van ongeveer 15 vierkante meter is aangebouwd en er zit een plavuizen vloer. Deze is niet beschadigd omdat er een betonnen vloer gestort is en daar is hij op gebouwd. Dit huis moet nog worden aangekocht wij willen alleen weten of het kan om deze weer wat omhoog te krijgen
Onze klant uit Oudenbosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakte kunststof serre herstellen uit heel Nederland:

Doorgezakte lateien vervangen

Ik zou graag een aantal betonnen lateien willen laten vervangen omdat deze zijn doorgezakt of de oplegging is doorgezakt (binnen zit gruis achter het behang). Het zijn lateien boven raampartijen van max. 2.50 meter breed. Allen op de eerste verdieping. 1 stuks in de voorgevel (goed bereikbaar). 2 stuks in de achtergevel, boven een aangebouwde veranda/serre (minder goed bereikbaar). De houten raamkozijnen in de achtergevel zijn een aantal jaren geleden door kunststof kozijnen vervangen. Het verzakte metselwerk betreft 2 tot 3 lagen. Het totaal aantal steenlagen boven de latei tot bovenkant gevel (onder het dak) bedraagt minimaal 9 (misschien 10). Wellicht dat vervanging door een stalen latei te overwegen is. Graag prijs indicatie. Het betreft de woning van mijn alleenwonende moeder. Zelf woon ik in Zeeuws Vlaanderen. Een bezichtiging daarom bij voorkeur op zaterdag morgen 16 juli zodat ik er zelf bij kan zijn.

Herstellen verzakte fundering serre

Voor de aanschaf van ons huis was er al een serre aanbouw. Deze serre heeft een vreemde fundering en is verzakt. Graag willen wij een goede kijk op de bestaande situatie en een offerte voor het oplossen van het probleem. De serre is 4 bij 4 meter. Daarnaast hebben wij ook lekkage aan het dak. De kunststof platen zouden wij willen laten vervangen door nieuwe kunststof platen met een hoge isolatie waarde.

`Verzakte aanbouw, de achtermuur moet er ...

`Verzakte aanbouw, de achtermuur moet er tussenuit gezaagdworden en de betonnen vloer moet er uit. Er moet een hout/kunststof kozijn met openslaande deuren voor in de plaats gezet worden