Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen:

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur tussen de keuken en bijkeuken verwijderen. Deze is rond de 9 m2. Er moet een steunbalk geplaatst worden. De vakman kan eventueel het puin afvoeren afhankelijk van de prijs.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen uit heel Nederland:

Schuin gat laten boren en deel van draagmuur verwijderen

Ik wil een schuin gat boren van ongeveer 42 mm door een beton vloer door de buitenmuur. Dit is ter behoeve van een 40 mm afvoerbuis. Ik wil verder ook een gat uitgezaagd hebben voor een deur. Het gat moet ongeveer 210 bij 90 cm worden. Het gaat om een draagmuur, dus er moet een balk geplaatst worden. Verder doe ik zelf de afwerking. De vakman dient het puin af te voeren als het kan. Daar wil ik een aparte offerte voor.

Draagmuur verwijderen

Draagmuur verwijderen tussen keuken en woonruimte. Het gaat om een muur van 3 meter breed en 2,6 meter hoog. - bouwafval afvoeren alleen na overleg van de kosten; - afwerken doen we zelf.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Er dienen 2 betonnen draagmuren van 220 cm lang bij 260 cm hoog en 17 cm dik en 110 cm lang bij 260 cm hoog en 17 cm dik verwijderd te worden. Hierna zal er een stalen balk van ongeveer 4,30 meter lang geplaatst worden. Het puin dient te worden afgevoerd.

Draagmuren verwijderen

Er moet in onze nieuwe woning een draagmuur gesloopt worden van 2.5 x 2.6 meter. Deze is gebouwd met bakstenen. Zie foto. De muur staat op de bagane grond. Puin afvoeren en verdere afwerking doe ik zelf. Het gaat er enkel om een stevige constructie met een H- balk neer te zetten. Wat zou dit gaan kosten?

Muur slopen

De muur tussen de keuken en de woonkamer van ongeveer 3 meter lang en 2.50 meter hoog willen wij graag laten verwijderen. Het is voor ons niet duidelijk of deze muur een draag muur is of niet. Er zal dus eventueel een draagmuur geplaatst moeten worden. Separaat wil ik weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Draagmuur laten slopen

Graag wil de mogelijkheden weten voor het verwijderen van een draagmuur van 9 m2. Daarna dient er een steunbalk geplaatst te worden waarbij ik de mogelijkheid wil voor het monteren van spotjes. Voor de constructieberekening en eventuele vergunningen ontvang ik graag hulp van de vakman. Het puin dient door de vakman te worden afgevoerd.

Uitbouw achter de woning aanbouwen

Wij willen graag een uitbouw, plaatsing nieuwe keuken, vervanging vloer in de woonkamer en advies bij het verwijderen van een draagmuur die de keuken en woonkamer nu scheidt. Voor de keuken zal het leidingwerk verlegd worden. Optioneel de keuken ook plaatsen. De nieuwe keuken heb ik nog niet gekocht. We willen een gemetselde uitbouw van 2,5 meter diep en over de hele breedte van een kleine 6 meter. De fundering moet ook geheid worden. Met een plat dak waar eventueel een lichtstraat in komt.

Gedeeltelijk openbreken van de draagmuur

We wonen in Amsterdam Noord in beschermd stadsgezicht. We denken eraan om een de keuken open te breken. De muur tussen woonkamer en keuken is een draagmuur. Graag zouden wij willen kijken met u of er een uitsparing in de muur, ongeveer 1,50 bij 1,50 meter, gemaakt kan worden zonder draagkracht te verliezen en dus geen stalen constructie nodig is. Ook zouden we willen weten wat de eventueel kosten zouden zijn van het verwijderen van de muur in zijn geheel en het plaatsen van een stalen constructie. De muur in zijn geheel is 8 meter lang en 3 meter hoog. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Doorbraak in de keuken maken

De draagmuur tussen de keuken en de woonkamer wil ik graag laten verwijderen. De muur is 2 meter breed en 2.40 meter hoog. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden. Het afvoeren van het puin en de afwerking zal ik zelf regelen.

Open keuken maken door draagmuur verwijderen

Ik wil in de gang de ingang naar de keuken dicht maken en in de woonkamer de toegang naar de keuken maken van ongeveer 1.25 meter breed. Waarschijnlijk is het een dragende muur. Wanden en stucwerk. Wat gaat het kosten? Mogelijk ook een afvoer en elektra verleggen en de CV ketel verplaatsen. De nieuwe keuken komt in juni.

Partners

Partners van Casius