Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor complete zijkant van het huis uitbouwen:

Complete zijkant van het huis uitbouwen

We willen aan de gehele zijkant 1,5 x 8 meter aan het huis bouwen. We hebben een woning met een plat dak. Aan de voor- en achterkant van de uitbouw willen we smalle ramen en de zijkant van het huis een bijna compleet kozijn (ligging op het zuiden). Op de eerste verdieping zit een balkon die na de verbouwing bij het huis getrokken kan worden. Voor nu gaat het om de kosten van een casco bouw. Er kan dus een stuk aangebouwd worden zonder iets te slopen. Het is een huis uit 1963.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete zijkant van het huis uitbouwen uit heel Nederland:

Uitbouw aan de zijkant

Wij willen een uitbouw aan de zijkant van de fysio praktijk. Oppervlakte bedraagt 5 x 5 meter. Moet goed geïsoleerd en met twee openslaande deuren. Zijn momenteel nog bezig met het verkrijgen van een vergunning. Zoeken een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Tuin renovatie

Totale oppervlakte ongeveer 197 m2. Hiervan 36 m2 tuin, 70 m2 gazon, 90 m2 bestrating. De gehele tuin inclusief gazon en bestrating moet ongeveer 15 cm opgehoogd worden waarbij er een afloop is naar de openbare weg aan voor, zij en achterzijde. De huidige indeling blijft zo veel mogelijk gehandhaafd. Huidige beplanting moet zoveel mogelijk gehandhaafd worden. Bestratingsmateriaal aan voorzijde bestaande uit ongeveer 37 m2 koppelstones moet vervangen worden door nieuw materiaal. Hiervoor wordt gedacht aan beton tegels welke geschikt zijn voor een oprit. Huidige opsluiting met waalformaat stenen moet vervangen worden door opsluitbanden. Het huidige verloop met bogen aan de zijkanten moet aan één zijde zoveel mogelijk gehandhaafd worden i.v.m. manoeuvreren met aan zijkant gestalde caravan. De in dit deel aanwezige drainage put moet gehandhaafd worden. Bestratingsmateriaal terras aan achterzijde ongeveer 14 m2 bestaande uit siergrindtegels 40 x 40 cm worden mogelijk vervangen door een 60 x 60 cm siertegel welke nog niet uitgezocht is. Opsluiting aan zijkanten met aanwezige bandpalisades. Opsluiting aan tuinzijde met nieuwe opsluitbanden. Bestratingsmateriaal aan de zijkant bestaande uit betontegels 60 x 40 cm en 30 x 30 cm wordt opnieuw gebruikt. Hierbij moeten een paar kapotte tegels vervangen worden. Aan zijkant tegen hek moet een nieuwe opsluiting aangebracht worden i.v.m. ontstaan hoogteverschil. Aan de zijkant staat een schuurtje waar de bestrating onder door loopt. In overleg kan dit schuurtje voorafgaand aan de werkzaamheden iets omhoog gezet worden op een paar blokken. In het gazon bevindt zich een gemetselde stenen voet voor een droogmolen. Indien mogelijk moet deze gehandhaafd worden. In overleg kan deze voorafgaand aan de werkzaamheden verwijderd worden. De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit alles wat nodig is om de complete tuin inclusief bestrating op te hogen.

Oude schutting opruimen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil graag in mijn tuin een nieuwe schutting laten plaatsen. De afmeting van zijkant tuin is 12,70 meter. De afmeting van achterkant tuin is 5,60 meter. Voor de nieuwe wordt geplaatst, moet de oude schutting verwijderd en afgevoerd worden. Het type schutting heb ik als foto meegestuurd. Graag willen wij een complete offerte inclusief materialen en werkzaamheden.

Complete tuin laten renoveren

De hele tuin moet op zijn kop. Bak verwijderen. Terras, tuinpad met hergebruik van tegels. Onderhoudsvriendelijke tuin. Rode beuk 80 hoog heg, groene beuk als heg 180 hoog, zijkant, lavandula angustifolia hitcote, 5 hydrangea paniculata, 5 hydrangea macrophylla, grind 8/16, ligustrumovalifolium. Ik heb een tekening. Mochten jullie nog een betaalbaar en leuk idee hebben voor iets van water erin houd ik mij aanbevolen.

Deuropening in een buitenmuur zijkant van het huis

Deuropening in de muur laten plaatsen. Ik wil openslaande deuren in een bestaande dubbelsteens buitenmuur plaatsen. Afmetingen deuropening: +/- 200 cm breed en circa 230 cm hoog. Het gat zal waarschijnlijk iets groter moeten zijn. De buitenkant is schoon metselwerk. De binnenkant is van witte bakstenen. Ik wil graag een offerte voor de complete klus: gat maken en kozijn plaatsen. Het gaat om een draagmuur dus er moet eventueel een steunbalk geplaatst worden. Het puin kan eventueel door de vakman afgevoerd worden maar wij kunnen dat zelf ook.

Complete dakrenovatie

Ik heb een compleet dakrenovatie nodig, omdat asbest moeten verwijderd worden. De huizen zijn gebouwd in de jaren '80 en voor het dak zijn asbestplaten gebruikt. De gemeente heeft een brief verzonden met de melding dat het vervangen moet worden. Aan de voorzijde en de zijkant zitten op de gevel ter hoogte van de zolderverdieping bruine tegels. Wat er op het dak ligt, weet ik niet. Het dak zal zo'n 40 m2 zijn. Kunt u komen kijken en offerte opstellen. Moet er nog een rapport voor opgemaakt worden nu de gemeente al aangegeven heeft dat het asbest is?

Aanbouw plaatsen en badkamer renoveren

Graag zouden wij een complete aanbouw aan een bijkeuken willen maken. De bijkeuken steekt nu achter en aan de zijkant een stuk uit. De nieuwe bijkeuken moet aansluiten op het platte dak van de keuken (eigen grond) en op het platte dak van de buren. Ook moeten er 2 of 3 licht koepels in geplaatst worden. Het moet eerst gefundeerd worden. Er moet circa 5.10 x 4 meter bijgebouwd worden. Een gemetselde aanbouw met een doorloop vanuit de keuken. Ook is voor ons de verbouwing van de badkamer een must. Alles wat er nu in zit moet eruit. Nieuw badkamermeubilair. Een bad, wc en wastafel moeten in komen. De badkamer 1.90 x 210 meter. Wat betreft de badkamer moet er een klein ''hokje'' bij aan getrokken worden waar (als mogelijk) de douche in komt te staan. Voor de verbouwing van de bijkeuken is een vergunning nodig welke aankomende week rond is. De woning zal over twee of drie weken worden overgedragen. Bij de verbouwing ben ik zelf 24/7 aanwezig. Elektra doe ik zelf.

Complete renovatie van een jaren '30 woning

Wij hebben een hoekhuis op het oog dat sinds de bouw weinig verbouwing heeft gekend. Het is nodig om: volledig te isoleren, dak, muren en dubbel glas alle leidingen vervangen (elektra, gas en water) riolering buiten is nog van gres (? ), die moet ook vervangen worden CV installatie aanbrengen kamer en suite plaatsen keuken, badkamer en toilet plaatsen 2 dakkapellen de woning is totaal ongeveer 110 m2 gehele woning verven (binnen- en buitenkant) en stucen Eventueel aanbouw zijkant en achterkant huis om het huis met de garage te verbinden. De garage zou dan een stuk extra krijgen van ongeveer 4 x 3 meter en de achterkant van het huis ongeveer 5,2 x 2 meter.

Complete renovatie van een appartement

Ik ben momenteel in het laatste stadium van de aankoop van mijn eerste woning. Het gaat om een voormalig huurappartement, een 2-kamer woning op de 4e verdieping in een pand zonder lift. Ik wil de woning laten verbouwen en kom graag in contact met bedrijven die alle werkzaamheden aankunnen en e.e.a. goed op elkaar kunnen afstemmen. Het gaat om de volgende zaken: -het slopen van de keuken -het slopen van de badkamer -het aanleggen van een afvoer van de keuken naar een berghok voor de wasmachine/droger -het weghalen van een deel van de keukenmuur -het verplaatsen van 6 stopcontacten, die nu midden op de muur zitten en naar beneden moeten -het verplaatsen van de thermostaat, van het midden van de muur naar de zijkant -het verleggen van een aantal verwarmingsleidingen -het maken van een aparte toiletruimte (het toilet zit momenteel in de badkamer, waar een nieuw muurtje gezet moet worden, de deur verplaatst moet worden, er een nieuwe opening naar de slaapkamer gemaakt moet worden, er leidingen verlegd moeten worden en waarschijnlijk wel meer... ) -het plaatsen van een nieuwe slaapkamerdeur met kozijn -het stuken van het hele appartement, ongeveer 170 m² wanden en plafonds -het plaatsen van de nieuwe badkamer (optioneel) -het plaatsen van de nieuwe keuken (optioneel) Ik heb geen tijdsdruk dus ben flexibel in de planning. De overdracht staat gepland rond 25 oktober. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik maak graag een afspraak om de woning te bekijken en mijn wensen te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw advies en wil een gedetailleerde offerte ontvangen.

Complete voor- en achtertuin renoveren

Onze tuin is toe aan een renovatie en hiervoor zijn wij op zoek naar een hovenier die op basis van onze wensen en ideeën een ontwerp kan maken en de tuin in wederzijds overleg wil renoveren. Het betreft de voor- en achtertuin en daarmee een totale oppervlakte van circa 270 m2. De achtertuin moet op worden geschoond en daarna willen wij de tuin voorzien van een terras, stukje gazon, een overdekte veranda en natuurlijk beplanting. Het pad aan de zijkant van het huis moet worden voorzien van een poort en de voorzijde moet ruimte bieden voor het parkeren van een auto. Bijgevoegd ook een kleine impressie van onze tuin. Er zijn foto's beschikbaar.