Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oss of directe omgeving.

368 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning maken, zelfbouwkavel woning bebouwen, kelder & zijkant uitbouw bouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, nieuwbouw vrijstaand huis, kelder onder huis bouwen, totale verbouwing, kelder onder voortuin/keuken, kelder onder woning en serre erbovenop, kelder uitgraven en plaatsen, kelder onder bestaande woning laten maken, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde woning, uitbouw achterzijde, opbouw op bestaande uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oss:

Bestaande serre verbouwen

We hebben een serre uit 2001 aluminium schuifpui met polycarbonaat dak. We willen het dak dicht hebben met 2 grote ramen erin voor het licht of platte koepels. Verder goed isoleren en plafond binnenkant afwerken. Dit alles moet dus op de bestaande serre gerealiseerd worden. De serre is 5,5 bij 3 meter.

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Ik wil een draagmuur laten verwijderen van ongeveer 3 meter breed en 2.6 meter hoog en een balk laten plaatsen.

Vrijstaande ruimte ombouwen

We hebben een ruimte van 6 x 10 meter die vrij staat van het huis. Deze is dubbelsteens gemetseld en voorzien van hr+ ramen en een goed dak. De bedoeling is dat er een pui, vloerverwarming, dekvloer en muurafwerking in komt. Ook zonnepanelen en een electrische boiler/zonneboiler zijn een wens.

Plat dak vervangen door puntdak

Extra verdieping met vaste trap.

Prefab nokverhoging plaatsen

Een nokverhoging realiseren van 5 bij 5 meter. Dit moet op een hoekwoning gedaan worden en hiervoor zijn de bouwtekeningen en vergunning voor aanwezig. Dak is goed bereikbaar. Ik zoek iemand die dit kan realiseren voor mij.

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur tussen de keuken en bijkeuken verwijderen. Deze is rond de 9 m2. Er moet een steunbalk geplaatst worden. De vakman kan eventueel het puin afvoeren afhankelijk van de prijs.

Zolder op plat dak

Er moet een zolder op een plat dak komen.

Schoorsteen verwijderen op eerste verdieping

Gelieve de schoorsteen en het rookkanaal alleen op de eerste verdieping, klein stuk tweede verdieping (dakbeschot) verwijderen en dak dichten. Op de begane grond is het rookkanaal al weg. Het kanaal loopt door de badkamer dus moet zo snel mogelijk verwijderd worden om de badkamer op te kunnen knappen. Er zijn extra pannen aanwezig om het dak te dichten. Op 15 februari krijgen wij de sleutel van de woning. Dan moet het zo snel uitgevoerd worden. Voor die tijd kan er in de woning wel gekeken worden.

Complete zijkant van het huis uitbouwen

We willen aan de gehele zijkant 1,5 x 8 meter aan het huis bouwen. We hebben een woning met een plat dak. Aan de voor- en achterkant van de uitbouw willen we smalle ramen en de zijkant van het huis een bijna compleet kozijn (ligging op het zuiden). Op de eerste verdieping zit een balkon die na de verbouwing bij het huis getrokken kan worden. Voor nu gaat het om de kosten van een casco bouw. Er kan dus een stuk aangebouwd worden zonder iets te slopen. Het is een huis uit 1963.

Sanering dak met asbest

We hebben interesse in een huis waarbij een schuur staat met een asbest dak. 29 lang 9 breed en 2 meter tussen nok en goot. Wat kost het om dit laten verwijderen.?

Fundering maken voor een serre

Wil graag een fundering laten maken voor een glazen serre van 6 x 3 meter. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Deur in draagmuur maken

In een stenen dragende muur wil ik een deuropening maken. Graag zou ik een offerte krijgen voor het maken van de doorgang. Het gaat om het uitzagen van de opening in een dragende muur en het plaatsen van de benodigde ondersteuning voor de opening. Boven een gipsplatenplafond liggen houten balken die het dak ondersteunen. De hoogte van het plafond is 246 cm. Aan beide kanten zorg ik dat er geen vloer meer ligt en dat er voldoende ruimte is om te werken. Er zijn 2 opties die we overwegen: Een opening van 90/100 cm of een opening van 200 cm beide willen we later laten afstuken. Zijn beide mogelijk en wat zijn hiervoor de prijzen en termijn dat het gemaakt kan worden?

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik zit in het aankoopproces van een tussenwoning, gebouwd in de periode 1945-1959. De overdracht zal als alles goed gaat in januari gaan plaatsvinden. Er is daar in de woonkamer een vermoedelijk dragende tussenmuur met een grote boog/toog erin. Ik wil die hele muur van ongeveer 3 meter lang daar laten verwijderen en daar een steunbalk laten plaatsen. Ik ontvang daarvoor graag uw prijsindicatie. De woning staat op Funda.

Draagmuur verwijderen steunbalk plaatsen

Het slopen van een draagmuur van bijna 2 1/2 meter lang en daarna een steunbalk plaatsen. Er is geen vergunning voor nodig!

Schaderapport van een waterschade opstellen

Op de eerste verdieping zijn door een verstopte dakgoot 2 slaapkamers nat geworden, en de overloop. Plafond en muren heeft zichtbare schade. We hebben een offerte nodig om het door te sturen naar de verzekering. De werkplek is goed bereikbaar.

Kelder in de tuin bouwen

Wij wonen in een 2 onder 1 kap en willen graag een kelder die vanuit ons huis bereikbaar is in onze tuin laten bouwen. Naast onze woning is een brandgang van ongeveer 2 meter breed aanwezig. De afmeting van de kelder zal ongeveer 5 bij 8 meter moeten worden en mag casco opgeleverd worden. Wel dient er een ventilatie aangesloten te worden,. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Draagmuur tussen woonkamer en keuken verwijderen

Vanaf de derde week oktober trekken wij in ons nieuwe huis. Wij willen graag de muur van de woonkamer naar de keuken verwijderen, maar dit is een draagmuur. Er moet een H-balk geplaatst worden. Er zit een deur in en we willen dus de muur in zijn geheel verwijderen. Graag ook afval verwijderen. Muur is 2,89 meter breed, hoogte weet ik niet precies aangezien ik hiervan de maat niet heb maar is een standaard hoogte. Hoop dat dit genoeg info is voor het maken van een offerte. Het gaat om een twee onder één kap woning. Het huis staat nog op Funda voor wat foto's. Zou u mij kunnen e-mailen?

Draagmuur slopen

Gedeelte draagmuur slopen balk plaatsen 2 meter breed.

Schuur bouwen in de achtertuin

Wij willen in onze achtertuin graag een eenvoudige opbergschuur laten bouwen van ongeveer 600 x 400 cm. Er staan op bedoelde plek al 3 gemetselde muren. Er moet nog 1 muur van 6 meter breed worden gemaakt en een dak. Dat mag een plat dak of een puntdak worden, beiden zijn prima. Verder willen we er 2 kozijnen met deuren in. Er zit nu al een poortdeur in, die vervangen moet worden. Op de vloer mogen gewone tuintegels worden geplaatst. Ik laat de klus hier graag beoordelen en opmeten en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.

Schoorsteen verwijderen van zolder

Wij willen op zolder een slaapkamer maken, maar er loopt een dik stenen schoorsteen die niet meer wordt gebruikt. In de schoorsteen zitten 4 kanalen die we niet meer willen gebruiken, die mogen afgesloten worden. De schoorsteen op zolder is ongeveer een meter bij een meter. Hij zit precies in het midden van de zolder, een stukje los van de muur. Er is nu nog geen vaste trap naar de zolder en maar een klein raampje. We willen wel ooit een dakraam erin. Nu is mijn vraag hoe duur het ongeveer zou zijn om de schoorsteen gedeeltelijk te laten verwijderen, vanaf het dak tot aan de vloer van de zonder. Ook het dak zou weer moeten worden gedicht en puin opgeruimd.

Golfplaten met asbest laten verwijderen

Ik wil graag de golfplaten op het dak vervangen. Het dak met de golfplaten heeft een oppervlak van ongeveer 100 m2.

Beton uit de tuin laten verwijderen

Ik wil graag zo snel mogelijk beton laten verwijderen uit de tuin. Het gaat hier om een betonnen vloer die ingegoten is aan de zijkant van de tuin tegen de muur die mijn en mijn buurman scheidt. Deze is ongeveer 4.20 meter lang en 1.60 meter breed en 25 cm dik. graag een prijs hiervoor.

Kelder onder bestaande woonlaag maken

Ik wil graag de kosten weten van een kelder onder een bestaande woonlaag , doorlopend onder de tuin. Ongeveer 20 bij 5 meter, prefab.

Slaapkamers en badkamer maken op zolder

Voor ons nieuwbouw huis zijn wij op zoek naar een vakman die na de oplevering, onze zolderverdieping wil gaan indelen. Wij willen er een kleine badkamer met wastafel en douche maken, 2 slaapkamers en een overloop, waarop ook de wasmachine en droger komen te staan. Op een deel van de zolderverdieping moet een vlizo zolder komen met een vlizo trap. Gedetailleerde tekeningen hiervoor zijn aanwezig. We zijn op zoek naar een offerte voor het maken van de slaapkamers inclusief verwarming, elektra punten en lichtpunten. Ook willen we aan de achterkant een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 1800 mm. (vergunning hiervoor is niet nodig). Op de voorkant van het huis is de dakkapel standaard geleverd bij de woning, deze hoeft dus niet meegenomen te worden in de offerte. Daarnaast willen we ook inbouwkasten op 1 van de slaapkamers laten maken en een maatwerk bureau en schappen laten maken. Op de overloop willen we maatwerk kasten om de CV ketel en om de wasmachine heen laten maken. Detailtekeningen zijn hiervoor beschikbaar.

Draagmuur verwijderen en open keuken creëren

Ik wil graag een open keuken creëren. Hiervoor zal en 1.50 meter verwijderd gaan worden van de muur die 3.80 meter lang is en 2.50 meter hoog. Hierna zal er een stalen balk geplaatst moeten worden. In deze wand lopen de elektra- en waterleidingen. Daar waar mogelijk moeten de werkzaamheden ergens de komende 3 weken uitgevoerd worden.