Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oosterhout of directe omgeving.

657 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, 2 Onder 1 kap woning bouwen, voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken, bungalow met carport bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel, modern nieuw huis, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, het onderkelderen van een bestaande woning, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder Nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren, kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen, poolhouse realiseren bij zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oosterhout:

Fundering plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een fundering kan plaatsen. Afmeting: 5 meter lang, 1 meter breed. Ik hoor graag wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een uitbouw van 1,5/2 meter diep en 5 meter breed realiseren, als uitbreiding van de woonkamer. Met openslaande deuren.

Dakopbouw lessenaarsdak

Wij willen van onze zolder welke huist onder een lessenaarsdak een 3e volledige verdieping maken. De vergunningen zijn al geregeld en de bouwtekeningen en calculaties zijn aanwezig (gemaakt door Konstruktiebureau Heebing) . Het gaat om een oppervlakte van 45m2 wat wij er dan bij krijgen. In deze ruimte willen wij 3 kamers. en de opbouw moet bereikbaar zijn met een vaste trap. De opbouw dient volledig opgeleverd te worden (Electra en schilder/ behang klaar). De buitenkant dient zelfde look en feel te hebben als de rest van de woning.

Erker realiseren

Ik wil een erker aan de voorzijde van mijn woning realiseren van 1,5 bij 3 meter. Ik wil dat er metselwerk wordt gebruikt voor de uitbreiding, de kozijnen moeten niet opnieuw gebruikt worden. Ik zou er graag meer informatie over willen.

Lichtkoepel in betonnen dak plaatsen

Ik wil een lichtkoepel laten plaatsen in mijn plat dak. Het gaat om een dak met betonplaten. De betonplaten zijn 120 bij 400 cm. Deze worden onderbroken door een lijn. Is het mogelijk dat er een gat in het dak gemaakt kan worden zodat er een lichtkoepel geplaatst kan worden? Graag wil ik hier informatie over winnen.

Enkelzijdige nokverhoging

Wij willen graan een enkelzijdige nokverhoging op ons dak. Breedte ongeveer 5 meter. Indien we hiervoor geen vergunning krijgen willen we boven onze garage en aanbouw graag een opbouw laten plaatsen met doorgang naar onze 1e verdieping. Dus graag voor beide situaties een offerte.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Graag zou ik een offerte(s) willen hebben voor het verwijderen van een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer om een open keuken te creëren en het plaatsen van een draagbalk. Het betreft hier een muur van 220 x 245 cm en een draagbalk van ongeveer 260 cm lang. Er hoeft niets afgevoerd te worden en het is niet bewoond dus er kan lekker gesloopt worden.

Kelder bouwen

We hebben een optie voor een kavel in Oosterhout NB. We zijn in de orientatiefase. Het is een vrijstaand huis. Wat is de indicatieprijs voor een waterdichte kelder (met begane grond erop) inclusief graven bij een afmeting van **8x15 meter en diepte 250 waarvan ca 30 cm boven maaiveld met ramen, en een afmeting van **12x13 meter. Daarboven komt Isobriq / Euromac2.

Fundering maken voor uitbouw

Ik wil graag een uitbouw maken van 1,5 meter diep en 7,3 breed. Fundering moet overgaan op de oude fundering en wordt uitgebouwd met houten skelet. Er komt ook vloerverwarming met tegels in (Oude uitbouw wordt afgebroken alleen de oude vloer blijft intact).

Lekkage daken repareren en andere klussen

Het betreft diverse werkzaamheden aan mijn vakantiewoning en schuur. Vakantiewoning: - lekkage van het dak via boeibord naar plafond binnen (mogelijk slecht afschot van schuin bitumen dak, kit heeft losgelaten, maar wil duurzamere oplossing) - rottend houten raamkozijn (circa 1 x 1 meter raam, misschien 2 ramen), reparatie en schilderen - vernieuwen kitranden van de wasbak en badkuip Schuur: - stormschade aan schuur (verzekeringswerk); Daklijsten, gebroken draagbalk, goot terug monteren, hoekplint, 2 (of meer? ) stalen golfplaten uitdeuken of vervangen Eventueel monteren van een klapraampje (deze haal ik bij sloopbedrijf)

Enkelvoudige nokverhoging aan de achterzijde

Het plaatsen van een enkelvoudige nokverhoging aan de achterzijde (breedte ongeveer 5 meter). Tevens zouden we aan de voorzijde gelijk een dakkapel met plat dak (ongeveer 2 meter breed) willen laten plaatsen welke aansluit boven op de enkelvoudige nokverhoging. Ik heb een tekening toegevoegd van de uitbreiding in 2003. Het bestemmingsplan is inmiddels aangepast en het is mogelijk om een nokhoogte aan te houden van maximaal 9 meter, huidige nok zit nu op ongeveer 7.70 meter. Ook zou ik graag een prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van nieuwe pannen op het bestaande dak?

Terrasoverkapping repareren

De golfplaten van mijn terrasoverkapping moet vervangen worden. Het gaat om 9 hele platen en 9 halve platen (hele plaat doormidden gezaagd) die eerst ook verwijderd moeten worden. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Garage verlengen met een uitbouw

Ik wil mijn bestaande garage van 6 x 3m verlengen met 2. 5m. Garage zit aan het huis aan de zijkant. De garagedeur moet weg en daarvoor in de nieuwe gevel een raamkozijn met deur. Bestaand plat dak met EPDM bedekking tevens verlengen. Optioneel een lichtkoepel op het dak. Betonnen vloer. en garagedeur vervangen door raamkozijn en deur.

Trapgat zagen

Opdracht met betrekking tot het plaatsen van een vaste trap naar zolder. Er is een vlizotrap maar dit gat zal niet worden gebruikt en worden weggewerkt. Het project is zaagwerk voor een trapgat.

Draagmuur verwijderen

Graag een draagmuur verwijderen en een steunconstructie plaatsen. Wij zullen zelf zorgen voor de afwerking en afvoeren van puin. Het gaat om ongeveer 3 meter breed en 2.30 meter hoog. Er is geen vergunning voor nodig en er (nog) geen berekening. Belangrijk; graag begin september, als dat mogelijk is.

Doorbreken van een dragende muur

Graag wil ik zoals de foto aangeeft een muur uitbreken. De muur heeft een totale lengte van 480 cm en hoogte van 266 cm met een dikte van 13 cm wat verwijderd moet worden. De opening die al aanwezig is is 180 x 220 cm. De draagbalk moet nog berekend worden. Wij twijfelen of we een eiken balk ( eigen levering) of stalen bint willen met afwerking. Graag een prijsopgave voor beide.

Doorbreken van een dragende muur

Graag zou ik een draagmuur willen verwijderen welk te zien is op de foto. De muur heeft een lengte van 480 x 260 cm. De opening is ongeveer 180 x 220 cm. Muur is 13 cm dik. Voor Oosterhout is geen vergunning nodig voor het verwijderen van een binnenmuur zolang het afval onder de 10m3 blijft.

Opening maken in muur

Het 'uitzagen' van een opening om de bestaande deur heen, om zo de keuken 'open' te maken. Ongeveer 2,30 x 2,30 meter. Er zit een draagbalk net voorbij de te openen muur. Startdatum is 2e week van augustus. Ook materialen afvoeren na de sloop.

Zinken dakgoot en triplex boeidelen vervangen

Wij zijn onlangs verhuisd naar een door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning. We zijn nu wat onderhoudskosten aan het inventariseren. We willen graag een offerte ontvangen voor de vervanging van een zinken dakgoot van 22 meter lang en van multiplex boeidelen. De boeidelen zijn op de 1e verdieping 2 x 6 meter lang en op de begane grond 10 meter lang. Het gaat om de achterkant van de woning en de garage, welke aansluiten op de woning van de buren.

Asbestinventarisatie en -verwijdering

We hebben een schuur waar het plafond met platen is bedekt. Waarschijnlijk is dit asbest, omdat het ook is afgeplakt bij een klein stukje. Met aluminium duct tape. Het gaat om c.a. 30 m2 en puur het verwijderen. De schuur is goed toegankelijk via buitenom (achterlangs en breed pad van ongeveer 10 meter). Wat zijn de kosten wanneer we het op korte termijn willen laten verwijderen?

Terrasoverkapping plaatsen

Bruynzeel terrasoverkapping plaatsen inclusief zonwering en verlichting. Afmeting overkapping 5.49 x 2. 60 meter. Momenteel hangt er een zonnescherm van Gamma. Dit kunnen we eventueel zelf verwijderen. Stenen metselwerk waaraan overkapping bevestigd dient te worden. Bestrating wordt nog aangepast tzt. Staanders mogen, zo nodig, in beton worden bevestigd. Werkzaamheden in overleg. Nog niets besteld, dit doen we pas nadat we kosten weten van plaatsing. Gelieve contact via email.

Praktijkruimte deels verbouwen

Ik wil een vaste trap om laten draaien van mijn Fysiotherapiepraktijk (waarschijnlijk zal die op maat gemaakt moeten worden). Tevens zal dan een wc gesloopt moeten worden en deze moet daarna ook weer netjes gemaakt worden. De reden voor de verbouwing is dat ik voor mijn praktijk aan huis een aparte ingang van de praktijk.

Uitbouw of erker aan achterzijde laten bouwen

Uitbouw 4 meter breed 1 meter diep op de plaats van het kozijn. Bijvoorkeur veel glas en dubbele openslaande deuren.

Houten overkapping maken voor een stacaravan

Gaarne offerte voor een houten veranda/aanbouw aan mijn stacaravan. Breed 6 meter, diep 2,4 meter, hoog 2,5 meter aflopend naar 2,2 meter. Voorzien van vloer op hoogte van de instap van de caravan. Golfplatendak, semi lichtdoorlatend. Balustrade rondom (ongeveer 1. 4 m hoogte) met aan de voorkant een ingang met trap. De foto is een globale indicatie van mijn wens. Een zijkant dicht met glas of kunststof (doorzichtig). Inclusief materialen en plaatsen.

Oude kachel schacht verwijderen

Een kachel schacht verwijderen in de slaapkamer wat niet meer in gebruik is. Er is een kleine kast van gemaakt maar dit is onhandig gelegen en ook erna netjes stucen dat de muur egaal is. Graag een mooie offerte wegens een klein budget. Gaat om ongeveer 2. 30 meter in de lengte en 1. 30 meter in de breedte. Het gaat om een stuk harde muur wat afgebroken moet worden.