Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oost West en Middelbeers te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oost West en Middelbeers heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oost West en Middelbeers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oost West en Middelbeers of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oost West en Middelbeers bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Oost West en Middelbeers staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost West en Middelbeers:

Recreatiewoning van verbouwen en opknappen en houtenwoning uitbouwen

Het betreft een recreatiewoning van 56 m2 uit eind jaren '60 op een bosrijk landgoed. Ten eerste zal de buitenzijde moeten worden opgeknapt. Er zal dubbel glas geplaatst moeten worden, opnieuw behandelen en schilderen. Verder wil ik de houten woning graag uitbouwen tot de toegestane 70 m2 indien de kosten te overzien zijn. Ik heb hier zelf al ideeën over.

2 handsonderingen uitvoeren

Betreft de nieuwbouw van een houten huis. Ter verificatie van eerder gedane sonderingen moet ik 2 handsonderingen laten verrichten.

Fundering voor huis + atelier

Wij willen een prefab huis laten bouwen met daar aansluitend een atelier. Het huis betreft een oppervlakte van 70 m2 en het atelier 25 m2. Het huis bestaat deels uit een verdieping. Bouwtekeningen zijn vanaf morgen beschikbaar. Waar we naar op zoek zijn is iemand die begin of midden december een fundering kan leggen en water en elektra kan aansluiten.

Fundering maken voor een HSB huis

Fundering voor hout skelet bouw huis. Totaal 95 m2 inclusief afwerking van de vloer. Locatie Oirschot bij Eindhoven. De ondergrond is zandgrond. Elektra en water zijn aanwezig. Er kan per direct begonnen worden met de werkzaamheden, zolang de oplevering maar vóór de Brabantse bouwvak plaatsvindt. Kan per direct.

Volledige verbouwing van een boerderij

Wij willen misschien een boerderij volledig verbouwen. Dit betreft het schuurgedeelte van de boerderij waarin een volledige woning gerealiseerd kan worden. De schuur is 10*13 en 2 verdiepingen hoog. Er ligt een volledig asbestdak op. Graag vernemen wij hoeveel z'n verbouwing ongeveer zou gaan kosten.

Aanbouw achter een tussenwoning

Ik wil aan de achterzijde van onze tussenwoning een gemetselde aanbouw met een plat dak laten maken van 3 meter diep en 5 meter breed. Ik wil de bestaande achterdeur en het achterraam laten gebruiken in de aanbouw. Ik wil in het platte dak een lichtstraat laten plaatsen. Er moeten binnen twee schuifdeuren worden geplaatst naar de woning. In de aanbouw moet ook een berging komen. Er zijn nog geen tekeningen. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier met mij te bespreken en een offerte te verzorgen.

Kelder bouwen

Omdat wij behoefte hebben aan meer ruimte willen wij ons orienteren naar de kosten en mogelijkheden om een kelder onder ons huis te laten maken van 3 x 3 meter. Het huis staat op een betonnen bekisting.

Rotte muurplaat (gedeeltelijk) vervangen

Muurplaat is volgens een bouwkundige keuring gedeeltelijk rot: moet daarom gedeeltelijk worden vervangen.

Uitbouw aan een chalet bouwen

Betreft een uitbouw van 3 x 4 meter voor een chalet van 1 jaar oud, met plat dak-/lichtstraat. Chalet en uitbouw op een stalen frame. Gaat om het verplaatsen van een pui met openslaande deuren en de zijkanten voorzien van kunststof kozijnen. Vergunning is niet nodig.

Ons huis bestaat uit een oud gedeelte en ...

Ons huis bestaat uit een oud gedeelte en een stuk dat veel nieuwer en beter is. Het gaat over het oude gedeelte dat nat en slecht geisoleerd is . Dit zal plat moeten en groter terug gezet worden . Onze vraag is 1; wat is er mogelijk binnen de gemeentelijke normen ? 2; wat is het beste voor onze gezins situatie ? 3; Welke architekt kan ons een goed advies geven ?

Kelder van plusm. 35M2 bouwen tbv ...

Kelder van plusm. 35M2 bouwen tbv kantoor in de tuin: dus niet onder de bestaande woning. Ingang via deur in de woning en "trappenhal" buitenshuis aanbouwen.

Drastische verbouwing vrijstaande ...

Drastische verbouwing vrijstaande woning. Buitenspouwblad vernieuwen - garage aanbouwen ca. 20 m2 (incl. fundering) met bovenverdieping en dak - binnenmuren uitbreken en opnieuw opbouwen - gas, water & electriciteit opnieuw aanleggen - dak vernieuwen en vloer zolder opnieuw aanleggen - al het raamwerk vernieuwen (ander ontwerp) - schoorsteen + schouw - buitenmuurtje + poort aanleggen - stukwerk + schilderwerk algemeen - (eventueel badkamer + keuken indien budget toereikend is) - (eventueel inrit + terras aanleggen (afh. van budget). Krijgen vrijdag akkoord van de welstandscommissie. Verwachting is start bouw eind september 2005.

Achterstallig onderhoud recreatiewoning: ...

Achterstallig onderhoud recreatiewoning: 1) Vervangen gevelschroten voorgevel (geheel) en linkerzijgevel (alleen onderste 60 cm.). 2) Op horizontale naad in linkerbuitengevel waterkering maken. 3) Vernieuwen van glaslatten op onderdorpel van voorgevelkozijn; slechte plekken met reparatiepasta herstellen. 4) Verbeteren wateropvang vanuit 5 regenafvoerpijpen: gaten graven en vullen met puin, waarop schuin nieuwe betontegels. 5) Gasgeiser aanleggen (door loodgieter). 6) In meterkast nieuwe verdeelkast met 2 aardlekschakelaars i.p.v. de oude. 7) Eventueel aardleiding doormeten (als die er is). 8) Buitenlicht tegen achtergevel. (punten 6 t/m 8 door erkend electricien!).